Mistä Nokialla saa passin ja paljonko se maksaa

Mistä Nokialla saa passin ja paljonko se maksaa

Mistä Nokialla saa passin ja paljonko se maksaa

Nokialla passin saa helposti ja nopeasti. Passin hakeminen on suositeltavaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta mahdolliset viivästykset eivät aiheuta ongelmia. Passin uusiminen tai hakeminen ensimmäistä kertaa on tärkeä tehtävä, joka varmistaa matkustusmahdollisuuksien säilymisen. Nokialla toimipisteitä, joista voi hankkia passin, on useita, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Passin hankkiminen maksaa tietysti rahaa, mutta sen hinta ei ole kohtuuton. Passin hinta koostuu useista osasista, kuten hakemusmaksusta, kuvamaksusta ja toimitusmaksusta. Hakemusmaksu on kiinteä summa, kun taas kuvamaksu voi vaihdella eri toimipisteissä. Toimitusmaksu puolestaan riippuu siitä, haluaako passin postitse vai noutaa sen itse. Kaiken kaikkiaan passin hinta Nokialla on kohtuullinen, ottaen huomioon sen tärkeyden ja hyödyt matkustamisen kannalta.

Huomioi, että ennen passin hakemista tulee varmistaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat ja tiedot ovat kunnossa. Muista myös ottaa mukaasi voimassa oleva henkilöllisyystodistus, jotta virkailija voi todentaa henkilöllisyytesi.

Mistä Nokialla voi hankkia passin ja kuinka paljon se maksaa?

Mistä Nokialla voi hankkia passin ja kuinka paljon se maksaa?

Passi on tarpeellinen matkustusasiakirja, joka mahdollistaa kansainvälisen matkustamisen. Nokialla passin saa hankittua poliisilaitokselta.

Passin hinta voi vaihdella eri ikäryhmien ja toimitusaikojen mukaan. Hinnat vaihtelevat myös sen mukaan, tarvitseeko tavallisen passin vai pikapassin. Hinnastoa voi tarkistaa poliisin verkkosivuilta.

Yleisesti ottaen passin hinta vaihtelee noin 50 – 100 euron välillä. Tarkempaa hintatietoa kannattaa kuitenkin tarkistaa poliisin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä paikalliseen poliisilaitokseen.

Passin hankkiminen Nokialla

Passin hankkiminen Nokialla

Jos tarvitset passin Nokialla, voit hakea sitä paikallisesta poliisiasemalta. Passin saadaksesi sinun täytyy varata aika ja käydä poliisilaitoksella henkilökohtaisesti.

Passin hankkiminen maksaa tietyn summan, joka vaihtelee sen voimassaoloajan mukaan. Alla on esimerkkejä passin hintoja Nokialla:

Passin voimassaoloaika Hinta
Alle 18-vuotiaat 50 euroa
Yli 18-vuotiaat 58 euroa
Pikapassi (vain matkustamista varten) 102 euroa

Passin saamiseen tarvitset voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen, esimerkiksi henkilökortin. Lisäksi tarvitset mahdolliset muut asiakirjat, kuten viisumihakemuksen tai valokuvat, jotka täyttävät passikuvan vaatimukset.

Kun olet hakenut passisi, saat sen yleensä postitse kotiisi. Passin saaminen voi kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Passin hakeminen Nokian poliisilaitokselta

Passin hakeminen Nokian poliisilaitokselta

Nokialla passin voi hakea Nokian poliisilaitokselta, joka sijaitsee osoitteessa Esikunnankatu 4. Passin hakemisen edellytyksenä on henkilöllisyystodistus sekä valokuvat.

Passin hakeminen Nokian poliisilaitokselta on melko helppoa ja suoraviivaista. Alla on esitetty vaiheet passin hakemisesta Nokian poliisilaitokselta:

 1. Mene Nokian poliisilaitokselle osoitteeseen Esikunnankatu 4.
 2. Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja valokuvat.
 3. Siirry asiakaspalvelutiskille ja kerro, että haluat hakea passia.
 4. Täytä passihakemus, joka annetaan sinulle asiakaspalvelutiskiltä.
 5. Maksa passin hakemisesta aiheutuvat kulut. Passin hinta vaihtelee riippuen hakijan iästä ja passityypistä.
 6. Odota passin valmistumista. Saat tarkemmat ohjeet passin noutamisesta.

Passin hakeminen Nokialla on suhteellisen nopeaa, mutta valmistumisaika voi vaihdella riippuen poliisilaitoksen kuormituksesta. On suositeltavaa varata passin hakemiseen riittävästi aikaa etukäteen, jotta voit suunnitella matkasi tai muut tarpeet sopivasti.

Passin tyyppi Hinta
Tavallinen passi (aikuinen) paljonko maksaa
Tavallinen passi (lapsi) paljonko maksaa
Pikapassi (aikuinen) paljonko maksaa
Pikapassi (lapsi) paljonko maksaa

Ole tarkkana passia hakiessasi ja varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat dokumentit mukana. Näin voit välttää tarpeettomia viivästyksiä ja mahdollisia lisäkustannuksia. Noudata myös Nokian poliisilaitoksen antamia ohjeita ja aikatauluja passin hakemisessa.

Passin hakeminen Nokian kunnanvirastolta

Passin hakeminen Nokian kunnanvirastolta

Passi on tärkeä matkustusasiakirja, jonka avulla voit matkustaa ulkomaille. Nokialla passin voi hakea Nokian kunnanvirastolta.

Kun haet passia Nokialla, sinun on tiedettävä, mistä se maksaa ja mitä tarvitset passin hakemiseen.

Mistä saa passin Nokialla?

Passi on mahdollista hankkia Nokialla Nokian kunnanvirastolta. Kunnanvirasto palvelee kansalaisia ja täällä voit jättää passihakemuksen.

Paljonko passin hakeminen maksaa?

Passin hakemisen hinta Nokialla koostuu erilaisista tekijöistä, kuten passityypistä ja hakijan iästä. Tarkat maksutiedot voit tarkistaa Nokian kunnanviraston verkkosivuilta tai soittamalla kunnanvirastoon.

Passin hakeminen Nokian kunnanvirastolta:

Passin hakeminen Nokian kunnanvirastolta:

 1. Varaa aika Nokian kunnanvirastolle passin hakemista varten.
 2. Täytä passihakemus huolellisesti. Tarvittavat tiedot ovat esimerkiksi nimesi, syntymäaikasi ja kansalaisuutesi.
 3. Kerää tarvittavat liitteet, kuten valokuvat ja henkilöllisyystodistus.
 4. Maksa passin hakemisen maksu kunnanvirastossa.
 5. Jätä täytetty hakemus ja liitteet Nokian kunnanvirastoon sovittuna aikana.
 6. Odotan passin valmistumista. Saat tiedon valmiista passista puhelimitse tai sähköpostitse.
 7. Nouda passi Nokian kunnanvirastolta henkilökohtaisesti. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön noutamaan passin puolestasi.

Huomioi, että passin hakemiseen voi liittyä myös muita vaatimuksia ja ohjeita, jotka kannattaa selvittää etukäteen Nokian kunnanvirastolta.

Kuinka saan passin Nokialla?

Passin saaminen Nokialla tapahtuu käymällä henkilökohtaisesti Nokian kaupungin asiointipisteessä. Siellä sinut ohjataan oikeisiin tiloihin, jossa voit täyttää passihakemuksen ja antaa tarvittavat henkilöllisyystodistukset ja valokuvat. Voit varata ajan etukäteen tai käydä paikalla ilman ajanvarausta.

Miten kauan passin hakeminen Nokialla kestää?

Passin hakeminen Nokialla voi kestää muutaman viikon. Kun olet jättänyt hakemuksesi ja tarvittavat asiakirjat, ne lähetetään poliisille käsittelyä varten. Poliisi tekee päätöksen passin myöntämisestä ja lähettää sen takaisin kaupungin asiointipisteeseen, josta voit noutaa sen. Aikaa prosessiin voi kulua, joten suunnittele passinhakuaikasi hyvissä ajoin.

Pitäääkö passia varten ottaa valokuvia?

Kyllä, passia varten tarvitaan valokuva. Passikuvan tulee täyttää tiettyjä vaatimuksia, kuten tietty koko, tausta ja kuvan laatu. Valokuvat voi ottaa itse tai käydä valokuvaamossa, joka on erikoistunut passikuvien ottamiseen. On tärkeää lähettää mukaan oikeanlaiset valokuvat, jotta passihakemuksesi voidaan käsitellä asianmukaisesti.

Mikä on passihakemuksen hinta Nokialla?

Passihakemuksen hinta Nokialla vuonna 2021 on 53 euroa, kun haet tavallista 10 vuoden passia. Mikäli tarvitset kiireellisen passin, hinnaksi tulee 76 euroa. Maksu suoritetaan passia noudettaessa kaupungin asiointipisteessä. Muista ottaa mukaasi käteistä tai maksukortti passin noutoa varten.

Mitä dokumentteja tarvitsen passin hakemiseen Nokialla?

Passin hakemiseen Nokialla tarvitset voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen, kuten passin tai poliisilta saamasi henkilökortin. Lisäksi tarvitset valokuvan, joka täyttää passikuvien vaatimukset. Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset myös huoltajan suostumuksen. Kaikki tarvittavat dokumentit ja tiedot saat tarkemmin selville Nokian kaupungin asiointipisteestä.

Mistä Nokialla saa passin?

Passin saa Nokialla Suomen viranomaiselta, eli poliisilta. Nokian poliisiasema tarjoaa passin hakemispalveluja.

Paljonko passin hakeminen Nokialla maksaa?

Passin hakeminen Nokialla maksaa normaalisti 53 euroa, mutta alle 18-vuotiailta hinta on 33 euroa.

Onko Nokialla mahdollista saada pikapassi?

Kyllä, Nokialla pystyy hakemaan myös pikapassia. Pikapassin hinta on hieman korkeampi kuin normaalin passin, eli se maksaa 83 euroa.

Älä näpistä!

Bonuskortti | Jakso 1 | Putous 10. kausi | MTV3

Vastaa