Kuinka poistaa toiston tv-youtube-android

Kuinka poistaa toiston tv-youtube-android

Kuinka poistaa toiston tv-youtube-android

Jos käytät Android-laitetta tv:n katseluun ja haluat poistaa toiston mahdollisuuden youtube-videoista, voit tehdä sen helposti seuraavilla ohjeilla.

Ensinnäkin, siirry youtube-sovellukseen Android-laitteellasi. Avaa sovellus ja etsi video, josta haluat poistaa toiston. Kun olet löytänyt haluamasi videon, avaa se.

Sitten, kun video on avattu, napauta ruudun oikeassa alakulmassa olevaa ”Toista”-painiketta. Tämä avaa toistovalikon, jossa voit muokata videoasetuksia.

Valitse avautuvasta valikosta ”Toista Androidilta TV:n kautta”. Tämä poistaa toiston kyseisestä videosta tv:n kautta käytettäväksi. Jos haluat ottaa toiston uudelleen käyttöön, voit valita ”Toista Androidilta TV:n kautta” -asetuksen uudelleen.

Tällä tavalla voit helposti poistaa toiston mahdollisuuden youtube-videoista tv:ssä Android-laitteellasi. Muista, että asetukset voivat vaihdella Android-versioiden välillä, joten videokohtaiset toiston poistamisvaiheet voivat vaihdella. Nyt voit nauttia youtube-videoista rauhassa ilman toistoa tv:ssä!

Kuinka poistaa toiston TV Youtube Androidista

Kuinka poistaa toiston TV Youtube Androidista

Jos haluat poistaa toiston TV Youtube Androidilta, voit käyttää seuraavia vaiheita:

 1. Avaa Youtube-sovellus Android-laitteellasi.
 2. Valitse profiilikuvake oikeassa yläkulmassa.
 3. Valitse Asetukset.
 4. Etsi ja valitse Toisto ja ohjaus.
 5. Valitse Kytke pois päältä -vaihtoehto ”Toisto TV Androidilta”.
 6. Vahvista valinta ja sulje asetukset.

Nyt Youtube-sovellus ei enää toista videoita Android-televisiosta.

Huomaa, että tämä asetus pätee vain Android-laitteisiin, jotka ovat yhdistettyinä televisioon. Jos haluat palauttaa toiston, voit aina aktivoida tämän asetuksen uudelleen.

Poista Youtube TV Android-laitteesta

Poista Youtube TV Android-laitteesta

Jos olet kyllästynyt jatkuvaan toistoon ja haluat poistaa Youtube TV -sovelluksen Android-laitteestasi, voit tehdä sen muutamalla yksinkertaisella askeleella:

 1. Ensinnäkin, avaa Youtube-sovellus Android-laitteellasi.
 2. Sitten, siirry Youtube TV -sovellukseen napauttamalla sovelluksen kuvaketta.
 3. Etsi soittolistasi tai video, jota et halua toistettavan uudestaan.
 4. Android TV:ssä voit valita videon pitämällä kaukosäätimen keskimmäistä painiketta painettuna, kunnes valikko avautuu.
 5. Valitse ”Poista pelistä” tai ”Kumoa lisääminen pelattavaksi” poistaaksesi videon toistolistalta.
 6. Voit myös poistaa koko toistoluettelon napauttamalla soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa roskakorikuvaketta.

Nämä yksinkertaiset vaiheet auttavat sinua poistamaan toistolistan Youtube TV -sovelluksesta Android-laitteellasi. Näin voit välttää jatkuvan toiston ja nauttia Youtube-sisällöstäsi ilman häiriöitä.

Avaa Androidin asetukset

Avaa Androidin asetukset

Jos haluat poistaa toiston Android-laitteeltasi, sinun tulee avata Androidin asetukset.

Seuraa näitä vaiheita:

 1. Avaa Android-laitteeltasi valikko, joka yleensä löytyy kotinäytöltä tai painamalla ”Asetukset” -kuvaketta.
 2. Kun olet avannut Androidin asetukset, etsi sovellusvalikko tai vaihtoehto nimeltään ”Sovellukset” tai ”Sovellukset ja ilmoitukset”.
 3. Kun olet löytänyt sovellusvalikon, etsi ”Youtube” tai ”Youtube-sovellus” luettelosta. Voit käyttää haun kuvaketta, jos tarvitset apua löytääksesi sen.
 4. Paina Youtube-sovellusta ja siirry sen sovellusnäytölle.
 5. Etsi nyt näytöltä vaihtoehto nimeltä ”Poista” tai ”Poista käytöstä”.
 6. Paina ”Poista” -vaihtoehtoa, jos haluat poistaa Youtube-sovelluksen kokonaan Androidiltasi. Jos haluat vain estää sen käytön toistaiseksi, valitse ”Poista käytöstä”.

Huomaa, että Youtube-sovellus voi olla esiasennettu Android-laitteelle eikä sitä välttämättä voi poistaa. Tässä tapauksessa voit yrittää ”Poista käytöstä” -vaihtoehtoa, jotta voit estää sen toiminnan.

Siirry sovellusten hallintaan

Siirry sovellusten hallintaan

Jos haluat poistaa toiston sovelluksesta YouTube Androidilta, sinun on siirryttävä laitteesi sovellusten hallintaan.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Mene aloitusnäytössäsi olevaan Asetukset-sovellukseen.
 2. Etsi ja napauta Sovellukset- tai Sovellushallinta-vaihtoehtoa.
 3. Etsi sovellusluettelosta YouTube ja napauta sitä.
 4. Valitse Poista asennus tai Poista sovellus.
 5. Vahvista toiminto, kun sinua pyydetään tekemään niin.

Tämä poistaa YouTube-sovelluksen Android-laitteeltasi, ja sen jälkeen et enää näe sitä TV:ssäsi, kun käytät YouTube-sovellusta.

Etsi Youtube TV sovellus

Etsi Youtube TV sovellus

Youtube TV on suosittu sovellus, joka mahdollistaa videoiden katsomisen televisiossa. Voit käyttää Youtube TV:tä monilla eri alustoilla, mukaan lukien android-laitteilla.

Jos haluat käyttää Youtube TV:tä android-laitteella, sinun on ensin varmistettava, että Youtube-sovellus on asennettu laitteeseesi. Jos sinulla ei vielä ole Youtube-sovellusta, voit ladata sen Google Play Kaupasta.

 1. Avaa Google Play -sovellus android-laitteellasi.
 2. Kirjoita hakuun ”Youtube” ja paina Enter-näppäintä.
 3. Etsi Youtube-sovellus hakutuloksista ja valitse se.
 4. Paina ”Asenna” -painiketta asentaaksesi sovelluksen laitteeseesi.

Kun Youtube-sovellus on asennettu android-laitteellesi, voit avata sen ja etsiä Youtube TV -toiminnon. Youtube TV -toiminto mahdollistaa televisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoiston android-laitteellasi.

Huomio: Jos haluat poistaa Youtube TV -toiminnon android-laitteeltasi, voit mennä asetuksiin ja etsiä Youtube-sovelluksen asetuksista ”toisto” -vaihtoehdon. Sieltä voit poistaa toiston Youtube TV:stä.

Miten poistaa toisto TV:ssä?

Voit poistaa toiston TV:ssä käyttämällä YouTube-sovellusta tai selainta, ja valitsemalla kyseisen videon ja sitten ”Lopeta toisto” -painiketta.

Kuinka poistan toiston YouTubessa Android-laitteessa?

Jos haluat lopettaa toiston YouTube-sovelluksessa Android-laitteella, sinun on napautettava videotoiston aikana ”X”-painiketta, joka sijaitsee videon alaosassa keskellä.

Miten estän videon toistumisen YouTube-sovelluksessa?

Voit estää videon toistumisen YouTube-sovelluksessa napauttamalla videon päällä olevaa puhekupla-ikonia, joka näyttää ”Pause” -tekstin. Tämä keskeyttää videon toiston ja estää sen toistumisen.

Miten lopetan toiston TV-youtubessa selaimella?

Jos käytät YouTubea selaimella TV:ssä, voit lopettaa toiston napsauttamalla videota ja sitten ”Lopeta toisto” -painiketta, joka sijaitsee videon alapuolella.

Kuinka poistan toiston YouTubessa Android TV:ssä?

Jos haluat lopettaa toiston YouTube-sovelluksessa Android TV:ssä, sinun on käytettävä kaukosäädintäsi ja painettava ”Stop” -painiketta, joka keskeyttää videon toiston.

Miten poistan toiston tv-youtube-androidilla?

Voit sulkea toiston tv-youtube-android-sovelluksessa napsauttamalla videon pääkuvaketta ja valitsemalla ”keskeytä” tai ”lopeta”.

Kuinka voin lopettaa videon toiston tv-youtube-androidilla

Jotta voit lopettaa toiston tv-youtube-android-sovelluksessa, sinun on avattava sovellus, valittava kyseinen video ja sitten napsauttava videon pääkuvaketta ja valittava lopeta.

How To Fix YouTube app on Any Android TV : 5 Tricks!

Vastaa