Kuusamosta lähtevät lentokoneet tänään

Kuusamosta lähtevät lentokoneet tänään

Kuusamosta lähtevät lentokoneet tänään

Tänään Kuusamoon suuntaavat lentokoneet lähtevät Kuusamon lentokentältä, joka sijaitsee upean Kuusamon kaupungin alueella. Lento on monille matkustajille jännittävä kokemus, sillä se tarjoaa upean näkymän ylhäältä käsin. Kuusamon lentokenttä on moderni ja hyvin varusteltu lentoasema, jossa matkustajat voivat nauttia mukavista odotustiloista ennen lentoa.

Kuusamon alue on tunnettu upeasta luonnostaan, jossa voi nauttia esimerkiksi patikoinnista, hiihtämisestä tai vaelluksesta. Kuusamosta lähtevät lentokoneet tarjoavat matkustajille mahdollisuuden tutustua tähän kauniiseen paikkaan omilla ehdoillaan. Lennot Kuusamoon ovat suosittuja erityisesti luontomatkailijoiden keskuudessa, sillä alueella on runsaasti upeita retkeilyreittejä ja kansallispuistoja, kuten Oulangan kansallispuisto ja Riisitunturin kansallispuisto.

Lentokentältä lähtevät lennot

Lentokentältä lähtevät lennot

Tänään Kuusamon lentokentältä lähtevät lentokoneet suuntaavat eri kohteisiin. Kuusamoon matkustavat lentomatkaajat voivat valita useista eri lennoista, jotka vievät heidät haluamaansa päämäärään.

Tässä on lista tänään lähtevistä lennoista Kuusamon lentokentältä:

 • Lento Helsinkiin – Finnair
 • Lento Ouluun – Norra
 • Lento Tampereelle – Nordic Regional Airlines
 • Lento Rovaniemelle – Finnair
 • Lento Turkuun – Airlink

Voit varata lipun haluamallesi lennolle ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön tai matkatoimistoon. Toivotamme sinulle mukavaa matkaa!

Lähtevät lennot aikataulu

Lähtevät lennot aikataulu

Tänään Kuusamosta lähtevät lentokoneet suuntaavat eri kohteisiin. Lentokentältä lähettävät lennot tarjoavat matkustajilleen useita vaihtoehtoja.

Alla on esimerkkejä tämän päivän lentojen aikatauluista Kuusamosta:

 1. Lento 1: Kuusamo – Helsinki
  • Lähtöaika: 10:00
  • Saapumisaika: 11:30
 2. Lento 2: Kuusamo – Tukholma
  • Lähtöaika: 13:45
  • Saapumisaika: 16:15
 3. Lento 3: Kuusamo – Pariisi
  • Lähtöaika: 17:30
  • Saapumisaika: 20:00

Valitse lento omien tarpeidesi mukaan ja varaa matkasi Kuusamon lentokentältä lähteviin lentoihin.

Lähtevien lentojen tiedot

Lähtevien lentojen tiedot

Kuusamosta tänään lähtevät lennot suuntaavat eri kohteisiin. Kuusamoon voi lentää useasta eri kaupungista, ja lähtevät lennot tarjoavat matkustajille mahdollisuuden saapua Kuusamoon nopeasti ja helposti lentokentältä käsin.

Tänään Kuusamon lentokentältä lähtevät lentokoneet tarjoavat matkustajille mahdollisuuden matkustaa eri kohteisiin. Seuraavassa on luettelo tänään lähtevistä lennoista:

 • Lennot Helsinkiin
 • Lennot Ouluun
 • Lennot Tampereelle
 • Lennot Turkuun
 • Lennot Rovaniemelle

Jotkut lennot ovat suoria, kun taas toisilla lennoilla voi olla välilasku jossakin toisessa kaupungissa. Lähtevien lentojen tiedot kannattaa tarkistaa lentoyhtiöltä tai lentokentän verkkosivuilta ennen matkaa. Lentokentällä on myös erilaisia palveluita ja ravintoloita, jotka tarjoavat matkustajille mukavuutta odottaessaan lentoa.

Lähtevien lentojen tiedot voivat vaihdella päivittäin, joten on tärkeää tarkistaa ajantasaiset tiedot ennen matkustamista. Kuusamon lentokenttä tarjoaa hyvät yhteydet eri puolille Suomea, ja sieltä voi lähteä lentoja niin liike- kuin lomamatkoillekin. Ota yhteyttä lentoyhtiöön tai tarkista lentokentän verkkosivuilta lisätietoja matkoista Kuusamosta tänään lähteville lennoille.

Kuusamon lentokentältä lähtevät tänään lennot

Kuusamon lentokentältä lähtevät tänään lennot

Kuusamon lentokenttä on tänään vilkas, kun useat lentokoneet suuntaavat Kuusamoon eri puolilta maailmaa. Matkustajille tarjotaan useita lentoja niin kotimaan kuin ulkomaan kohteisiin.

Seuraavat lennot lähtevät tänään Kuusamon lentokentältä:

 • Lento Helsinkiin kello 10.00
 • Lento Tukholmaan kello 12.30
 • Lento Berliiniin kello 15.45
 • Lento Pariisiin kello 18.20

Näiden lisäksi on myös monia muita lentoja eri kohteisiin ympäri maailmaa. Kuusamon lentokenttä tarjoaa erinomaiset yhteydet eri maihin ja mahdollisuuden matkustaa vaivattomasti. Lentokentän palvelut ovat modernit ja matkustajat voivat nauttia mukavasta matkanteosta.

Olitpa suuntaamassa ulkomaille tai kotimaahan, Kuusamon lentokentän lentokoneet vievät sinut perille turvallisesti ja nopeasti. Ole valmiina matkaan ja varaa lippusi jo tänään!

Lähtevien lentojen reitit

Lähtevien lentojen reitit

Kuusamosta lähtevät lentokoneet tänään suuntaavat eri kohteisiin ympäri maailmaa. Kuusamo on suosittu matkakohde niin kotimaisten kuin ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa, ja lentokentältä voi lähteä niin lomalentoja kuin liikematkustusta palvelevia lentoja.

Kuusamoon saapuvat ja sieltä lähtevät lennot tarjoavat monipuolisia reittejä, jotka mahdollistavat matkustamisen eri puolille maailmaa. Suoria lentoja Kuusamosta on tarjolla useisiin kotimaan kaupunkeihin, kuten Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Myös ulkomaan kohteet, kuten Tukholma, Oslo ja Amsterdam ovat suoria lentokohteita Kuusamosta.

 • Helsinki: Useat lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja Helsingin lentokentälle. Helsinki on myös hyvä vaihtoehto jatkolentojen kannalta, sillä sieltä on hyvät yhteydet moneen kansainväliseen kohteeseen.
 • Tampere: Tampereen lentokenttä palvelee lentoja etenkin pohjoisesta tuleville matkustajille. Suora lento Tampereelle tarjoaa kätevän yhteyden myös muualle Suomeen.
 • Turku: Turun lentokenttä on suosittu vaihtoehto matkustajille, jotka matkaavat etelämmäksi. Turun kautta voi jatkaa matkaa esimerkiksi Ruotsiin tai Keski-Eurooppaan.

Ulkomaille matkustaville Kuusamon lentokentältä on tarjolla myös hyviä vaihtoyhteyksiä. Esimerkiksi Tukholman Arlanda-lentokenttä toimii tärkeänä vaihdon solmukohtana, ja sieltä voi jatkaa matkaa eri puolille maailmaa. Amsterdam on myös suosittu vaihtoyhteyksien kohde, sillä sieltä on hyvät yhteydet muun muassa Pohjois-Amerikan ja Aasian suuntiin.

Kuusamon lentokentällä kannattaa tarkistaa lennot ja reittitarjonta ennen matkaa, sillä lentokentältä lähtevät lennot voivat vaihdella päiväkohtaisesti. Lentoyhtiöt ja matkatoimistot tarjoavat tietoa lähteviin lento- ja reittivaihtoehtoihin liittyen, ja lisätietoja voi saada myös lentokentän verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

Kuusamosta Eurooppaan lähtevät lennot

Kuusamosta Eurooppaan lähtevät lennot

Tänään Kuusamon lentokentältä on lähtevänä useita lentoja eri puolille Eurooppaa. Kuusamon lentokenttä tarjoaa matkailijoille monipuolisen valikoiman yhteyksiä eri kohteisiin.

Lennot Kuusamosta suuntaavat muun muassa seuraaviin Euroopan kaupunkeihin:

 • Lontoo, Iso-Britannia
 • Pariisi, Ranska
 • Berliini, Saksa
 • Rooma, Italia

Näiden määränpäiden lisäksi Kuusamon lentokentältä pääsee myös muihin Euroopan kaupunkeihin. Tänään lähtevät lennot tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin, nauttia upeista nähtävyyksistä ja maistella paikallisia herkkuja.

Jos suunnittelet matkaa Eurooppaan, tutustu Kuusamon lentokentän tarjontaan ja varaa oma lentosi jo tänään. Matkustaminen Kuusamosta Eurooppaan on helppoa ja vaivatonta, ja lentojen valikoima tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille matkailijoille.

Kuusamon lentokentän suorat lennot

Kuusamon lentokentän suorat lennot

Tänään Kuusamosta lähtevät lentokoneet suuntaavat eri kohteisiin ympäri maailman. Kuusamon lentokentältä on mahdollista lentää suoraan useisiin eri lentoasemiin.

Tässä muutamia esimerkkejä Kuusamon lentokentän suorista lennoista:

 • Lento Kuusamosta Helsinkiin
 • Lento Kuusamosta Tukholmaan
 • Lento Kuusamosta Berliiniin
 • Lento Kuusamosta Pariisiin
 • Lento Kuusamosta New Yorkiin

Kuusamon lentokentän suorat lennot tarjoavat matkustajille kätevän tavan päästä Kuusamoon eri puolilta maailmaa. Suorat lennot säästävät matka-aikaa ja vaivaa, ja mahdollistavat nopean ja helpon matkan Kuusamoon. Lennät sitten Helsingistä, Tukholmasta, Berliinistä, Pariisista tai New Yorkista, Kuusamon lentokentältä löytyy lento juuri sinun tarpeisiisi.

Mitä lentokoneita lähtee tänään Kuusamosta?

Tänään Kuusamosta lähtee useita lentokoneita eri lentoyhtiöiden toimesta. Tarkkoja tietoja saat lentokentän verkkosivuilta tai ottaen yhteyttä lentoyhtiöön.

Milloin ensimmäinen lento lähtee Kuusamosta tänään?

Ensimmäinen lento Kuusamosta tänään lähtee klo 7.30 aamulla paikallista aikaa. Kannattaa tarkistaa tarkka lähtöaika lentokentän verkkosivuilta.

Onko Kuusamosta suoria lentoja ulkomaille?

Kuusamon lentokentältä ei tällä hetkellä lennetä suoraan ulkomaille. Useimmat kansainväliset lennot lähtevät Suomen suurimmilta lentokentiltä, kuten Helsinki-Vantaalta.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat Kuusamon lentokentällä?

Kuusamon lentokentällä toimii useita lentoyhtiöitä, kuten Finnair, Norwegian ja Blue1. Näiden yhtiöiden lisäksi myös muutamat matkatoimistot järjestävät lentoja Kuusamoon.

Tarvitsenko viisumin lentääkseni Kuusamosta ulkomaille?

Kuusamosta ei lentää suoria lentoja ulkomaille, joten viisumia ei tarvita. Jos kuitenkin matkustat Kuusamosta ulkomaille ja joudut vaihtamaan konetta jollakin toisella lentokentällä, tarvitset todennäköisesti viisumin tai maahantuloluvan kyseiseen maahan.

Lentostory: Ohjaamoesittely

41. "Minä näin ja minä kuulin", Benjamin Turkian raamattutunti Majatalo Lähteellä 15.8.2023.

Vastaa