K-market Väinönkatu Jyväskylä – Lähikauppa Jyväskylän keskustassa

K-market Väinönkatu Jyväskylä – Lähikauppa Jyväskylän keskustassa

K-market Väinönkatu Jyväskylä - Lähikauppa Jyväskylän keskustassa

K-market Väinönkatu sijaitsee Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Väinönkatu 10. Tämä k-kauppa on erittäin suosittu lähikauppa alueen asukkaiden keskuudessa. K-market Väinönkatu tarjoaa laajan valikoiman ruokatuotteita, päivittäistavaroita sekä erilaisia palveluita.

Väinönkatun k-marketilla on pitkät perinteet, ja se on palvellut asiakkaitaan jo vuosien ajan. Kauppa tunnetaan ystävällisestä palvelustaan sekä korkeasta laadusta. Asiakkaat arvostavat erityisesti paikallisen tarjonnan ja tuoreiden tuotteiden valikoimaa.

K-market Väinönkadun valikoima kattaa kaiken tarvittavan arjen ruokailuun. Tarjolla on laaja valikoima tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, maitotuotteita, lihaa ja kalaa sekä leipomotuotteita. Lisäksi kaupasta löytyy erilaisia juomia, säilykkeitä ja välipaloja. K-market Väinönkadun hyllyillä on myös laaja valikoima gluteenittomia, laktoosittomia ja muita erityisruokavalioita huomioivia tuotteita.

Väinönkadun k-marketilla on myös muita palveluita, kuten postipalvelut ja pakettien nouto- ja lähettäminen. Lisäksi kauppakeskuksen yhteydessä on useita muita liikkeitä ja palveluita, joten asiakkaat voivat hoitaa useita asioita samalla kertaa.

Tervetuloa tutustumaan K-market Väinönkadun monipuoliseen valikoimaan ja ystävälliseen palveluun!

Tervetuloa lähikauppaan

Tervetuloa K-market Väinönkatuun Jyväskylän keskustassa! Olemme lähelläsi tarjoten monipuolisen valikoiman elintarvikkeita ja päivittäistavaroita. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa paikallista yhteisöä ja palvelemme asiakkaitamme parhaamme mukaan.

Kaupassamme saatavilla on laaja valikoima tuotteita K-kaupan merkkivalikoimasta sekä muita tunnettuja brändejä. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi aina tuoreista vihanneksista ja marjoista herkullisiin leivonnaisiin ja välipaloihin. Olemme myös ylpeitä panostuksestamme laadukkaisiin paikallisiin tuotteisiin.

Asiakaspalvelumme on ystävällistä ja ammattitaitoista. Autamme sinua mielellämme löytämään oikeat tuotteet ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, kerro siitä henkilökunnallemme ja teemme parhaamme saadaksemme sen valikoimaamme.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Tarjoamme monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka vastaavat päivittäisiin tarpeisiisi. Alla on esimerkkejä valikoimastamme:

 • Tuoreet hedelmät ja vihannekset
 • Leipä- ja leivonnaisosasto
 • Juustot ja maitotuotteet
 • Pakasteet
 • Liha- ja kalatuotteet
 • Elintarvikeperusvalikoima
 • Päivittäistavarat

Teemme parhaamme pitääksemme valikoimamme tuoreena ja ajan tasalla. Kutsumme sinut tutustumaan tarjontaamme ja löytämään suosikkituotteesi kaupastamme.

Erityispalvelut

Erityispalvelut

K-market Väinönkatu tarjoaa myös erityispalveluita asiakkailleen. Alla on esimerkkejä palveluistamme:

 • Postipalvelu
 • Ruokatoimitukset
 • Leipomo
 • Kukkakauppa
 • Aktiivinen viestintä erikoistarjouksista

Olemme täällä sinua varten, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tai kysyä lisätietoja palveluistamme. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme mahdollisuuksien mukaan.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme

K-market Väinönkatu Jyväskylä tarjoaa laajan valikoiman tuotteita asiakkailleen. Meiltä löydät kaikki päivittäistavarat ja monia erikoistuotteita. Olit sitten etsimässä ruokaa arkeen tai juhlaan, meiltä löydät varmasti tarvitsemasi.

K-market Väinönkatu Jyväskylä on paikallinen lähikauppa, joka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Olemme avoinna joka päivä ja palvelemme asiakkaitamme iloisella ja ammattitaitoisella henkilökunnalla.

Päivittäistavarat

Päivittäistavarat

Tarjoamme laajan valikoiman päivittäistavaroita, kuten tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, leipää, maitotuotteita ja lihavalmisteita. Lisäksi meiltä löytyy erilaisia pakasteita, kuivatuotteita ja säilykkeitä. Uskomme, että hyvä ruoka on perusta hyvinvoinnille ja haluamme tarjota asiakkaillemme terveellisiä ja maukkaita vaihtoehtoja päivittäiseen ruokailuun.

Erikoistuotteet

Erikoistuotteet

Kaupassamme on myös laaja valikoima erikoistuotteita. Meiltä löytyy esimerkiksi erilaisia gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia tuotteita. Lisäksi meillä on laaja valikoima erilaisia ulkomaisia herkkuja ja kansainvälisiä tuotteita. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden löytää uusia makuja ja kokeilla erilaisia ruokakulttuureja.

Palvelut

Palvelut

K-market Väinönkatu Jyväskylässä panostamme myös palveluihin. Meiltä löytyy esimerkiksi Kuukauden Herkku, jossa esittelemme joka kuukausi uuden tuotteen tai tuotesarjan. Lisäksi tarjoamme monia erilaisia etuja ja tarjouksia asiakkaillemme. Voit myös tehdä ostoksesi kätevästi verkkokaupassamme, josta löydät laajan valikoiman tuotteita.

Tervetuloa vierailemaan K-market Väinönkatuun Jyväskylässä! Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja erinomaista palvelua.

Päivittäistavarat lähelläsi

Päivittäistavarat lähelläsi

K-market Väinönkatu Jyväskylä on keskeisen sijainnin omaava lähikauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman päivittäistavaroita. Sijaitsemme osoitteessa Väinönkatu 1 Jyväskylässä, joten asiointi on helppoa niin keskustassa asuville kuin työssäkäyvillekin.

Kaupastamme löytyy kaikki tarvittavat tuotteet päivittäiseen ruoanlaittoon ja hyvinvointiin. Tarjoamme laadukkaat ja tuoreet elintarvikkeet, kuten vihannekset, hedelmät, lihat, leivät, maitotuotteet ja muut päivittäistavarat. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.

K-market Väinönkatu Jyväskylä

K-market Väinönkatu Jyväskylä

K-market Väinönkatu Jyväskylä on osa K-supermarket-ketjua. K-supermarketit ovat tunnettuja laadusta ja hyvästä palvelusta. Asiakaspalvelumme on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja toiveissa. Pyrimme luomaan asiakkaillemme positiivisen ja miellyttävän ostokokemuksen joka kerta, kun astut kauppaamme.

Väinönkadun valttikortit

Väinönkadun valttikortit

 • Laaja valikoima päivittäistavaroita
 • Tuoreet ja laadukkaat elintarvikkeet
 • Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu
 • Keskustan sijainti

Tule tutustumaan K-market Väinönkatu Jyväskylän tarjontaan ja löydä päivittäistavarat läheltäsi. Pidämme huolen, että asiointisi sujuu vaivattomasti ja saat laadukkaat ja tuoreet tuotteet ruokapöytääsi. Meillä asiakas on aina ykkönen, joten odotamme innolla vierailuasi.

Mitä tuotteita K-market Väinönkatu tarjoaa?

K-market Väinönkatu tarjoaa laajan valikoiman ruoka- ja päivittäistavaroita. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi tuoreet vihannekset ja hedelmät, leipä, maitotuotteet, lihatuotteet, juomat, elintarvikkeet ja hygieniatuotteet.

Mikä on K-market Väinönkatu aukioloaika?

K-market Väinönkatu on avoinna joka päivä. Arkisin kauppa on avoinna kello 7.30-22.00 ja viikonloppuisin kello 9.00-22.00.

Onko K-market Väinönkatu lähellä Jyväskylän keskustaa?

Kyllä, K-market Väinönkatu sijaitsee lähellä Jyväskylän keskustaa. Se on helppo saavuttaa kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä keskustan alueelta.

Onko K-market Väinönkatu avoinna jouluna ja juhlapyhinä?

K-market Väinönkatu on avoinna myös jouluna ja juhlapyhinä, mutta aukioloajat voivat poiketa hieman normaalista. Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset aukioloajat kauppiaan verkkosivuilta tai K-marketin ilmoitustaululta.

Voiiko K-market Väinönkatusta ostaa myös ruoka-annoksia mukaan?

Kyllä, K-market Väinönkatusta voi ostaa myös valmiita ruoka-annoksia mukaan. Heillä on tarjolla esimerkiksi salaatti-, keitto- ja pastavaihtoehtoja, jotka voi napata mukaan kiireisen päivän lounaaksi tai päivälliseksi.

K-MARKET | ADVENTURE IN THE FINNISH SUPERMARKET

Grocery shopping with me 🥑 grocery store tour in Finland #kcitymarket #groceries #suomi

Vastaa