Kuinka Shutterstock ansaitsee rahaa – opas 2021

Kuinka Shutterstock ansaitsee rahaa – opas 2021

Kuinka Shutterstock tekee rahaa - opas vuodelle 2021

Shutterstock on yksi maailman johtavista kuvapankkipalveluista, jonka avulla sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat hankkia ja myydä erilaisia valokuvia, vektorikuvia ja videoita. Mutta miten Shutterstock ansaitsee rahaa ja tienaa voittoa?

Shutterstock tekee rahaa toiminnan perustajana, jossa he tarjoavat alustan, jolla luojat voivat ladata ja myydä sisältöä. Pääperiaate on yksinkertainen – luojat voivat ladata upeita valokuvia ja muita kuvia Shutterstockin markkinapaikalle ja ansaita rahaa jokaisesta myydyistä kuvista. Shutterstock ansaitsee rahaa ottamalla komission luojilta jokaisesta myydystä kuvasta.

Shutterstockin voitontekostrategia ei kuitenkaan rajoitu pelkästään luojien komissioiden ottamiseen. He myös tarjoavat erilaisia tilausvaihtoehtoja asiakkaille, jotka haluavat käyttää heidän kuviaan. Asiakkaat voivat ostaa kuvia joko erillisillä ostoksina tai valitsemalla tilauksen, joka antaa heille oikeuden tiettyyn määrään latauksia tietyn ajanjakson aikana.

Shutterstockin ansaintamalli on houkutteleva sekä sisällön luojille että asiakkaille. Luojat voivat ansaita rahaa tekeminään töinä, kun taas asiakkaat saavat helposti käyttöönsä laajan valikoiman laadukasta sisältöä. Tämä synnyttää voittovoittosuhteen, joka on toiminut menestyksekkäästi Shutterstockin perustamisesta lähtien.

Miten Shutterstock ansaitsee rahaa?

Miten Shutterstock ansaitsee rahaa?

Shutterstock on maailman johtava kuvapankki, joka tekee voittoa tarjoamalla valokuvia, kuvitusta, videoita ja musiikkia eri käyttötarkoituksiin. Heidän liiketoimintamalliin kuuluu myynnin perusteella ansaitseminen, jossa käyttäjät voivat ostaa lisenssejä Shutterstockin palvelusta löytyviin mediatiedostoihin.

Kuinka Shutterstock ansaitsee rahaa?

Shutterstock ansaitsee rahaa myymällä lisenssejä käyttäjilleen. He tarjoavat erilaisia lisenssejä, jotka tarjoavat oikeuden käyttää kuvia ja muita mediatiedostoja eri tarkoituksiin. Tällaisia tarkoituksia voivat olla esimerkiksi bloggaaminen, verkkosivujen suunnittelu, mainoskampanjoiden luominen jne.

Shutterstockin liikevaihto koostuu käyttäjien maksamista lisenssimaksuista. Yritys tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, joista käyttäjät voivat valita tarpeisiinsa sopivimman. Tämä mahdollistaa Shutterstockille vakaa tulovirran, kun käyttäjät tilaavat jatkuvasti uusia lisenssejä ja käyttävät maksullisia mediatiedostoja palvelunsa kehittämiseen.

Konkreettisesti Shutterstockin ansaintamalli koostuu seuraavista asioista:

  • Käyttäjien maksamat lisenssimaksut
  • Tilausvaihtoehtojen tarjoaminen
  • Jatkuvat uudet tilaukset

Nämä tekijät mahdollistavat Shutterstockille jatkuvan tulonlähteen ja kannustavat heitä jatkamaan palvelun parantamista sekä uusien kuvien ja mediatiedostojen lisäämistä.

Shutterstockin ansaitseman rahan avulla he voivat kehittää ja ylläpitää toimintaansa, tarjota parempia palveluita käyttäjilleen sekä maksaa korvauksia kuvaajille ja tekijöille, jotka myyvät kuviaan ja muita mediatiedostoja palvelun kautta.

Myymällä kuvia ja videoita

Myymällä kuvia ja videoita

Shutterstock tekee suurimman osan rahastaan ​​myymällä kuvia ja videoita. Kun kuvaajat ja videografistat lähettävät omia sisältöjään Shutterstokiin, he antavat Shutterstokin myydä niitä lisenssillä muille käyttäjille. Jokaisesta myydystä kuvasta tai videosta Shutterstokille maksetaan tietty summa.

Shutterstock myös ansaitsee voittoa ottamalla provisiota jokaisesta myydystä kuvasta tai videosta. Provission suuruus riippuu myynnin määrästä ja lisenssihinnasta. Mitä enemmän kuvia ja videoita myydään, sitä enemmän Shutterstock tienaa.

Shutterstockin menestys riippuu paljolti siitä, miten houkuttelevia ja laadukkaita kuvat ja videot ovat. Kuvat ja videot ovat tärkeitä markkinoinnin ja mainonnan aloilla, ja yritykset ja yksityishenkilöt tarvitsevat niitä jatkuvasti. Teknologiset edistysaskeleet, kuten korkearesoluutioiset kamerat ja edulliset videokuvaustuotteet, ovat helpottaneet valokuvien ja videoiden luomista. Tämä tarkoittaa, että enemmän ihmisiä voi luoda laadukasta sisältöä, mikä puolestaan ​​tarkoittaa enemmän myyntiä Shutterstockille.

Kuinka ladata kuvia ja videoita Shutterstockiin

Kuinka ladata kuvia ja videoita Shutterstockiin

Shutterstockiin kuvien ja videoiden lataaminen on melko helppoa. Ensin sinun täytyy luoda tunnus Shutterstokiin ja hyväksyä heidän ehtonsa. Tämän jälkeen voit ladata kuvia ja videoita suoraan Shutterstokin verkkosivustolla olevan lataustyökalun avulla.

Kun lataat kuvia ja videoita, sinun on varmistettava, että ne täyttävät Shutterstockin vaatimukset. Kuvien on oltava korkearesoluutioisia ja tarkkoja. Värimaailma, sommittelu ja valaistus ovat myös tärkeitä tekijöitä. Videoiden tulee olla laadukkaita, vakaita ja hyvin editoituja.

Kun olet lähettänyt kuvan tai videon Shutterstockiin, se menee heidän tarkastusprosessinsa läpi. Jos kuva tai video hyväksytään, se tulee saataville Shutterstockin asiakkaille ostettavaksi. Jos kuva tai video hylätään, Shutterstock antaa sinulle tarkempia tietoja hylkäämisen syystä ja vinkkejä parantamiseen.

Shutterstock maksaa kuvaajille ja videografisteille joka kerta, kun heidän kuviaan tai videoitaan myydään. Maksut voi vastaanottaa PayPalin kautta tai tarkistuksena. Shutterstock tarjoaa myös mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa osallistumalla heidän kumppaniohjelmaansa ja suosittelemalla muita kuvaajia ja videografisteja liittymään palveluun.

Kuvilla ja videoilla voi todella ansaita rahaa Shutterstockin kautta, mutta menestyminen vaatii kovaa työtä ja omistautumista. On tärkeää seurata markkinoiden trendejä ja tuottaa sisältöä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin. Aktiivinen markkinointi ja myynninedistäminen voivat myös auttaa lisäämään myyntiä ja tuloja.

Tarjoamalla tilauspohjaisia suunnittelupalveluja

Tarjoamalla tilauspohjaisia suunnittelupalveluja

Shutterstock tekee rahaa tarjoamalla tilauspohjaisia suunnittelupalveluja vuonna 2021. Tämä on yksi tapa, miten Shutterstock ansaitsee tulojaan ja säilyttää asemansa yhtenä maailman johtavista kuvapankkipalveluista.

Shutterstock tarjoaa erilaisia tilauksia ja jäsenyyksiä suunnittelijoille, valokuvaajille ja muiden luovien ammattilaisten käyttöön. Nämä tilaukset mahdollistavat rajattoman määrän kuvien lataamisen ja käytön Shutterstockin valtavasta kuvapankista.

Kuinka Shutterstock tienaa rahaa tilauspohjaisista suunnittelupalveluista?

  • Shutterstock perii jäseniltään kuukausi- tai vuosimaksun tilauksista, jotka antavat käyttäjilleen oikeuden ladata kuvia ja muita luovia resursseja käyttöönsä.
  • Tilausmaksut vaihtelevat riippuen tilauksen kestosta ja tason sisällöstä. Shutterstock tarjoaa erilaisia jäsenyystasoja, kuten perustason, ammattitason ja yritystason, jotka tarjoavat eri määrän ja laadun kuvia sekä muita luovia resursseja.
  • Lisäksi Shutterstock tarjoaa myös kertaluontoisia kuvaostoja, joissa käyttäjät voivat ostaa yksittäisiä kuvia ilman jäsenyyttä.

Miten Shutterstock tekee rahaa suunnittelupalveluillaan?

  1. Shutterstockilla on laaja asiakaskunta, joka koostuu suunnittelijoista, markkinoijista, mainostajista ja muista luovien alojen ammattilaisista ympäri maailman. Tämä asiakaskunta tuottaa jatkuvasti tuloja Shutterstockille tilaamalla jäsenyyksiä ja käyttämällä kuvia ja muita luovia resursseja projekteissaan.
  2. Shutterstockin valtava kuvapankki houkuttelee uusia asiakkaita, jotka tarvitsevat laadukkaita kuvia ja grafiikkaa. Tämä kasvava asiakaskunta tuo jatkuvasti uusia tuloja Shutterstockille.
  3. Shutterstock myös tarjoaa lisäpalveluita, kuten valokuvien muokkaustyökaluja ja suunnittelumalleja, jotka tuottavat lisämyyntiä.
Jäsenyystaso Tilaushinta (kuukausi) Tilaushinta (vuosi)
Perustaso 49 € 299 €
Ammattitaso 99 € 599 €
Yritystaso 199 € 1 199 €

Shutterstockin tarjoamat tilauspohjaiset suunnittelupalvelut ovat erittäin suosittuja luovien ammattilaisten keskuudessa. Ne ovat olennainen työkalu suunnitteluprojekteissa käytettävien kuvien ja grafiikan tarpeisiin.

Huomaa: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi eikä anna taloudellista neuvontaa. Shutterstockin hinnoittelutiedot voivat muuttua, joten tarkista ajantasaiset tiedot Shutterstockin viralliselta verkkosivustolta.

Miten Shutterstock ansaitsee rahaa?

Shutterstock ansaitsee rahaa tarjoamalla lisensoituja valokuvia, kuvituskuvia, videoita ja musiikkia kohdeyleisölleen. He tarjoavat erilaisia tilaussuunnitelmia, jotka antavat asiakkaille oikeuden käyttää kuvia ja videoita eri tarkoituksiin.

Millaisia tilaussuunnitelmia Shutterstock tarjoaa?

Shutterstock tarjoaa erilaisia tilaussuunnitelmia asiakkailleen. Heillä on kuukausittaisia suunnitelmia, jotka antavat rajoittamattoman määrän latauksia tiettyyn hintaan kuukaudessa. Heillä on myös vuosittaisia suunnitelmia, jotka tarjoavat suuremman alennuksen pitkäaikaisille asiakkaille.

Kuinka paljon Shutterstockilla on asiakkaita?

Shutterstockilla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa. He palvelevat erilaisia asiakkaita, kuten markkinoinnin ammattilaisia, mainosyhtiöitä, graafisia suunnittelijoita ja yksittäisiä luovia ammattilaisia.

Kuinka paljon Shutterstockin kuvat maksavat?

Shutterstockin kuvien hinta riippuu käyttötarkoituksesta ja suunnitelmasta. Heillä on erilaisia hinnoitteluvaihtoehtoja asiakkaille, jotka vaihtelevat yksittäisistä kuvista kertaluonteisiin maksuihin tai tilaussuunnitelmiin, jotka tarjoavat pääsyn useille kuville kuukaudessa.

Miten Shutterstock hankkii kuvansa?

Shutterstock hankkii kuviaan eri tavoilla. Heillä on laaja joukko valokuvaajia ja kuvittajia ympäri maailmaa, jotka lähettävät kuviaan Shutterstockille. He myös hankkivat kuvia eri kuvaajilta ja valokuvausalan ammattilaisilta, jotka myyvät kuviaan Shutterstockille.

Shutterstock rejection reasons | Shutterstock photos not Approved | Stock photography tips & tricks

Vastaa