Lentopallon EM-kisat Puolassa – Kaikki tarvittavat tiedot täältä

Lentopallon EM-kisat Puolassa – Kaikki tarvittavat tiedot täältä

Matka lentopallon EM-kisoihin Puolaan - Täältä saat kaikki tiedot

Lentopallon EM-kisat ovat yksi tärkeimmistä tapahtumista lajin harrastajille ympäri maailman. Tulevat mestaruuskisat järjestetään tänä vuonna Puolassa, ja monilla on jo suunnitelmissa matka tähän upeaan urheilutapahtumaan. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot matkustamisesta EM-kisoihin Puolaan.

Ensinnäkin, on tärkeää huomioida, että matkustaminen Puolaan edellyttää voimassa olevaa passia tai henkilökorttia. Sinun tulisi myös tarkistaa, tarvitsetko viisumin matkaa varten, riippuen omasta kansallisuudestasi. Kannattaa myös huomioida, että Puolaan matkustettaessa tarvitset maahan saapumisen ja matkan aikana voimassa olevan matkavakuutuksen. Näiden asioiden tarkistaminen etukäteen auttaa sinua välttämään mahdollisia ongelmia matkan aikana.

Puolaan matkustaminen lentopallokisoihin voi olla myös hyvä tilaisuus tutustua maan upeisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Puola tarjoaa monia historiallisia paikkoja, kauniita kaupunkeja ja ainutlaatuista perinteistä ruokaa. Suosittelemme varaamaan ainakin muutaman päivän lisää matkaa varten, jotta voit nauttia näistä upeista kokemuksista. Voit myös tutustua paikalliseen lentopallokulttuuriin ja kannattaa suosikkijoukkueitasi paikan päällä.

Matka lentopallon EM-kisoihin Puolaan

Matka lentopallon EM-kisoihin Puolaan

Matkustaminen Euroopan lentopallon mestaruuskilpailuihin (EM-kisoihin) Puolaan on jännittävä seikkailu lentopallosta innostuneille matkailijoille. Tässä artikkelissa saat kaikki tarvittavat tiedot matkasta EM-kisoihin.

Matka lentopallon EM-kisoihin Puolaan voi olla unohtumaton kokemus niille, jotka ovat intohimoisia lentopallon ystäviä. Tämä Euroopan suurin lentopallotapahtuma kerää yhteen parhaita joukkueita ympäri Eurooppaa kilpailemaan mestaruudesta.

Tässä on muutamia vinkkejä matkustamiseen EM-kisoihin Puolaan:

 • Varaa liput etukäteen: EM-kisojen liput ovat suosittuja ja ne voivat myydä loppuun nopeasti. Varmista paikkasi tapahtumassa varaamalla liput etukäteen.
 • Tutustu Puolan kulttuuriin: Puola on kaunis ja kulttuurisesti rikas maa. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin matkasi aikana.
 • Pysy ajan tasalla otteluista: EM-kisoissa on useita otteluita eri paikkakunnilla, joten pidä huolta, että pysyt ajan tasalla ottelusarjataulukosta ja ottelupaikoista.
 • Matkusta turvallisesti: Matkustaessasi Puolaan, muista noudattaa matkustusohjeita ja -määräyksiä, jotta matkasi sujuu turvallisesti.

Puola on jännittävä paikka lentopallon EM-kisojen matkalle. Nauti ainutlaatuisesta ilmapiiristä, kannusta suosikkijoukkueitasi ja koe jännitystä EM-kisojen aikana. Nämä matkat voivat luoda ikimuistoisia hetkiä lentopallofanien elämään.

Täältä saat kaikki tiedot

Täältä saat kaikki tiedot

Matka lentopallon Euroopan mestaruuskisoihin Puolaan voi olla jännittävä kokemus. Tässä osiossa saat kaikki tarvittavat tiedot matkustaessasi EM-kisoihin.

Matkustaminen Puolaan:

 • Varmista, että sinulla on voimassa oleva passi. Puola on EU-maa, joten ei tarvita erillistä viisumia
 • Lentopallo-EM-kisat järjestetään eri puolilla Puolaa, joten tarkista missä kaupungissa ottelut pelataan ja varaa majoitus läheltä tarvittaessa.
 • Matkusta lentäen tai junalla. Puolassa on hyvin kehittynyt julkinen liikenneverkosto, joten liikkuminen kaupunkien välillä on helppoa.
 • Tarkista lentoyhteydet Puolaan ja varaa lentoliput ajoissa. Katso myös mahdollisuutta hyödyntää lentoyhtiöiden tarjouksia.

Lentopallo-EM-kisat Puolassa:

 • Lentopallon Euroopan mestaruuskisat ovat suuri urheilutapahtuma, jossa nähdään Euroopan parhaat joukkueet kilpailemassa.
 • Ottelut pelataan eri puolilla Puolaa useissa kaupungeissa.
 • Tarkista aikataulut ja ottelupaikat etukäteen. EM-kisojen virallisella verkkosivustolla on tarkat tiedot otteluohjelmasta.
 • Jos olet fani, voit harkita kannustamista omalle joukkueellesi. Varaa lippusi ajoissa ja kannusta suosikkijoukkuettasi paikan päällä.

Lopuksi, kerää kaikki tarvittavat tiedot matkastasi lentopallon EM-kisoihin Puolaan etukäteen. Näin voit nauttia kisakokemuksesta täysillä ja suunnitella matkasi sujuvasti.

Lentopallon EM-kisojen matka Puolaan

Lentopallon EM-kisojen matka Puolaan

Matka lentopallon EM-kisoihin Puolaan on jännittävä kokemus eurooppalaisen lentopallon ystäville. EM-kisat tarjoavat mahdollisuuden nähdä Euroopan parhaita joukkueita kilpailemassa huipputason lentopallosta. Puola on täydellinen paikka näiden kisojen isännöintiin, sillä maa tunnetaan intohimoisesta lentopallokulttuuristaan.

Matkustaminen Puolaan lentopallon EM-kisojen aikana on helppoa, sillä maassa on hyvä julkinen liikenneverkosto ja matkustusvaihtoehtoja on useita. Voit valita lentämisen, junamatkan tai vaikkapa bussilla matkustamisen riippuen omista mieltymyksistäsi ja budjetistasi. Matkan varrella voit nauttia upeista maisemista ja tutustua Puolan eri kaupunkeihin ja kulttuuriin.

EM-kisojen aikana voit seurata eri joukkueiden pelejä ympäri Puolaa. Kisojen ottelupaikat ovat ympäri maata, joten sinulla on mahdollisuus kokea eri kaupunkien tunnelmaa ja kulttuuria samalla, kun nautit lentopallosta. Voit myös tutustua paikallisiin lentopallofaneihin ja jakaa saman intohimon tämän upean urheilulajin suhteen.

Matkan suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon myös majoitus Puolassa. Suosittelemme varaamaan majoituksen ennakkoon, sillä EM-kisojen aikaan paikat voivat täyttyä nopeasti. Puolassa on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja aina edullisista hostelleista luksushotelleihin.

Jotta varmistat saavasi kaikki tarvittavat tiedot matkastasi, kannattaa seurata EM-kisojen virallista verkkosivustoa. Sieltä saat päivitetyt tiedot otteluista, aikatauluista ja lipunmyynnistä. Voit myös liittyä lentopallomatkan järjestävän matkatoimiston uutiskirjeen tilaajaksi, jotta saat kaikki tarvittavat tiedot suoraan sähköpostiisi.

Tervetuloa nauttimaan lentopallon EM-kisoista Puolaan! Tämä matka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, huippu-urheilua ja uusia kokemuksia. Ole valmiina kannustamaan suosikkijoukkueitasi ja nauti tästä Euroopan parhaasta lentopallosta!

Matkaan liittyvät valmistelut

Matkaan liittyvät valmistelut

Matka Euroopan mestaruuskisoihin lentopallon EM-kisoihin Puolaan vaatii joitakin valmisteluja. Alla on lueteltu tärkeimpiä asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon matkustaessa näihin kisoihin.

 • 1. Matkan suunnittelu: Aluksi tärkeintä on suunnitella matka huolellisesti. Tarkista lentoyhteydet ja varaa liput hyvissä ajoin sekä tutustu myös muihin vaihtoehtoihin, kuten junamatkustamiseen tai bussikyytiin Puolaan. Varaa myös majoitus ajoissa.
 • 2. Matkustusasiakirjat: Muista tarkistaa passisi voimassaoloaika ja tarvittaessa uusia se. Tarkista myös, tarvitsetko viisumin Puolaan matkustaessasi. Lisäksi on hyvä pitää mukana matkavakuutus ja varmuuden vuoksi ottaa mukaan myös kansainvälinen ajokortti, jos haluat vuokrata auton Puolassa.
 • 3. Rahan vaihtaminen: Puolassa käytetään zlottia, joten on hyvä vaihtaa hieman käteistä rahaa ennen matkaa. Voit myös käyttää kansainvälisiä luottokortteja, mutta pienemmissä paikoissa käteinen voi olla parempi vaihtoehto.
 • 4. Sääolosuhteet: Tarkista sääennusteet ja pukeudu tilanteeseen sopivasti. Puolassa voi olla vaihteleva sää, joten ota mukaan sekä lämpimiä että sateelta suojaavia vaatteita. Myös mukavat kävelykengät ovat suositeltavia, sillä kisapaikoilla voi joutua liikkumaan paljon.
 • 5. Kisapaikkojen sijainnit: Tutustu kisapaikkojen sijainteihin etukäteen ja varmista, miten pääset niihin helpoiten. Voit hyödyntää julkista liikennettä tai vuokrata auton paikan päällä, joten suunnittele liikkumisesi etukäteen.

Näiden valmistelujen avulla voit varmistaa sujuvan matkan lentopallon EM-kisoihin Puolaan. Muista varata tarpeeksi aikaa kaikille valmisteluille ja nauti matkasta Euroopan mestaruuskisoihin!

Milloin lentopallon EM-kisat järjestetään Puolassa?

Lentopallon EM-kisat järjestetään Puolassa 18. syyskuuta – 4. lokakuuta 2021.

Kuinka monta joukkuetta osallistuu lentopallon EM-kisoihin Puolassa?

Lentopallon EM-kisoihin Puolassa osallistuu yhteensä 24 joukkuetta.

Mitä paikkakuntia EM-kisojen ottelut pelataan Puolassa?

EM-kisojen ottelut pelataan kolmella eri paikkakunnalla Puolassa: Gdańsk, Katowice ja Krakova.

Mistä saan liput lentopallon EM-kisoihin Puolaan?

Liput lentopallon EM-kisoihin Puolaan voi ostaa viralliselta lipunmyyntisivustolta tai suoraan turnauspaikalta ennen ottelua.

Mitä muita tietoja tarvitsen matkustaessani lentopallon EM-kisoihin Puolaan?

Lisäksi lentopallon EM-kisoihin Puolaan matkustavan tulee varata majoitus ja hankkia matkavakuutus. On myös suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset koronavirusohjeet matkustamiseen liittyen.

Missä järjestetään lentopallon EM-kisat?

Lentopallon EM-kisat järjestetään Puolassa.

Milloin lentopallon EM-kisat järjestetään?

Lentopallon EM-kisat järjestetään syyskuussa.

Miten saan kaikki tarvittavat tiedot lentopallon EM-kisoista?

Kaikki tarvittavat tiedot lentopallon EM-kisoista saat sivustolta, jossa on kisoihin liittyvät tiedot, otteluohjelma, joukkueiden tiedot ja paljon muuta.

Lentostory: Ohjaamoesittely

F-ikäisten SUPER-sarja INFO tallenne 14.10.2022

Vastaa