Liqui moly diesel flieЯ fit – vallankumouksellinen lisäaine dieselpolttoaineelle

Liqui moly diesel flieЯ fit – vallankumouksellinen lisäaine dieselpolttoaineelle

Liqui moly diesel flieЯ fit - vallankumouksellinen lisäaine dieselpolttoaineelle

Liqui moly diesel fließfit on vaihtoöljy, joka on suunniteltu erityisesti dieselmoottoreiden tarpeisiin. Tämä vallankumouksellinen lisäaine auttaa optimoimaan polttoaineen palamisen ja puhtaamman palamisen avulla vähentämään päästöjä sekä suojaa moottorin osat kulumiselta. Suunniteltu erityisesti kylmiin olosuhteisiin, diesel fließfit auttaa estämään dieselpolttoaineen jäätyminen ja siten parantaa polttoainetaloutta ja moottorin suorituskykyä.

Lisäämällä liqui moly diesel fließfit polttoainesuodattimeen voit varmistaa, että polttoaine jää puhtaaksi ja suodattimen tehokkuus paranee. Näin voit välttää polttoainesuodattimen liiallisen tukkeutumisen ja pidentää sen käyttöikää. Diesel fließfit toimii myös voiteluaineena, mikä auttaa suojaamaan polttoainepumppua ja suuttimia kulumiselta ja parantaa moottorin suorituskykyä.

Liqui moly diesel fließfit – erinomainen lisäaine dieselpolttoaineelle

Liqui moly diesel fließfit - erinomainen lisäaine dieselpolttoaineelle

Liqui moly diesel fließfit on innovatiivinen lisäaine, joka on suunniteltu parantamaan dieselmoottorin suorituskykyä ja pidentämään polttoainesuodattimen käyttöikää. Tämä lisäaine on valmistettu korkealaatuisista öljyistä ja sekoitettu huolellisesti, jotta se tarjoaa optimaalisen suojan ja suorituskyvyn dieselmoottoreille.

Liqui moly diesel fließfit on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat pitää moottorinsa optimaalisessa kunnossa ja välttää ongelmia polttoainesuodattimen tukkeutumisen kanssa. Tämä lisäaine auttaa poistamaan veden ja epäpuhtaudet polttoainejärjestelmästä ja estää niiden aiheuttamat vahingot moottorille.

Lisäaineen edut:

Lisäaineen edut:

 • Vähentää polttoainesuodattimen tukkeutumista
 • Poistaa vettä ja epäpuhtauksia polttoainejärjestelmästä
 • Parantaa dieselmoottorin suorituskykyä
 • Suojaa moottoria tehokkaasti vaurioilta
 • Pidentää polttoainejärjestelmän käyttöikää

Fließfit-lisäaineen käyttö on helppoa. Lisää vain suositeltu annos lisäainetta polttoainesäiliöön ennen polttoaineen tankkaamista. Lisäaine sekoittuu polttoaineeseen automaattisesti ja alkaa suojata moottoria heti. Voit käyttää tätä lisäainetta säännöllisesti ylläpitääksesi moottorin puhtautta ja suorituskykyä.

Lisäaine Määrä
Liqui moly diesel fließfit 1 pullo jokaista 40 litraa polttoainetta kohti

Varmistaaksesi parhaan suorituskyvyn ja suojaustason, suosittelemme käyttämään Liqui moly diesel fließfit-lisäainetta säännöllisesti moottorisi ylläpitämiseksi. Tämä lisäaine tarjoaa vallankumouksellisen ratkaisun polttoaineen puhdistamiseen ja moottorin suojaamiseen. Luota Liqui moly -merkin laatuun ja valitse diesel fließfit-lisäaine moottorisi parhaaksi ystäväksi.

Kuinka Liqui moly diesel fließfit toimii

Kuinka Liqui moly diesel fließfit toimii

Liqui moly diesel fließfit on vallankumouksellinen lisäaine dieselmoottorin polttoaineelle. Se on kehitetty erityisesti parantamaan dieselmoottorin suorituskykyä ja pidentämään polttoainesuodattimen käyttöikää.

Lisäaineen koostumuksessa on käytetty Liqui molyn ainutlaatuisia nanoteknologisia öljyjä, jotka parantavat polttoaineen virtaavuutta ja vähentävät sen viskositeettia. Tämä auttaa ehkäisemään polttoaineen jähmettymistä kylmässä säässä ja varmistamaan moottorin turvallisen käynnistymisen myös pakkasilla.

 • Vähentää dieselmoottorin polttoaineen jähmettymistä
 • Parantaa polttoaineen virtaavuutta ja vähentää sen viskositeettia
 • Pidentää polttoainesuodattimen käyttöikää

Lisäaineen käyttö on helppoa. Sitä lisätään suoraan polttoainesäiliöön, ja se sekoittuu automaattisesti dieselmoottorin polttoaineeseen. Suositeltava annostus on noin 100 ml lisäainetta 50 litraan polttoainetta.

Lisäaineen vaikutukset ovat havaittavissa jo muutaman käyttökerran jälkeen. Dieselmoottorin käynti muuttuu tasaisemmaksi ja tehokkaammaksi. Polttoainesuodatin pysyy puhtaampana pidempään, mikä vähentää huoltotarvetta ja säästää rahaa.

Joten, jos haluat parantaa dieselmoottorisi suorituskykyä ja pidentää polttoainesuodattimen käyttöikää, kokeile Liqui moly diesel fließfit -lisäainetta!

Liqui moly diesel fließfit tehokkaasti parantaa dieselpolttoaineen ominaisuuksia

Liqui moly diesel fließfit tehokkaasti parantaa dieselpolttoaineen ominaisuuksia

Liqui moly diesel fließfit on vallankumouksellinen lisäaine dieselpolttoaineelle, joka tehokkaasti parantaa polttoaineen suorituskykyä. Tämä lisäaine on suunniteltu erityisesti dieselkäyttöisiin ajoneuvoihin, ja se tarjoaa monia etuja polttoainejärjestelmälle.

Kun dieselöljy virtaa polttoainesuodattimen läpi, se voi poistaa suodattimen kyvyn suodattaa pieniä hiukkasia. Tämä johtaa heikentyneeseen polttoaineen suorituskykyyn ja voi aiheuttaa vaurioita polttoainejärjestelmälle. Liqui moly diesel fließfit estää tätä ongelmaa muodostamalla suojaavan kerroksen polttoainesuodattimen sisäpinnalle, estäen pieniä hiukkasia pääsemästä suodattimen läpi.

Liqui moly diesel fließfit myös vähentää polttoaineen jäänmuodostusta. Erityisesti kylmissä olosuhteissa dieselöljy voi jäätyä ja tukkia polttoainejärjestelmän. Tämä voi johtaa moottorin käynnistysongelmiin ja heikentyneeseen suorituskykyyn. Lisäämällä diesel fließfit polttoaineeseen, jäänmuodostusta voidaan vähentää, varmistaen paremman kylmäkäynnistyksen ja sujuvan polttoaineen virtauksen.

Tämä lisäaine myös parantaa polttoaineen palamista ja vähentää pakokaasupäästöjä. Se optiimisoi polttoaineseoksen ja parantaa polttoaineen palamisnopeutta, mikä johtaa tehokkaampaan moottorin suorituskykyyn ja pienempiin päästöihin.

Kun käytät Liqui moly diesel fließfit -lisäainetta, on suositeltavaa vaihtaa polttoainesuodatin säännöllisesti. Tämä varmistaa lisäaineen optimaalisen suorituskyvyn ja polttoaineen puhtauden. Suodattimen vaihto parantaa myös polttoaineen virtausta ja estää moottorin ongelmia.

Hyödyt käyttäessäsi Liqui moly diesel fließ fit:iä

Hyödyt käyttäessäsi Liqui moly diesel fließ fit:iä

Liqui moly diesel fließ fit on vallankumouksellinen lisäaine, joka on kehitetty erityisesti dieselpolttoaineille. Sen käyttö tarjoaa monia etuja autosi moottorille ja polttoainejärjestelmälle. Seuraavassa on muutamia hyötyjä, kun käytät Liqui moly diesel fließ fit:iä:

 • Polttoainejärjestelmän puhdistus: Liqui moly diesel fließ fit puhdistaa polttoainejärjestelmän, mukaan lukien polttoainesuodattimen, suodatinmateriaalin ja injektorit. Tämä auttaa estämään tukkeutumisen ja raudan hiukkasten kertymisen.
 • Polttoainesuodattimen vaihtovälin pidentyminen: Liqui moly diesel fließ fit parantaa polttoaineen suodatuksen tehokkuutta, mikä tarkoittaa, että polttoainesuodattimen vaihtoväli voi pidentyä. Tämä säästää aikaa ja rahaa.
 • Polttoainejärjestelmän tehokkuuden parantaminen: Lisäämällä Liqui moly diesel fließ fit:iä polttoaineeseen, voit parantaa polttoainejärjestelmän tehokkuutta. Se auttaa polttoainetta palamaan puhtaasti ja tasaisesti, mikä lisää moottorin suorituskykyä.
 • Moottorin suojelu: Liqui moly diesel fließ fit muodostaa suojaavan öljykalvon moottorin osiin, mikä auttaa vähentämään kulumista ja kitkaa. Tämä auttaa pidentämään moottorin käyttöikää.

Yhteenvetona käyttämällä Liqui moly diesel fließ fit:iä, saat hyötyjä kuten polttoainejärjestelmän puhdistus, polttoainesuodattimen vaihtovälin pidentymisen, polttoainejärjestelmän tehokkuuden parantumisen sekä moottorin suojelun. Suosittelemme lisäaineen käyttöä säännöllisesti optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi autollesi.

Mikä on Liqui Moly Diesel Fließ-Fit?

Liqui Moly Diesel Fließ-Fit on vallankumouksellinen lisäaine, joka on tarkoitettu dieselpolttoaineelle. Se auttaa parantamaan polttoaineen virtaavuutta kylmissä olosuhteissa ja estää polttoaineen jäätyminen.

Miten Liqui Moly Diesel Fließ-Fit toimii?

Liqui Moly Diesel Fließ-Fit sisältää erityisiä lisäaineita, jotka vähentävät polttoaineen viskositeettia ja alentavat sen jääty­mispistettä. Tämä auttaa estämään polttoaineen jähmettymisen ja parantaa sen virtaavuutta kylmissä olosuhteissa.

Milloin Liqui Moly Diesel Fließ-Fitä tulisi käyttää?

Liqui Moly Diesel Fließ-Fitä tulisi käyttää erityisesti kylmissä olosuhteissa, kun polttoaineen jäätyminen ja virtaavuusongelmat ovat yleisiä. Se voi auttaa parantamaan auton käynnistymistä ja estämään polttoainejärjestelmän vaurioitumisen kylmässä.

Kuinka käyttää Liqui Moly Diesel Fließ-Fitä?

Liqui Moly Diesel Fließ-Fitä tulisi lisätä polttoaineeseen suositellun annostelumäärän mukaan. Yleensä suositellaan lisäämään 50 ml lisäainetta 50 litraan polttoainetta. Sitä voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi lisäämällä sitä tankkiin ennen pakkasia. Sekoita lisäaine hyvin polttoaineeseen ennen sen käyttöä.

Onko Liqui Moly Diesel Fließ-Fit turvallinen käyttää auton polttoainejärjestelmässä?

Kyllä, Liqui Moly Diesel Fließ-Fit on turvallinen käyttää auton polttoainejärjestelmässä. Se on suunniteltu erityisesti dieselmoottoreille eikä aiheuta haitallisia vaikutuksia moottorille tai polttoainejärjestelmälle. Se täyttää myös kaikki alan säännökset ja standardit.

Mikä on Liqui Moly Diesel Fließ Fit?

Liqui Moly Diesel Fließ Fit on vallankumouksellinen lisäaine, joka on suunniteltu parantamaan dieselpolttoaineen virtaavuutta ja laskeutumisominaisuuksia.

Miten Liqui Moly Diesel Fließ Fit toimii?

Liqui Moly Diesel Fließ Fit toimii päällekkäin dieselöljyn kanssa muodostaen ohuen, suojaavan kerroksen polttoaineen pinnalle. Tämä kerros vähentää kitkaa ja estää polttoaineen kiteytymistä ja jään muodostumista.

Miksi minun pitäisi käyttää Liqui Moly Diesel Fließ Fit -lisäainetta?

Liqui Moly Diesel Fließ Fit -lisäaineella on monia etuja. Se parantaa polttoaineen virtaavuutta, estää dieselin kiteytymistä ja jään muodostumista, suojaa polttoainejärjestelmää korroosiolta ja varmistaa moottorin tasaisen käynnistyksen myös kylmissä olosuhteissa.

LIQUI MOLY Diesel Engine System Cleaner (21491) EN

Vastaa