Aktuelli sää Gran Canarialla Maspalomassa

Aktuelli sää Gran Canarialla Maspalomassa

Aktuelli sää Gran Canarialla Maspalomassa

Tällä hetkellä Gran Canarian Maspalomassa vallitsee erittäin aurinkoinen sää. Nykyinen säätila on ihanteellinen lomailijoille ja aurinkoa rakastaville matkailijoille. Lämpötila on tällä hetkellä erittäin miellyttävä, pysytellen noin 25-30 asteen välillä. Voit siis unohtaa takin kotiin ja nauttia täysin rinnoin lämmöstä ja auringonpaisteesta.

Maspalomassa on tunnettu upeasta hiekkadyynialueestaan ja kauniista rannoistaan. Nykyhetkellä sää suosii rantaelämää ja voit viettää ihania hetkiä auringonpalvontapaikalla tai virkistäytyä merivedessä. Aurinkoa, lämpöä ja miellyttävää merituulta – täydellinen yhdistelmä täydelliseen rantapäivään.

Jos et ole vielä saanut tarpeeksesi auringosta, suosittelemme myös vierailemaan Maspalomasin majakalla. Majakan alueelta avautuu upea näköala Atlantin valtamerelle ja upeaan luontoon, joka ympäröi Gran Canariaa. Voit myös nauttia kauniista kävelyistä pitkin rantaviivaa ja tutustua paikalliseen kulttuuriin ja herkkuihin.

Sääennuste Gran Canarialle Maspalomassa

Sääennuste Gran Canarialle Maspalomassa

Tämän päivän sää Gran Canarian Maspalomassa on hyvin vaihteleva. Nykyhetkellä, sään tila on

 1. Vaihteleva
 2. Tuulinen
 3. Korkeapainetta
 4. Pilvinen

Gran Canarialla, Maspalomas sijaitsee suositussa turistikohteessa, jossa sää voi vaihdella nopeasti. Kannattaa varautua erilaisiin sääolosuhteisiin, kun suunnittelet ulkoilua tai aktiviteetteja.

Vaikka nykyinen sää voi olla pilvinen ja tuulinen, Gran Canarian ilmasto tarjoaa yleensä lämpimiä lämpötiloja ympäri vuoden. Kesällä lämpötilat voivat nousta jopa 30 asteeseen, kun taas talvella ne pysyvät miellyttävänä noin 20 asteessa. Maspalomasin alueella voit nauttia upeista rannoista ja aurinkoisista päivistä lähes ympäri vuoden.

Jos suunnittelet matkaa Gran Canarialle, muista tarkistaa sääennuste juuri ennen matkaasi, jotta osaat varautua oikein. Nykyinen sää voi vaikuttaa matkasuunnitelmiisi, joten ole valmis muuttamaan suunnitelmiasi sen mukaan. Rantaelämää suunnitellessa aurinkoiset päivät ovat ehdottomasti suotavampia kuin pilviset ja tuuliset kelit.

Päivä Säätila
Maanantai Pilvinen
Tiistai Aurinkoinen
Keskiviikko Tuulinen
Torstai Sateinen

Kuuntele paikallisia sääennusteita ja ole valmis muuttamaan suunnitelmiasi sään mukaan. Vaikka Gran Canarialla on yleensä miellyttävät lämpötilat ympäri vuoden, äkilliset säämuutokset eivät ole harvinaisia. Muista varata mukaan myös aurinkovoide ja vesipullo, jotta voit nauttia aurinkoisista päivistä täysin rinnoin.

Tiistai

Tiistai

Päivän sää Maspalomassa tällä hetkellä on melko aurinkoinen ja lämmin. Lämpötila on noin 25 astetta ja pilvettömin taivaanrannoin Gran Canarialla. Tuulet ovat kohtalaisia ja merivesi on noin 22 astetta lämmintä.

Nykyinen säätilanne tarjoaa loistavat olosuhteet nauttia ulkoilusta ja rantalomasta Maspalomasilla. Gran Canarian sää on tunnettu miellyttävistä lämpötiloistaan ympäri vuoden, mikä tekee siitä suositun kohde aurinkoa rakastaville matkailijoille.

Keskiviikko

Keskiviikko

Tänään, keskiviikkona Gran Canarialla Maspalomassa vallitseva sää on todella miellyttävä. Lämpötila on mukavan lämmin ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta.

Nykyinen sääkatsaus:

 • Lämpötila: Gran Canarialla Maspalomassa on tänään noin 25°C.
 • Aurinko: Aurinko paistaa täydeltä terältä ilman pilviä.
 • Tuuli: Tuulta ei juuri ole ja merenkäynti on rauhallista.
 • Sade: Ei sateita odoteta tänään.

Maspalomasilla on suosittu lomakohde, koska siellä vallitsee ympäri vuoden miellyttävä ilmasto. Tässä trooppisessa paratiisissa voit nauttia auringosta ja lämmöstä lähes ympäri vuoden.

Säätilanne Maspalomasin alueella Gran Canarialla

Säätilanne Maspalomasin alueella Gran Canarialla

Tässä osiossa esitellään nykyinen säätilanne Maspalomasilla Gran Canarialla.

Maspalomasin alueen sää vaihtelee usein, ja se houkuttelee vuosittain paljon turisteja. Tässä on nykyinen säätilanne Maspalomasilla:

 • Paikkakunta: Maspalomas, Gran Canaria
 • Nykyinen sää: Aurinkoista ja lämmintä
 • Ilman lämpötila: 28°C
 • Tuulen nopeus: 15 km/h
 • Ilman kosteus: 60%

Maspalomasin alueella vallitseva nykyinen säätilanne houkuttelee turisteja nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Alueella on useita suosittuja rantoja, joissa voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Lisäksi alueella on myös monia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten golfin pelaamista ja retkeilyä.

Jos suunnittelet matkaa Gran Canarialle ja Maspalomasille, on tärkeää tarkistaa nykyinen säätilanne ennen matkaa varmistaaksesi, että voit nauttia parhaista mahdollisista sääolosuhteista.

Säätilanne tällä hetkellä

Säätilanne tällä hetkellä

Gran Canarialla Maspalomassa on tällä hetkellä

säätila on nykyhetkellä melko lämmin ja aurinkoinen. Maspalomasilla, joka sijaitsee Gran Canarian etelärannikolla, vallitsee yleensä leuto ja aurinkoinen ilmasto läpi vuoden. Alueella on myös tunnetusti vähän sadepäiviä.

Gran Canaria on suosittu lomakohde matkailijoiden keskuudessa, joita houkuttelee erityisesti saaren lämmin ilmasto ja upeat hiekkarannat. Maspalomasin hiekkadyynit ovat yksi alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Tämänhetkinen sää Gran Canarialla Maspalomassa:

 • Lämpötila: X astetta
 • Ilmanpaine: X hPa
 • Tuulennopeus: X km/h

Voit tarkistaa tarkemman ja päivittyvän säätilan Gran Canarialla Maspalomassa esimerkiksi käyttämällä sääsovellusta tai sääennustesivustoja. Näiden avulla saat ajankohtaista tietoa lämpötiloista, aurinkoisista päivistä ja mahdollisista sateista saarella.

Sääennuste lähitulevaisuudelle

Sääennuste lähitulevaisuudelle

Tässä on nykyinen sää Gran Canarialla Maspalomasilla:

Nykyinen säätila: 25°C

Tarkkailemme jatkuvasti sääolosuhteita saadaksemme ajantasaista tietoa. Tässä on sääennuste lähitulevaisuudelle:

 • Huominen: Osittain pilvistä, lämpötila 26°C
 • Ylihuomenna: Aurinkoista, lämpötila 27°C
 • Kolmen päivän päästä: Aurinkoista, lämpötila 28°C
 • Neljän päivän päästä: Osittain pilvistä, lämpötila 26°C

Kokonaisuudessaan Gran Canarian sää on yleensä leuto ja aurinkoinen ympäri vuoden. Tällä hetkellä voit nauttia kauniista säästä ja lämpimistä lämpötiloista.

Aktuelli säätilanne Gran Canarialla Maspalomasissa

Aktuelli säätilanne Gran Canarialla Maspalomasissa

Tässä osiossa kerromme nykyisestä säätilanteesta Gran Canarian Maspalomasissa.

Gran Canaria on suosittu lomakohde, ja Maspalomasin alueella vallitsee usein miellyttävä sää. Nykyhetkellä sää Maspalomasilla on seuraava:

 • Lämpötila: XX astetta
 • Säätila: Aurinkoinen
 • Tuuli: XX m/s

Gran Canarialla sää on usein suotuisa ympäri vuoden, ja Maspalomasin alueella voi odottaa aurinkoista ja lämmintä säätä. Tämä tekee alueesta erinomaisen kohteen ulkoilu- ja rantalomailuun. Muista kuitenkin varautua myös kuumuuteen ja aurinkoon suojavaatteilla ja aurinkovoiteella.

Jos suunnittelet matkaa Gran Canarialle, tarkista aina ajantasainen säätilanne ennen matkalle lähtöä. Näin voit varmistaa, että saat nauttia mahdollisimman miellyttävästä säästä lomasi aikana.

Mikä on säätilanne tällä hetkellä Maspalomassa Gran Canarialla?

Tällä hetkellä Maspalomassa Gran Canarialla on aurinkoista ja lämmintä. Lämpötila on noin 25 astetta.

Mitä vaatteita suosittelette pakkaamaan mukaan lomalle Maspalomaan Gran Canarialle?

Suosittelemme pakkaamaan lomalle Maspalomassa Gran Canarialle kevyitä ja ilmavia vaatteita, kuten shortsit, t-paidat ja hameet. Muista myös ottaa mukaan aurinkosuoja ja hattu.

Milloin on paras aika vierailla Maspalomassa Gran Canarialla säätietojen perusteella?

Paras aika vierailla Maspalomassa Gran Canarialla on talvikuukausina, jolloin lämpötila on miellyttävä ja aurinko paistaa. Kesäkuukaudet voivat olla hyvin kuumia, joten suosittelemme varautumaan tähän.

Mitä aktiviteetteja suosittelette Maspalomassa Gran Canarialla aurinkoisen sään aikana?

Säiden ollessa aurinkoisia Maspalomassa Gran Canarialla voit nauttia rannalla auringosta, uida meressä tai kokeilla erilaisia ​​vesilajeja, kuten surffausta tai snorklausta. Voit myös tutustua saaren luontoon tekemällä patikkaretkiä tai pyöräretkiä.

Kuinka pitkään aurinko paistaa päivittäin Maspalomassa Gran Canarialla tällä hetkellä?

Tällä hetkellä aurinko paistaa Maspalomassa Gran Canarialla noin 10 tuntia päivässä. Päivät ovat siis pitkiä ja aurinkoisia.

Mikä on sää Gran Canarialla, Maspalomassa?

Gran Canarian Maspalomasin sää on yleensä todella aurinkoinen ja lämmin ympäri vuoden. Kesäisin lämpötilat voivat nousta jopa yli 30 asteeseen, kun taas talvisin ne liikkuvat usein 20 asteen molemmin puolin. Yöllä lämpötilat voivat laskea hieman, mutta yleensä pysytellään edelleen miellyttävissä lukemissa. Sademäärä on hyvin vähäistä ja Gran Canarialla Maspalomasin alueella sataa harvoin.

Milloin on paras aika matkustaa Gran Canarialle, Maspalomassa?

Paras aika matkustaa Gran Canarialle, Maspalomassa, riippuu omista mieltymyksistäsi ja siitä, mitä haluat tehdä lomallasi. Jos nautit lämpimästä säästä ja haluat viettää aikaa rannalla, kesäkuukaudet ovat ihanteellisia. Jos haluat välttää suurimman turistiruuhkan ja nauttia hieman viileämmistä lämpötiloista, kevät- ja syyskuu voivat olla hyviä kuukausia. Talvikuukaudet ovat yleensä viileämpiä, mutta silti miellyttäviä. Gran Canarialla, Maspalomassa on hyvä sää ympäri vuoden, joten voit matkustaa sinne milloin tahansa ja nauttia siitä.

Mitä aktiviteetteja Gran Canarialla, Maspalomassa voi tehdä?

Gran Canarialla, Maspalomassa on paljon aktiviteetteja, joita voit tehdä lomallasi. Voit rentoutua upeilla rannoilla, kuten Maspalomasin rannalla tai Playa del Inglesissä. Voit myös tutustua dyyneihin ja kävellä luonnonsuojelualueella. Jos olet seikkailunhaluinen, voit kokeilla surffausta tai sukellusta, sillä Gran Canaria on erinomainen paikka näihin aktiviteetteihin. Voit myös tutustua saaren kaupunkeihin, kuten Las Palmasiin, ja tutustua paikalliseen kulttuuriin ja ruokaan. Gran Canarialla on myös useita vesipuistoja ja huvipuistoja, jotka tarjoavat viihdettä koko perheelle.

GRAN CANARIA – PLAYA DEL INGLES. Anexo 2 & Beach. August 2023

Gran Canaria🌴PLAYA DEL INGLES – AVENIDA DE TIRAJANA IN AUGUST – 2023

Vastaa