Dacia Dokker Pick Up – tehokas lisävarusteiden kuljettaja

Dacia Dokker Pick Up – tehokas lisävarusteiden kuljettaja

Dacia dokker pick up - tehokas lisävarusteiden kuljettaja

Dacia dokker pick up on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän avolavan työskentelyynsä. Tämä käytännöllinen pick up -malli tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuden kuljettaa suuria määriä tavaroita mukavasti ja turvallisesti. Dacia dokker pick upin avulla voit helposti kuljettaa kaikki tarvittavat työkalut, materiaalit ja lisävarusteet paikasta toiseen ilman vaivaa.

Dokker pick up on varustettu vahvalla ja kestävällä puoliperävaunulla, joka pystyy kestämään raskaatkin kuormat. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon kaikille, jotka työskentelevät rakennusalalla, logistiikassa tai muilla aloilla, joilla tarvitaan päivittäistä tavaran kuljetusta. Lisäksi dokker pick upin tilava lavakori tarjoaa runsaasti tilaa erilaisille lisävarusteille, kuten työkalulaatikoille, säiliöille ja muille tarvittaville välineille.

Dacia Dokker Pick-Up – Tehokas lisävarusteiden kuljettaja

Dacia Dokker Pick-Up - Tehokas lisävarusteiden kuljettaja

Dacia Dokker Pick-Up on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja monipuolista kuljetuskalustoa. Tämä lava-auto sopii erinomaisesti erilaisten lisävarusteiden kuljettamiseen ja tarjoaa käyttöön erinomaiset ominaisuudet ja tilan käytön.

Dokker Pick-Up on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja kestävää puoliperävaunua päivittäiseen työskentelyyn. Sen vankka rakenne ja korkea laatu takaavat, että se selviytyy vaativissakin olosuhteissa.

Tämän lava-auton avulla voit kuljettaa erilaisia lisävarusteita, kuten työkaluja, tarvikkeita tai muita esineitä helposti ja turvallisesti. Sen tilava lavakoko tarjoaa runsaasti tilaa, ja sen huolella suunnitellut kiinnitysmahdollisuudet helpottavat kuljetettavien tavaroiden turvallista ja luotettavaa kuljettamista.

Lisää mukavuutta ja tehokkuutta

Lisää mukavuutta ja tehokkuutta

Dacia Dokker Pick-Up tarjoaa myös lisämukavuutta ja tehokkuutta ajamiseen. Sen korkea maavara helpottaa kuormien lastaamista ja purkamista, ja sen voimakas moottori takaa sujuvan ja voimakkaan suorituskyvyn.

Lisäksi Dokker Pick-Upissa on käytännöllisiä ja innovatiivisia ominaisuuksia, kuten navigointijärjestelmä, peruutuskamera ja äänentoisto. Tämä tekee ajamisesta entistäkin helpompaa ja nautinnollisempaa.

Luotettava ja taloudellinen vaihtoehto

Luotettava ja taloudellinen vaihtoehto

Dacia on tunnettu luotettavuudestaan ja huoltokustannusten alhaisuudesta, ja Dokker Pick-Up ei ole poikkeus. Sen kestävä rakenne ja luotettava moottori takaavat pitkäaikaisen suorituskyvyn, ja sen taloudellinen polttoainetalous auttaa pitämään kulut alhaisina.

Dacia Dokker Pick-Up on siis erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta lisävarusteiden kuljettajaa. Sen monipuolinen tila ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja kestävää lava-autoa päivittäiseen työntekoon.

Dacia Dokker Pick-Up ominaisuudet

Dacia Dokker Pick-Up ominaisuudet

Dacia Dokker Pick-Up on monipuolinen ajoneuvo, joka tarjoaa käyttömahdollisuuksia niin työ- kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Tämä puoliperävaunuksi muunnettava lava-auto on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, mutta sopii myös hyvin esimerkiksi harrastusvälineiden kuljetukseen.

Dacia Dokker Pick-Upin ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen ajoneuvon erilaisiin kuljetustarpeisiin. Sen tilava ja kestävä lava tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten materiaalien, työkalujen tai muiden esineiden kuljettamiseen. Lavan kuormakapasiteetti on jopa 750 kg, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon raskaampienkin tavaroiden kuljettamiseen.

  • Säädettävät tukijalat: Dacia Dokker Pick-Upissa on säädettävät tukijalat, jotka mahdollistavat tavaroiden turvallisen kuormauksen ja purkamisen. Tämä takaa vakauden ja helpon käytön kaikissa olosuhteissa.
  • Korkea laidallinen lava: Dokker Pick-Upin lava on varustettu korkeilla laidoilla, jotka auttavat pitämään kuormat turvallisesti paikoillaan. Laidat estävät esineiden putoamisen ajon aikana ja suojaavat niitä vahingoittumiselta.
  • Takarakenteen kiinnityspisteet: Dacia Dokker Pick-Upissa on erilaisia kiinnityspisteitä, joiden avulla kuorma voidaan kiinnittää turvallisesti. Näin varmistetaan tavaroiden vakaa asettelu ja estetään niiden liikkuminen ajon aikana.
  • Vankka rakenne: Dokker Pick-Upin runko on suunniteltu kestämään vaativia työolosuhteita. Sen vankka ja kestävä rakenne takaa luotettavan suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Dacia Dokker Pick-Upin monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Sen puoliperävaunuksi muunnettava lava-auto tarjoaa tilaa, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä erilaisten kuljetustarpeiden tyydyttämiseksi.

Muunneltava tavaratila

Muunneltava tavaratila

Dacia Dokker Pick Up on suunniteltu erityisesti tarpeisiin, joissa tarvitaan suurta ja muunneltavaa tavaratilaa. Auton avolava muodostaa tilavan ja käytännöllisen alustan kuljettaa erilaisia lisävarusteita ja tarvikkeita. Dokker Pick Up sopii erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille, puutarhurille tai muille toimialoille, joissa kuljetetaan paljon tarvikkeita ja välineitä.

Dokker Pick Upissa on käytännöllinen ja monipuolinen kuormatila, joka on suunniteltu helpottamaan työskentelyä. Lavalle mahtuu vaivattomasti isommatkin esineet ja sen muunneltavuus antaa mahdollisuuden järjestellä tavaroita tehokkaasti. Lisäksi pikkuvarusteyksityiskohtien ja kuljetuskiskojen ansiosta tavaroiden kiinnittäminen ja kuljettaminen on turvallista ja helppoa. Dokker Pick Up tarjoaa myös muita lisävaihtoehtoja, kuten umpikorin tai puoliperävaunun, jotka voivat lisätä auton monipuolisuutta ja tehdä siitä entistäkin tehokkaamman työkalun.

Tehokas suorituskyky

Tehokas suorituskyky

Dacia Dokker Pick Up on erittäin tehokas lava-auto, joka on suunniteltu kestävyyttä ja suorituskykyä ajatellen. Sen vahva rakenne ja voimakas moottori tekevät siitä ihanteellisen valinnan kuljetustarpeisiin.

Auton korkealla sijaitseva pick up -lavapinta mahdollistaa suurien ja painavien esineiden kuljettamisen helposti. Lisäksi Dokker Pick Upin pyörät on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja vetokykyä erilaisissa olosuhteissa, ja sen jousitusjärjestelmä takaa mukavan ja tasaisen ajokokemuksen.

Dokker Pick Upin moottorivaihtoehdot tarjoavat erinomaista suorituskykyä kaikille käyttäjille. Diesel- ja bensiinimoottorit tarjoavat riittävästi voimaa vetämiseen ja työskentelyyn. Lisäksi Dokker Pick Upin kuljettajan avuksi on saatavilla erilaisia apujärjestelmiä, kuten vakionopeudensäädin ja pysäköintitutka.

Autoon on myös saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten puoliperävaunu, joka mahdollistaa suurempien kuormien kuljettamisen. Tämä tekee Dokker Pick Upista vieläkin monipuolisemman työkalun erilaisiin kuljetustarpeisiin.

Tekniset tiedot Dacia Dokker Pick Up
Pituus 4,28 m
Leveys 1,75 m
Korkeus 1,86 m
Maksimikuorma 750 kg
Moottorit 1.2 bensiini, 1.5 diesel

Yhteenvetona voidaan todeta, että Dacia Dokker Pick Up on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja monipuolista lava-autoa. Sen vahva suorituskyky, hyvä vetokyky ja monipuoliset lisävarusteet tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon erilaisiin kuljetustarpeisiin.

Mikä on Dacia Dokker Pick Up?

Dacia Dokker Pick Up on Dacian valmistama pakettiautomalli, joka on suunniteltu tehokkaaksi lisävarusteiden kuljettajaksi.

Mitä erikoisominaisuuksia Dacia Dokker Pick Upilla on?

Dacia Dokker Pick Upilla on muun muassa suuri tavaratila, jossa on monipuolinen ja joustava sidosjärjestelmä, joka helpottaa tavaroiden kuljettamista. Lisäksi sillä on hyvä vetokyky, ja se soveltuu erilaisiin työtehtäviin.

Millaisia turvallisuusominaisuuksia Dacia Dokker Pick Upilla on?

Dacia Dokker Pick Upissa on useita turvallisuusominaisuuksia, kuten ajonvakautusjärjestelmä, jarruassistentti ja ABS-jarrut. Lisäksi siinä on kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt sekä sivuturvatyynyt.

Mikä on Dacia Dokker Pick Upin polttoaineen kulutus?

Dacia Dokker Pick Upin polttoaineenkulutus vaihtelee moottorin ja ajotyylin mukaan. Esimerkiksi bensiinimoottorin polttoaineenkulutus voi olla noin 7-9 litraa/100 km, kun taas dieselmoottorin polttoaineenkulutus voi olla noin 5-7 litraa/100 km.

Miten Dacia Dokker Pick Up eroaa tavallisesta Dokker-mallista?

Dacia Dokker Pick Up eroaa tavallisesta Dokker-mallista ainakin tavaratilan osalta. Dokker Pick Upilla on suurempi ja monipuolisempi tavaratila, joka sopii hyvin lisävarusteiden kuljettamiseen. Lisäksi Dokker Pick Upissa on vetokoukku ja hyvä vetokyky.

Mitä ominaisuuksia Dacia Dokker Pick Upilla on, jotta se on tehokas lisävarusteiden kuljettaja?

Dacia Dokker Pick Upilla on tilava kantavuusjärjestelmä takaosassa, joka mahdollistaa lisävarusteiden helpon ja turvallisen kuljettamisen. Pick Upissa on myös vahva moottori, hyvä vetokyky ja kestävä rakenne, joten se pystyy selviytymään raskaammistakin kuormista.

Dacia Dokker Pick Up

Dacia Dokker Reset Service Light

Vastaa