Laulun sanat Pappa tunskalla revittämään

Laulun sanat Pappa tunskalla revittämään

Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään

Pappa on monille lapsille erityinen henkilö heidän elämässään. Hän on isoisä, joka on aina valmis leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä lasten kanssa. Pappa on läsnä arjessa ja juhlassa, tarjoten lapsille turvaa ja rakkautta.

Laulun sanat ”Pappa tunskalla revitäämään” kertovat tarinan papan ja lapsen yhteisestä seikkailusta. Sanat kuvailevat leikkiä ja hauskanpitoa, jota pappa tarjoaa rikkoontuneen lautansa kanssa. Lasten suureksi riemuksi pappa keksii erilaisia tapoja käyttää lautaa leikin välineenä.

Pappa tunskalla revitäämään, lapsi naurusta vallan räjähtää!

Lauta laukkaa, keijut lentää, taivaalle veikeä mieli lennättää.

Laulun sanat luovat kuvan iloisesta ja huolettomasta hetkestä lapsen ja papan välillä. Lapsi saa nauttia papan seurasta ja unohtaa arjen kiireet leikin pyörteissä. Papan kekseliäisyys ja iloinen mieli tarttuu lapseen, joka saa kokea vapaudentunnetta ja riemua.

Osa 1. Laulun sanat ukkiin repineiden kera

Osa 1. Laulun sanat ukkiin repineiden kera

Miksi pappa tunskalla revitään,

kun laulun sanat ukkiin repineiden kera?

 • Tunskalla: Lähestulkoon ylöspäin repeytynyt
 • Revitääm: Rikkoontuneen kanssa
 • Pappa: Laulun isoisä
 • Laulun sanat: Sanoja, jotka kuvaavat laulun sisältöä
 • Ukki: Laulun iso-isä

Kun kuuntelemme tuota laulua, voimme tuntea yhteyden menneisyyden kanssa. Se kertoo tarinoita isovanhemmista ja heidän kokemuksistaan. Laulu kertoo siitä, kuinka isoisä on kärsinyt ja rikkoutunut elämän pyörteissä, ja silti hän on säilyttänyt voimansa ja elinvoimansa.

Lauletaan siis yhdessä nämä sanat ja muistetaan pappaa, joka on selviytynyt vaikeista ajoista ja jättänyt meille perinnön. Laulun sanat ukkiin repineiden kera voivat inspiroida meitä elämään rohkeasti ja antamaan arvoa perinteille ja juurillemme.

Ukilla on tärkeä rooli laulun sanassa

Ukilla on tärkeä rooli laulun sanassa

Pappa on aina ollut tärkeä osa laulun sanomaa. Hänen tunnkansa ja viisautensa siirtyvät laulun sanoihin, ja hänen kanssaan laulaminen on täynnä lämpöä ja rakkautta.

Ukki on päässyt mukaan moniin lauluihin, joissa hänen roolinsa on ollut merkittävä. Hänen sanansa täynnä tunskalla, ovat revitäämä lauluun uutta voimaa ja syvyyttä. Laulun sanat eivät olisi mitään ilman hänen viisasta läsnäoloaan.

 • Vanhana ukkina Pappa
 • Ukki ja minä – ikuisesti yhdessä
 • Pappa Pellerins Fosterhem
 1. Pappa on tärkeä laulun sielu
 2. Pappa osallistuu laulujen tekemiseen
 3. Ukin rooli musiikin historiassa

Pappa on aina ollut lähellä sydäntäni ja hänen vaikutuksensa näkyy selkeästi laulun sanoissa. Hänen viisautensa ja rakkaus ovat inspiroineet minua kirjoittamaan lauluja, joissa hänen tuntonsa on korostunut.

Muistan erään kerran, kun Pappa lauloi kanssani ja hänen äänensä repeytyi vähän, mutta se teki laulusta vieläkin kauniimman. En unohda sitä hetkeä koskaan.

Repiminen yhdistää ukkia ja laulun tekijää

Repiminen yhdistää ukkia ja laulun tekijää

Sanat laulun ”Pappa tunskalla revitääm” ovat kuin rikkoontuneen peilin palaset, jotka on kasattu takaisin yhteen. Repiminen on kuin terapiaa pappalle, joka on myös laulun tekijä.

Pappa on taitava tunteiden ilmaisija ja hänen tunskalla repeytynyt sielunsa heijastuu laulun sanoihin. Repiminen symboloi elämän haavoittuvuutta ja rikkoutumista, mutta myös kykyä nousta ylös ja jatkaa eteenpäin.

 • Pappan laulu raastaa kuulijoiden sydämet
 • Sanat kietoutuvat kuin käyttämättömälle pöydälle levitetty liina
 1. Pappa repii sieluansa ja luo laulun
 2. Sanat puhuvat elämästä katkeruuden ja rakkauden välissä
 3. Laulun voima on siinä, että voimme kaikki samaistua sen sanoihin

Pappa tunskalla revitääm on kuin taiteellinen maalaus, jossa jokainen sana on väripisara ja jokainen sävel on siveltimenvedon jälki. Laulu herättää tunteita ja ajatuksia, joita ei voi sanoin selittää.

Repiminen yhdistää ukkia ja laulun tekijää luoden syvän yhteyden heidän välilleen. Laulun sanat toimivat sillanrakentajina, jotka auttavat pappaa ilmaisemaan tunteitaan ja jakamaan ne kuulijoilleen. Repiminen ja laulun luominen antavat voimaa ja merkitystä papan elämälle.

Pappa tunskalla revitääm Rikottu sielu kertoo tarinaa
Repiminen Haavaantunut mutta vahvistava
Laulun sanat Tunteiden maailma, joka yhdistää

Laulun sanat kertovat ukista ja repimisestä

Laulun sanat kertovat ukista ja repimisestä

Laulun sanat kertovat tarinan isoisästä, joka tunskalla revitään. Laulussa isoisä on hahmo, joka edustaa vanhemman polven viisautta ja elämänkokemusta.

Tarina kertoo siitä, miten isoisä on repeytynyt ja rikkoontunut elämän haasteiden mukana. Hän on kokenut vaikeuksia ja vastoinkäymisiä, mutta on silti vahva ja pystyy selviytymään.

Laulun sanat kuvaavat myös sitä, miten isoisä taistelee elämän repimisen kanssa. Hän ei anna periksi, vaan yrittää jatkuvasti korjata rikkoontuneen olonsa. Tämä symboloi taistelua ja päättäväisyyttä vaikeissakin tilanteissa.

Laulun sanat kertovat siitä, miten isoisä on vahva hahmo ja tukee muita ympärillään. Hän on esimerkki rohkeudesta ja kestävyydestä. Laulu kannustaa meitä olemaan vahvoja ja taistelemaan elämän haasteiden kanssa.

Mikä on ”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään”?

”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään” on laulun nimi suomeksi, joka voidaan suomentaa englanniksi sanoin ”Lyrics of Pappa tunskalla revitämään”.

Kuka on kirjoittanut ”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään”?

”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään” on kirjoittanut tuntematon lauluntekijä, jonka nimeä ei ole tiedossa.

Mistä voin kuunnella ”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään”?

”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään” on saatavilla useilla musiikin suoratoistopalveluilla, kuten Spotifyssa, Apple Musicissa ja YouTube:ssa. Voit etsiä laulun nimellä ja löydät sen eri versioina.

Millainen musiikkityyli on kyseessä ”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään”?

”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään” on humoristinen kansanlaulu, joka on suosittu erityisesti suomalaisen juhannuksen aikaan. Se on nopeatempoinen ja sisältää usein huvittavia sanoituksia.

Onko ”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään” suomenkielinen laulu?

Kyllä, ”Laulun sanat Pappa tunskalla revitämään” on suomenkielinen laulu. Sitä on esitetty ja laulettu Suomessa jo pitkään, ja se kuuluu suomalaisen kulttuurin osaksi.

Mistä voi katsoa kyseisen laulun sanoja?

Kyseisen laulun sanat voi löytää useista suomenkielisistä laulunsanakirjoista tai internetistä.

Katinka ja toivelaululistat

Viitasen Piia – Rauhan laulu

Vastaa