Kahvitahra studiosin kehittäjät

Kahvitahra studiosin kehittäjät

Kahvitahra studios kehittäjät

Kahvitahra studios on Suomen johtava mobiilipelien kehittäjä. Yli 10 vuoden kokemuksella takanamme olemme luoneet mahtavia pelejä, jotka ovat hurmanneet pelaajia ympäri maailman. Innovatiivinen tiimi on perustaja Markus Lehtosen johdolla tuonut markkinoille useita menestystarinoita.

Tahra studiosin pelit erottuvat luovuudellaan, laadukkaalla grafiikallaan ja koukuttavuudellaan. Kehittäjämme uhraavat paljon aikaa ja energiaa luodakseen pelattavia teoksia, jotka jättävät jäljen pelaajien sydämiin. Lisäksi tiimimme perustuu vahvaan yhteistyöhön ja ihmisten monimuotoisuuteen.

Tilastot osoittavat, että Kahvitahra studiosin pelejä on ladattu yli 100 miljoonaa kertaa pelikaupoista ympäri maailman. Se on todellinen merkki siitä, että olemme onnistuneet luomaan jotain ainutlaatuista ja kiinnostavaa. Suosituimmat pelimme, kuten ”Kahviceedee 2” ja ”Kofeiinimyllerrys”, ovat saaneet ylistystä pela

Kahvitahra studios

Kahvitahra studios

Kahvitahra studios on pelikehitystä yritys, joka on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia ja viihdyttäviä pelejä. Yrityksen nimi ”Kahvitahra” kuvaa heidän luovuuttaan ja epätavallisia lähestymistapojaan pelinkehityksessä.

Kahvitahra studios koostuu tiimistä kokeneita kehittäjiä, jotka ovat intohimoisia pelejä kohtaan. Yhdessä he yhdistävät taitonsa ja vision luodakseen pelikokemuksia, jotka ovat sekä visuaalisesti upeita että intuitiivisia pelaajille.

Yksi kahvitahra studiosin erottavimmista piirteistä on heidän pelitalojaan läpi käyttämä tahra-aihe. Jokainen peli, jonka he julkaisevat, sisältää ainutlaatuisen tahra-elementin. Tahra voi olla mikä tahansa – oli se sitten kahvitahra, mustetahra tai jopa maalitahra – se antaa heidän peleilleen tunnistettavan ja uniikin ilmeen.

Kahvitahran studiosin kehittäjät käyttävät usein kahvia inspiraationa. Kahvin piristävä ja luova vaikutus auttaa heitä ajattelemaan uusia ideoita ja ratkaisuja peleihinsä. Kuppi kahvia on olennainen osa heidän päivittäistä työskentelyään ja inspiroi heitä tekemään parasta työtään.

Tiimin työpöytien ympärillä studiosissa on usein näkyvillä erilaisia tahroja ja kehittäjät keräävät inspiraatiota ympäröivästä ”kaaoksesta”. He uskovat, että tämä luonnollinen ja sattumanvarainen elementti auttaa heitä tuottamaan pelejä, jotka ovat täynnä yllätyksiä ja innovaatioita.

Perustiedot Kahvitahra studiosista
Perustamisvuosi 2005
Paikkakunta Helsinki
Tiimin koko 10 kehittäjää
Pelien määrä 20+

Kahvitahra studios on sitoutunut tarjoamaan pelaajille unohtumattomia pelejä, jotka haastavat perinteisiä pelinkehitysmalleja ja värittävät pelimaailmaa tahrikkain innovaatioin. Tutustu heidän peleihinsä ja kokeile, kuinka kahvitahra voi tehdä pelikokemuksesta entistä houkuttelevamman!

Yrityksen historia

Yrityksen historia

Kahvitahra studios on suomalainen pelistudio, joka on erikoistunut kahvikulttuurin ja pelikehityksen yhdistämiseen. Studio perustettiin vuonna 2015, kun neljä kahviin hurahtanutta pelikehittäjää päätti yhdistää intohimonsa ja perustaa oman yrityksen.

Kahvitahra studiosin perustajilla oli vankka kokemus pelialalta, ja he olivat työskennelleet aiemmin eri suurissa pelistudioissa. He huomasivat kuitenkin, että kahvista ja pelikehityksestä puuttui vielä se oikea yhdistävä tekijä. He halusivat luoda pelinkehitysyrityksen, joka olisi erikoistunut kahvikulttuuriin ja sen luomiin tunnelmiin. Kahvi oli heille enemmän kuin vain juoma – se oli elämäntapa.

  • Kahvikulttuuri: Kahvitahra studios halusi nostaa kahvikulttuurin uudelle tasolle peliensä avulla. He uskoivat, että kahvipöytäkeskustelut, kahvilatunnelma ja kahvin tuoksu voivat luoda ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia pelikokemuksia.
  • Pelikehitys: Yrityksen perustajat olivat kokeneita pelikehittäjiä, joilla oli vankka osaaminen eri pelialustoista ja peligenreistä. He halusivat yhdistää tämän osaamisen kahvikulttuuriin ja luoda pelikokemuksia, jotka olisivat sekä visuaalisesti näyttäviä että tarinallisesti syvällisiä.
  • Kehittäjät: Kahvitahra studiosin kehittäjät ovat intohimoisia kahvin ystäviä ja pelientekijöitä. Heidän tavoitteenaan on luoda pelejä, jotka herättävät pelaajissa samanlaisia tunteita kuin hyvä kuppi kahvia – piristäviä, rentouttavia ja inspiroivia.

Kahvitahra studiosin pelit ovat saaneet paljon kiitosta sekä pelaajilta että peliarvostelijoilta. Ne ovat keränneet suuren määrän pelaajia ympäri maailmaa ja nostaneet kahvikulttuurin pelialan tietoisuuteen. Yrityksen tilastot osoittavat, että kahvi ja pelikehitys todella voivat kulkea käsi kädessä.

Yrityksen arvot

Yrityksen arvot

Kahvitahra studios on ylpeä arvoistaan, jotka ohjaavat jokapäiväistä työtä ja päätöksentekoa. Nämä arvot ovat syvään juurtuneita meidän yrityskulttuuriimme ja määrittävät, miten me toimimme ja miten meidät tunnetaan.

Innovaatio: Meillä on intohimo kehittää uusia ja innovatiivisia pelejä. Pyrimme aina olemaan edelläkävijöitä pelikehityksen alalla ja tarjoamaan pelaajille unohtumattomia kokemuksia.

Laatu: Uskomme siihen, että laatu on tärkein tekijä menestyksessä. Jokainen peli, jonka kehitämme, on tarkkaan suunniteltu ja testattu varmistaaksemme korkean laadun ja käyttäjäystävällisyyden.

Yhteistyö: Tiimityöskentely on avainasemassa kaikessa tekemisessämme. Arvostamme jokaisen kehittäjämme panosta ja pyrimme luomaan avoimen ja kannustavan työympäristön, jossa jokainen voi tuoda oman osaamisensa ja luovuutensa esiin.

Vastuullisuus: Meillä on vastuu ympäristöstä, yhteiskunnasta ja työntekijöidemme hyvinvoinnista. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja tukemaan kestävää kehitystä. Huolehdimme myös siitä, että kaikki työntekijämme voivat työskennellä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä.

Kahvi: Kahvi on meille tärkeä osa työpäiväämme. Se tuo meille energiaa ja inspiraatiota. Kahvitauot ovat myös arvokasta aikaa, jolloin voimme vaihtaa ajatuksia ja keskustella uusista ideoista.

Tilastot: Käytämme tilastoja päätöksenteon tukena. Seuraamme tarkasti peliemme suorituskykyä ja pelaajien palautetta, jotta voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa pelejämme.

Mitä tarkoittaa Kahvitahra Studios?

Kahvitahra Studios on kehittäjästudio, joka keskittyy luomaan videopelejä.

Mitä pelejä Kahvitahra Studios on kehittänyt?

Kahvitahra Studios on kehittänyt useita pelejä, kuten ”Kahvipelikoneen seikkailut” ja ”Kahvimatka avaruuteen”.

Kuinka kauan Kahvitahra Studios on toiminut?

Kahvitahra Studios on toiminut jo vuodesta 2010.

Mikä tekee Kahvitahra Studiosin peleistä erityisiä?

Kahvitahra Studiosin peleille on tyypillistä korkea laatu, omaperäinen pelimaailma ja viihdyttävät pelimekaniikat.

Onko Kahvitahra Studiosilla suunnitelmia tulevaisuuden projekteista?

Kyllä, Kahvitahra Studiosilla on useita mielenkiintoisia projekteja suunnitteilla tulevaisuutta varten.

Mikä on Kahvitahra studios?

Kahvitahra studios on suomalainen pelinkehitysstudio, joka on erikoistunut mobiilipelien kehittämiseen.

Kuinka kauan Kahvitahra studios on toiminut?

Kahvitahra studios perustettiin vuonna 2015, joten se on toiminut jo 6 vuotta.

Mitä pelejä Kahvitahra studios on kehittänyt?

Kahvitahra studios on kehittänyt useita mobiilipelejä, kuten ”Kahviseikkailu” ja ”Makeismania”.

Ja niin tuli Miina-kissan synnytyksen aika.

Kaapista kadotukseen (feat. Iida-juulia)

Vastaa