Kuinka varmuuskopioida Android-puhelin rikkinäisellä näytöllä

Kuinka varmuuskopioida Android-puhelin rikkinäisellä näytöllä

Kuinka varmuuskopioida Android-puhelin rikkinäisellä näytöllä

Android-puhelimet ovat nykypäivänä tärkeä osa ihmisten päivittäistä elämää. Me käytämme niitä viestimiseen, valokuvien tallentamiseen, musiikin kuuntelemiseen ja paljon muuhun. Näin ollen on äärimmäisen tärkeää tehdä varmuuskopioita puhelimen tiedoista siltä varalta, että laitteen näyttö rikkoutuu tai menee rikki.

Rikkinäinen näyttö voi aiheuttaa suuria ongelmia, sillä se hankaloittaa puhelimen käyttöä ja saattaa estää sinua pääsemästä käsiksi tärkeisiin tietoihisi. Onneksi on olemassa keinoja varmuuskopioida Android-puhelin myös rikkinäisellä näytöllä. Tämä artikkeli antaa sinulle vinkkejä ja ohjeita siitä, kuinka voit suojata tärkeät tiedostosi ja varmistaa, että et menetä niitä pysyvästi.

Kuinka varmuuskopioida Android-puhelin rikkoutuneella näytöllä

Kuinka varmuuskopioida Android-puhelin rikkoutuneella näytöllä

Kun Android-puhelimen näyttö on rikkinäinen, voi olla haastavaa varmuuskopioida puhelimen tietoja. Kuitenkin on olemassa muutamia menetelmiä, joilla voit tehdä varmuuskopion rikkoutuneesta puhelimesta ja säilyttää tärkeät tiedot turvassa. Seuraavassa on joitain menetelmiä, joita voit kokeilla:

  1. Siirrä tiedot tietokoneeseen: Jos puhelin on edelleen toimiva, mutta näyttö on rikki, voit yhdistää sen tietokoneeseen USB-kaapelilla ja siirtää tiedot suoraan puhelimesta tietokoneelle. Tämä voidaan tehdä käyttämällä Androidin tiedostojenhallintaa tai erityisiä ohjelmia, kuten Androidin siirto-ohjelmaa.
  2. Käytä varmuuskopiointiohjelmaa: Jos puhelin ei toimi tai näyttö on täysin rikki eikä sitä voi hallita, voit käyttää varmuuskopiointiohjelmaa, joka pystyy varmuuskopioimaan puhelimen tiedot ilman näytön toimintaa. Tällaiset ohjelmat käyttävät yleensä tietokoneen ja puhelimen yhteyttä varmuuskopioiden luomiseen.
  3. Hanki apua asiantuntijalta: Jos et pysty tekemään varmuuskopiota itse, voit hakea apua puhelimen valmistajalta tai paikallisesta matkapuhelinhuollosta. Heillä voi olla erityisiä työkaluja ja menetelmiä, joilla voidaan ottaa varmuuskopio rikkoutuneesta puhelimesta.

Muista, että varmuuskopioiminen on tärkeää, jotta et menetä tärkeitä tietoja puhelimestasi, vaikka näyttö olisi rikkoutunut. Säännöllinen varmuuskopiointi auttaa varmistamaan, että tiedot säilyvät turvassa ja voit palauttaa ne uuteen puhelimeen.

Vaihe 1: Kytke puhelin tietokoneeseen

Vaihe 1: Kytke puhelin tietokoneeseen

Kun rikkinäinen näyttö estää sinua pääsemästä puhelimestasi, on tärkeää varmuuskopioida tietosi mahdollisimman pian. Tässä ohjeessa näytän, kuinka voit varmuuskopioida tietosi Android-puhelimestasi, vaikka näyttö olisi rikkoutunut.

Ensimmäiseksi tarvitset toimivan tietokoneen ja USB-kaapelin liittääksesi puhelimesi siihen. Varmista, että tietokoneella on asennettuna Android Device Manager. Tämä ohjelma mahdollistaa puhelimen hallinnan tietokoneelta, vaikka näyttö olisi rikkoutunut.

  1. Kytke puhelin tietokoneen USB-porttiin käyttäen USB-kaapelia.
  2. Odota hetki, jotta tietokone tunnistaa puhelimen. Saatat joutua antamaan luvan tietokoneellesi päästäksesi puhelimen tiedostoihin.
  3. Kun puhelin on kytketty tietokoneeseen, avaa Android Device Manager tietokoneellasi.
  4. Android Device Managerin pitäisi tunnistaa puhelimesi yhdistettynä ja näyttää sen tiedot näytöllä.

Nyt kun puhelin on kytketty tietokoneeseen, olemme valmiita siirtymään seuraavaan vaiheeseen, joka käsittelee varsinaisen varmuuskopion tekemistä puhelimestasi vaikka näyttö olisi rikkoutunut.

Vaihe 2: Käytä ohjelmistoa varmuuskopioimaan tiedot

Vaihe 2: Käytä ohjelmistoa varmuuskopioimaan tiedot

Kun Android-puhelin on rikkonainen ja et voi käyttää sitä normaalisti, sinun on käytettävä ohjelmistoa varmuuskopioidaksesi tiedot puhelimesta. Onneksi on olemassa useita ohjelmistoja, jotka tarjoavat tällaisen toiminnon.

Ensimmäinen vaihtoehto on käyttää Google-tiliisi liitettyä Google Drive -palvelua. Voit synkronoida puhelimesi tiedot Google Driveen ja varmuuskopioida ne automaattisesti. Tämä tekee tiedoista helposti saatavilla tulevassa puhelimessasi tai muissa laitteissasi.

Toinen vaihtoehto on käyttää erillistä varmuuskopiointiohjelmistoa, kuten Heliumia tai MyPhoneExploreria. Nämä ohjelmat mahdollistavat puhelimen sisällön varmuuskopioinnin suoraan tietokoneelle. Voit valita tarpeisiisi sopivan ohjelmiston ja käyttää sitä varmuuskopioidaksesi rikkoutuneen Android-puhelimesi tiedot.

On tärkeää muistaa, että varmuuskopioinnin onnistuminen riippuu puhelimen rikkinäisestä tilasta. Jos puhelimen näyttö on täysin rikki eikä toimi, varmuuskopioiminen voi olla haastavaa. Tässä tapauksessa suosittelemme ottamaan yhteyttä ammattimaiseen tietojen palautusyritykseen, jotta he voivat auttaa sinua varmuuskopioimaan tiedot rikkoutuneelta Android-puhelimelta.

Kuinka tehdä varmuuskopio Android-puhelimesta, jossa on rikkoutunut näyttö

Kuinka tehdä varmuuskopio Android-puhelimesta, jossa on rikkoutunut näyttö

Kun sinulla on rikkoutunut näyttö Android-puhelimessa, voi olla vaikeaa tehdä perinteisiä varmuuskopioita, kuten käyttämällä näytön kapasitiivista kosketusta varmuuskopioiden hallintaan. Onneksi on kuitenkin olemassa muutamia keinoja, joilla voit varmuuskopioida tietosi ja tiedostosi rikkinäisellä näytöllä varustetusta Android-puhelimesta.

1. USB-kaapeli ja tietokone

Yksi tapa varmuuskopioida rikkinäisen näytön Android-puhelimesta on käyttää USB-kaapelia ja tietokonetta. Kytke puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla, ja sen pitäisi näkyä tietokoneen liitetyissä laitteissa. Tämän jälkeen voit käyttää tiedostojenhallintaa, kuten Windows Exploreria tai Finderia, varmuuskopioidaksesi tarvittavat tiedostot puhelimesta tietokoneelle.

2. Google-tilin synkronointi

Toinen vaihtoehto on käyttää Google-tilisi synkronointia varmuuskopioidaksesi tietosi. Jos olet synkronoinut puhelimesi Google-tilin kanssa ja varmuuskopiointi on asetettu päälle, voit saada takaisin tallennetut yhteystiedot, sähköpostit ja kalenteritiedot uudelle Android-laitteelle. Kirjaudu sisään Google-tiliisi toisella laitteella ja valitse ”Synkronoi” asetukset päästäksesi käsiksi varmuuskopioituihin tietoihin.

3. Kolmannen osapuolen sovellukset

On myös olemassa monia kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua tekemään varmuuskopioita rikkinäisestä Android-puhelimesta. Nämä sovellukset voivat mahdollistaa tiedostojen, yhteystietojen ja tekstiviestien varmuuskopioinnin pilveen tai tietokoneelle, riippuen sovelluksesta. Etsi Play Storesta tai muusta sovelluskaupasta ”varmuuskopiointi” -avainsanan avulla ja katso, mitä vaihtoehtoja on saatavilla.

4. Ammattilaisen apu

Jos edellä mainitut menetelmät näyttävät hankalilta tai haluat varmistaa, että kaikki tärkeät tiedot ja tiedostot varmuuskopioidaan, voit harkita ammattilaisen apua. Voit viedä puhelimesi lähimpään puhelinhuoltoon, jossa asiantuntijat voivat auttaa sinua pääsemään käsiksi rikkinäisessä laitteessa oleviin tietoihin ja tekemään varmuuskopiot turvallisesti.

Yhteenveto:
Menetelmä Kuvaus
USB-kaapeli ja tietokone Kytke puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja käytä tiedostojenhallintaa tiedostojen varmuuskopiointiin.
Google-tilin synkronointi Kirjaudu sisään Google-tiliisi toisella laitteella ja hyödynnä synkronointiasetuksia varmuuskopioidaksesi tietosi.
Kolmannen osapuolen sovellukset Asenna varmuuskopiointiin tarkoitettu sovellus ja noudata sen ohjeita tiedostojen varmuuskopiointiin pilveen tai tietokoneelle.
Ammattilaisen apu Viemällä puhelimen puhelinhuoltoon voit saada ammattilaisen apua tietojen varmuuskopioimiseen rikkinäiseltä näytöltä.

Miten voin varmuuskopioida tietoni Android-puhelimestani, jos näyttö on rikki?

Voit varmuuskopioida tietosi Android-puhelimestasi, vaikka näyttö olisi rikki. Ensimmäinen vaihtoehto on liittää puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja siirtää tiedostot tietokoneelle varmuuskopiota varten. Toinen vaihtoehto on käyttää pilvipalveluita, kuten Google Drivea tai Dropboxia, jotka mahdollistavat tiedostojen varmuuskopioinnin suoraan pilveen.

Kuinka voin varmistaa, että olen varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedot ennen näytön rikkoutumista?

Jos olet epävarma siitä, oletko varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedot ennen näytön rikkoutumista, voit tarkastaa varmuuskopiointiasetukset puhelimessasi. Useimmissa Android-puhelimissa on varmuuskopiointiasetukset, joissa voit valita, mitkä tiedot haluat varmuuskopioida, kuten yhteystiedot, viestit ja kuvat. Tarkista nämä asetukset ja varmista, että tärkeät tiedot on valittu varmuuskopioitaviksi.

Onko olemassa sovellusta, joka auttaisi varmuuskopioimaan Android-puhelimen rikkinäisellä näytöllä?

Kyllä, on olemassa sovelluksia, jotka voivat auttaa varmuuskopioimaan Android-puhelimen rikkinäisellä näytöllä. Yksi suosittu sovellus tähän tarkoitukseen on ADB (Android Debug Bridge), joka mahdollistaa puhelimen hallinnan tietokoneen kautta. Voit asentaa ADB: n tietokoneellesi ja käyttää sitä varmuuskopioidaksesi tietosi puhelimestasi, vaikka näyttö olisi rikki.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos en pysty varmuuskopioimaan tietoja Android-puhelimestani rikkinäisen näytön vuoksi?

Jos et pysty varmuuskopioimaan tietoja Android-puhelimestasi rikkinäisen näytön vuoksi, voit yrittää ottaa yhteyttä ammattilaiseen, kuten puhelinhuoltoon tai tietojen palautuspalveluun. Heillä voi olla keinoja varmuuskopioida tietosi, vaikka näyttö olisi rikki. Huomaa kuitenkin, että nämä palvelut voivat olla kalliita ja ei välttämättä takaa tietojen 100%:sta pelastusta.

Voinko käyttää Google-tiliäni varmuuskopioidakseni Android-puhelimeni tiedot rikkinäisellä näytöllä?

Kyllä, voit käyttää Google-tiliäsi varmuuskopioidaksesi Android-puhelimesi tiedot rikkinäisellä näytöllä. Google-tilisi synkronoi automaattisesti tietosi, kuten yhteystiedot, kalenteri ja sovellukset pilveen. Kun olet kirjautunut uuteen Android-puhelimeen samalla Google-tilillä, voit palauttaa tiedot helposti.

Kuinka voin varmuuskopioida Android-puhelimeni, jos näyttö on rikki?

Voit siirtää tiedostot tietokoneellesi USB-kaapelin avulla ja varmuuskopioida ne. Tarvitset toimivan näytön kytkeäksesi puhelimen tietokoneeseen.

Miten voin varmuuskopioida Android-puhelimeni, jos näyttö on täysin särkynyt ja kosketustoiminto ei toimi?

Jos et pääse puhelimeesi fyysisesti käsiksi, paras vaihtoehto on käyttää Android-varmuuskopio-ohjelmistoa, kuten Dr.Fonea, joka voi auttaa varmuuskopioimaan puhelimesi tietokoneellesi.

Näin käytät puhelimen sovelluksia tietokoneella

Vastaa