Kuntotapahtuma Lahti – Tulokset ohjelma ja näytteilleasettajat

Kuntotapahtuma Lahti – Tulokset ohjelma ja näytteilleasettajat

Kuntotapahtuma Lahti - Tulokset ohjelma ja näytteilleasettajat

Liikuntaexpo on suuri vuosittainen kunto- ja fitness-tapahtuma, joka järjestetään Lahdessa. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen ohjelman ja mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka esittelevät uusimpia kunto- ja terveysalan tuotteita ja palveluja.

Liikuntaexpo on täydellinen tapa tutustua erilaisiin kunto- ja hyvinvointiteemoihin sekä samanhenkisiin ihmisiin. Tapahtumaan osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden kokea monenlaisia liikuntalajeja, saada uusia vinkkejä treeneihin ja oppia asiantuntijoilta terveellisestä elämäntavasta. Liikuntaexpolla on myös kilpailut, joissa voi testata kuntoaan ja voittaa hienoja palkintoja.

Näytteilleasettajat ovat tapahtuman sydän ja tarjoavat kävijöille suuren määrän tietoa ja inspiraatiota terveellisen elämäntavan tueksi. Näytteilleasettajina on erilaisia kuntosalilaitteiden, ravintolisien, urheiluvaatteiden ja hyvinvointipalveluiden tarjoajia. Tapahtumassa on myös luentoja ja workshoppeja, joissa käsitellään muun muassa ravintoa, lihashuoltoa ja treeniohjelmointia.

Kuntotapahtuma Lahti – Tulokset, ohjelma ja näyttely

Kuntotapahtuma Lahti - Tulokset, ohjelma ja näyttely

Kuntotapahtuma Lahti on vuosittainen kuntoilutapahtuma, joka kerää yhteen kuntoilusta ja liikunnasta kiinnostuneet. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen ohjelman ja näyttelyn, jossa voi tutustua eri liikunta- ja kuntoiluvälineisiin sekä palveluihin.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Lahden messukeskuksessa 10.-12. huhtikuuta. Tapahtuma on avoinna kaikille ja sisäänpääsy on ilmainen. Tapahtumassa on tarjolla monipuolinen ohjelma, johon kuuluu muun muassa erilaisia ryhmäliikuntatunteja, luentoja, kilpailuja ja tietoiskuja.

Tulokset

Tulokset

Tapahtumassa järjestetään myös erilaisia kuntoilutestejä ja kilpailuja, joiden tulokset julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla. Voit seurata tuloksia ja kilpailujen edistymistä päivittäin tapahtuman aikana.

Ohjelma

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma koostuu erilaisista liikuntatunneista, joita järjestetään päivän aikana. Tunnit vaihtelevat ryhmäliikunnasta kahvakuula- ja joogatunteihin. Ohjelmassa on myös luentoja, joissa käsitellään muun muassa ravitsemusta, terveyttä ja hyvinvointia.

Ohjelma päivittyy jatkuvasti tapahtuman verkkosivuilla, joten kannattaa seurata sivuja tarkasti, jotta saat kaiken irti kuntotapahtumasta.

Näyttely

Näyttely

Kuntotapahtuman näyttelyssä on esillä eri liikunta- ja kuntoiluvälineitä, palveluita ja alan yrityksiä. Voit tutustua näyttelyssä uusiin kuntourheiluvälineisiin, saada vinkkejä treenaamiseen sekä kysyä asiantuntijoilta apua oman kuntotason kehittämiseen.

Tervetuloa Kuntotapahtuma Lahteen – vuoden liikuntatapahtumaan, jossa voit kokea uusia liikuntamuotoja, inspiroitua kuntoilusta ja saada vinkkejä terveelliseen elämäntapaan!

Tulokset

Tulokset

Kuntotapahtuman Lahti oli menestys vuoden 2021 liikuntaexpolla! Tapahtumassa oli lukuisia osallistujia eri kuntoilulajeista kiinnostuneista fitness-harrastajista ammattilaisiin. Tässä ovat päätapahtumien tulokset:

 • Kuntojuoksu: 1. sija – Juha Virtanen, 2. sija – Anna Liimatainen, 3. sija – Matti Korhonen
 • Jumpatreeni: 1. sija – Emma Turunen, 2. sija – Ville Mäkinen, 3. sija – Laura Lahti
 • Kasvot kipsissä: 1. sija – Tiina Järvinen, 2. sija – Kari Heikkilä, 3. sija – Minna Lehtonen
 • Punnerruskilpailu: 1. sija – Janne Peltola, 2. sija – Heidi Virtanen, 3. sija – Ville Törmälä

Olemme erittäin tyytyväisiä tapahtuman tuloksiin ja haluamme kiittää kaikkia osallistujia. Seuraava kuntotapahtuma Lahti järjestetään ensi vuonna, joten pidä silmällä tapahtumakalenteria ja varaa päivä kuntoilutapahtumaamme varten!

Tulokset kuntoilutapahtumasta Lahti

Tulokset kuntoilutapahtumasta Lahti

Kuntoilutapahtuma Lahti järjestettiin innostuneelle kuntoiluyhteisölle viime viikonloppuna. Tapahtumassa oli paljon liikunnan ja kunnon ylläpidosta kiinnostuneita ihmisiä, jotka osallistuivat erilaisiin ohjelmiin ja kokeilivat uusia kuntoilumuotoja.

Liikuntaexpo oli täynnä erilaisia näytteilleasettajia, jotka esittelivät uusimpia kuntoiluvälineitä, vaatteita ja ruokavalioon liittyviä tuotteita. Tapahtumassa oli myös erilaisia luentoja ja workshoppeja, joissa sai vinkkejä terveelliseen elämäntapaan ja kuntoiluun.

Tulokset kilpailuista

Tulokset kilpailuista

Kuntoilutapahtumassa järjestettiin myös erilaisia kilpailuja ja haasteita. Tulokset kilpailuista olivat seuraavat:

 • Perinteinen juoksukilpailu, 10 km:
  1. Janne Virtanen
  2. Kaisa Nieminen
  3. Petteri Mäkinen
 • Bodypump-haaste:
  1. Maria Saari
  2. Juha Lehtonen
  3. Susanna Karjalainen
 • Kahvakuula-kisailut:
  1. Tuomas Virtanen
  2. Sara Lahti
  3. Kimmo Kinnunen

Onnittelut kaikille kilpailijoille hienoista suorituksista!

Laji Voittaja Toinen sija Kolmas sija
Perinteinen juoksu, 10 km Janne Virtanen Kaisa Nieminen Petteri Mäkinen
Bodypump-haaste Maria Saari Juha Lehtonen Susanna Karjalainen
Kahvakuula-kisailut Tuomas Virtanen Sara Lahti Kimmo Kinnunen

Kiitos kaikille osallistujille ja näytteilleasettajille mahtavasta tapahtumasta! Toivottavasti nähdään ensi vuonna uudelleen!

Tulokset Kunto Expo Lahdesta

Tulokset Kunto Expo Lahdesta

Kunto Expo Lahti oli menestyksekäs kuntoilutapahtuma, joka järjestettiin Lahdessa. Tapahtuma keräsi yhteen kuntoilun ja hyvinvoinnin ystäviä eri puolilta Suomea. Tässä ovat tapahtuman tulokset ja näytteilleasettajat.

Tulokset:

 • Kuntosalikilpailut:
  • 1. sija: Timo Virtanen
  • 2. sija: Anna Laaksonen
  • 3. sija: Marko Lehtonen
 • Kuntolenkki:
  • Nopein aika: Laura Mäkinen
  • Pisin matka: Janne Virtanen
 • Ryhmäliikuntatunnit:
  • 1. sija: Team Fit
  • 2. sija: Active Girls
  • 3. sija: Power Mix

Näytteilleasettajat:

Näytteilleasettaja Tuotteet/palvelut
FitnessStore Kuntosalivarusteet
SmoothieBar Terveelliset smoothiet
Yoga Studio Jooga- ja rentoutumistunnit
Health Food Shop Luomutuotteet ja terveelliset eväät

Tulokset ja näytteilleasettajat osoittavat Kunto Expo Lahden onnistumisen ja tarjonnan monipuolisuuden. Tapahtuma tarjosi kävijöille mahdollisuuden tutustua eri lajien ammattilaisiin ja kokeilla uutta kuntotekemistä. Seuraava tapahtuma on jo suunnitteilla, ja odotukset ovat korkealla.

Mikä on Kuntotapahtuma Lahden ohjelma?

Kuntotapahtuma Lahti tarjoaa monipuolisen ohjelman, johon kuuluu erilaisia liikuntalajeja ja aktiviteetteja. Esimerkiksi kuntosaliharjoittelu, juoksu, pyöräily ja ryhmäliikuntatunnit ovat osa ohjelmaa. Lisäksi tarjolla on myös erilaisia luentoja ja seminaareja terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Milloin Kuntotapahtuma Lahti järjestetään?

Kuntotapahtuma Lahti järjestetään 15.-17. syyskuuta.

Missä Kuntotapahtuma Lahti järjestetään?

Kuntotapahtuma Lahti järjestetään Lahden Urheilukeskuksessa.

Mitä näytteilleasettajia tapahtumassa on?

Kuntotapahtuma Lahdessa on monia eri näytteilleasettajia, jotka tarjoavat tietoa ja tuotteita terveyteen ja kuntoiluun liittyen. Näytteilleasettajia voi olla esimerkiksi urheiluvälineiden ja -vaatteiden valmistajia, kuntokeskuksia, ravintolisiä ja terveystuotteita tarjoavia yrityksiä sekä erilaisia terveysalan järjestöjä.

Mitä tuloksia voi odottaa Kuntotapahtumassa?

Kuntotapahtumassa voi saavuttaa erilaisia tuloksia riippuen omasta lähtötilanteesta ja tavoitteista. Tapahtuman aikana osallistujat voivat esimerkiksi parantaa kuntoaan, oppia uusia liikuntalajeja tai saada tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Tapahtumassa järjestetään myös kilpailuja, joiden tuloksia voi tarkastella.

Milloin Kuntotapahtuma Lahti järjestetään?

Kuntotapahtuma Lahti järjestetään 15. toukokuuta 2022.

Otteita muistikirjasta I / Nyt mä lähden

Lahti 2001: miesten 15 km p

Vastaa