Interchange kartta uloskäynnit Escape from Tarkov

Interchange kartta uloskäynnit Escape from Tarkov

Interchange kartta uloskäynnit Escape from Tarkov

Kun astut sisään peliin Escape from Tarkov, joudut kohtaamaan monia haasteita ja vaaroja selvitäksesi. Yksi tärkeimmistä taidoista on pystyä löytämään ja navigoimaan kartassa tehokkaasti. Tässä artikkelissa keskitymme erityisesti Interchange-kartan poistumisreitteihin ja vaihtoehtoihin, jotta voit parantaa mahdollisuuksiasi selvitä tästä kriisipesäkkeestä.

Interchange-kartta on yksi suurimmista ja monimutkaisimmista kartoista Escape from Tarkov -pelissä. Sen sokkeloiset käytävät, kaupat ja parkkihallit tarjoavat runsaasti piilopaikkoja ja saaliita, mutta myös vaaroja ja vihollisia. Päästäksesi ulos Interchange-kartasta ja turvaan sinun on tiedettävä poistumispaikkasi ja valittava paras reitti sen saavuttamiseksi.

Kartan pääsemiseksi ulos on useita vaihtoehtoja, ja jokaisella niistä on omat haasteensa ja riskinsä. Muutamat tärkeimmät uloskäynnit ovat esimerkiksi kultaisten kiekkojen kauppa, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää rappuja tai hissejä päästäksesi turvallisesti ulos. Lisäksi turvakoti ja kauppakeskus ovat myös suosittuja poistumispaikkoja, joissa voit saada apua tai löytää muita selviytyjiä.

On tärkeää tutkia karttaa huolellisesti ja suunnitella reittisi etukäteen. Tämä auttaa sinua välttämään vaaroja ja löytämään nopeimman ja turvallisimman tien ulos Interchange-kartasta. Älä unohda myöskään valmistautua hyvin, varusteista ja aseista huolehtiminen voi olla ratkaisevan tärkeää selviytymisesi kannalta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Interchange-kartta Escape from Tarkov -pelissä tarjoaa monia vaihtoehtoja ulos pääsemiseksi. Tärkeintä on suunnitella ja valmistautua huolellisesti, sekä olla tietoinen ympäristöstäsi ja vihollisistasi. Oikeiden uloskäyntien ja poistumisreittien löytäminen on avain selviytymiseesi tässä vaarallisessa ja monimutkaisessa kartoissa.

Escape from Tarkov: Interchange kartta uloskäynnit

Escape from Tarkov: Interchange kartta uloskäynnit

Interchange on yksi Escape from Tarkovin suurimmista ja monimutkaisimmista kartoista, jossa on useita eri uloskäyntivaihtoehtoja. Tässä oppaassa käymme läpi kartan eri poistumisreittejä ja niiden käyttömahdollisuuksia.

Interchange-kartta tarjoaa pelaajille useita eri tapoja päästä pois kartasta. Jokaisella uloskäynnillä on omat ainutlaatuiset piirteensä, joten pelaajat voivat valita strategiansa ja sopeutua niiden mukaan.

Poistumisreitit

Poistumisreitit

 • Kuolemanreikä: Kuolemanreikä sijaitsee kartan pohjoisosassa. Se on yksi helpoimmista tavoista päästä pois kartasta, mutta se voi olla myös suosittu paikka pelaajien keskuudessa. Ole varovainen, kun käytät tätä poistumisreittiä.
 • EMERCOM-rahti: EMERCOM-rahti on keskeisellä alueella sijaitseva poistumispaikka. Se tarjoaa suoran reitin pois kartasta, mutta saatat joutua taistelemaan tiensä läpi vihollismielisillä alueilla.
 • Hagosan-tavaratalo: Hagosan-tavaratalo sijaitsee kartan länsiosassa ja tarjoaa toisen vaihtoehdon poistumiseksi. Sen kautta voit päästä pois kartasta ilman suuria ongelmia, mutta sinun on silti oltava valppaana ympärilläsi.
 • Railway Exfil: Railway Exfil on Interchange-kartan eteläinen uloskäynti. Se tarjoaa suoran reitin pois kartasta, mutta se voi olla myös varsin haastava käyttää, koska se voi olla valvottu ja vihollismielinen alue.

Poistumisreitit Interchange-kartalla tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia pelaajille. Taktiikka valitessaan pelaajat voivat ottaa huomioon kartan ominaisuudet ja poistumisreittien sijainnit.

Vaikutusvaltaiset Escape from Tarkov Interchange kartan poistumispaikat

Vaikutusvaltaiset Escape from Tarkov Interchange kartan poistumispaikat

Kun pelaat Escape from Tarkovia, yksi suosituimmista kartoista on Interchange-kartta. Tämä kauppakeskuskartta tarjoaa pelaajille useita poistumisreittejä ja vaihtoehtoja poistumiseen kartasta. Tässä artikkelissa tarkastelemme näitä vaikutusvaltaisia poistumispaikkoja, jotka auttavat sinua pääsemään turvallisesti pois Interchange-kartasta.

Tässä on muutamia poistumispaikkoja, joita voit löytää kartasta:

 • Emercom extract: Emercom-poistumispaikka on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Se sijaitsee kartan eteläosassa ja tarjoaa pelaajille pääsyn ulos kartasta.
 • Power Station extract: Power Station -poistumispaikka löytyy kartan länsiosasta. Tämä poistumispaikka vaatii, että pelaaja kytkee päälle sähkön kartassa, jotta se aktivoituu.
 • Railway extract: Railway-poistumispaikka sijaitsee kartan itäosassa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden poistua kartasta junalla.

On tärkeää muistaa, että nämä poistumispaikat voivat muuttua pelin aikana, joten sinun on oltava varovainen ja tarkkaavainen, kun etsit näitä poistumisreittejä Interchange-kartassa. Pidä mielessäsi myös, että muita pelaajia voi olla liikkeellä samanaikaisesti, joten ole valppaana.

Olemme kuvanneet vain muutamia poistumispaikkoja Interchange-kartassa, mutta on olemassa muita vaihtoehtoja. Tutki karttaa perusteellisesti ja ota selvää erilaisista poistumisvaihtoehdoista, jotka voivat parhaiten sopia pelityyliisi ja strategiaasi Escape from Tarkovissa.

Goshan-uloskäynti

Goshan-uloskäynti

Poistumisreitit ovat tärkeitä Escape from Tarkov -pelissä, sillä ne tarjoavat pelaajille mahdollisuuden päästä ulos kartasta tarkov ilman, että he kuolevat. Goshan-uloskäynti on yksi monista mahdollisista vaihtoehdoista, joita pelaajat voivat käyttää saadakseen ulos kartasta.

Goshan-uloskäynti sijaitsee Interchange-kartassa ja tarjoaa pelaajille useita poistumispaikkoja. Tämän uloskäynnin tarkka sijainti kartassa voi vaihdella, joten pelaajien on tärkeää tutustua karttaan ja olla selvillä siitä, missä Goshan-uloskäynti sijaitsee.

Seuraavassa on luettelo Goshan-uloskäynnin vaihtoehdoista kartassa:

 • Poistumispaikka 1: Tämä poistumispaikka sijaitsee lähellä Goshan-kauppaa kartassa. Pelaajien on navigoitava kaupan läpi päästäkseen ulos kartasta.
 • Poistumispaikka 2: Toinen vaihtoehto on poistua Goshan-uloskäynnin kautta, joka sijaitsee kartan toisessa päässä. Tämä vaatii pelaajilta pidemmän matkan ja taitoa navigoida kartassa.
 • Poistumispaikka 3: Kolmas vaihtoehto on päästä ulos kartasta Goshan-uloskäynnin kautta, joka sijaitsee keskellä karttaa. Tämä voi olla nopein reitti ulos kartasta, mutta se voi myös olla vaarallisempi, koska se voi olla hyvin suosittu ulospääsypaikka muiden pelaajien keskuudessa.

Pelaajien tulisi tutkia karttaa ja suunnitella, mitä reittiä he haluavat käyttää Goshan-ulostaessaan. Jokainen vaihtoehto tarjoaa pelaajille erilaisia riskejä ja palkintoja, joten strategisen päätöksen tekeminen on tärkeää.

Idea-uloskäynti

Idea-uloskäynti

Kartassa on useita poistumispaikkoja, jotka tarjoavat pelaajille erilaisia vaihtoehtoja pääsemiseksi pois Tarkovin kartasta. Jokainen uloskäynti tarjoaa oman haasteensa ja mahdollisuutensa pelaajille.

Tarkovin kartasta löytyy sekä vakio-uloskäyntejä että satunnaisesti ilmestyviä uloskäyntejä. Vakio-uloskäyntejä ovat esimerkiksi Factoryn tehtaan portit ja Customs-kartassa ZB-1011-portti. Satunnaisesti ilmestyviä uloskäyntejä voi löytyä eri puolilta karttaa ja ne voivat vaihdella pelikerran välillä.

Vakio-uloskäynnit ovat yleensä turvallisempia ja niiden sijainnit ovat tiedossa, mutta niitä voi olla vaikea saavuttaa, erityisesti kartan vaaranalueilla. Satunnaiset uloskäynnit puolestaan voivat olla helpompia saavuttaa, mutta niiden sijainti ei ole aina tiedossa ja ne voivat vaihdella kartasta toiseen.

On tärkeää tutustua kartan uloskäynteihin ennen pelikierrosta ja suunnitella reitti, jolla pääsee turvallisesti ulos kartasta. Uloskäynnit voivat myös olla suosittuja taistelupaikkoja, joten pelaajan täytyy olla valmis kohtaamaan muita pelaajia uloskäyntien lähistöllä.

Vakio-uloskäynnit Satunnaiset uloskäynnit
 • Factoryn tehtaan portit
 • Customs-kartassa ZB-1011-portti
 • Satunnainen uloskäynti 1
 • Satunnainen uloskäynti 2
 • Satunnainen uloskäynti 3

Kuinka monta uloskäyntiä on Interchangen kartalla?

Interchange-kartalla on yhteensä 13 uloskäyntiä.

Mitä ovat Interchangen kartan pääulostulot?

Interchangen kartan pääulostulot ovat sotilaskontrolli, uloskäynti puinen tuki, rakennuksen 2. kerros, Tarkovin emäksen silta, jossa on suora tie pääkadulle, ja Goshan-tavaratalon takana oleva lautatavaran uloskäynti.

Mitä muita uloskäyntejä on Interchangen kartalla?

Muita uloskäyntejä Interchangen kartalla ovat kellarinäyttleyläulkoulu, pieni huone, joka on lähellä maanpäällistä vaihealuetta, kellaribiljoona, joka avaa Goshan-tavaratalon, kylpyläkompleksiin johtava tavarahissi, kattopuun toinen kerros, kellarikompleksin rappu ja terassi, joka on lähellä maanpäällistä vaihealuetta.

Onko Interchange-kartalla turvaszoneja?

Kyllä, Interchange-kartalla on useita turvaszoneja, mukaan lukien IDEA-kauppakeskus, jossa pelaajat voivat turvallisesti kaupata tavaroita ja levätä. Kuitenkin turvasoneiden ulkopuolella pelaajat voivat edelleen joutua taistelemaan muita pelaajia vastaan, joten on tärkeää olla varovainen.

Kuinka pääsen pois Interchangen kartalta nopeasti?

Voit päästä pois Interchangen kartalta nopeasti käyttämällä kartan eri uloskäyntejä. Muista kuitenkin, että uloskäynnit voivat olla tarkoituksella vartioituja ja selviytyminen voi olla vaikeaa. On myös tärkeää pitää mielessä pelaajan tila, kuten paino ja energiataso, jotta voi liikkua nopeasti ja pysyä hengissä.

Mikä on Interchange-kartan uloskäynnin hinta?

Interchange-kartan uloskäynnit ovat ilmaisia pelissä Escape from Tarkov.

Mistä löydän Interchange-kartan uloskäynnit?

Interchange-kartan uloskäynnit voit löytää kartoista tai oppimalla ne pelaamalla peliä Escape from Tarkov.

Kuinka monta uloskäyntiä on Interchange-kartalla?

Interchange-kartalla on yhteensä seitsemän eri uloskäyntiä, joista voit poistua pelissä Escape from Tarkov.

Kuinka kauan kestää päästä ulos Interchange-kartalta?

Aika, joka kuluu päästä ulos Interchange-kartalta, riippuu monesta tekijästä, kuten pelaajan liikkeistä, kilpailijoista ja muista esteistä. Arvioitu aika on noin 10-20 minuuttia.

Mitä tapahtuu, jos et löydä uloskäyntiä Interchange-kartalta?

Jos et löydä uloskäyntiä Interchange-kartalta pelissä Escape from Tarkov, voit joutua kuolemaan ja menettämään keräämäsi tavarat.

All Interchange Extracts – Extract Guide – Escape From Tarkov

THE REDRUN – Escape from Tarkov Movie

Vastaa