Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl -hinta ja tarkistus

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl -hinta ja tarkistus

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl on täydellinen valinta pelaajille, jotka arvostavat pelikokemuksen sulavuutta ja tarkkuutta. Tämä XL-kokoinen pelihiirimatto tarjoaa riittävästi tilaa kaikentyyppisille hiirille ja antaa sinulle täyden hallinnan pelissä.

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl on suunniteltu ammattikäyttöön ja tarjoaa erinomaisen pohjan taitaville pelaajille. Patjan pinta on suunniteltu tarkkaan, jotta hiiren liike olisi mahdollisimman sujuvaa ja ennustettavaa. Tämä auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tarkkuuden ja hallinnan peleissä.

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan, joka tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille pelaajille. Tämä pelihiirimatto on kestävä ja helppo pitää puhtaana, joten se kestää pitkään ja pysyy hyvänä näköisenä.

Tärkeimmät ominaisuudet Hyperx fury s pro gaming -hiiri patja xl

Hyperx Fury S Pro -hiirimatto XL on erinomainen valinta pelaajille, jotka haluavat parantaa pelikokemustaan. Tämä pelihiirimatto on suunniteltu erityisesti ammattilaispelaajien tarpeita ajatellen, ja se tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Pro Gaming -hiirimatto on täydellinen valinta niille, jotka haluavat saavuttaa parhaan suorituskyvyn pelatessaan. Pelihiirimatto tarjoaa optimaalisen tasapainon liikkeen tarkkuuden ja mukavuuden välillä, joten voit hallita peliäsi täysin hallitusti.

 • Fury S -hiirimatto tarjoaa sileän ja tasaisen pinnan, joka takaa hiiren sujuvan liikkumisen.
 • Hyperx -brändin laatu ja luotettavuus takaavat pitkän käyttöiän ja kestävyyden.
 • XL-koko tarjoaa tarpeeksi tilaa liikkeen vapauttamiseen ja estää hiiren putoamisen reunan yli.
 • Sopii eri hiirityypeille, joten voit käyttää sitä haluamasi pelihiiren kanssa.

Tässä on taulukko, joka esittelee Hyperx Fury S Pro Gaming -hiirimaton tärkeimmät tekniset tiedot:

Ominaisuus Tiedot
Materiaali Kestävä kangas
Koko XL
Pohjamateriaali Kumi
Paksuus 5 mm
Yhteensopivuus PC- ja Mac-tietokoneet

Hyperx Fury S Pro Gaming -hiirimatto XL on erinomainen valinta pelaajille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän hiirimaton, joka parantaa pelikokemusta ja auttaa saavuttamaan paremman suorituskyvyn.

Erittäin kestävä ja laadukas materiaali

HyperX Fury S Pro Gaming hiirimaton XL-versio on valmistettu erittäin kestävästä ja laadukkaasta materiaalista. Tämä pelihiirimatto on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja kestää pitkäaikaista kulutusta. Sen kestävän rakenteen ansiosta voit luottaa siihen, että hiirimatto kestää pitkään ja tarjoaa jatkuvasti tasaisen ja tarkan pelikokemuksen.

HyperX Fury S Pro Gaming hiirimatto XL on valmistettu erityisestä kankaasta, joka tarjoaa optimaalisen tasaisuuden ja kitkan hiirelle. Tämä takaa tarkan ja tehokkaan hiiren liikkeen, mikä on erityisen tärkeää ammattilaistason pelaajille. Materiaali myös varmistaa, että hiirellä on tarvittava pito ja hallinta, mikä parantaa pelisuoritustasi.

Ominaisuudet:
 • XL-koko
 • Erittäin kestävä materiaali
 • Laadukas ja tasainen pelialusta
 • Parantaa hiiren tarkkuutta ja hallintaa

Optimoitu pelisuorituskyky

HyperX Fury S Pro Gaming -hiiren patja XL on suunniteltu tarjoamaan optimaalista pelisuorituskykyä ammattilaispelaajille ja intohimoisille pelaajille. Tämä XL-kokoinen pelihiirimatto tarjoaa suuren pinta-alan, joka antaa sinulle runsaasti tilaa liikuttaa hiirtäsi. Olitpa sitten nopeiden liikkeiden tarkkuutta vaativa FPS-pelaaja tai strategian suunnittelun mestari, tämä hiiren patja tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi.

HyperX Fury S Pro Gaming -hiiren patja XL on valmistettu kestävästä kankaasta, joka takaa hiiren saumattoman liikkumisen ja joka ei haalistu tai repeä jatkuvastakaan käytöstä. Sen paksu kumipohja pitää hiiren maton paikoillaan tiukoissakin tilanteissa, joten voit keskittyä täysin peliisi eikä sinun tarvitse huolehtia hiiren padin liukumisesta. Tämä pelihiirimatto on myös helppo pitää puhtaana, sillä voit pyyhkiä sen nopeasti kostealla liinalla.

 • Optimoitu pelisuorituskyky
 • XL-koko tarjoaa runsaasti tilaa liikuttaa hiirtä
 • Kestävä kangas ei haalistu tai repeydy
 • Paksu kumipohja pitää hiiren maton paikoillaan
 • Helppo pitää puhtaana

Tekniset tiedot

Pituus 450 mm
Leveys 400 mm
Paksuus 4 mm
Paino 426 g

Suuri koko ja mukava käyttökokemus

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl tarjoaa suuren koon, joka sopii täydellisesti kaikenlaisille pelaajille. Tämä hiirimatto on suunniteltu erityisesti pro-pelaajille, jotka vaativat tarkkuutta ja kestävyyttä pelatessaan.

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl on valmistettu laadukkaista materiaaleista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Matto on päällystetty Fury S -pinnalla, joka parantaa hiiren liikkuvuutta ja tarkkuutta. Pinnan rakenne takaa myös hyvän pidon hiirelle ja vähentää hikoilun aiheuttamaa liukastumista.

 • Tarjoaa suuren pinta-alan pelaamiseen
 • Parantaa hiiren liikkuvuutta ja tarkkuutta Fury S -pinnoitteen avulla
 • Takaa hyvän pidon hiirelle
 • Vähentää hikoilun aiheuttamaa liukastumista

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl sopii erinomaisesti kaikenlaisille hiirille ja antaa pelaajille tarkan ja sulavan liikkumiskyvyn pelin aikana. Sen suuri koko mahdollistaa myös laajemman alueen käytön ja antaa pelaajalle enemmän tilaa liikkua.

Hyperx fury s pro gaming -hiiri patjan xl on loistava valinta pro-pelaajille, jotka haluavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Sen kestävyys, tarkkuus ja mukavuus tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon vaativiin pelitilanteisiin.

Mikä on HyperX Fury S Pro Gaming Mouse Padin XL-hinta ja mistä sen voi tarkistaa?

HyperX Fury S Pro Gaming Mouse Padin XL:n hinta vaihtelee eri jälleenmyyjien välillä. Voit tarkistaa sen useista verkkokaupoista kuten Gigantti, Verkkokauppa.com, tai Jimms.

Onko HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatja sopiva pelaamiseen?

Kyllä, HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatja on erittäin suositeltava pelaajille. Se tarjoaa erinomaisen pitoa ja tarkkuutta hiirelle, mikä parantaa pelikokemusta.

Mitä muita ominaisuuksia HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatjalla on?

HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatjalla on myös kestävä hankauskestävä pintamateriaali, joka takaa pitkän käyttöiän. Lisäksi se on erittäin helppo puhdistaa ja pitää puhtaana.

Miten HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatja asennetaan?

HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatja on helppo asentaa. Sinun tarvitsee vain asettaa se tasaiselle ja puhtaalle pöydälle ja se on valmis käytettäväksi.

Onko HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatja saatavana eri väreissä ja kuvioissa?

Kyllä, HyperX Fury S Pro Gaming -hiirenpatja on saatavana eri väreissä ja kuvioissa. Voit valita haluamasi värin ja kuvion, joka sopii parhaiten peliasetukseesi.

Mikä on Hyperx fury s pro gaming -hiiren patjan hinta?

Hyperx fury s pro gaming -hiiren patjan hinta vaihtelee eri myyjien välillä. Yleensä se maksaa noin 20-30 euroa. Kannattaa tarkistaa hinta eri verkkokaupoista tai fyysisistä kaupoista ennen ostamista.

Kuinka suuri on Hyperx fury s pro gaming -hiiren patjan XL-koko?

Hyperx fury s pro gaming -hiiren patjan XL-koko on 900mm x 420mm. Se tarjoaa runsaasti tilaa hiiren liikuttamiseen ja sopii erityisesti pelaajille, jotka haluavat laajemman pelitason.

Vastaa