Kuinka estää pelin zoomaaminen PUBGissä

Kuinka estää pelin zoomaaminen PUBGissä

Kuinka estää pelin zoomaaminen PUBGssä

PUBG on suosittu moninpelipeli, jossa pelaajat taistelevat toisiaan vastaan yrittäen pysyä hengissä viimeiseen asti. Pelissä on erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat pelaajia selviämään, mutta eräs ominaisuus, joka voi aiheuttaa ongelmia, on zoomaus. Zoomaus antaa pelaajille mahdollisuuden tarkastella kauempana olevia kohteita lähemmin, mikä voi antaa heille etulyöntiaseman. Kuitenkin on olemassa tapoja estää zoomaus PUBG:ssä ja luoda tasapuoliset peliolosuhteet kaikille pelaajille.

Yksi tapa estää zoomaus PUBG:ssä on käyttää ”unzoom” -toimintoa. Tämä toiminto poistaa zoomauksen automaattisesti, kun se on määritetty päälle. Pelaajat voivat valita tämän tilan asetuksista ja varmistaa, että zoomaus ei ole käytössä pelin aikana. Tämä tasaa pelikentän, sillä kaikki pelaajat ovat samalla zoomaustasolla, eikä yksi pelaaja saa etua zoomauksen avulla.

Toinen tapa estää zoomaus PUBG:ssä on käyttää suojaa. Suoja on esine, joka suojaa pelaajaa ampumiselta ja vahingolta. Pelaajat voivat käyttää suojaa hyödykseen ja piiloutua sen taakse estääkseen vastustajia zoomaamasta heitä. Tämä luo tasapuoliset peliolosuhteet, sillä kaikilla pelaajilla on mahdollisuus käyttää suojaa ja suojautua zoomauksen vaikutuksilta.

Huomio: On tärkeää muistaa, että joukkuepelin pelaajat eivät saa käyttää zoomausta pelin aikana keskinäisen viestinnän helpottamiseksi. Zoomaus voi antaa joukkueelle huomattavan edun ja vääristää pelin tasapuolisuutta. Siksi on tärkeää noudattaa sääntöjä ja varmistaa, että pelaaminen tapahtuu reilulla tavalla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että pelin zoomaaminen PUBG:ssä voi antaa pelaajille etua, mutta on olemassa tapoja estää zoomaus ja luoda tasapuoliset peliolosuhteet kaikille pelaajille. ”Unzoom” -toiminto, suoja ja sääntöjen noudattaminen ovat tehokkaita keinoja varmistaa, että peli pysyy reiluna ja tasapuolisena. Näiden toimien avulla jokainen pelaaja voi nauttia PUBG:n pelaamisesta ilman, että joku hyötyy zoomauksesta muiden kustannuksella.

Miten estää zoomausta Pubgissa

Miten estää zoomausta Pubgissa

Pubg on suosittu online-pelisarja, jossa pelaajat kilpailevat selviytymään toisiaan vastaan suuressa sotatilanteessa. Peli on saatavilla useille eri alustoille, kuten PC, Xbox, PlayStation ja mobiililaitteet.

Eräs tärkeä pelimekaniikka Pubgissa on zoomaus, joka mahdollistaa pelaajien näkymän lähentämisen ja kauempana olevien kohteiden tarkemman havaitsemisen. Kuitenkin jotkut pelaajat saattavat haluta estää zoomauksen pelissä eri syistä, kuten taktikan muuttaminen tai pelin haasteen lisääminen.

Zoomauksen estäminen Pubgissa on mahdollista seuraavilla tavoilla:

 • Pubgissa olevan ”unzoom” -toiminnon käyttö: Pubgissa on sisäänrakennettu toiminto, joka mahdollistaa zoomauksen poistamisen. Voit käyttää tätä toimintoa painamalla [unzoom] näppäintä tai määrittämällä erillisen painikkeen asetuksista.
 • Zoomauksen poisto tila-asetuksista: Pubgissa voi olla asetus, joka antaa sinulle mahdollisuuden poistaa zoomauksen käytöstä tila-asetuksista. Tämä vaihtoehto voi olla nimeltään esimerkiksi ”Zoomauksen esto” tai ”Zoomaus pois päältä”. Voit tarkistaa tämän asetuksen pelin asetusvalikosta.
 • Apua kolmannen osapuolen ohjelmista: On olemassa kolmannen osapuolen ohjelmia, kuten pelin kuvankäsittelyohjelmat, joilla voit muuttaa pelin näytön asetuksia ja estää zoomauksen. Tällaiset ohjelmat voivat tarjota enemmän syvällisempiä zoomauksen estämisen vaihtoehtoja.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että zoomauksen estäminen Pubgissa saattaa vaikuttaa pelin tasapainoon ja suojaukseen. Joten, ennen kuin estät zoomauksen pelissä, varmista että ymmärrät seuraukset ja noudatat pelin sääntöjä ja käytäntöjä.

Käyttäjän asetukset

Käyttäjän asetukset

Jotta voit estää zoomaamisen PUBGissa, sinun tulee muokata tiettyjä käyttäjän asetuksia pelissä. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit estää zoomauksen PUBGissa:

 1. Poista zoomaustoiminto: Voit estää zoomauksen poistamalla kyseisen toiminnon asetuksista. Tämä estää pelaajia zoomaamasta pelimaailmaa. Tarkista PUBG-pelin asetukset ja etsi zoomaukseen liittyvät asetukset. Poista zoomaustoiminto käytöstä ja tallenna asetukset.
 2. Vaihda PUBG-tila: Toinen tapa estää zoomaus PUBGissa on vaihtaa pelaamasi tila. PUBGissa on useita erilaisia tiloja, kuten normaali, arcade ja harjoitus. Joissakin tiloissa zoomaus saattaa olla sallittu, kun taas toisissa se voi olla rajoitettu tai estetty kokonaan. Valitse tila, jossa zoomaus on estetty suojataksesi itseäsi zoomausmahdollisuuksilta.
 3. Käytä pelin sisäisiä suojausominaisuuksia: PUBG tarjoaa joitain sisäisiä suojausominaisuuksia, jotka voivat auttaa estämään zoomaamista. Nämä voivat sisältää esimerkiksi automaattisen zoomauksen eston tai mahdollisuuden rajoittaa zoomausnopeutta. Tutki pelin asetuksia ja etsi tällaisia valintoja, jotka auttavat sinua suojautumaan zoomaukselta.

Näiden käyttäjän asetusten avulla voit estää pelin zoomaamisen PUBGissa ja suojata itsesi mahdollisilta huijauksilta ja epäreilulta peliltä.

Pelin asetukset

Pelin asetukset

Jotta voit estää zoomauksen PUBGissa, sinun pitää muokata pelin asetuksia. Tämä on hyödyllistä, jos haluat suojata näkökenttäsi tai estää vääristymät näytöllä.

1. Avaa PUBG

Ensinnäkin, avaa PUBG ja kirjaudu sisään pelitilillesi.

2. Mene asetusten tilaan

Napsauta hammasratasta näytön oikeassa yläkulmassa, mikä vie sinut pelin asetusten tilaan.

3. Etsi zoomauksen estämisen vaihtoehto

Etsi vaihtoehto, joka mahdollistaa zoomauksen estämisen. Tämä vaihtelee pelin versiosta ja käyttöliittymästä riippuen. Voit yleensä löytää tämän vaihtoehdon ”Näyttö” tai ”Näyttöasetukset” -osiosta.

4. Estä zoomaus

Kun olet löytänyt vaihtoehdon, joka sallii zoomauksen estämisen, aseta se päälle. Tämä estää peliä zoomaamasta näytölläsi ja pitää näkökenttäsi suojattuna.

Näiden vaiheiden avulla voit helposti estää zoomauksen PUBGissa ja säätää pelin asetuksia mukauttaaksesi niitä tarpeisiisi.

Erityisohjelmat

Erityisohjelmat

Pubg-ohjelma ei sisällä sisäänrakennettua toimintoa zoomauksen estämiseksi pelin aikana. On kuitenkin olemassa erityisiä ohjelmia, jotka tarjoavat tämän toiminnon. Näitä ohjelmia voi käyttää estämään zoomauksen Pubgissä, jolloin pelaajat eivät pysty zoomaamaan peliä.

Zoomausohjelmien poisto

Jos haluat estää zoomauksen käytön Pubg-pelissä, voit asentaa erikoisohjelman, kuten ”No Mouse Wheel Zoom” tai vastaavan, joka estää hiiren rullan zoomaustoiminnon. Näiden ohjelmien avulla voit suojata pelisi zoomaukselta ja varmistaa tasapuolisen pelikokemuksen.

Pubgissa käytettäviä ohjelmia

On tärkeää muistaa, että vain tietyt ohjelmat ovat sallittuja Pubg-pelissä. Epäilyttävän tai huijausohjelman käyttäminen Pubgissa voi johtaa pelikiellon saamiseen. Siksi on suositeltavaa tutkia tarkasti, mitkä ohjelmat ovat hyväksyttyjä ja turvallisia ennen niiden asentamista.

Unzoom-toiminnon käyttö

Yksi tapa estää zoomaus Pubg-pelissä on käyttää ”unzoom”-toimintoa. Tämä toiminto ei ole suoraan osa peliä, mutta jotkut pelaajat ovat luoneet makroja tai ohjelmia, jotka suorittavat unzoom-toiminnon automaattisesti. Tällä tavalla pelaajat voivat estää zoomauksen palaamisen oletusarvoiseen tilaan nopeasti ja helposti.

Suoja Zoomattu tila Pubgissa

Suoja Zoomattu tila Pubgissa

Pelaajat voivat kohdata pulmia Zoomaustilan kanssa, kun he pelaavat PUBGia. Onneksi on olemassa tapoja suojautua Zoomatusta tilasta ja välttää sen vaikutukset pelikokemukseen. Tässä artikkelissa selvitämme, miten voit estää Zoomauksen ja palauttaa normaalin tilan Pubgissa.

Kun pelaat PUBGia, Zoomaus voi aiheuttaa joitakin ongelmia, kuten heikentynyt näkyvyys ja hankalasti hallittavat kontrollit. On tärkeää tietää, miten estää Zoomaus ja palauttaa normaali tila Pubgissa. Seuraavassa on joitakin tapoja, miten tämä voidaan tehdä:

 1. Käytä merkkijonoa ”zoom.disable” Pubgissa estääksesi Zoomaustilan aktivoinnin. Tämä komento estää Zoomaustilan käytön ja estää Zoomausnäkymän ongelmia.
 2. Voit myös käyttää pelin asetuksia ja mukauttaa niitä estääksesi Zoomaustilan käytön. Etsi asetus, joka liittyy Zoomaukseen tai näytön suurennukseen ja poista se käytöstä.
 3. Jos huomaat, että Zoomaustila on jo aktivoitu, voit poistaa sen seuraavasti:
  • Mene pelin asetuksiin ja etsi Zoomausta koskevat asetukset.
  • Etsi vaihtoehto, joka liittyy Zoomauksen poistamiseen ja valitse se.
  • Tallenna muutokset ja käynnistä peli uudelleen.

Nämä olivat vain muutamia tapoja suojata Zoomattu tila Pubgissa. On tärkeää kokeilla eri menetelmiä ja nähdä, mikä toimii parhaiten omassa tilanteessasi. Muista myös päivittää pelin ja laitteiston ohjaimet säännöllisesti, jotta saat parhaan suorituskyvyn ja välttää mahdollisia ongelmia.

Miten estää pelin zoomaaminen PUBGssä?

PUBG:ssä pelin zoomaamisen estäminen on melko yksinkertaista. Avaa pelin asetukset ja siirry ”Näytönäppäimistö” -välilehdelle. Valitse sitten ”Hahmo” -välilehti ja ota käyttöön ”Sisäänzoomaaminen” -asetus. Tämän jälkeen peli ei enää zoomaa automaattisesti, kun painat tarkennusnäppäintä.

Kuinka estää pelin zoomaaminen PUBGssä?

Voit estää Zoomin pelissä PUBG helposti. Avaa pelin asetukset ja mene ”näppäimistöjahti” -välilehdelle. Napsauta sitten ”hahmo” -välilehteä ja ottaa vain ”zoom” -asetus. Tämä on, että se zoomaa pois liian nopeasti peli automaattisesti.

Miten voi estää zoomaamisen PUBGissä?

Zoomaamisen estäminen PUBGissä on hyvin yksinkertaista. Avaa pelin asetukset ja siirry ”Näppäimistö” -välilehdelle. Klikkaa sitten ”Hahmo” -välilehteä ja ota käyttöön ”Sisäänpäin zoomaaminen” -asetus. Tämän jälkeen peli ei zoomaa automaattisesti, kun painat tarkennusnäppäintä.

Kuinka voin estää pelin zoomaamisen PUBGssä?

PUBG-pelin zoomaamisen estäminen on helppoa. Mene vain peliasetuksiin ja siirry ”Näppäimistö” -välilehteen. Valitse sitten ”Hahmo” -välilehti ja ota käyttöön ”Sisäänzoomaaminen” -asetus. Tällä tavoin peli ei enää zoomaa automaattisesti tarkennettaessa.

Miten voi estää zoomauksen PUBG-pelissä?

Zoomauksen estäminen PUBG-pelissä on melko yksinkertaista. Siirry peliasetuksiin ja avaa ”Näppäimistö” -välilehti. Siellä on ”Hahmo” -välilehti, jossa voit ottaa pois käytöstä ”Sisäänzoomaaminen” -asetuksen. Tämä estää peliä zoomaamasta automaattisesti tarkentamisen aikana.

How to ADS Faster in PUBG

Kasataan 4000€ tietokone Twitch-striimaaja RosieRiverille

Vastaa