JBL Xtreme – musta matkakaiutin korkealaatuinen bluetooth-kaiutin

JBL Xtreme – musta matkakaiutin korkealaatuinen bluetooth-kaiutin

JBL Xtreme - matkakaiutin musta laadukas bluetooth-kaiutin

JBL Xtreme on langattoman matkakaiuttimen uusin tulokas JBL:n laajassa valikoimassa. Tämä musta langaton bluetooth-matkakaiutin vie musiikinkuuntelun uudelle tasolle. Sen kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin matkalle tai ulkoiseen käyttöön.

Bluetooth-yhteyden ansiosta JBL Xtreme on helppo yhdistää älypuhelimeen, tablet-laitteeseen tai tietokoneeseen. Laadukas ääni ja voimakas basso takaavat mahtavan musiikkikokemuksen missä tahansa. JBL Xtremen akku kestää jopa 15 tuntia, joten voit nauttia musiikista pitkänkin matkan ajan ilman huolta akun loppumisesta.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

JBL Xtreme on matkakaiutin, joka tarjoaa korkealaatuista äänentoistoa ja langattoman musiikin kuunteluelämyksen. Tämä Bluetooth-matkakaiutin on varustettu langattoman yhteyden avulla, joten voit helposti yhdistää sen älypuhelimeesi tai muuhun langattomaan laitteeseen ja kuunnella suosikkimusiikkiasi.

JBL Xtreme on tyylikäs ja kestävä kaiutin, joka sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja ympäristöihin. Musta väri antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön, joka sopii hyvin eri sisustustyyleihin. Voit helposti ottaa tämän kannettavan kaiuttimen mukaasi minne tahansa, kiitos sen kompaktin koon ja kestävän rakenteen. Kaiutin on myös roiskeenkestävä, joten voit käyttää sitä huoletta ulkona tai rannalla.

Pääominaisuudet:

Pääominaisuudet:

  • Korkealaatuinen äänentoisto
  • Bluetooth-yhteys langattomaan musiikin suoratoistoon
  • Tyylikäs musta ulkonäkö
  • Kannettava ja kestävä rakenne
  • Roiskeenkestävä

Tekniset tiedot:

Tekniset tiedot:

Bluetooth-versio 4.1
Äänentoistolähde Langaton
Akkukesto Jopa 15 tuntia
Latausaika 3,5 tuntia
Paino 2,1 kg

Pitkä akunkesto

Pitkä akunkesto

JBL Xtreme on langaton matkakaiutin, joka tarjoaa erinomaista äänenlaatua ja pitkän akunkeston. Tämä bluetooth-matkakaiutin sopii täydellisesti niille, jotka haluavat nauttia musiikista missä tahansa, olipa kyseessä sitten mökkireissu, ranta, puisto tai kotona.

JBL Xtremessa on sisäänrakennettu ladattava akku, joka tarjoaa jopa 15 tunnin toistoaikaa yhdellä latauksella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää kaiutinta koko päivän tai jopa pidemmän ajan ilman tarvetta ladata sitä.

JBL Xtreme on varustettu myös USB-portilla, joten voit ladata muita laitteita suoraan kaiuttimesta. Tämä tekee siitä erittäin kätevän matkakumppanin, kun tarvitset ylimääräistä virtaa esimerkiksi puhelimellesi tai tablet-laitteellesi.

JBL Xtremessa on pitkä akunkesto, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan matkakaiuttimeksi. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa, ja voit luottaa siihen, että akku kestää koko päivän ilman lataamista.

Vedenkestävä

Vedenkestävä

JBL Xtreme on vedenkestävä langaton matkakaiutin, joka sopii täydellisesti ulkokäyttöön. Sen kestävä rakenne ja IPX7-luokiteltu suojus takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa ympäristössä ilman huolta veden tai kosteuden vahingoittamisesta.

Tämä matkakaiutin on varustettu langattoman Bluetooth-teknologian avulla, joten voit helposti yhdistää sen älypuhelimeen, tablet-laitteeseen tai tietokoneeseen ilman johtoja tai liitäntöjä. Voit siis helposti kuunnella suosikkikappaleitasi ilman rajoituksia.

JBL Xtreme on saatavilla mustana, mikä tekee siitä tyylikkään ja monipuolisen lisäyksen kodin tai ulkotilan sisustukseen. Sen kompakti muotoilu ja kestävä kantokahva tekevät siitä myös erittäin helpon ottaa mukaan matkoille tai ulkoilma-aktiviteetteihin.

Vedenkestävä suunnittelu ja langattoman yhteyden mahdollisuus tekevät JBL Xtremestä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat laadukkaan matkakaiuttimen, joka kestää kovaakin käyttöä ja tarjoaa korkealaatuisen äänen missä tahansa ympäristössä.

Tehokas äänentoisto

Tehokas äänentoisto

JBL Xtreme on musta langaton matkakaiutin, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja tehokkaan äänentoiston. Tämä bluetooth-matkakaiutin on suunniteltu erityisesti musiikin rakastajille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta äänestä missä tahansa.

JBL Xtreme on varustettu useilla laadukkailla kaiutinelementeillä, joiden ansiosta se tarjoaa puhtaan ja voimakkaan äänen. Kaiuttimen tehokas bassotoisto tekee musiikista elävämpää ja intensiivisempää.

Kaiuttimessa on myös langattoman yhteyden mahdollistava bluetooth-ominaisuus, joka mahdollistaa musiikin suoratoiston suoraan älypuhelimesta tai muista bluetooth-yhteensopivista laitteista. Tämä tekee JBL Xtremestä erityisen kätevän matkakumppanin, sillä voit kuunnella suosikkimusiikkiasi missä tahansa ilman johtojen sotkeutumista.

Yhteensopivuus

Yhteensopivuus

JBL Xtreme on laadukas bluetooth-matkakaiutin, joka mahdollistaa langattoman musiikin kuuntelun missä tahansa. Tämä musta matkakaiutin on suunniteltu erityisesti liikkuville ihmisille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta äänenlaadusta missä ikinä he liikkuvatkin.

JBL Xtreme on yhteensopiva kaikkien bluetooth-laitteiden kanssa, joten voit yhdistää sen helposti esimerkiksi älypuhelimeesi, tietokoneeseesi tai tablettiisi. Langaton yhteys mahdollistaa kaiuttimen käyttämisen ilman ärsyttäviä johtoja, joten voit pitää kaiuttimen kätevästi mukana missä ikinä liikutkin.

Kaiuttimeen sisäänrakennetun akun ansiosta voit nauttia jopa 15 tunnin langattomasta musiikin kuuntelusta yhdellä latauksella. Voit siis ottaa JBL Xtreme mukaasi retkelle, rannalle, piknikille tai missä tahansa haluatkin luoda tunnelmaa musiikin avulla.

JBL Xtreme on osa JBL:n suosittua matkakaiuttimien sarjaa. Sen tehokas äänentoisto ja kestävä rakenne takaavat korkealaatuisen kuuntelukokemuksen kaikissa olosuhteissa. Voit siis jopa sijoittaa kaiuttimen ulos sateeseen ilman huolta sen kestävyydestä.

Bluetooth

Bluetooth

Langattomat kaiuttimet ovat erittäin suosittuja nykypäivänä, koska ne tarjoavat erinomaisen kätevyyden musiikin kuuntelemiseen. JBL Xtreme on erinomainen esimerkki langattomasta Bluetooth-matkakaiuttimesta, jonka avulla voit kuunnella suosikkikappaleitasi missä tahansa. Sen langaton yhteys mahdollistaa musiikin suoratoiston suoraan älypuhelimesta tai muista langattomista laitteista.

JBL Xtreme on suunniteltu erityisesti matkakäyttöön. Sen kestävä rakenne kestää kolhuja ja pölyä, ja sen vesitiivis suunnittelu tarkoittaa, että voit ottaa sen mukaasi rannalle tai altaalle ilman huolia. Kaiuttimessa on myös integroitu akku, joka kestää jopa 15 tuntia musiikin toistoa, joten voit nauttia suosikkikappaleistasi pitkään ilman huolta akun loppumisesta.

  • Vedenkestävä rakenne.
  • Integroitu akku, joka kestää jopa 15 tuntia.
  • Langaton Bluetooth-yhteys mahdollistaa musiikin suoratoiston suoraan älypuhelimesta.
  • JBL Xtreme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten se kestää kolhuja ja pölyä.

Kokonsa ja suunnittelunsa ansiosta JBL Xtreme on ihanteellinen matkakaiutin. Voit ottaa sen mukaasi retkille, rannalle, piknikille tai mihin tahansa haluatkaan. Kaiuttimen korkea äänenlaatu takaa erinomaisen kuuntelukokemuksen, ja sen bassontoisto on vaikuttavaa. Lisäksi kaiuttimessa on äänenohjausominaisuus, joka mahdollistaa kätevän puheluiden vastaanottamisen ja käytön ilman käsien käyttöä.

Tekniset tiedot:
Langaton yhteys: Bluetooth 4.1
Toistoajat: Jopa 15 tuntia
Äänenvoimakkuus: 40W
Paino: 2,11 kg

JBL Xtreme on ehdoton valinta, jos etsit korkealaatuista ja kestävää matkakaiutinta. Sen langattoman Bluetooth-yhteyden, pitkän akunkeston ja kestävän rakenteen ansiosta se sopii täydellisesti kaikenlaisiin matkoihin ja seikkailuihin. Nauti suosikkimusiikistasi missä tahansa JBL Xtremen avulla.

Mitä värejä JBL Xtreme -kaiutin on saatavilla?

JBL Xtreme -kaiutin on saatavilla mustana värinä.

Kuinka pitkä akun kesto JBL Xtreme -kaiuttimella on?

JBL Xtreme -kaiuttimen akun kesto on jopa 15 tuntia.

Voiko JBL Xtreme -kaiutinta käyttää veden läheisyydessä, esimerkiksi uima-altaalla?

JBL Xtreme -kaiuttimella on IPX7-luokitus, mikä tarkoittaa että se kestää veden upottamisen jopa 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajan, joten sitä voi käyttää myös veden läheisyydessä, kuten uima-altaan lähellä.

Tukeeko JBL Xtreme -kaiutin langatonta latausta?

Valitettavasti JBL Xtreme -kaiutin ei tue langatonta latausta, se on varustettu perinteisellä latausportilla.

Kuinka paljon JBL Xtreme -kaiutin painaa?

JBL Xtreme -kaiutin painaa noin 2,1 kilogrammaa.

Mitä ominaisuuksia JBL Xtreme -matkakaiuttimella on?

JBL Xtreme -matkakaiuttimella on monia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Se on varustettu bluetooth-yhteydellä, joten voit helposti yhdistää sen älypuhelimeesi tai tablettiisi. Kaiuttimessa on myös sisäänrakennettu akku, joka tarjoaa jopa 15 tunnin käyttöajan. Lisäksi kaiuttimella on vedenkestävä rakenne, joten voit käyttää sitä huoletta ulkona. JBL Xtreme tuottaa erittäin laadukasta ääntä ja siinä on myös mahdollisuus yhdistää useampia kaiuttimia toisiinsa PartyBoost-toiminnon avulla.

Kuinka pitkä on JBL Xtreme -matkakaiuttimen käyttöaika?

JBL Xtreme -matkakaiuttimella on jopa 15 tunnin käyttöaika yhdellä latauksella. Tämä mahdollistaa pitkäkestoisen musiikin kuuntelun ilman tarvetta ladata kaiutinta usein.

Soundcore Motion Boom Plus vs JBL Xtreme 3, Motion Boom & Motion Plus

Vastaa