Downton Abbey – Kaikki jaksot

Downton Abbey – Kaikki jaksot

Downton Abbey - Kaikki jaksot

Downton Abbey on brittiläinen televisiosarja, joka sijoittuu kuvitteelliseen Downtonin hoviin 1900-luvun alussa. Sarjassa seurataan Crawleyn aateliston perheen ja heidän palvelijoidensa elämää. Sarja julkaistiin kuuden kauden ja yhteensä yhdeksänkymmentä osan verran. Jokainen kausi koostuu useammasta jaksosta, joissa edetään tarinan eri juonikäänteisiin.

Downton Abbey – Kaikki jaksot -artikkelissa sukellamme syvemmälle sarjan maailmaan ja käymme läpi kaikki kaudet, osat ja jaksot. Käsittelemme jokaisen kauden pääjuonta sekä tarkastelemme merkittäviä tapahtumia ja hahmojen kehitystä sarjan edetessä. Tämä artikkeli on täydellinen opas kaikille Downton Abbey -faneille, jotka haluavat palata takaisin hoviin.

Downton Abbey on moderni klassikko, joka valloitti katsojien sydämet ympäri maailman. Sarja yhdistää upean lavastuksen ja puvustuksen vangitsevaan tarinankerrontaan, tarjoten draamaa, romantiikkaa ja jännitystä jaksosta toiseen. Jokainen jakso on taidokkaasti kirjoitettu ja näyttelijät tekevät upeaa työtä hahmojensa kanssa. Downton Abbey -sarja on ehdottomasti katsomisen arvoinen!

Jaksojen yleiskatsaus

Downton Abbey on englantilainen draamasarja, joka kuvaa historiaa muuttuvasta yhteiskunnasta aatelismiehen ja hänen perheensä näkökulmasta. Sarja koostuu useista jaksoista, joissa seurataan Crawleyn perheen ja heidän palvelusväkensä elämää.

Jaksoissa käsitellään monia teemoja, kuten yhteiskunnallista hierarkiaa, ystävyyttä, rakkautta, luokkaeroja ja sodan vaikutuksia. Jokainen jakso keskittyy erilaisiin juonikuvioihin ja hahmojen kehitykseen.

Seuraavassa on lyhyt yleiskatsaus Downton Abbey -sarjan jaksoihin:

 1. Kausi 1
  • Jakso 1: Ensimmäinen osa
  • Jakso 2: Toinen osa
  • Jakso 3: Kolmas osa
 2. Kausi 2
  • Jakso 1: Ensimmäinen osa
  • Jakso 2: Toinen osa
  • Jakso 3: Kolmas osa
 3. Kausi 3
  • Jakso 1: Ensimmäinen osa
  • Jakso 2: Toinen osa
  • Jakso 3: Kolmas osa

Tämä on vain pieni otanta kaikista Downton Abbeyn jaksoista. Sarjaa on yhteensä useita kausia, ja jokaisessa on useita jaksoja. Jokainen jakso tarjoaa jännittävää draamaa, hienoja pukuja ja unohtumattomia hahmoja.

Huomaa, että jaksojen tiivistelmät ja tarkempi katsaus voivat sisältää juonipaljastuksia, joten suosittelemme katsomaan sarjaa ensin, ennen kuin tutustut niihin yksityiskohtiin.

Kaikki jaksot kaudelle 1

Kaikki jaksot kaudelle 1

Downton Abbey on brittiläinen draamasarja, joka kertoo Crawleyn aatelissuvusta ja heidän palvelusväestään. Sarjaa on tehty yhteensä kuusi kautta, ja jokaisella kaudella on joukko jaksoja, jotka ovat osa sarjan juonta.

Kaudella 1 Downton Abbeyn jaksot keskittyvät pääasiassa Crawleyn perheen ja heidän palvelusväkensä elämään. Tässä on luettelo kaikista kauden 1 jaksoista:

 • Jakso 1: Avajaistanssiaiset
 • Jakso 2: Myrsky saapuu
 • Jakso 3: Matthewin kuolema
 • Jakso 4: Salaisuudet paljastuvat
 • Jakso 5: Yllättävä vieras
 • Jakso 6: Vahingossa julkisuuteen
 • Jakso 7: Joutsenia vai huppuja
 • Jakso 8: Rakkauden karikkoja

Nämä jaksot tarjoavat syvän sukelluksen Downton Abbeyn hahmojen elämään ja tuovat esiin heidän draamansa, haasteensa ja ilonsa. Kauden 1 jaksot muodostavat perustan sarjalle ja johdattavat katsojat Downton Abbeyn monimutkaiseen maailmaan.

Kaikki jaksot kaudelle 2

Kaikki jaksot kaudelle 2

Downton Abbey on suosittu brittiläinen draamasarja, joka sijoittuu 1900-luvun alun Englantiin. Sarjassa seurataan aristokraattisen Crawleyn perheen ja heidän palveluskuntansa elämää Downton Abbey -nimisessä kartanossa.

Kaudella 2 sarja jatkaa tarinaa ensimmäisen maailmansodan aikana. Sodan vaikutukset heijastuvat niin Crawleyn perheen kuin palveluskunnankin arkeen. Kausi koostuu yhteensä 9 jaksosta, jotka ovat:

 1. Jakso 1: Uusi maailma
 2. Jakso 2: Sotaa ja rakkautta
 3. Jakso 3: Turhautumista ja toivoa
 4. Jakso 4: Turvapaikkajuna
 5. Jakso 5: Ainutlaatuinen kokemus
 6. Jakso 6: Järjettömän kaunista
 7. Jakso 7: Työ ja vaiva
 8. Jakso 8: Juhlat ja tunteet
 9. Jakso 9: Käänteitä ja kohtalo

Jokainen jakso vie katsojan syvemmälle Downton Abbeyn mielenkiintoiseen maailmaan. Sarja on kerännyt valtavan suosion ympäri maailmaa, ja sen kausien ja osien seuraaminen on muodostunut monille viikottaiseksi rituaaliksi.

Kaikki jaksot kaudelle 3

Kaikki jaksot kaudelle 3

Jatkaaksemme Downton Abbeyn kiehtovaa tarinaa, tässä on luettelo kaikista jaksoista kaudelle 3. Tämä kausi on täynnä jännittäviä juonenkäänteitä ja hahmojen kehitystä.

Tässä ovat kaikki jaksot:

Jakso 1: Muutoksia

Jakso 1: Muutoksia

Tässä jaksossa Downton Abbey valmistautuu uuteen aikaan muutosten vyöryessä ympärillä. Talonväki joutuu kohtaamaan uusia haasteita.

Jakso 2: Uskollisuus

Jakso 2: Uskollisuus

Tässä jaksossa paljastuu salaisuuksia ja uskollisuutta testataan. Joidenkin hahmojen täytyy tehdä vaikeita päätöksiä.

Jakso 3: Vuosijuhlat

Jakso 3: Vuosijuhlat

Tässä jaksossa Downton Abbey viettää vuosijuhlia, mutta kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. Draamaa ja romantiikkaa on luvassa.

Jakso 4: Vaaratilanteita

Jakso 4: Vaaratilanteita

Tässä jaksossa Downton Abbey joutuu vaaratilanteeseen, ja talonväki yrittää pysyä vahvana ja yhdessä.

Jakso 5: Muutosten tuulet

Jakso 5: Muutosten tuulet

Tässä jaksossa talonväki joutuu kohtaamaan suuria muutoksia, ja joidenkin hahmojen tulevaisuus on epävarma.

Jakso 6: Elämän keskellä

Jakso 6: Elämän keskellä

Tässä jaksossa Downton Abbeyn asukkaat kohtaavat elämän kipeitä puolia ja oppivat arvostamaan toisiaan entistä enemmän.

Näitä ovat kaikki jaksot kaudelle 3. Jokainen jakso vie tarinaa eteenpäin ja pitää katsojat jännityksessä.

Downton Abbey – Kaikki jaksot

Downton Abbey - Kaikki jaksot

Downton Abbey on menestynyt brittiläinen draamasarja, joka kertoo Crawleyn omistamasta Downton Abbeyn kartanosta ja sen asukkaista. Sarja seuraa Crawleyn perhettä ja heidän palveluskuntaansa vuosien 1912 ja 1926 välillä. Downton Abbey sai ensi-iltansa vuonna 2010 ja keräsi nopeasti valtavan suosion ympäri maailman. Sarja sisältää yhteensä kuusi kautta ja lukuisia jaksokokonaisuuksia.

Tässä on lista kaikista Downton Abbeyn kausista:

 1. Kausi 1 – Ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2010 ja se koostuu seitsemästä jaksosta.
 2. Kausi 2 – Toisella kaudella on yhteensä kahdeksan jaksoa. Kausi esitettiin vuonna 2011.
 3. Kausi 3 – Kolmas kausi sisältää yhteensä yhdeksän jaksoa ja se esitettiin vuonna 2012.
 4. Kausi 4 – Neljännellä kaudella on kymmenen jaksoa. Kausi sai ensi-iltansa vuonna 2013.
 5. Kausi 5 – Viidennen kauden jaksoja on yhteensä kahdeksan ja se esitettiin vuonna 2014.
 6. Kausi 6 – Kuusi kautta kestävä sarja päättyi seitsemän jaksoa sisältävään kahdeksanteen kauteen vuonna 2015.

Yhteensä Downton Abbeyssa on siis kaikkiaan 52 jaksoa, jotka on jaettu kuuteen eri kauteen. Jokainen kausi sisältää oman tarinansa, mutta kaikki jaksot muodostavat yhdessä suuren tarinan Crawleyn perheen elämästä kartanossa.

Mitä sarjassa ”Downton Abbey” tapahtuu?

Sarjassa ”Downton Abbey” seurataan Crawleyn perheen ja heidän palvelusväkensä elämää 1900-luvun alussa Englannissa. Tarina kattaa ajanjakson vuodesta 1912 vuoteen 1926 ja keskittyy sekä yläluokkaisten Crawleyn että alemman luokan palvelijoiden elämään.

Kuinka monta jaksoa sarjassa ”Downton Abbey” on?

Sarjassa ”Downton Abbey” on yhteensä 52 jaksoa. Ensimmäinen tuotantokausi koostuu seitsemästä jaksosta, toinen ja kolmas tuotantokausi kumpikin kahdeksasta jaksosta, neljäs tuotantokausi yhdestätoista jaksosta, viides tuotantokausi yhdeksästä jaksosta ja kuudes ja viimeinen tuotantokausi yhteensä kahdeksasta jaksosta.

Kuka on päähenkilö sarjassa ”Downton Abbey”?

Päähenkilö sarjassa ”Downton Abbey” on Robert Crawley, joka on Downtonin kreivi ja Crawleyn perheen patriarkka. Hän on aatelismies, joka yrittää parhaansa mukaan säilyttää perheensä perintötilan ja perinteet, samalla kun hän joutuu kohtaamaan historiallisia ja yhteiskunnallisia muutoksia.

Milloin sarja ”Downton Abbey” sijoittuu?

Sarja ”Downton Abbey” sijoittuu aikaan 1912-1926. Se alkaa hetkestä, jolloin Titanic uppoaa vuonna 1912 ja seuraa tapahtumia ja muutoksia, joita tapahtuu yhteiskunnassa ja maailmassa ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Se kuvaa myös aikaansaamia vaikutuksia ylhäällä ja alhaalla olevilla luokilla.

Kuka on tehnyt TV-sarja ”Downton Abbey”?

TV-sarja ”Downton Abbey” on luotu ja pääasiassa kirjoittanut Julian Fellowes. Hän on myös toiminut sarjan luovan tuottajana. Sarja on saanut maailmanlaajuista suosiota ja voittanut useita palkintoja, kuten Golden Globe -palkinnon parhaasta draamasarjasta, sekä useita Emmy-palkintoja.

Mitä Downton Abbey -sarja kertoo?

Downton Abbey on brittiläinen televisiosarja, joka kuvaa ylimystön ja palvelusväen elämää 1900-luvun alussa. Sarja keskittyy Crawleyn aatelisperheen ja Downton Abbeyn kartanon työntekijöiden elämään ja kuvaa heidän välisiä suhteitaan ja kohtaamisiaan eri yhteiskuntaluokkien välillä.

Kuinka monta jaksoa Downton Abbey -sarjassa on?

Downton Abbey -sarjassa on yhteensä 52 jaksoa, jotka jakautuvat kuuden tuotantokauden kesken. Jokainen tuotantokausi koostuu noin kymmenestä jaksoista, joissa jatkuvat Crawleyn perheen tarinat ja kartanon tapahtumat. Lisäksi sarjalla on myös joulujaksoja ja erikoisjaksoja.

"What Should We Call Each Other?" | Downton Abbey

Vastaa