Kelätien ruokala – Kelätiellä Vantaalla tarjoillaan herkullista ruokaa

Kelätien ruokala – Kelätiellä Vantaalla tarjoillaan herkullista ruokaa

Kelätien ruokala - Kelätiellä Vantaalla tarjoillaan herkullista ruokaa

Kelätien ruokasali on yksi Vantaan suosituimmista ruokapaikoista, jossa tarjoillaan herkullista ruokaa niin arkeen kuin juhlaankin. Sijaitessaan Vantaan keskustan tuntumassa, tämä ruokasali on erinomainen valinta niin työpaikan lounaaksi kuin viikonlopun ruokailuhetkiin koko perheen voimin.

Kelätien ruokasali on tunnettu paitsi herkullisesta ruoastaan, myös ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Ravintolan ammattikokit valmistavat ruoan raaka-aineista huolellisesti, jotta asiakkaat nauttisivat aina parhaasta mahdollisesta makuelämyksestä. Kelätien ruokasalin ruokalista vaihtuu säännöllisesti ja tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä ja moderneja ruokalajeja, päivän erikoisista pitopalveluun.

Kelätien ruokasali on todellinen ruokaharrastajan paratiisi Vantaalla. Täällä voit nauttia laadukkaasta ruoasta hyvässä seurassa. Olitpa sitten kiireinen ammattilainen tai lomailija, Kelätien ruokasali tarjoaa sinulle herkullisen ja ravitsevan aterian, joka tuo hymyn huulillesi.

Olipa sitten aamiaisen, lounaan tai illallisen aika, Kelätien ruokasali on aina oikea valinta. Täällä voit rentoutua ja nauttia maukkaasta ruoasta, joka täyttää vatsasi ja ilahduttaa makunystyröitäsi. Tule viihtymään Vantaan parhaaseen ruokasaliin – Kelätiellä!

Keläitien ruokala – herkullista ruokaa Vantaalla

Keläitien ruokala - herkullista ruokaa Vantaalla

Keläitien ruokala sijaitsee Vantaalla ja tarjoaa herkullista ruokaa kaikille ruokailijoille. Ruokalan tilat ovat avarat ja viihtyisät, ja ruokasalissa on paljon tilaa ruokailla mukavasti.

Keläitien ruokala on suosittu ruokapaikka Vantaalla, ja se tarjoaa monipuolisen ja maukkaan ruokalistan. Ravintolassa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja niin kasvissyöjille, vegaaneille kuin lihansyöjillekin. Voit nauttia herkullista lounasta tai tilata mukaan herkullisen take-away ruoan. Ruokalassa on myös runsas salaattibaari, josta voit koota oman salaattisi haluamillasi täytteillä.

 • Tarjoamme päivittäin vaihtuvan lounaslistan, josta voit valita haluamasi annoksen
 • Ruokalassa on tarjolla myös päivittäin vaihtuva keittolounas
 • Lounaan hintaan sisältyy aina salaattibuffet, leipä ja juoma
 • Voit valita ruokasi myös eri annoskokojen väliltä: pienen, normaalin tai ison annoksen
 1. Tervetuloa nauttimaan herkullista ruokaa Keläitien ruokalaan Vantaalla
 2. Tarjoamme monipuolisen ja maukkaan ruokalistan
 3. Varmista paikkasi ruokalassa varaamalla pöytä etukäteen
Päivän lounaslista Hinta
Lihakeitto 8,50€
Kasvispasta 10,50€
Broileripihvi 12,00€

Vantaan Kelatien ruokasali

Vantaan Kelatien ruokasali

Jos kaipaat herkullista ruokaa Vantaalla, suuntaa Kelatielle. Vantaan Kelatien ruokasali tarjoaa laadukasta ja maistuvaa ruokaa niin lounaaksi kuin päivälliseksi. Ruokasali sijaitsee aivan Kelatien varrella, joten se on helppo löytää ja saavuttaa.

Meillä Kelatiellä ruokaillaan rennosti ja mukavasti. Tarjoilemme monipuolisia annoksia, jotka sisältävät niin lihaa, kalaa kuin kasviksia. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin lihaa syöville, kasvissyöjille kuin erikoisruokavalioita noudattavillekin. Ruokasalimme onkin mainio paikka niin perheillä kuin ystävilläkin, koska jokaiselle löytyy jotain makunsa mukaan.

Ruokasalimme tilat ovat siistit ja viihtyisät. Käytössäsi on sekä isoja pöytiä että pienempiä ryhmäpöytiä, joten voit valita, missä haluat ruokailla. Meille on tärkeää, että viihdyt ruokasalissa ja nautit ateriastasi täysin siemauksin.

Vantaan Kelatien ruokasalin tarjonta

Vantaan Kelatien ruokasalin tarjonta

Tarjoamme Kelatien ruokasalissa päivittäin vaihtuvan lounaslistan, joka koostuu sesongin parhaista raaka-aineista. Saat valita useista eri lounasvaihtoehdoista, ja voit koota annoksen juuri omien mieltymystesi mukaan. Lounaslistaltamme löytyy aina myös kasvisvaihtoehto, joten kaikki voivat nauttia herkullisesta ruuasta.

Lisäksi tarjoamme Kelatien ruokasalissa myös päivittäin vaihtuvan salaattibuffetin, josta voit valita mieluisasi lisukkeita ja salaatteja. Salaattibuffetimme on runsas ja monipuolinen, joten voit koota itsellesi täyttävän ja herkullisen salaattiannoksen.

Ja mikäli haluat päivällisen ollessasi liikenteessä Vantaalla, voit poiketa Kelatien ruokasaliin myös illalliselle. Illallisella tarjoamme laajan valikoiman herkullisia ruokia ja jälkiruokia, joista voit valita suosikkisi.

Tervetuloa Kelatien ruokasaliin!

Tervetuloa Kelatien ruokasaliin!

Olemme avoinna joka päivä aamusta iltaan. Tule kokemaan Vantaan Kelatien ruokasalin tunnelma ja nauti herkullisesta ruoasta seurueesi kanssa. Laita paikka ja aika ylös, niin nähdään pian Kelatien ruokasalissa Vantaalla!

Ruokailupalvelut Vantaan Kelatien ruokasalissa

Ruokailupalvelut Vantaan Kelatien ruokasalissa

Kelatien ruokasali tarjoaa herkullista ja monipuolista ruokaa asukkaille ja vieraille Vantaalla. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Vantaan keskustassa, joten meidät on helppo löytää ja vierailla.

Kelatie tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounasvalikoiman, joka sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja. Ruokalistaltamme löytyy usein perinteisiä suomalaisia ruokia, kuten lihapullia ja muusia, sekä kansainvälisiä herkkuja, kuten pastaa ja wokkia. Pyrimme tarjoamaan vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville asiakkaille, kuten kasvisruokaa ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Päivittäinen lounasvalikoima

Päivittäinen lounasvalikoima

Tarjoamme päivittäin vaihtuvan lounasvalikoiman, joka sisältää:

 • Pääruoan
 • Salaattipöydän
 • Leivän ja levitteen
 • Jälkiruoan
 • Juomat (vesi, maito, mehu)

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ja ravitsevasta lounaasta Kelatien ruokasaliin Vantaalla!

Aukioloajat Kelatien ruokasalissa

Aukioloajat Kelatien ruokasalissa

Kelatien ruokasali Vantaalla tarjoaa herkullista ruokaa arkipäivisin. Alla on esitetty ruokasalin aukioloajat:

Päivä Aukioloaika
Maanantai 10:00 – 14:00
Tiistai 10:00 – 14:00
Keskiviikko 10:00 – 14:00
Torstai 10:00 – 14:00
Perjantai 10:00 – 14:00

Huomioi! Aukioloajat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta, joten tarkista ajantasaiset aukioloajat ennen kuin suunnittelet ruokailua Kelatien ruokasalissa.

Sijainti ja pääsy Kelatien ruokasaliin

Sijainti ja pääsy Kelatien ruokasaliin

Kelatien ruokala sijaitsee Vantaalla, Kelatien varrella. Ruokasali tarjoaa herkullista ruokaa niin lounaaksi kuin päivälliseksi. Ruokasalin tunnelmallinen ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta tekevät ruokailusta nautinnollisen kokemuksen.

Kelatien ruokasaliin pääsee helposti eri kulkuvälineillä. Ruokasalille on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, ja lähin bussipysäkki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lisäksi ruokasalille on mahdollista saapua omalla autolla, ja lähellä sijaitsee runsaasti pysäköintitilaa.

Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit saapua Kelatien ruokasaliin:

 • Julkisilla liikennevälineillä: Voit käyttää busseja, jotka kulkevat Kelatien varrella. Lähimmälle bussipysäkille on vain muutaman minuutin kävelymatka ruokasalilta.
 • Autolla: Voit ajaa Kelatielle ja käyttää ruokasalin lähellä olevia pysäköintitiloja. Parkkipaikkoja on riittävästi kaikille ruokasalin asiakkaille.
 • Kävellen: Jos asut lähellä Kelatietä, voit kävellä ruokasalille. Tehokas kulkuyhteys tekee ruokalassa ruokailusta helppoa ja vaivatonta.

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ruoasta Kelatien ruokasaliin Vantaalla!

Mistä Kelätien ruokala sijaitsee?

Kelätien ruokala sijaitsee Vantaalla

Mitä ruokaa Kelätien ruokalasta saa?

Kelätien ruokalasta saa herkullista ruokaa, kuten lihapullia, perunamuusia ja salaattia

Onko Kelätien ruokalassa myös kasvisvaihtoehtoja?

Kyllä, Kelätien ruokalassa on myös kasvisvaihtoehtoja

Milloin Kelätien ruokala on avoinna?

Kelätien ruokala on avoinna arkisin klo 10-14

Onko Kelätien ruokala buffet-tyylinen vai valmiiksi annosteltu ruoka?

Kelätien ruokala tarjoaa valmiiksi annosteltua ruokaa

Mistä löydän Kelätien ruokalan osoitteen?

Kelätien ruokala sijaitsee Vantaalla Kelätien varrella. Tarkka osoite on Kelätie 123, 01234 Vantaa.

Mitä ruokia Kelätien ruokala tarjoilee?

Kelätien ruokala tarjoilee monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia. Päivittäin vaihtuvasta lounasvalikoimasta löytyy muun muassa erilaisia keittoja, pääruokia ja salaatteja. Lisäksi tarjolla on myös erikoisruokavalioita noudattaville asiakkaille sopivia vaihtoehtoja.

Fiksusti noutopöydässä

Vastaa