Jacques tati ultimate complete collection – löydä kaikki teokset täältä

Jacques tati ultimate complete collection – löydä kaikki teokset täältä

Jacques tati ultimate complete collection - löydä kaikki teokset täältä

Jacques Tati oli ranskalainen elokuvaohjaaja ja näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti huumorintajustaan ja omaperäisestä tyylistään. Hänen viimeinen kokoelmansa on nyt saatavilla, ja se sisältää kaikki hänen tärkeimmät teoksensa. Tämä lopullinen ja täydellinen kokoelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Tatin nerokkaisiin elokuviin ja nauttia hänen lahjakkuudestaan.

Jacques Tati: Viimeinen kokoelma sisältää kaikki Tatin tunnetuimmat ja rakastetuimmat elokuvat, kuten ”Päivä ilman hauskuutta”, ”Loma” ja ”Myrskypilviä viidenneen kerroksen ikkunasta”. Kokoelma tarjoaa myös harvinaisia ja ennen julkaisemattomia materiaaleja, kuten ohjaajakommentteja, haastatteluja ja dokumentteja, jotka avautuvat uudelleen katsottuina ja kertaalleen koettuina.

Tämä lopullinen kokoelma on oikea aarreaitta kaikille elokuvien ystäville, jotka haluavat kokea Jacques Tatin nerokkaan otteen ohjauksesta ja nauttia hänen ainutlaatuisesta huumoristaan. Tatin elokuvat ovat ajattomia mestariteoksia, jotka edelleen viihdyttävät ja innostavat katsojia ympäri maailmaa.

Jacques Tati – kokoelma ”Tiedot ja löydöt”

Jacques Tati - kokoelma

Jacques Tati -kokoelma on tati-fanien unelma, täydellinen ja kaikenkattava kokoelma legendaarisen ranskalaisohjaajan viimeisistä teoksista. Tämä lopullinen kokoelma sisältää kaikki Tati-elokuvat, jotka ovat olleet hajallaan eri julkaisuissa vuosien varrella.

Jacques Tati on yksi elokuvahistorian merkittävimmistä komediaohjaajista, ja hänen tyylinsä on erottuva ja tunnistettava. Hän loi omintakeisen maailmansa, jossa hän kuvaa ihmisten koomisia ja absurdia käyttäytymistä modernissa yhteiskunnassa.

Tati-elokuvat

Tati-elokuvat

Tämä kokoelma sisältää seuraavat Jacques Tatin elokuvat:

 1. Jacques Tati: Hänen ensimmäinen pitkä elokuvansa, joka esittelee hänen tyylin ja huumorinsa yleisölle.

 2. Mon oncle: Tunnetuin Tatin komedia-elokuva, joka sai myös kansainvälistä tunnustusta voittaen parhaan ulkomaisen elokuvan Oscarin vuonna 1959.

 3. Playtime: Tati oli visionääri ja edelläkävijä elokuvan tekniikassa, ja tämä elokuva on loistava esimerkki siitä. Hän käyttää innovatiivisia visuaalisia ratkaisuja ja modernia arkkitehtuuria luodakseen surrealistisen ja humoristisen maailman.

 4. Trafic: Tämä elokuva kuvaa Tatin näkemystä liikenneongelmista modernissa kaupungissa. Hän käsittelee kaikenlaisia ​​liikennemuotoja ja niiden hankaluuksia tyypilliseen humoristiseen tapaansa.

 5. Parade: Tämä on Tatin viimeinen elokuva, joka on visuaalinen esitys, jossa hän yhdistää musiikkia ja komiikkaa.

Löydöt

Löydöt

Jacques Tati -kokoelma sisältää myös harvinaisia bonusmateriaaleja, kuten dokumentteja, haastatteluja ja Tatin lyhytelokuvia. Nämä lisämateriaalit tarjoavat syvällisempää tietoa Tatin elokuvista ja tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua hänen taiteeseensa.

Lisämateriaalit Kuvaus
Dokumentti: ”Tati elämässä” Tämä dokumentti tarjoaa kattavan katsauksen Tatin elämään ja uraan.
Haastattelut Tatin ystävien kanssa Selvitetään Tatin vaikutusta muihin elokuvantekijöihin ja hänen merkitystään elokuvahistoriassa.
Tatin lyhytelokuvat Tämä kokoelma sisältää julkaistuja ja julkaisemattomia Tatin lyhytelokuvia, jotka antavat lisätietoja hänen työskentelystään.

Jacques Tati – kokoelma

Jacques Tati - kokoelma

Jacques Tati on kaikenkattava elokuvantekijä, jonka työt ovat tulleet osaksi elokuvahistoriaa. Hänen lopullinen ja viimeinen kokoelmansa sisältää kaikki hänen tärkeät teoksensa. Tämä taidokas ja taitava ranskalainen ohjaaja loi unohtumattomia hahmoja ja tilanteita, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Jacques Tati sai mainetta tyyliään luovilla ja visuaalisesti vaikuttavilla elokuvillaan. Hän osasi hyödyntää koomisia tilanteita ja näyttelijöiden elekieltä luodakseen elokuvia, jotka saavat katsojan nauramaan ääneen. Tati oli mestari hienovaraisen huumorin käytössä ja hänen elokuvissaan oli aina syvempiä sanomia ja kommentteja yhteiskunnasta.

Pääteokset

Pääteokset

Tämä lopullinen ja taidokas kokoelma sisältää kaikki Jacques Tatin tärkeät teokset:

 • Jour de fête (1949) – Tatin ensimmäinen pitkä elokuva
 • Les Vacances de Monsieur Hulot (1953) – Herra Hulot’n lomat
 • Mon Oncle (1958) – Setäni
 • Playtime (1967) – Leikkiä on
 • Trafic (1971) – Ruuhkaa
 • Parade (1974) – Paraati

Täydellinen kokoelma

Täydellinen kokoelma

Tämä tati-kokoelma tarjoaa katsojalle mahdollisuuden sukeltaa Jacques Tatin maailmaan ja kokea hänen nerokkaat elokuvansa kokonaisuudessaan. Kokoelman mukana tulee myös bonusmateriaaleja, kuten dokumentteja ja haastatteluja, jotka antavat syvemmän kuvan Tatin työskentelystä ja elokuvien taustoista.

Olipa sinulla jo kokemusta Jacques Tatin töistä tai et, tämä lopullinen kokoelma tarjoaa upean tilaisuuden sukeltaa hänen maailmaansa ja nauttia hänen taidoistaan. Tämä viimeinen ja täydellinen kokoelma on ehdoton hankinta kaikille elokuvan ystäville.

Tiedot ja löydöt

Tiedot ja löydöt

Jacques Tati ultimate complete collection on täydellinen ja kaikenkattava kokoelma ranskalaisen elokuvaohjaajan Jacques Tatin teoksia. Tämä lopullinen kokoelma sisältää kaikki Tatin elokuvat, jotka hän ohjasi ja näytteli pääroolissa.

Tämä kokoelma on ehdoton löytö kaikille Tati-faneille ja elokuvan ystäville. Se tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaikista legendaarisen ohjaajan uran merkittävimmistä teoksista yhdessä paketissa.

  Jacques Tati ultimate complete collection sisältää seuraavat elokuvat:

 • Jour de fête
 • Les Vacances de Monsieur Hulot
 • Mon oncle
 • Playtime
 • Trafic
 • Parade

Tämä kokoelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Tatin huumoriin, visuaaliseen tyyliin ja ohjaustaitoihin. Jokainen elokuva kuvastaa Tatin ainutlaatuista näkemystä maailmasta ja tarjoaa katsojalle unohtumattoman elokuvakokemuksen.

Tämän kokoelman kanssa voit päästä sukeltamaan Jacques Tatin maailmaan ja ihailemaan hänen kykyään luoda komediaa ilman sanoja. Kokoelma tarjoaa myös mahdollisuuden nähdä Tatin kehitys taiteilijana elokuvansa ja elokuvansa välillä.

Elokuvan nimi Julkaistu Pituus
Jour de fête 1949 79 minuuttia
Les Vacances de Monsieur Hulot 1953 114 minuuttia
Mon oncle 1958 116 minuuttia
Playtime 1967 155 minuuttia
Trafic 1971 96 minuuttia
Parade 1974 88 minuuttia

Missä voin löytää Jacques Tatin ultimate complete collectionin?

Voit löytää Jacques Tatin ultimate complete collectionin eri verkkokaupoista, kuten Amazonista tai DVD-kaupoista.

Montako teosta Jacques Tati on tehnyt?

Jacques Tati on tehnyt yhteensä kuusi elokuvaa.

Mikä on Jacques Tatin kuuluisin elokuva?

Jacques Tatin kuuluisin elokuva on ”Hr. Hulotin loma” (Les Vacances de Monsieur Hulot).

Pitävätkö Jacques Tatin elokuvat sisällään paljon huumoria?

Kyllä, Jacques Tatin elokuvat ovat täynnä visuaalista huumoria ja slapstick-elementtejä.

Onko Jacques Tati tehnyt muita elokuvia kuin komedioita?

Kyllä, Jacques Tati on tehnyt myös draamaelokuvan ”Minun päiväni onnellinen loppu” (Playtime), joka poikkeaa hänen aiemmista komediateoksistaan.

Missä voin löytää Jacques Tatin kokoelman?

Voit löytää Jacques Tatin ultimate complete collection -kokoelman erikoistuneista elokuvakaupoista tai tilata sen verkosta.

Paljonko Jacques Tatin kokoelma maksaa?

Jacques Tatin ultimate complete collection -kokoelman hinta vaihtelee riippuen myyjästä ja formaatista. Hinnat voivat vaihdella noin 50-200 euron välillä.

Mitä kaikkia teoksia Jacques Tati on tehnyt?

Jacques Tati on tehnyt useita elokuvia, kuten ”Les Vacances de Monsieur Hulot”, ”Mon oncle” ja ”Playtime”. Hän on tunnettu huumoriaan ja visuaalisia komediaesityksiään, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion.

Miksi Jacques Tatin elokuvat ovat niin suosittuja?

Jacques Tatin elokuvat ovat saavuttaneet suuren suosion niiden ainutlaatuisen huumorin ja visuaalisen tyylin vuoksi. Tati oli mestari luomaan komediaa ilman paljon puhetta, käyttämällä visuaalisia elementtejä ja slapstick-huumoria. Hänen elokuvansa ovat kestäneet aikaa ja niitä pidetään nykyäänkin klassikkoina.

Jacques Tati – Imitating a London officer then a French officer

1971 Jacques Tati – "Trafic" (highlights)

Vastaa