Lataa kuva Facebook Messengeristä

Lataa kuva Facebook Messengeristä

Lataa kuva Facebook Messengeristä

Facebook Messenger on suosittu pikaviestisovellus, jota käytetään ympäri maailmaa viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Sovelluksen avulla voit myös jakaa kuvia ja videoita ystäviesi kanssa. Tämä on erityisen kätevää, kun haluat lähettää nopeasti valokuvan jonkun tietyn tapahtuman tai tilanteen jakamiseksi heidän kanssaan.

Valokuvien lataaminen Facebook Messengeristä on helppoa. Voit ladata kuvia sekä kamerarullastasi että suoraan sovelluksesta. Sinun tarvitsee vain valita valokuvan, jota haluat lähettää, ja napsauttaa ”Lähetä”. Kuvia ladataan nopeasti ja voit lisätä niihin myös tekstiä tai muita tageja halutessasi.

On myös mahdollista ladata valokuvia suoraan Messenger-keskusteluun. Jos sinulla on jo jonkin ystäväsi kanssa käynnissä oleva keskustelu, voit valita ”Lähetä valokuva” -vaihtoehdon ja valita valokuvan puhelimestasi tai tabletistasi. Valitsemisen jälkeen kuva latautuu keskusteluun ja kaikki keskustelun osanottajat voivat nähdä sen.

Muista kuitenkin, että valokuvien lataaminen Messengeriin voi käyttää paljon internetin dataa. Varmista, että sinulla on riittävä data tai WiFi-yhteys ladataksesi valokuvia ilman lisäkuluja.

Miten ladata kuva Facebook Messengeristä

Miten ladata kuva Facebook Messengeristä

Facebook Messenger on suosittu viestintäsovellus, joka mahdollistaa käyttäjille valokuvien lähettämisen ja vastaanottamisen. Jos haluat ladata kuvan Facebook Messengeristä, se on helppoa tehdä muutamalla yksinkertaisella askeleella.

Seuraavassa on ohjeet siitä, miten voit ladata valokuvan Facebook Messengeristä:

 1. Avaa Facebook Messenger sovellus puhelimessasi tai tietokoneellasi ja kirjaudu sisään tilillesi.
 2. Etsi keskustelu, johon valokuva liittyy.
 3. Napauta keskustelun alapuolella olevaa valokuvakuvaketta.
 4. Avautuu kuvausnäyttö, jossa voit etsiä ja valita haluamasi valokuvan puhelimen tai tietokoneen galleriasta.
  • Voit selata valokuvia napauttamalla ”Valokuvat” -välilehteä puhelimen tai tietokoneen yläosassa.
  • Valitse haluamasi kuva napauttamalla sitä.
  • Jos käytät Messengeriä puhelimessa, voit myös ottaa uuden valokuvan napauttamalla ”Ota kuva” -painiketta.
 5. Valittu kuva ladataan ja lähetetään keskustelussa. Voit myös lisätä kuvatekstin tai muokata kuvaa ennen sen lähettämistä.
 6. Kun olet valmis, napauta ”Lähetä” -painiketta lähettääksesi valokuvan keskustelukumppanillesi.

Näiden ohjeiden avulla voit helposti ladata ja jakaa valokuvia Facebook Messengeristä ystäviesi kanssa. Muista noudattaa käyttöehtoja ja olla lataamatta sopimatonta tai tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia.

Kuinka tallentaa kuva Facebook Messengerissä

Kuinka tallentaa kuva Facebook Messengerissä

Facebook Messenger on suosittu pikaviestisovellus, joka mahdollistaa viestien lähettämisen, puhelut ja valokuvien jakamisen ystävien kanssa. Jos haluat ladata valokuvan Facebook Messengeristä, se on helppoa tehdä muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Tässä oppaassa selitetään, miten voit ladata ja tallentaa valokuvan Facebook Messengerissä.

 1. Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi ja avaa Messenger-sovellus.
 2. Hae keskustelua, josta haluat ladata valokuvan.
 3. Avaa viesti, jossa haluamasi valokuva on lähetetty. Valitse valokuva.
 4. Kun valokuva on avattu, paina sitä pitkään. Ilmestyvän valikkopalkin yläosasta näet ”Lataa” -vaihtoehdon.
 5. Napauta ”Lataa” ja valokuva tallentuu laitteesi valokuvakirjastoon tai ”Kuviin” -kansioon, riippuen käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä.

Huomaa: Tämä tallentaa valokuvan fyysiseen tallennuspaikkaan laitteellasi ja ei vaikuta Facebook Messenger -keskustelussa oleviin valokuviin tai muihin vastaanottajiin.

Näin voit helposti ladata ja tallentaa valokuvan Facebook Messengerissä. Muista kuitenkin kunnioittaa muiden ihmisten yksityisyyttä ja pyydä lupa ennen valokuvan lataamista, jos se ei ole sinun ottamasi.

Ohjeet kuvan lataamiseen Facebook Messengerissä

Ohjeet kuvan lataamiseen Facebook Messengerissä

Lataa kuva Facebook Messengerin avulla tapahtuu helposti ja nopeasti. Voit jakaa valokuvia ystäviesi kanssa keskustelun aikana tai lähettää valokuvan suoraan yhteyshenkilöllesi. Tässä on muutama ohje ladata valokuvia Facebook Messengerissä.

Vaihe 1: Avaaminen Keskusteluikkuna

Avaa Facebook Messenger ja valitse henkilö, jonka kanssa haluat jakaa valokuvan. Voit tehdä tämän etsimällä henkilön nimellä hakupalkista tai selata viestiluetteloa löytääksesi haluamasi keskustelun.

Vaihe 2: Valokuvan lataaminen

Jos haluat ladata valokuvan, voit tehdä sen seuraavasti:

 • Avaa keskusteluikkuna henkilön kanssa, jonka kanssa haluat jakaa valokuvan.
 • Napsauta alapalkissa olevaa kameraikonia. Tämä avaa valokuvavalitsimen.
 • Selaa valokuvia tai valitse kamerasymboli ottaaksesi uuden valokuvan.
 • Valitse valokuva, jonka haluat ladata, ja napsauta ”Valitse” tai ”Lähetä”.

Vaihe 3: Valokuvan lähetys

Facebook Messenger lähettää valitsemasi valokuvan automaattisesti keskustelussa. Voit myös lisätä kuvatekstin tai muokata valokuvaa ennen sen lähettämistä. Lähettämisen jälkeen valokuvan vastaanottava henkilö näkee sen välittömästi keskustelussa.

Kuten näet, valokuvan lataaminen Facebook Messengerissä on helppoa ja nopeaa. Voit jakaa valokuvia ystäviesi kanssa tai lähettää valokuvia suoraan yhdelle henkilölle. Muista kuitenkin ottaa huomioon henkilöiden yksityisyydensuoja-asetukset ja varmista, että sinulla on lupa jakaa heidän valokuviaan.

Kuinka välittää kuva Facebook Messengeristä

Kuinka välittää kuva Facebook Messengeristä

Jos haluat lähettää kuvasi Facebook Messengerillä, voit tehdä sen helposti muutamalla napautuksella. Tässä on muutamia vaiheita, jotka auttavat sinua lataamaan ja välittämään valokuvan Messengerin kautta:

 1. Käynnistä Facebook Messenger-sovellus puhelimellasi tai tietokoneellasi.
 2. Etsi keskustelu, johon haluat lähettää valokuvan.
 3. Napauta keskustelua avataksesi viestiruudun.

  • Voit myös käyttää Messenger-verkkosivustoa tietokoneellasi ja siirtyä haluamaasi keskusteluun.
 4. Napauta viestiruudun alapuolella olevaa kuvaketta, joka näyttää pienen kuva-symbolin.

  • Ruudun oikeassa alakulmassa voi myös olla pieni kuva-kuvake.
 5. Valitse, haluatko ottaa valokuvan juuri nyt tai haluatko valita sen valokuvagalleriastasi:

  • Ota kuva napauttamalla kamera-kuvaketta.
  • Valitse valokuvagalleriasta napauttamalla galleria-kuvaketta.
 6. Kamera: Jos valitsit kameran, niin nyt voit ottaa valokuvan. Napauta valokuvanapista kuvataksesi haluamasi kuvan ja napauta sitten ”Lähetä” lähettääksesi sen.

 7. Valokuvagalleria: Jos valitsit valokuvagallerian, niin nyt voit selata galleriaasi ja valita haluamasi kuvan. Napauta valitsemaasi kuvaa ja napauta sitten ”Lähetä” lähettääksesi sen.

Onneksi olkoon! Olet juuri lähettänyt kuvan Facebook Messengerin kautta. Halutessasi voit toistaa nämä vaiheet lähettääksesi lisää valokuvia tai jakaa kuvia eri keskusteluihin.

Onko kuva lataaminen Messengeristä ilmaista?

Kyllä, kuvan lataaminen Messengeristä on ilmaista. Sinun tarvitsee vain avata sovellus ja ladata kuva keskusteluun kyseisen henkilön kanssa.

Tuleeko lähettämän kuvan laatu heikentymään Messengerissä?

Messenger pakkaa lähettämäsi kuvan automaattisesti, jotta se mahtuu paremmin siirtokanavaan ja vie vähemmän tilaa vastaanottajan laitteessa. Tämä voi johtaa pienen laadun heikentymisen kuvassa, mutta yleensä se ei ole merkittävää.

Saavatko kaikki, joiden kanssa jaan keskustelun, pääsyn ladattuun kuvaan Messengerissä?

Vain keskustelun osallistujat voivat nähdä lähettämäsi kuvan Messengerissä. Postattuasi kuvan saataville muille, he voivat ladata sen ja jakaa eteenpäin, mutta he eivät saa erillistä pääsyä lähettämääsi kuvaan ennen sen jakamista.

Voinko ladata useita kuvia kerrallaan Messengeristä?

Kyllä, voit ladata useita kuvia kerrallaan Facebook Messengeristä. Sovellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita useita kuvia laitteeltasi lähettämiseen. Voit valita useita kuvia ja lähettää ne samassa keskustelussa.

Miten voin ladata kuvan Facebook Messengeristä?

Jos haluat ladata kuvan Facebook Messengeristä, avaa keskustelu, jossa kuva on lähetetty. Napauta kuvaa ja pidä sitä painettuna. Tämän jälkeen näet vaihtoehdon ”Tallenna kuva”. Napauta sitä ja kuva tallentuu puhelimen galleriaan.

Taustan vaihtaminen Messengerissä videopuhelun aikana |

How To Delete Messages On Facebook Messenger

Vastaa