Drake-meemit hotline bling – Huikea kokoelma hauskoja kuvia ja huumoria

Drake-meemit hotline bling – Huikea kokoelma hauskoja kuvia ja huumoria

Drake meme hotline bling - Upea kokoelma hauskoja kuvia ja huumoria

Drake meemi hotline bling on yksi suosituimmista vitsikkäistä meemeistä internetissä. Tämän meemin alkuperä on kappaleessa ”Hotline Bling”, joka on kanadalaisen rap-artistin Draken tunnetuimpia kappaleita. Kappale julkaistiin vuonna 2015 ja siitä tuli nopeasti suuri hitti, mutta sen musiikkivideo ja erityisesti Draken tanssiaskeleet herättivät suurta huomiota ja innostivat ihmisiä luomaan erilaisia humoristisia kuvasarjoja.

Hotline Bling meemi on levinnyt laajalle internetissä ja se koostuu tyypillisesti kuvista, joissa Drake on tanssimassa ja taustalla on erilaisia hauskoja tai absurdeja tekstejä. Nämä meemit ovat löytäneet tiensä sosiaalisen median alustoille, kuten Twitteriin, Instagramiin ja Tumblr:iin, ja niitä jaetaan ja kommentoidaan innokkaasti eri käyttäjien keskuudessa. Monet meemit käsittelevät ajankohtaisia aiheita tai luovat huvittavia kuvituksia arkipäiväisistä tilanteista.

Drake meemi hotline bling on erityisen suosittu nuoren sukupolven keskuudessa, ja se on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi levittää huumoria ja vitsikkäitä kuvia verkossa. Monet näistä meemeistä hyödyntävät Draken ikonista tanssiliikettä ja käyttävät sitä eri konteksteissa, mikä tekee niistä hauskoja ja helposti tunnistettavia. Nämä meemit ovat osa internet-kulttuuria ja todistavat siitä, miten luovuus ja huumori voivat levitä nopeasti ja laajasti verkossa.

Drake vitsi Hotline Bling

Drake vitsi Hotline Bling

Drake vitsi Hotline Bling

Draken Hotline Bling on erittäin suosittu meemi, joka syntyi Drake’n samannimisen kappaleen musiikkivideon julkaisun jälkeen. Videolla Drake tanssii kömpelösti, ja tämä hetki on otettu monen huumorin lähtökohdaksi.

Hotline Bling -meemiä on käytetty luovasti eri yhteyksissä, korvaten Draken tanssin erilaisilla hauskoilla kuvilla ja animaatioilla. Memessä on usein tekstisaneet, jotka viittaavat jonkinlaiseen hassuun tilanteeseen tai mielipiteeseen.

Tämä kokoelma kuvia ja huumoria Drakesta ja Hotline Bling -kappaleesta on takuuvarma naurattaja. Vaikka vitsit voivat vaihdella, Drake ja Hotline Bling varmistavat hymyn huulille. Oletko valmis nauramaan? Tässä ovat parhaat Drake meme hotline bling -kuvat ja huumori.

1. Kun kuulet Draken Hotline Blingin soivan radioissa:

 1. Kaikki haluavat tanssia
 2. Hotline Bling -meemi valtaa somekanavat
 3. Drake saa lisää seuraajia
 4. Hotline Bling muuttuu kansallislauluksi

2. Drake: ”Kun et vastaa puhelimeen”

 • Luulet olevasi tekemässä jotain tärkeää
 • Oikeasti katsot Netflix-sarjoja
 • Mutta et ole yksin, koska Hotline Bling soi taustalla

3. Kun olet todella innoissasi:

– Sinä : Hotline Bling soi
– Myös sinä : Hotline Bling soi
– Koko maailma : Hotline Bling soi

Näillä vitsillä ja huumorilla Drakesta ja Hotline Blingistä voit piristää päivääsi ja jakaa hauskuutta ystävillesi. Drake meme hotline bling tarjoaa takuuvarmasti hyvää naurua ja iloista mieltä!

Hauskat kuvat ja meemit

Hauskat kuvat ja meemit

Tästä löydät upean kokoelman hauskoja kuvia ja meemejä, jotka liittyvät Drake meme hotline bling -aiheeseen. Näitä kuvia ja meemejä on jaettu ympäri internetiä ja ne ovat tulleet erittäin suosituiksi.

Drake meme hotline bling on vitsi, joka syntyi Drake-nimisen artistin musiikkivideosta. Musiikkivideolla Drake tanssii koomisesti ja tämä kohtaus on tallentunut monen mieleen. Internetin meme-kulttuurissa tämä kohtaus on levinnyt laajalti ja sitä on käytetty monissa eri yhteyksissä.

Tämä kokoelma sisältää erilaisia kuvia ja meemejä, joissa Drakea nähdään tanssimassa erilaisissa tilanteissa. Näitä meemejä on luotu erityisesti humoristisiin tilanteisiin ja niitä on käytetty huumorin välineenä. Bling on yleisesti käytetty termi, joka tarkoittaa räikeää ja pröystäilevää tyyliä. Tämä teema näkyy myös näissä kuvissa ja meemeissä, sillä Drakea nähdään usein ympäröitynä loistokkuudella.

Suosituimmat meemit

Suosituimmat meemit

 • Tanssimeme: Drakea nähdään tanssimassa eri musiikkikappaleiden tahtiin. Tämä meemi on levinnyt monilla eri foorumeilla ja sosiaalisen median alustoilla.

 • Hotline bling meemi: Drakea nähdään hotline bling -kappaleen musiikkivideossa, joka on tullut erittäin tunnetuksi. Tämän meemin avulla on luotu erilaisia kuvamateriaaleja ja videoita.

 • Huumorimeemit: Drakea on käytetty luomaan erilaisia huumorimeemejä. Häntä nähdään tilanteissa, jotka ovat hauskoja ja koomisia.

Kokemukset ja kommentit

Kokemukset ja kommentit

Käyttäjä Kuvaus
Käyttäjä1 Olen nauranut näille meemeille niin paljon! Drake tanssimassa eri kappaleiden tahtiin on aivan loistava meemin aihe.
Käyttäjä2 Tämä meemi on jo klassikko! Hotline bling musiikkivideo oli hauska jo itsessään, mutta tämän meemin myötä saimme vielä lisää huumoria siihen.
Käyttäjä3 Nämä huumorimeemit ovat aina yhtä hauskoja! Drake tanssimassa erilaisissa koomisissa tilanteissa saa minut aina nauramaan.

Hullunkuriset tilanteet ja vitsit

Hullunkuriset tilanteet ja vitsit

Tämä meemi Drakesta ja hänen Hotline Bling -musiikkivideostaan on synnyttänyt paljon huumoria internetissä. Tässä kokoelmassa näet parhaimmat vitsit ja tilanteet, joissa Drake on otettu enemmän tai vähemmän hauskasti.

Vitsit ja tilanteet, jotka liittyvät Drakeen ja Hotline Bling -meemiin, ovat lähteneet leviämään ympäri internetiä. Ne ovat usein visuaalisia, ja niissä hyödynnetään musiikkivideon yksityiskohtia tai Drakeen liittyviä kliseisiä ilmeitä. Tässä muutamia hauskoja esimerkkejä:

 • Drake putoaa: Meemi, jossa Drake on asetettu erilaisiin tilanteisiin niin, että hän näyttää putoavan. Esimerkiksi Drake saatetaan sijoittaa kuuhun, taivaalta tippuvaan pizzapalaan tai hylättyyn taloon, jossa hän roikkuu ikkunasta. Tämän meemin ideana on loihtia hulvattomia tilanteita, joissa Drake vaikuttaa olevan pulassa.
 • Hotline Bling -tanssi: Hotline Bling -musiikkivideon legendaarinen tanssiesitys on myös saanut oman osansa vitsailusta. Drakea saatetaan sijoittaa erilaisiin ympäristöihin, joissa hän tanssii hämmästyttävän epäsovinnaisesti. Esimerkiksi Drake voi tanssia säilykepurkkien välissä tai pilvenpiirtäjällä katolla.

Tässä vain muutama esimerkki meemien ja vitsien maailmasta, joka on syntynyt Drakesta ja Hotline Bling -videosta. Nämä huumorin täyttämät kuvat ja tilanteet ovat oiva tapa piristää päivääsi ja nauraa yhdessä muiden kanssa.

Hassut tanssiliikkeet ja ilmeet

Hassut tanssiliikkeet ja ilmeet

Draken musiikkivideosta ”Hotline Bling” tuli välittömästi meemi-ilmiö internetissä. Videossa nähdään Draken tanssimassa erikoisia liikkeitä, jotka sytyttivät mielikuvituksen ja huumorin lähteet internetin käyttäjien keskuudessa.

Draken tanssimiset ja ilmeet videolla tarjosivat runsaasti materiaalia hauskojen meemien luomiseen. Monet meemit esittävät Draken tanssimassa erilaisissa ympäristöissä, kuten historiallisissa tapahtumissa tai muiden tanssiryhmien seurassa. Näiden meemien hauskuus syntyy siitä, miten ne yhdistävät huumorin ja Draken tanssimisen.

Drake-meme-hotline-blignin kokoelma sisältää lukemattomia hauskoja kuvia ja meemejä Draken tanssimisesta. Näissä meemeissä nähdään hänen monipuolisia tanssiliikkeitään ja hänen ilmeitään, jotka välittyvät meille videolta. Meemit voivat sisältää myös sanaleikkejä tai muita huumorielementtejä, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti Draken ”Hotline Bling” -kappaleeseen tai hänen musiikkipersoonallisuuteensa yleensä.

Mikä Drake-memeiden merkitys Hotline Bling -kappaleella on?

Drake-memeet Hotline Bling -kappaleen ympärillä ovat saavuttaneet suuren suosion internetissä. Memeet liittyvät usein kappaleen musiikkivideon erilaisiin koomisiin tilanteisiin tai luovien editointien avulla luotuihin hauskoihin kuviin.

Miksi juuri Hotline Bling -kappaleesta on tehty niin paljon memeitä?

Hotline Bling -kappale on erittäin tunnettu ja suosittu, ja sen musiikkivideo sisältää monia tarttuvia ja ilmeikkäitä kohtia. Nämä kohtaukset ovat tarjonneet runsaasti mahdollisuuksia kuvien ja gifien editointiin, mikä tekee siitä ihanteellisen meemisisällön.

Miten nämä memeet ovat levinneet internetissä?

Nämä memeet ovat levinneet sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, Instagramissa ja Redditissä. Ihmiset jakavat kuvia, giftejä ja videoita muokkaamalla alkuperäistä musiikkivideota tai luomalla kokonaan uusia meemejä, joiden yhteydessä käytetään Hotline Bling -kappaletta.

Miksi ihmiset pitävät näistä Drake-memeistä niin paljon?

Drake-memeet ovat saaneet suosiota niiden huumorin ja helppo lähestyttävyyden vuoksi. Ne käyttävät tunnettua pop-kappaleen musiikkivideota ja sen ilmeikkäitä hetkiä hauskalla tavalla. Ihmiset nauttivat nähdessään luovia ja koomisia tapoja, joilla käyttäjät ovat editoineet videoita tai kuvia.

Mistä voin löytää lisää näitä Hotline Bling -meemejä?

Voit löytää lisää Hotline Bling -meemejä selaamalla sosiaalisen median alustoja, kuten Twitteriä, Instagramia ja Redditia. Hakusanojen, kuten ”Drake hotline bling meme”, avulla voit löytää paljon hauskoja ja luovia meemejä, jotka on luotu tämän kappaleen ympärille.

12 Hilarious Drake "Hotline Bling" Dancing Memes

Vastaa