Etsi iPad-laitteeni sarjanumerolla – Näin löydät sen

Etsi iPad-laitteeni sarjanumerolla – Näin löydät sen

Etsi iPad-laitteeni sarjanumerolla - Näin löydät sen

Etsiäksesi tietyn iPadin laitetietoja voi joskus olla hyödyllistä tietää sen sarjanumero. Sarjanumeron avulla voit tunnistaa tarkan laiteversion sekä sen valmistusajankohdan. Onneksi iPadin sarjanumeron löytäminen on helppoa, ja voit tehdä sen käyttämällä muutamia eri menetelmiä.

Yksi tapa löytää iPadin sarjanumero on tarkistaa laitteen asetuksista. Avaa iPadin asetukset ja valitse ”Yleiset”. Sieltä valitse ”Tietoja” ja vieritä alaspäin, kunnes löydät sarjanumeron merkinnän. Tämä menetelmä on helppo ja nopea tapa löytää sarjanumero, jos sinulla on pääsy laitteeseen.

Toinen tapa etsiä iPadin sarjanumero on tarkistaa laitteen fyysisistä merkinnöistä. Käännetään iPad ylösalaisin ja tarkastele sarjanumeroa laitteen pohjassa. Sarjanumero on yleensä kaiverrettu pienellä fontilla ja voi sisältää numerosarjan sekä kirjaimia. Jos sinulla ei ole pääsyä laitteeseen, voit etsiä sarjanumeron myös iPadin alkuperäisestä pakkauksesta tai kuittikopioista.

Kun olet löytänyt iPadin sarjanumeron, voit käyttää sitä eri tarkoituksiin. Esimerkiksi, voit tarkistaa iPadin takuun, päivittää ohjelmistosi tai etsiä tarkempia tietoja laitteestasi. On aina hyödyllistä tietää, missä sarjanumeron löydät ja mitä voit tehdä sen avulla.

Etsi iPad-laitteeni sarjanumerolla

Etsi iPad-laitteeni sarjanumerolla

Kun tarvitset tietoa iPad-laitteestasi, voit löytää sen helposti sarjanumerolla. Sarjanumeron avulla voit selvittää laitteen mallin, valmistuspäivämäärän ja takuutiedot. Seuraavassa kerromme, miten voit hakea ja löytää sarjanumeron iPadista.

 1. Avaa iPadin Asetukset.
 2. Valitse Yleiset.
 3. Valitse Tietoja.
 4. Valitse Sarjanumero.

Kun olet valinnut Sarjanumero, näet iPadisi sarjanumeron. Voit tehdä siitä tarvittavat muistiinpanot tai käyttää sitä muihin tarkoituksiin.

Jos et pääse avaamaan iPadia, voit etsiä sarjanumeron myös fyysisesti laitteesta. Sarjanumero löytyy useimmiten iPadin takakannen alaosasta tai SIM-kortin lokeroon kiinnitetyltä tarralevyltä.

Malli Sarjanumeron sijainti
iPad Pro Takakansi
iPad Air Takakansi
iPad Takakansi
iPad mini Takakansi

Voit käyttää sarjanumeroa myös iPadin tukipalveluiden käytössä, jos sinulla on teknisiä ongelmia tai haluat tarkistaa takuutietoja. Pidä siis aina sarjanumero tallella, jotta voit tarvittaessa helposti löytää tarvittavat tiedot iPad-laitteestasi.

Näin löydät sen

Näin löydät sen

Tässä ovat ohjeet siitä, kuinka löydät iPad-laitteesi sarjanumeron.

Voit löytää iPadin sarjanumeron käyttämällä seuraavia ohjeita:

 • Avaa iPad ja siirry Aloitusnäyttöön.
 • Etsi Asetukset-sovellus ja avaa se.
 • Valitse Yleiset-osio ja napauta siitä.
 • Valitse Tietoja ja napauta siitä.
 • Etsi Sarjanumero-kohta.
 • Napauta Sarjanumeroa ja kopioi se leikepöydälle tai kirjoita se ylös.

Nyt kun olet löytänyt iPadisi sarjanumeron, voit käyttää sitä erilaisissa tilanteissa. Esimerkiksi, jos tarvitset teknistä tukea tai jos haluat tehdä vakuutusilmoituksen, sinun täytyy antaa iPadin sarjanumero. Sarjanumero auttaa myös tunnistamaan iPadin, jos se katoaa tai varastetaan.

Kuinka tarkistaa iPadin sarjanumero

Kuinka tarkistaa iPadin sarjanumero

Oletko kadottanut iPad-laitteesi? Ei hätää! Voit helposti etsiä sen sarjanumerolla. Sarjanumero on ainutlaatuinen tunniste jokaiselle iPadiin valmistetulle yksilölle, ja sen avulla voit helposti jäljittää kadonneen laitteen.

Jotta voit selvittää iPadin sarjanumeron, sinun tulee seurata seuraavia ohjeita:

 1. Mene iPadin asetuksiin ja avaa ”Yleiset” osio.
 2. Valitse ”Tietoja” ja sitten ”Laitteen tiedot”.
 3. Etsi vaihtoehto ”Sarjanumero” ja merkitse se ylös.

Kun olet löytänyt iPadin sarjanumeron, voit käyttää sitä etsiäksesi laitteen. On olemassa useita tapoja hakea iPadia sen sarjanumerolla:

 1. Mene Applen verkkosivustolle ja käytä heidän hakutoimintoaan.
 2. Käytä kolmannen osapuolen ohjelmistoja tai sovelluksia, jotka tarjoavat laitteiden paikannusominaisuuksia.
 3. Ota yhteys Appleen suoraan ja ilmoita heille kadonneesta iPadista sarjanumeron avulla.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua löytämään kadonneen iPadi, jotta voit saada sen takaisin turvallisesti. Muista aina varmistaa, että käytät luotettavia lähteitä ja palveluita laitteen etsimisessä.

Mistä löytää iPadin sarjanumero

Mistä löytää iPadin sarjanumero

Jos haluat etsiä iPadisi sarjanumerolla, voit tehdä sen helposti käyttämällä itse iPadia.

Tässä on helppo vaiheittainen ohje siitä, miten löydät sarjanumeron iPadia käyttämällä:

 1. Mene iPadin asetuksiin avaamalla Asetukset-sovellus.
 2. Valitse yleiset asetukset.
 3. Siirry kohtaan Tietoja.
 4. Etsi Sarjanumero-kohta. Siellä näet iPadisi sarjanumeron.

Sarjanumeron avulla voit helposti etsiä lisätietoja iPadistasi tai tarvittaessa ottaa yhteyttä Applen tukeen.

Etsi iPadi käyttämällä sarjanumeroa

Etsi iPadi käyttämällä sarjanumeroa

Jos sinulla on kadonnut tai varastettu iPad, voit yrittää löytää sen käyttämällä sarjanumeroa. Sarjanumero on ainutlaatuinen tunniste jokaiselle iPadille, ja se voi auttaa sinua jäljittämään laitteen sijainnin.

Jotta voit etsiä iPadiasi sarjanumerolla, sinun on seurattava näitä vaiheita:

 1. Mene iPadien etsintäsivustolle.
 2. Syötä iPadien sarjanumero sivustolle annettuun hakukenttään.
 3. Klikkaa ”Hae” tai vastaavaa painiketta.
 4. Odotat tuloksia.
 5. Jos iPad löytyy, saat lisätietoja sen sijainnista ja voit ryhtyä toimiin sen palauttamiseksi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että iPadien löytäminen sarjanumeron avulla ei aina ole mahdollista. Jos laite on kytketty pois päältä, verkosta tai sen sarjanumero on poistettu, et ehkä saa tarkkoja tietoja sen sijainnista. Siksi on suositeltavaa ottaa yhteyttä paikalliseen poliisiin ja ilmoittaa kadonneesta tai varastetusta iPadista.

Kuinka etsiä iPadia sarjanumerolla

Kuinka etsiä iPadia sarjanumerolla

Kun sinulla on iPad ja haluat tarkistaa sen tiedot tai selvittää sen sijainnin, voit käyttää sen sarjanumeroa avuksesi. Sarjanumerolla voit hakea tietoa iPadista Apple-verkkosivuilta tai jopa löytää sen, jos se on kadonnut tai varastettu.

Jos sinulla on sarjanumero ja haluat etsiä iPadia, voit tehdä sen seuraavilla vaiheilla:

 1. Mene Apple-verkkosivuille osoitteeseen www.apple.com
 2. Etsi sivustolta osio, joka koskee tuotteita ja palveluita
 3. Löydät tästä osiosta linkin ”Tarkista laitteesi tai etsi kadonnut laite”
 4. Paina linkkiä ja siirry sarjanumeron tarkistus- tai hakuosioon
 5. Kirjoita iPadin sarjanumero annettuun kenttään
 6. Paina ”Hae” tai ”Etsi” -painiketta
 7. Odota hetki, kunnes hakutulokset ilmestyvät näytölle

Jos iPadisi sarjanumero on kelvollinen, sinulle näytetään sen tiedot, kuten malli, kapasiteetti, väri ja käyttöjärjestelmäversio. Voit myös nähdä, onko laite yhdistetty Apple ID -tiliisi. Jos iPadiasi ei löydetä, sinulle annetaan ohjeita toimintaan.

On tärkeää pitää iPadin sarjanumero tallessa, jotta voit tarvittaessa etsiä sen helposti. Voit esimerkiksi kirjoittaa sen ylös tai tallentaa sen turvalliseen paikkaan, kuten sähköpostiisi tai pilvipalveluun. Tämä auttaa sinua ennaltaehkäisemään laitteen kadon tai varkauden tapauksessa.

Jos et tiedä, missä iPadisi sarjanumero sijaitsee, voit etsiä sen laitteesta seuraavasti:

 1. Avaa iPadin Asetukset
 2. Valitse Yleiset-kohta
 3. Valitse Tietoja
 4. Selaa alaspäin, kunnes löydät kohdan ”Sarjanumero”

Kun olet löytänyt sarjanumeron, voit seurata edellä mainittuja vaiheita ja tarkistaa tai etsiä iPadiasi sarjanumerolla. Muista kuitenkin aina pitää laitteesi sarjanumero turvassa ja välttää sen jakamista tuntemattomien kanssa.

Kuinka löydän iPad-laitteeni sarjanumeron?

Voit löytää iPad-laitteesi sarjanumeron avaamalla ”Asetukset”, siirtymällä kohtaan ”Yleiset” ja valitsemalla ”Tietoja”. Sieltä löydät sarjanumeron.

Tarvitsen iPadin sarjanumeron takuupalvelua varten. Miten voin löytää sen?

Jos tarvitset iPad-laitteen sarjanumeron takuupalvelua varten, voit löytää sen avaamalla ”Asetukset”, siirtymällä kohtaan ”Yleiset” ja valitsemalla ”Tietoja”. Sieltä löydät sarjanumeron.

Haluan tarkistaa, onko joku iPad-laitteeni ilmoitettu varastetuksi. Miten voin löytää sen sarjanumeron?

Jos haluat tarkistaa, onko iPad-laitteesi ilmoitettu varastetuksi, voit löytää sen sarjanumeron avaamalla ”Asetukset”, siirtymällä kohtaan ”Yleiset” ja valitsemalla ”Tietoja”. Sieltä löydät sarjanumeron, jota voit käyttää tarkistamaan laitteen tilan.

Voinko tarkistaa iPadin sarjanumeron Apple-verkkosivustolla?

Kyllä, voit tarkistaa iPadin sarjanumeron Apple-verkkosivustolla. Mene Apple-verkkosivustolle, kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja siirry kohtaan ”Tuki”. Siellä voit löytää vaihtoehdon ”Tarkista laitteen sarjanumero” ja syöttää sarjanumeron tarkistusta varten.

Ostin käytetyn iPadin ja haluan varmistaa sen alkuperän. Miten voin tarkistaa sen sarjanumeron avulla?

Jos haluat varmistaa käytetyn iPadin alkuperän, voit tarkistaa sen sarjanumeron avulla. Mene Apple-verkkosivustolle, kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja siirry kohtaan ”Tuki”. Siellä voit löytää vaihtoehdon ”Tarkista laitteen sarjanumero” ja syöttää sarjanumeron tarkistusta varten. Tämä auttaa sinua varmistamaan, onko laite aito ja sen alkuperän.

Miten voin löytää iPad-laitteeni sarjanumeron?

Voit löytää iPad-laitteesi sarjanumeron lähtemällä laitteen asetuksiin ja valitsemalla ”Yleiset” -> ”Tietoja”. Sieltä löydät sarjanumeron.

Tarvitsenko iPad-laitteen sarjanumeroa johonkin tiettyyn tarkoitukseen?

Kyllä, iPad-laitteen sarjanumeroa voi tarvita esimerkiksi laitteen rekisteröintiin, takuun voimassaolon tarkistamiseen tai laitteen sijainnin selvittämiseen.

Mistä tiedän, milloin iPad-laitteeni takuu päättyy?

Voit tarkistaa iPad-laitteesi takuun voimassaolon syöttämällä sarjanumeron Apple-tukisivustolle. Sieltä löydät tietoa takuun voimassaolosta ja tarvittaessa voit hankkia lisää takuuaikaa.

Voinko tarkistaa iPad-laitteeni sijainnin sarjanumeron perusteella?

Ei, et voi tarkistaa iPad-laitteen sijaintia pelkän sarjanumeron perusteella. Jos olet menettänyt laitteesi tai se on varastettu, voit kuitenkin ottaa yhteyttä paikalliseen viranomaiseen, joka voi auttaa sinua sijainnin selvittämisessä.

Onko iPad-laitteeni sarjanumero näkyvissä itse laitteen päällä?

Ei, iPad-laitteen sarjanumero ei ole näkyvissä itse fyysisessä laitteessa. Voit löytää sarjanumeron laitteen asetuksista tai sen alkuperäisestä pakkauksesta.

iPadOS 17 Makes Your iPad Pro Even More of a Computer Replacement, Here’s How!

Vastaa