K-market Kivistönmäki – Remonttiopas ja vinkit

K-market Kivistönmäki – Remonttiopas ja vinkit

K-market Kivistönmäki - Remonttiopas ja vinkit

K-market Kivistönmäki on suosittu k-supermarket Helsingin Kalliossa. Monet asiakkaat ovat kiinnostuneita remontointi- ja sisustusvinkkeistä, jotta he voivat luoda kotiinsa kauniin ja toimivan ilmeen. Tässä remonttioppaassa jaamme vinkkejä, joiden avulla voit tehdä remontoinnista helpompaa ja saada unelmiesi kodin.

Remontointi voi olla haastavaa ja stressaavaa, mutta K-market Kivistönmäen asiantuntevat työntekijät ovat valmiita auttamaan sinua. He voivat antaa sinulle vinkkejä eri remontointiprojekteihin, mukaan lukien maalaus, tapetointi, lattian asennus ja paljon muuta. Voit myös kysyä heiltä neuvoja sopivien materiaalien ja työkalujen valinnassa.

K-market Kivistönkallio – Remonttiopas ja vinkit

Jos suunnittelet remonttia kotona tai muussa tilassa, K-market Kivistönkallio tarjoaa sinulle täydellisen remonttioppaan ja vinkit. Kivistönkallio on tunnettu k-kaupoistaan ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman remonttiin tarvittavia tuotteita ja palveluita.

K-market Kivistönkallio on osa K-ryhmää, joka on yksi Suomen johtavista päivittäistavarakauppaketjuista. Kaupassa voit tutustua erilaisiin materiaaleihin, työkaluihin ja tarvikkeisiin, jotka ovat välttämättömiä remonttia suunniteltaessa ja toteutettaessa. Kivistönkallio tarjoaa myös remonttipalveluita ja asiantuntevaa henkilökuntaa, joka auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja tarvittavat työkalut.

 • Löydät valikoimasta esimerkiksi erilaisia maaleja ja tapetteja, joiden avulla voit luoda kodillesi uuden ilmeen.
 • Kivistönkallio tarjoaa myös laajan valikoiman lattiamateriaaleja, kuten parkettia, laminaattia ja laattoja.
 • Remonttitarvikkeiden lisäksi voit hankkia kaupasta myös erilaisia työkaluja, kuten porakoneita, ruuvimeisseleitä ja maalaustarvikkeita.
 1. Ennen remontin aloittamista on tärkeää suunnitella ja budjetoida projekti huolella. Määritä tarvittavat materiaalit ja työkalut sekä arvioi kustannukset.
 2. Tutustu erilaisiin remontointiohjeisiin ja vinkkeihin, joita löydät esimerkiksi internetistä tai remonttilehdistä.
 3. Muista turvallisuus remonttia tehdessäsi. Käytä asianmukaisia suojavarusteita, kuten suojalaseja ja kuulosuojaimia, ja pidä työalue siistinä ja turvallisena.
 4. Kun tarvitset apua tai neuvoja remontin aikana, voit aina kääntyä K-market Kivistönkallion ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen.

Tee remontistasi helppoa ja vaivatonta valitsemalla kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut yhdestä paikasta – K-market Kivistönkallio. Saat samalla myös asiantuntevaa neuvontaa ja apua remontin suunnittelussa ja toteutuksessa. K-market Kivistönkallion ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen remonttisi kanssa.

Yhteystiedot:
Osoite: K-market Kivistönkallio, Kalliontie 123, Kivistönmäki
Puhelinnumero: 010 123 4567
Sähköposti: info@kmarketkivistonkallio.fi
Aukioloajat: Ma-pe: 8.00-21.00, La: 8.00-18.00, Su: Suljettu

K-market Kivistönkallio – laadukkaat remonttituotteet

K-market Kivistönkallio - laadukkaat remonttituotteet

Remontti K-market Kivistönkallion valikoimasta löydät laajan valikoiman laadukkaita remonttituotteita. K-market Kivistönkallio on tunnettu monipuolisesta valikoimastaan, joka kattaa kaiken tarvittavan remontoinnista kodin sisustukseen.

K-market Kivistönkallio sijaitsee Kivistön alueella K-mäen kauppakeskuksessa, joka tekee ostosten tekemisestä helppoa ja vaivatonta. Kauppakeskuksen parkkipaikat tarjoavat riittävästi tilaa, joten remonttituotteiden kuljetus kotiin sujuu nopeasti ja vaivattomasti.

 • Laaja valikoima maaleja ja pintamateriaaleja
 • Kattavat työkaluvalikoimat ja tarvikkeet
 • Sisustustuotteet ja kodin tekstiilit
 • Välineet lattia- ja seinäremontteihin
 • Piha- ja puutarhatuotteet

Ostosten tekeminen K-market Kivistönkalliossa on helppoa, sillä remonttituotteet on selkeästi sijoitettu omiin hyllyihinsä. Lisäksi ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja antamaan vinkkejä remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

Jos tarvitset alan ammattilaista remonttisi toteuttamiseen, K-market Kivistönkallion yhteistyökumppaniverkosto tarjoaa laadukkaita remonttipalveluja. Voit kysyä lisätietoja henkilökunnalta tai käydä suoraan kaupan remonttipalvelupisteellä.

Mahtava valikoima työkaluja

K-market Kivistön mäki on remonttiharrastajan unelma. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi remontointiin ja kodin kunnostamiseen. Olit sitten ammattilainen tai vasta-alkaja, meiltä löydät juuri sinulle sopivat työkalut ja tarvikkeet.

Olemme valinneet valikoimaamme huolella parhaat ja laadukkaimmat työkalut remontointiin. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia porakoneita, sahoja, hiomakoneita, pistosahoja, maaliruiskuja ja paljon muuta. Lisäksi meiltä löytyy myös tarvikkeita ja suojavarusteita, kuten suojalaseja, kuulosuojaimia ja käsineitä.

Tarvitsetko apua remontissa?

Meiltä saat myös apua remontointiin ja remonttitarvikkeiden valintaan. Henkilökuntamme on alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa remonttiin liittyvissä kysymyksissä. Voit kysyä vinkkejä remontointiin, saada neuvoja oikeanlaisen työkalun valintaan ja pyytää apua esimerkiksi lattioiden asentamiseen tai seinien maalaamiseen.

Oletko aloittelija remontoinnissa? Ei huolta! Meiltä saat opastusta ja vinkkejä remontoinnin alkeisiin. Kerromme, miten aloitat remontin, mitä työkaluja tarvitset eri remontointitöihin ja annamme vinkkejä, miten saat tehtyä remontista mahdollisimman sujuvan ja onnistuneen.

Tervetuloa K-market Kivistön mäkeen!

Tervetuloa K-market Kivistön mäkeen!

Oletko valmis remonttihankkeeseen? Tule tutustumaan mahtavaan valikoimaamme työkaluja ja tarvikkeita K-market Kivistön mäkeen. Meidän avullamme saat remontin varmasti onnistumaan. Tervetuloa ostoksille!

Kuinka kauan K-market Kivistönkäki on ollut remontissa?

K-market Kivistönkäki on ollut remontissa noin kaksi kuukautta.

Mitä muutoksia remontissa on tehty?

Remontissa on tehty muun muassa lattian uusiminen, valaistuksen parantaminen ja hyllyjen uudelleenjärjestely.

Onko K-market Kivistönkäellä tarjota vinkkejä remonttia tekeville?

Kyllä, K-market Kivistönkäki tarjoaa vinkkejä remonttia tekeville. Esimerkiksi suosittelemme suunnittelemaan remontin tarkasti etukäteen, varaamaan tarvittavat materiaalit hyvissä ajoin ja ottamaan huomioon budjetin.

Milloin K-market Kivistönkäki avaa remontin jälkeen?

K-market Kivistönkäki avaa remontin jälkeen ensi kuun alussa.

Onko K-market Kivistönkäellä remontin aikana tarjolla korvaavia palveluita asiakkaille?

K-market Kivistönkäki tarjoaa remontin aikana korvaavia palveluita, kuten tilapäisen myymälätilan ja kotiinkuljetuspalvelun.

Pekka Toveri: Edessä ratkaisevat kaksi viikkoa – Ukrainan arvostelu on kohtuuttoman kovaa

Vastaa