Citymarket Jumbo aukioloajat jouluna – Tervetuloa jouluostoksille

Citymarket Jumbo aukioloajat jouluna – Tervetuloa jouluostoksille

Citymarket Jumbo aukioloajat jouluna - Tervetuloa jouluostoksille

Jouluksi on enää muutama viikko aikaa, ja on taas se aika vuodesta, kun kaupat täyttyvät ihmisistä, jotka etsivät täydellisiä joulu lahjoja ja herkkuja. Citymarket Jumbo tunnetaan laajasta valikoimastaan ja palvelustaan, ja se onkin erinomainen paikka tehdä jouluostoksia.

Citymarket Jumbo tarjoaa asiakkailleen poikkeukselliset aukioloajat joulun aikana. Joulun alla kauppa on avoinna viikon jokaisena päivänä, jotta kaikki voivat hoitaa jouluostoksensa mukavasti ja ilman kiirettä. Kauppa on avoinna aina myöhään, joten voit tulla käymään silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Joulun aukioloajat Citymarket Jumbossa:

Maanantai – Sunnuntai: 8.00 – 21.00

Joulun aikana Citymarket Jumbo tekee kaikkensa varmistaakseen, että asiakkaiden ostokset sujuvat sujuvasti ja että jokainen asiakas lähtee kaupasta tyytyväisenä. Tervetuloa siis vierailemaan Citymarket Jumboon ja tekemään jouluostokset mukavasti ja vaivattomasti!

Citymarket Jumbo aukioloajat jouluna

Citymarket Jumbo aukioloajat jouluna

Joulu on pian saapumassa ja Citymarket Jumbossa olemme valmiina auttamaan sinua joulun ostoskiireissä. Jumbo on yksi suurimmista kauppakeskuksista Suomessa ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita juuri sinun tarpeisiisi.

Joulun aukioloajat Citymarket Jumbossa ovat jouluksi hieman poikkeukselliset. Haluamme varmistaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä jouluostoksesi silloin kun se parhaiten sopii sinulle. Alla olevasta taulukosta löydät tarkemmat tiedot Jumbon aukioloajoista joulun aikaan:

Päivä Aukioloajat
Jouluaatto 10:00 – 15:00
Joulupäivä Suljettu
Tapaninpäivä 10:00 – 18:00
Uudenvuodenaatto 10:00 – 18:00
Uudenvuodenpäivä Suljettu

Olemme varanneet jouluksi erityisiä tuotteita ja tarjouksia, jotta voit tehdä hankintoja joulunviettoon. Jumbo tarjoaa laadukkaita elintarvikkeita, lahjaideoita, kodintarvikkeita ja paljon muuta. Tule käymään ja löydä kaikki tarvitsemasi joulun juhlahetkiin.

Tervetuloa jouluostoksille Citymarket Jumboon!

Tervetuloa jouluostoksille!

Tervetuloa jouluostoksille!

Joulu on taas tullut ja Citymarket Jumbo on valmiina auttamaan sinua joululahjahankinnoissa. Jumbo on avoinna myös joulun aikaan, jotta voit tehdä ostoksesi jouluksi kaikessa rauhassa.

Joulun aukioloajat:

 • Jouluaatto: 8.00 – 14.00
 • Joulupäivä: Suljettu
 • Tapaninpäivä: 12.00 – 18.00
 • Uudenvuodenaatto: 8.00 – 18.00
 • Uudenvuodenpäivä: Suljettu

Oli tarpeesi sitten jouluruokien hankinnassa, joululahjojen ostamisessa tai koristelutarvikkeiden löytämisessä, Jumbo tarjoaa laajan valikoiman joulutuotteita. Keskittämällä ostoksesi Jumboon, säästät aikaa ja vaivaa. Kaikki tarvitsemasi joulun tuotteet löydät kätevästi samasta paikasta.

Tule käymään jouluostoksilla Jumboon ja nauti joulun tunnelmasta. Me olemme täällä sinua varten ja haluamme auttaa sinua tekemään joulustasi unohtumattoman!

Jouluostosten iloa Jumbo Citymarketissa

Jouluostosten iloa Jumbo Citymarketissa

Tervetuloa Jumbo Citymarketiin nauttimaan joulun ostoshuumasta! Jumbo on Suomen suurin kauppakeskus, jossa kaikki ostokset voit hoitaa helposti yhdellä kertaa. Kaupan aukioloajat jouluna tarjoavat mahdollisuuden päästä tekemään jouluostoksia myös jouluaattona ja joulupyhinä.

Jumbo Citymarket tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat täydellisesti joulun odotukseen ja juhlaan. Olipa kyseessä ruokaostokset joulupöytään, lahjat perheelle ja ystäville tai kodin koristelut, Jumbo Citymarketista löytyy kaikki tarvittava joulunviettoon.

Jouluksi kaikki tarpeellinen Jumbo Citymarketista

Jumbo Citymarket on täynnä jouluherkkuja ja lahjaideoita. Voit valita joulupöytään perinteiset suomalaiset ruoka-aineet, kuten kinkun ja laatikot, tai kokeilla jotain uutta ja eksoottista. Lisäksi Jumbon erikoisliikkeistä löydät mielenkiintoisia ja persoonallisia lahjaideoita jokaiseen makuun.

Jouluostosten tekeminen Jumbo Citymarketissa on myös helppoa ja vaivatonta. Valoisat ja tilavat käytävät sekä ystävällinen henkilökunta tekevät ostoskokemuksesta miellyttävän ja mukavan. Voit myös hyödyntää Jumbo Citymarketin monipuolisia palveluita, kuten ilmaisia pysäköintitiloja, kanta-asiakasohjelmaa sekä kotiinkuljetusta.

Aukioloajat jouluna

Päivämäärä Aukioloajat
Jouluaatto 9:00 – 17:00
Joulupäivä Suljettu
Tapaninpäivä 12:00 – 18:00

Olemme avoinna jouluaattona, joten voit tulla tekemään viime hetken ostokset ennen jouluaattoiltaa. Joulupäivänä Jumbo Citymarket on suljettu, jotta voit nauttia rauhassa joulunvietosta läheistesi kanssa. Tapaninpäivänä olemme avoinna hieman lyhennetyin aukioloajoin, jotta voit tehdä palautus- ja vaihtoasioita tai käyttää lahjaksi saamaasi lahjakorttia.

Jumbo Citymarket toivottaa sinulle oikein mukavaa ja iloista joulua sekä antoisia joulushoppailuhetkiä!

Citymarket joulun aukioloajat Jumbo

Citymarket joulun aukioloajat Jumbo

Tervetuloa jouluksi Citymarket Jumboon! Alla on esitelty Citymarketin aukioloajat jouluna Jumbo-kauppakeskuksessa:

 • 24.12. – Joulu aatto: Suljettu
 • 25.12. – Joulu päivä: Suljettu
 • 26.12. – Tapaninpäivä: Avoinna klo 10:00 – 18:00
 • 31.12. – Uudenvuoden aatto: Avoinna klo 10:00 – 18:00
 • 1.1. – Uudenvuodenpäivä: Suljettu

Huomaathan, että Citymarket Jumbo voi tehdä muutoksia aukioloaikoihin, joten suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset tiedot ennen vierailua. Haluamme toivottaa sinulle oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Palvelemme joulun aikaan

Palvelemme joulun aikaan

Citymarket Jumbo on valmiina auttamaan sinua joulun valmisteluissa. Olemme pidentäneet aukioloaikojamme joulun ajan, jotta voit tehdä jouluostoksesi helposti ja vaivattomasti.

Tässä ovat Citymarket Jumbo aukioloajat jouluna:

 • Jouluksi: 24.12.2021: klo 7-13
 • Joulun aattona: 23.12.2021: klo 8-20
 • Joulupäivänä: 25.12.2021: suljettu
 • Tapaninpäivänä: 26.12.2021: klo 10-16

Meillä Citymarket Jumbossa haluamme varmistaa, että saat kaikki tarvitsemasi jouluun. Meillä on laaja valikoima jouluherkkuja, lahjaideoita, koristeita ja paljon muuta. Tutustu jouluvalikoimaamme ja tule tekemään jouluostoksesi luotettavaan ja ystävälliseen palveluumme.

Aukioloajat Osoite Puhelinnumero
24.12.2021: klo 7-13 Citymarket Jumbo Esport Arenakuja 1, 01510 Vantaa
23.12.2021: klo 8-20 Citymarket Jumbo Esport Arenakuja 1, 01510 Vantaa
25.12.2021: suljettu Citymarket Jumbo Esport Arenakuja 1, 01510 Vantaa
26.12.2021: klo 10-16 Citymarket Jumbo Esport Arenakuja 1, 01510 Vantaa

Millaiset ovat Citymarket Jumbon aukioloajat jouluna?

Citymarket Jumbon aukioloajat jouluna vaihtelevat. Tarkista ajantasaiset tiedot liikkeen verkkosivuilta tai soita asiakaspalveluun.

Onko Citymarket Jumbo avoinna jouluna?

Citymarket Jumbo on avoinna jouluna tietyinä aikoina. Tarkista tarkemmat tiedot liikkeen verkkosivuilta tai soita asiakaspalveluun.

Missä Citymarket Jumbo sijaitsee?

Citymarket Jumbo sijaitsee osoitteessa Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa, Suomi.

Voiko Citymarket Jumbosta ostaa joululahjoja?

Kyllä, Citymarket Jumbosta voi ostaa joululahjoja. Liikkeessä on laaja valikoima erilaisia lahjaideoita.

Onko Citymarket Jumbossa joulutarjouksia?

Kyllä, Citymarket Jumbossa on joulutarjouksia. Voit löytää erilaisia alennuksia ja tarjouksia joulun aikaan.

Milloin Citymarket Jumbo on auki jouluna?

Citymarket Jumbo on avoinna jouluna seuraavasti: 24.12. klo 7-12, 25.12. klo 8-16 ja 26.12. klo 10-18.

Onko Citymarket Jumbossa joulutarvikkeita myynnissä?

Kyllä, Citymarket Jumbossa on laaja valikoima joulutarvikkeita. Voit löytää joulukuusenkoristeita, kynttilöitä, joulukoristeita ja paljon muuta.

Voiko Citymarket Jumbosta ostaa valmiin jouluruoan?

Kyllä, Citymarket Jumbosta voit ostaa valmiin jouluruoan. Meillä on tarjolla erilaisia joulukinkkuja, kala- ja kasvisvaihtoehtoja sekä jälkiruokia. Voit tutustua valikoimaan myymälässämme tai tilata ruokaa etukäteen verkkokaupastamme.

Kryptovaluuttojen verotus 2023! [Päivityksiä mm. Cashbackiin]

Vastaa