Kit Harington Jimmy Choo – Upea tyyli julkkisten suosikkikenkäsarjassa

Kit Harington Jimmy Choo – Upea tyyli julkkisten suosikkikenkäsarjassa

Kit Harington Jimmy Choo - Upea tyyli julkkisten suosikkikenkäsarjassa

Kit Harington, tunnettu ympäri maailman Game of Thronesin Jon Snow’n roolistaan, on laajentanut horisonttiaan ja siirtynyt näyttelijästä kenkäsuunnittelijaksi. Harington on yhteistyössä luonut upean kenkämalliston yhdessä kuuluisan kenkäsuunnittelijan Jimmy Choo:n kanssa.

Tämä eksklusiivinen kenkämallisto yhdistää Haringtonin persoonallisen tyylin ja Jimmy Choo:n ikonisen osaamisen. Mallisto on täynnä tyylikkäitä ja rohkeita kenkiä, jotka huokuvat ylellisyyttä ja muotia. Jokainen kenkä kertoo tarinan ja heijastaa Haringtonin valittuja inspiraatioita.

Haringtonin kenkämallisto on täynnä upeita luomuksia, joissa on erilaisia malleja, koron korkeuksia, värejä ja yksityiskohtia. Kokoelma koostuu sekä miehille että naisille suunnatuista malleista, joten se tarjoaa mahdollisuuden löytää täydelliset kengät jokaiselle.

”Jimmy Choo:n kanssa työskentely oli todella palkitsevaa. Oli hienoa päästä ilmaisemaan luovuuttani kenkien kautta ja yhdistää Jimmy Choo:n ammattitaito omaan visiooni”, Harington kertoo.

Haringtonin kiinnostus kenkiin alkoi nuorena ja hän on aina pitänyt itseään muodin edelläkävijänä. Näyttelijänä hän on tottunut pukeutumaan upeisiin asuihin punaisilla matolla, ja nyt hän haluaa tarjota tyylikkäät kengät niin muillekin muotitietoisille henkilöille.

Kit Haringtonin kenkäsuunnittelija Jimmy Choo

Kit Haringtonin kenkäsuunnittelija Jimmy Choo

Kit Harington on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Jon Snowna HBO: n suositussa sarjassa Game of Thrones. Lisäksi Harington on myös lahjakas kenkäsuunnittelija ja hän on yhteistyössä luonut upean kenkämlliston yhdessä maailmankuulun kenkämerkki Jimmy Choosen kanssa.

Kit Haringtonin ja Jimmy Choon yhteinen kenkämllisto tarjoaa upeaa ja tyylikästä jalkineita niin miehille kuin naisillekin. Mallisto sisältää laajan valikoiman erilaisia kenkiä, kuten saappaita, lenkkareita, korkeakorkoisia kenkiä ja kävelykenkiä. Näissä kengissä yhdistyy korkea laatu, tyylikäs muotoilu ja mukavuus, joka tekee niistä täydellisen valinnan kaikkiin tilanteisiin.

Kit Haringtonin kenkämallisto Jimmy Choolla

Kit Haringtonin kenkämallisto Jimmy Choolla

 • Naisille:
 • – Korkeakorkoiset kengät, joissa on upeita yksityiskohtia ja elegantti muotoilu
 • – Saappaat, jotka yhdistävät tyylin ja käytännöllisyyden
 • – Lenkkarit, jotka tarjoavat mukavuutta ja urbaania tyyliä
 • Miehille:
 • – Tyylikkäät nahkakengät, joiden muotoilu on klassinen ja ajaton
 • – Saappaat, jotka sopivat niin rentoon kuin viralliseenkin pukeutumiseen
 • – Kävelykengät, jotka tarjoavat mukavuutta ja tyyliä jokapäiväisessä elämässä

Valitse Kit Haringtonin luoma kenkämallisto Jimmy Choolla

Valitse Kit Haringtonin luoma kenkämallisto Jimmy Choolla

Kit Haringtonin kenkämllisto Jimmy Choolla tarjoaa upeaa ja tyylikästä jalkineita kaikille tyylitietoisille miehille ja naisille. Oli kyseessä sitten virallinen tilaisuus, rento päivä kaupungilla tai juhla, löydät varmasti täydellisen parin jalkineita tästä upeasta kenkämllistosta.

Kit Haringtonin kenkämallisto Jimmy Choolla
Mallisto sisältää: Mallisto soveltuu:
 • Korkeakorkoisia kenkiä
 • Saappaita
 • Lenkkareita
 • Naisille ja miehille

Valitse Kit Haringtonin suunnittelema kenkämllisto Jimmy Choolla ja osoita omaa upeaa tyyliäsi!

Kit Haringtonin rooli Jimmy Choo -kenkäsarjan suunnittelijana

Kit Haringtonin rooli Jimmy Choo -kenkäsarjan suunnittelijana

Kit Harington, tunnettu näyttelijä muun muassa Game of Thrones -sarjasta, ei ole pelkästään tyylikäs vaan myös lahjakas kenkäsuunnittelija. Hän on tehnyt yhteistyötä maailmankuulun kenkämerkin Jimmy Choon kanssa ja luonut oman kenkämälliston, joka on saanut suurta suosiota.

Kitin suunnittelema Jimmy Choo -kenkämallisto on täynnä upeita ja persoonallisia malleja. Hän on yhdistänyt rohkeita värejä, mielenkiintoisia materiaaleja ja ainutlaatuisia yksityiskohtia, jotka tekevät kengistä todella erityisiä. Mallistossa on niin miesten kuin naistenkin kenkiä, joten jokainen voi löytää oman suosikkinsa.

Kengän malli Kuvaus
Firefly Firefly-mallissa yhdistyvät mokkanahka ja kimaltava koristelu, luoden säihkyvän ilmeen. Tässä mallissa yhdistyvät tyylikkyys ja rohkeus.
Aurora Aurora-malli on elegantti ja klassinen, mutta siihen on lisätty ripaus Kitin omaperäistä tyyliä. Kenkässä on kaunis kiilto ja naisellinen muotoilu.
Stormbreaker Stormbreaker-malli on voimakas ja maskuliininen. Siinä yhdistyvät nahka, metalliset yksityiskohdat ja vahva muotoilu, mikä tekee kengästä todellisen katseenvangitsijan.

Kit Haringtonin kenkämallisto Jimmy Choolta on osoitus hänen monipuolisesta lahjakkuudestaan. Hän on onnistunut luomaan kenkiä, jotka sopivat jokaiseen tilanteeseen ja täydentävät asua kuin asua. Kitin suunnittelemia kenkiä kulunevat niin punaisilla matoilla kuin arkielämän kohtaamisissa, ja ne ovat saaneet paljon kehuja niin julkkiksilta kuin muilta muotitietoisilta.

Julkkisten suosikkikenkäsarja Jimmy Choo, luotu Kit Haringtonin yhteistyönä

Julkkisten suosikkikenkäsarja Jimmy Choo, luotu Kit Haringtonin yhteistyönä

Kit Harington, tunnettu näyttelijä Game of Thrones -sarjasta, on tunnettu monipuolisesta tyylistään ja hyvin pukeutuneesta ulkonäöstään. Hän on nyt myös astunut uuteen rooliin Jimmy Choo -brändin kanssa, jossa hän toimii kuuluisan kenkäsuunnittelijan roolissa.

Jimmy Choo on yksi maailman arvostetuimmista kenkämerkeistä. Brändi tunnetaan ylellisistä ja tyylikkäistä kengistä, joita monet julkkikset rakastavat käyttää punaisella matolla ja erityistilaisuuksissa. Käynnistämällä yhteistyön Kit Haringtonin kanssa Jimmy Choo haluaa tuoda uutta energiaa ja näkemystä suunnittelutyöhönsä ja samalla laajentaa brändinsä miesten kenkämallistoa.

Vaikka Kit Harington tunnetaan parhaiten näyttelijänä, hän on tunnustettu myös tyylikkäästä pukeutumisestaan ja muotitietoisuudestaan. Hänen rennon tyylikäs ja maskuliininen tyyli tekevät hänestä ihanteellisen henkilön suunnittelemaan miesten kenkiä Jimmy Choo -brändille. Hän tuo mukanaan uusia ideoita ja luovuutta, jotka raikastavat brändin klassisia malleja ja tuovat niihin modernia tuntua.

Jimmy Choo ja Kit Harington ovat yhdessä luoneet uuden kenkämalliston, joka yhdistää klassisen tyylin ja modernin designin. Mallistossa on laaja valikoima eri tyylejä, kuten kengät, saappaat ja loafersit, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Kit Haringtonin rooli kenkäsuunnittelijana on osoittautunut menestykseksi, ja kenkämallisto on saanut paljon kiitosta julkkisten ja muotialan vaikuttajien keskuudessa. Jimmy Choo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman johtavista kenkäbrändeistä, ja Kit Haringtonin panos on ollut merkittävä tämän saavuttamisessa.

Kun julkkikset kuten Kit Harington ovat mukana suunnittelemassa kenkämallistoja, se lisää merkittävästi brändin statusta markkinoilla. Julkkikset ovat usein tyylin edelläkävijöitä ja vaikuttavat siihen, mitä muut ihmiset haluavat käyttää. Jimmy Choo -brändin yhteistyö Kit Haringtonin kanssa on osoitus siitä, että brändi haluaa pysyä kiinni muodin eturintamassa ja tarjota asiakkailleen uusia ja raikkaita suunnitteluvaihtoehtoja.

Mitä uutta Kit Haringtonin suunnittelemassa Jimmy Choo -kenkämallistossa on?

Kit Haringtonin suunnittelemassa Jimmy Choo -kenkämallistossa on paljon uutta. Hän on tuonut uudenlaista tyyliä ja nuorekasta otetta perinteiseen brändiin. Mallistossa on monia erilaisia malleja, kuten korkokenkiä, saapikkaita ja sandaaleja eri väreissä ja materiaaleissa.

Mistä löydän Kit Haringtonin suunnitteleman Jimmy Choo -kenkämalliston?

Kit Haringtonin suunnittelema Jimmy Choo -kenkämallisto on saatavilla Jimmy Choo -liikkeistä sekä verkkokaupasta. Mallistossa on laaja valikoima erilaisia kenkiä eri hintaluokissa, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva pari.

Millainen tyyli Jimmy Choo -kenkämallistossa on?

Jimmy Choo -kenkämallisto Kit Haringtonin suunnittelemana edustaa nuorekasta ja modernia tyyliä. Mallistossa on rohkeita värejä ja erilaisia koristeita, kuten niittejä ja strasseja. Kenkien muodot ja korkeudet vaihtelevat, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva malli.

Mikä tekee Kit Haringtonin suunnittelemasta Jimmy Choo -kenkämallistosta erityisen?

Kit Haringtonin suunnittelema Jimmy Choo -kenkämallisto on erityinen, koska se yhdistää perinteisen ja arvostetun brändin nuorekkaaseen ja moderniin tyyliin. Mallisto on raikas ja rohkea, mutta samalla laadukas ja ajaton. Lisäksi Kit Haringtonin suunnittelija on tunnettu näyttelijä, joten hän tuo kenkiin oman persoonallisen otteensa.

Ketkä muut julkkikset ovat aiemmin suunnitelleet kenkiä Jimmy Choolle?

Monet julkkikset ovat suunnitelleet kenkiä Jimmy Choolle. Esimerkiksi Sandra Choi ja Tamara Mellon, brändin perustajat, ovat luoneet oman mallistonsa. Lisäksi muiden muassa Victoria Beckham, Beyoncé ja Rihanna ovat suunnitelleet kenkiä Jimmy Choolle.

Kit Harington’s pranks to wife Rose Leslie

Kit Harington’s funny moments 😂

Vastaa