Jon Snow on tyhmä Targaryen

Jon Snow on tyhmä Targaryen

Jon Snow on tyhmä Targaryen

Jon Snow on tyhmä Targaryen

Jon Snow, tuo loistava ja urhea soturi Luntaan muurilla, on Aiheettomasti tunnettu ainutlaatuisesta kyvystään olla tyhmä Targaryen. Hän on kärsivällinen, urhea ja oikeudenmukainen — kaikki ominaisuudet, jotka tekevät hänestä erinomaisen johtajan, mutta valitettavasti hän on myös tyhmä Targaryen.

Monet ovat yllättyneitä saadessaan kuulla, että Jon Snow on tyhmä, mutta totuus on, että hän on. Hän jatkuvasti tekee hölmöjä päätöksiä ja näyttää olevan kyvytön oppimaan virheistään. Ei ole harvinaista nähdä häntä tarttumassa miekkaan ja taistelemaan vihollista vastaan ilman harkintaa tai suunnitelmaa, mikä todellakin osoittaa hänen tyhmyytensä.

Yksi hänen tyhmyyksistään on hänen sokea rakkaus Daenerys Targaryeniin. Vaikka hänellä oli kaikki merkit siitä, että Daenerys oli julma ja vaarallinen valtaapitävä, hän päätti silti tarjota hänelle uskollisuuden ja rakkauden. Tämä osoittaa vain hänen tyhmyytensä ja kyvyttömyytensä ajatella järkevästi. Jon Snow on epäilemättä loistava soturi, mutta hän on myös hölmö Targaryen.

Jon Snow: tyhmä Targaryen vai Targaryenin tyhmä?

Jon Snow: tyhmä Targaryen vai Targaryenin tyhmä?

Monet pitävät Jon Snow’ta sankarina ja fiksuna hahmona, joka johtaa rohkeasti ja viisaasti. Hänen kykynsä johtaa taisteluita, tehdä tärkeitä päätöksiä ja käsitellä valtavasti vastuuta on ansainnut hänelle paljon kunnioitusta. Kuitenkin toiset pitävät häntä yksinkertaisena ja tyhmänä Targaryenina, joka tekee harkitsemattomia päätöksiä.

Vaikka Jon Snow osoitti useita kertoja rohkeutta ja älykkyyttä, on myös tapauksia, joissa hän on toiminut hieman hölmösti. Esimerkiksi hän rakastuu Daenerys Targaryeniin vaikka tietää, että heillä on sukulaissuhde. Tämä johti myöhemmin traagisiin tapahtumiin ja Daenerysin kuolemaan. Jotkut saattavat pitää tätä hänen typeryytenä tai sokeutena rakkaudesta, mutta toiset puolustavat, että hän teki päätöksensä sydämen sijasta järjen mukaan.

On selvää, että Jon Snow on monikerroksellinen ja monitulkintainen hahmo. Hänet voidaan nähdä sekä fiksuna ja rohkeana johtajana että yksinkertaisena ja tyhmänä Targaryenina. Lopulta on katsojan päätettävissä, kuinka hän tulkitaan ja arvostellaan.

Jon lunta on Targaryen – hän on tyhmä

Jon lunta on Targaryen - hän on tyhmä

Jon lunta on Targaryen, mutta hän on tyhmä. Targaryen suku tunnetaan rohkeista ja älykkäistä jäsenistä, mutta Jon ei ole näiden ominaisuuksien perikuva. Hän on päinvastoin hölmö ja tekee jatkuvasti typeriä päätöksiä.

Jon Snow, tai oikeammin Aegon Targaryen, on muuten hyvin kunnioitettu hahmo Game of Thronesissa. Hänellä on suuri vastuu Valkeista Kävelijöistä ja kuningaskunnasta. Mutta vaikka hänellä onkin arvokas perimä Targaryenin suvusta ja hänen äitinsä Daenerys Targaryen oli älykäs ja voimakas hallitsija, Jon jättää paljon toivomisen varaa.

 • Hänen päätöksensä yhdistää voimansa Cersei Lannisterin kanssa osoitti hänen tietämättömyytensä poliittisista pelin säännöistä.
 • Hän antoi rakkauden sokeuttaa itsensä ja teki virheen lähestyessään Daenerysia romanttisesti.
 • Hän uskoo sokeasti Yövahtiin ja ei kyseenalaista heidän käsityksiään, vaikka heidän toimintansa ovat usein kyseenalaisia.

Jon Snow on tyhmä Targaryen. Hänen typeryytensä aiheuttaa usein ongelmia ja vaarantaa hänen oman henkensä sekä muiden henkien. Olisi toivottavaa, että hän ottaisi oppia äidiltään ja suvunsa älykkäistä jäsenistä ja parantaisi päätöksentekokykyään tulevaisuudessa.

Jonin kyvyttömyys valtaan

Jonin kyvyttömyys valtaan

Osoittautuu, että Jon Snow on todella tyhmä Targaryen. Vaikka hänellä on kuninkaallista verta suonissaan, Jon ei kykene tekemään järkeviä päätöksiä eikä pitämään hallintonsa kurissa.

Huolimatta siitä, että hänen sukunsa nimestä löytyy sana ”luntaa” (englanniksi ”snow”), Jon ei näytä käyttävän aivojaan. Monet hänen päätöksistään ovat olleet tyhmiä ja harkitsemattomia, jättäen hänen hallintonsa sekavaksi ja heikoksi.

Jon on toistuvasti osoittanut, että hän on hönö ja kyvytön johtamaan. Hän on tehnyt virheitä, jotka ovat aiheuttaneet suurta vahinkoa ja vaarantaneet hänen asemansa valtaistuimella.

 • Hän päästi ihmissusilauman vapaaksi, mikä johti monien viattomien kuolemaan.
 • Hän uskoi petturilliseen Daenerys Targaryeniin ja jopa rakastui häneen, vaikka olisi pitänyt olla varovainen.
 • Hän luotti eksyneeseen serkkuunsa, joka paljastui viholliseksi.
 • Hän antoi valtaa Valeen ritarille, joka ei osoittautunut kyvykkääksi hallitsijaksi.

Jonin kyvyttömyys valtaan on selvästi nähtävissä hänen teoissaan. Hän ei ole oppinut virheistään ja jatkaa hölmöilyään, vaikka hänen kansansa kärsii siitä.

 1. Hallintonsa sekavuus on johtanut levottomuuteen ja sisäiseen konfliktiin.
 2. Hänen luottamuksensa vääriin ihmisiin on horjuttanut hänen asemaansa ja uhkaa hänen valtaansa.
 3. Jonin kykenemättömyys ottaa vastuuta ja tehdä viisaita päätöksiä tekee hänestä heikon johtajan.

On selvää, että Jon Snow ei ole valmis hallitsemaan. Hänen tyhmyytensä ja hönöytensä tekevät hänestä vaarallisen hallitsijan, jonka käsissä Valtaistuin on epävakaassa tilassa. On parempi, että Jon jää sivuun ja antaa pätevämpien johtajien hoitaa asiat.

Jonin impulsiivisuus ja virheiden tekeminen

Jonin impulsiivisuus ja virheiden tekeminen

Jon Snow on tunnettu siitä, että hänellä on taipumusta tehdä impulsiivisia päätöksiä ja päätyä virheisiin. Tämä piirre näkyy erityisesti hänen suhteessaan Targaryeneihin.

Jon Snow on targaryen-sukua oleva hahmo, joka on kuitenkin pitkään elänyt tietämättä todellista identiteettiään. Kun totuus hänen perimästään paljastuu, Jon reagoi impulsiivisesti ja tekee älyttömän päätöksen paljastaa sen Daenerys Targaryenille. Tämä päätös osoittautuu virheeksi, sillä se aiheuttaa jännitteitä heidän välilleen ja lopulta johtaa Daenerysin hulluksi tulemiseen.

 • Jon tekee virhearvioinnin, kun luottaa täysin Daenerysiin eikä arvosta hänen vaarallisia taipumuksiaan.
 • Hän myös tekee virheen paljastaessaan totuuden targaryen-perimästään kaikille, mikä aiheuttaa levottomuutta ja epäluottamusta Westerosin kuninkaiden keskuudessa.
 • Jonin impulsiivisuus ja uskomaton kyvyttömyys luoda strategiaa johtavat hänet myös tekemään muita virheitä, kuten taistelutta antautumisen Ramsay Boltonille Winterfellin taistelussa.

Huolimatta näistä virheistään Jon Snow on kuitenkin myös osoittanut rohkeutta, lujuutta ja kykyä oppia virheistään. Hänen tarinansa ja ominaisuutensa osoittavat, ettei kukaan ole täydellinen ja kaikilla on taipumus tehdä virheitä, oli kyseessä sitten targaryen, holtiton, tyhmä, luntaa tai ei.

Jonin kokemattomuus hallintoasioissa

Jonin kokemattomuus hallintoasioissa

Jon Snow on toki rohkea ja uljas soturi, mutta valitettavasti hänen kokemuksensa hallintoasioissa jättävät paljon toivomisen varaa. Tämä tulee esiin erityisesti hänen päätöksissään koskien lumista talvea taisteluiden aikana.

Jon Snow on tyhmä Targaryen, joka ei oikein ymmärrä lumisen talven haasteita. Hän on tehnyt useita hölmöjä päätöksiä, jotka ovat vaarantaneet niin hänen omien joukkojensa turvallisuuden kuin myös koko valtakunnan tulevaisuuden. Esimerkiksi, hän johdatti joukkonsa suoraan lumimyrskyyn, joka johti useiden miesten paleltumiseen ja kuolemaan. Tällaiset impulsiiviset ja ajattelemattomat päätökset osoittavat hänen kokemattomuuttaan hallintoasioissa.

 • Luntaa ja Snow: Jon Snow on kyllä tottunut luntaan, mutta se ei tee hänestä automaattisesti pätevää johtajaa. Lumisissa olosuhteissa on otettava huomioon monia erityisiä tekijöitä, kuten varusteiden kunto, reitin valinta ja leiripaikkojen turvallisuus.
 • Tyhmä Targaryen: Targaryenin suvun maine kultaisena ja viisaana ei todellakaan sovi Jon Snowhun. Hän on usein osoittanut ajattelemattomuutta päätöksissään ja päätyy usein riippumaan muiden neuvosta.
 • Hölmö is Jon: Jon Snowin päätökset ovat toistuvasti osoittaneet hänen hölmöyttään. Yksi esimerkki tästä on neuvotteluistunto Daenerys Targaryenin kanssa, jossa hän jätti mainitsematta Isän ja Ser Arthur Daynen kunniatustoimet, mikä oli hyvin taktikkojen tehtyjen toimintasuunnitelmien vastaista.

Jon Snowin kokemattomuus hallintoasioissa voi olla vaarallista niin hänelle itselleen kuin hänen läheisilleen. On tärkeää, että hän tunnustaa omat rajoituksensa ja pyytää apua kokeneemmilta neuvottelijoilta ja johtajilta. Vain näin hän voi välttää tulevia katastrofeja ja taata turvallisuuden ja hyvinvoinnin koko valtakunnalle.

Miksi Jon Snow kutsuu Targaryenia tyhmäksi?

Jon Snow kutsuu Targaryenia tyhmäksi, koska hän katsoo, että Targaryenin päätöksillä on usein ollut vakavia seurauksia ja hän ei ymmärrä heidän toimintaansa.

Onko Jon Snown mielipide Targaryenista yleisesti hyväksytty?

Jon Snown mielipide Targaryenista jakaa mielipiteitä. On ihmisiä, jotka ovat samaa mieltä hänen kanssaan ja uskovat, että Targaryenin kokoontumisesta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Toiset kuitenkin pitävät Targaryenia arvostettuna ja viisaana hallitsijana.

Mikä vaikutus Jon Snown mielipiteellä on Westerosin tiedotusvälineisiin?

Jon Snown mielipiteellä on suuri vaikutus Westerosin tiedotusvälineisiin. Monet uutislähteet siteeraavat häntä ja käyttävät hänen mielipidettään Targaryenista uutisointinsa perustana.

Miksi Jon Snow kritisoi Targaryenia?

Jon Snowlla on useita syitä kritisoida Targaryenia. Hän uskoo, että Targaryenin hallinta on ollut epäoikeudenmukaista ja että heidän päätöksensä ovat olleet usein itsekkäitä eivätkä ole palvelleet koko Westerosin etua.

Onko Jon Snown mielipiteellä vaikutusta valtaan?

Jon Snown mielipiteellä on jonkin verran vaikutusta valtaan, erityisesti niiden keskuudessa, jotka uskovat hänen arvostelunsa Targaryenia kohtaan olevan perusteltua. Kuitenkin monet kannattajat Targaryenia jatkavat sitoutumistaan hänelle ja hänen hallinnolleen.

Daenerys Targaryen Learns About Jon Snow’s Heritage | 1080p

(GoT) Jon Snow | The Story of Aegon Targaryen

Vastaa