Kuinka monta Rolling Stonesin Still Life -albumia painettiin

Kuinka monta Rolling Stonesin Still Life -albumia painettiin

Kuinka monta Rolling Stonesin Still Life -albumia painettiin

Still Life on brittiläisen Rolling Stones -yhtyeen livealbumi, joka julkaistiin vuonna 1982. Albumilta löytyy yhtyeen konsertinauhoituksia heidän Euroopan kiertueeltaan vuonna 1981. Levyä pidetään yhtyeen yhtenä parhaista live-esitysten tallenteista.

Kuinka monta kopiota Still Life -albumia tehtiin? Ei ole täysin varmaa, kuinka monta painettua kappaletta albumista on olemassa, mutta sen ensimmäinen painos myi yli kaksi miljoonaa kappaletta. Albumista tehtiin useita painoksia vuosien varrella eri formaateissa, joten tarkka luku on vaikea määrittää.

Still Life -albumi on saanut laajalti positiivista palautetta ja sitä on pidetty yhtenä Rolling Stonesin merkittävimmistä julkaisuista. Levy sisältää tunnettuja kappaleita, kuten ”Start Me Up” ja ”Brown Sugar”. Albumin julkaisun jälkeen yhtye jatkoi menestyksekästä uraansa ja on edelleen aktiivinen.

Kuinka monta Rolling Stonesin Still Life -albumia painettiin

Kuinka monta Rolling Stonesin Still Life -albumia painettiin

Rolling Stonesin Still Life -albumi oli live-albumi, joka julkaistiin vuonna 1982. Albumin kansi oli mustavalkoinen, ja siinä oli kuva bändin jäsenistä lavalla.

Kuinka monta Rolling Stones Still Life -albumia tulostettiin tarkalleen, ei ole tiedossa. Kuitenkin tiedetään, että albumista tehtiin useita painoksia, koska se oli suosittu ja myi hyvin. Albumi sisälsi live-äänityksiä bändin konserteista eri puolilta maailmaa.

Rolling Stones Still Life -albumin painokset

Rolling Stones Still Life -albumin painokset

Albumi oli suosittu niin fanien kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Se saavutti suuren suosion ja myi hyvin eri puolilla maailmaa. Tästä syystä albumista tehtiin useita painoksia tyydyttämään kysyntää.

Genius of Love -albumi julkaistiin sekä LP-levynä että kasettina. LP-versio sisälsi neljä levyä, kun taas kasettiversio sisälsi kaksi kasettia. Näin ollen albumin materiaali jaettiin useaan osaan, jotta se mahtuisi fyysisesti äänitteen muotoon.

Rolling Stones Still Life -albumista tehtiin myös rajoitettu painos, joka sisälsi bonusmateriaalia. Tämä painos oli keräilijöiden suosiossa, ja se myytiin nopeasti loppuun.

Yhteenveto

Yhteenveto

Kuinka monta Rolling Stones Still Life -albumia tarkalleen tehtiin, ei ole täysin tiedossa. Kuitenkin tiedetään, että albumi oli suosittu ja myi hyvin eri puolilla maailmaa. Albumista tehtiin useita painoksia, jotta se voitiin tarjota sekä LP-levynä että kasettina. Lisäksi julkaistiin myös rajoitettu painos, jossa oli bonusmateriaalia. Albumi oli merkittävä osa Rolling Stonesin uraa ja edusti bändin live-esityksiä eri aikakausilta.

Kuinka monta Rolling Stones Still Life -levyä tehtiin

Kuinka monta Rolling Stones Still Life -levyä tehtiin

Rolling Stones julkaisi live-albumin Still Life: American Concert 1981 vuonna 1982. Albumi sisältää kappaleita yhtyeen vuoden 1981 Amerikan kiertueelta.

Tarkkaa tietoa siitä, kuinka monta Still Life -albumia painettiin, ei ole saatavilla. Rolling Stonesin albumit ovat kuitenkin yleensä olleet suosittuja, joten voidaan olettaa, että Still Life -albumia tehtiin kappalemäärältään merkittävä määrä.

Still Life -albumi sisältää live-versioita sellaisista kuuluisista kappaleista kuin ”Start Me Up”, ”Satisfaction” ja ”Jumpin’ Jack Flash”. Albumi nousi korkealle listasijoituksille ja myi hyvin. Se on yksi Rolling Stonesin suosituimmista live-albumeista.

Jos olet Rolling Stonesin fani, Still Life -albumi on ehdoton hankinta kokoelmaasi. Albumilla on paljon energiaa ja se antaa loistavan kuvan yhtyeen live-esiintymisestä. Vaikka levyä ei enää saatavilla olisikaan painoseltaan, sen voi yleensä löytää digitaalisesti eri musiikin striimauspalveluista.

Kuinka monta Rolling Stones Still Life -äänitettä painatettiin

Kuinka monta Rolling Stones Still Life -äänitettä painatettiin

Rolling Stones on yksi maailman suosituimmista rock-yhtyeistä, ja he ovat julkaisseet useita studio- ja live-albumeita. Yksi heidän suosituimmista live-albumeistaan on Still Life, joka julkaistiin vuonna 1982. Mutta kuinka monta Still Life -äänikokoelmaa painettiin? Seuraavassa on joitain tietoja tästä legendaarisesta albumista.

Still Life -äänitettä tehtiin alun perin kaksi versiota: yksi LP-levynä ja toinen kasettina. LP-versio sisälsi yhteensä 11 kappaletta, kun taas kasettiversio sisälsi ylimääräisen kappaleen. Jokaisessa äänitteessä oli kaikkiaan noin 5000 kappaletta. Tämä tarkoittaa, että yhteensä Rolling Stones Still Life -äänenpainatettiin noin 10000 kappaletta.

Äänitteen tyyppi Kappalemäärä Määrä
LP 11 5000
Kasetti 12 5000

Joten jos olet onnekas omistaja yhdestä näistä Still Life -äänitteistä, tiedät nyt, että sitä on painatettu vain rajallinen määrä. Rolling Stonesin fanit arvostavat edelleen tätä ikonista live-albumia ja sen ainutlaatuista tunnelmaa, joka välittyy jokaisesta kappaleesta.

Kuinka monta kopiota Rolling Stonesin Still Life -albumista painettiin?

Rolling Stonesin Still Life -albumista painettiin yhteensä noin 2 miljoonaa kappaletta.

Onko Rolling Stonesin Still Life -albumista painettu erityisjulkaisuja?

Kyllä, Rolling Stonesin Still Life -albumista painettiin myös erityisjulkaisuja, kuten rajoitettuja vinyyliversioita ja juhlajulkaisuja.

Milloin Rolling Stonesin Still Life -albumi julkaistiin?

Rolling Stonesin Still Life -albumi julkaistiin alun perin vuonna 1982.

Mikä oli Rolling Stonesin Still Life -albumin suosituin kappale?

Rolling Stonesin Still Life -albumin suosituin kappale oli ”Start Me Up”.

Kuinka monta kappaletta Rolling Stonesin Still Life -albumista myytiin ensimmäisenä vuonna?

Rolling Stonesin Still Life -albumista myytiin ensimmäisenä vuonna noin 1,5 miljoonaa kappaletta.

Kuinka monta Still Life -albumia Rolling Stones painettiin?

Rolling Stonesin Still Life -albumia painettiin yhteensä noin 4 miljoonaa kappaletta.

Mikä on Still Life -albumin myyntimäärä?

Still Life -albumia myytiin yhteensä noin 4 miljoonaa kappaletta.

Stress, Portrait of a Killer – Full Documentary (2008)

ALL Metallic Thin Paint Straight Pour – Paint and Water – Abstract Art

Vastaa