Lidl aukioloajat Jyväskylä Keljo – Tarkista aukioloajat ja sijainti

Lidl aukioloajat Jyväskylä Keljo – Tarkista aukioloajat ja sijainti

Lidl aukioloajat Jyväskylä Keljo - Tarkista aukioloajat ja sijainti

Lidlin Keljon Jyväskylän myymälä tarjoaa laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan. Myymälä sijaitsee Keljon kauppakeskuksessa ja palvelee asiakkaita ympäri vuoden. Lidl on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan, ja Keljo ei ole tässä poikkeus.

Lidlin Keljon myymälässä on laaja valikoima niin päivittäistavaroita, kuten tuoretuotteita, leipää, maitotuotteita ja kuivatuotteita, kuin myös taloustavaroita, elektroniikkaa ja vaatteita. Myymälän aukioloajat tarjoavat joustavuutta asiakkaille, sillä se on avoinna sekä arkipäivisin että viikonloppuisin.

Lidl aukioloajat Jyväskylä Keljo

Lidl aukioloajat Jyväskylä Keljo

Kun tarvitset päivittäistavarakaupasta kaiken tarvitsemasi, voit luottaa Lidl Keljon palvelevaan myymälään Jyväskylässä. Lidl tunnetaan laajasta valikoimastaan, kilpailukykyisistä hinnoistaan ja laadukkaista tuotteistaan.

Myymälä sijaitsee keljo-korttelissa ja on keskeisellä paikalla Jyväskylässä. Keljon Lidl tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ruokaa, tuoreita leipiä, leivonnaisia, meijerituotteita, lihaa ja paljon muuta. Voit myös löytää mausteita, lemmikkieläinten tarvikkeita ja kodin puhdistustarvikkeita.

Aukioloajat

Aukioloajat

Aukioloajat

Voit käydä Keljon Lidlin myymälässä seuraavina aukioloaikoina:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 21:00
Tiistai 8:00 – 21:00
Keskiviikko 8:00 – 21:00
Torstai 8:00 – 21:00
Perjantai 8:00 – 21:00
Lauantai 8:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Tule käymään Keljon Lidlissä Jyväskylässä ja löydä kaikki tarvitsemasi tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Keljo on ihanteellinen paikka tehdä päivittäiset ostokset ja nauttia laadukkaista ruoista. Lidl tarjoaa asiakkailleen mukavan ostokokemuksen ja ystävällistä palvelua.

Tarkista aukioloajat ja sijainti

Tarkista aukioloajat ja sijainti

Jyväskylän Lidl sijaitsee Keljossa, osoitteessa Viljatie 2. Kauppa palvelee asiakkaita laajalla valikoimalla päivittäistavaroita ja tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja.

Voit tarkistaa Jyväskylän Keljon Lidlin aukioloajat kätevästi heidän verkkosivuiltaan tai soittamalla suoraan kauppaan.

Avoinna olevat aukioloajat voivat vaihdella eri vuodenaikoina ja juhlapyhinä. On aina hyvä tarkistaa aukioloajat ennen kuin suuntaat kauppaan varmistaaksesi, että se on avoinna haluamanasi aikana.

Seuraavassa on esimerkki Lidlin aukioloajoista Jyväskylän Keljossa:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 21:00
Tiistai 8:00 – 21:00
Keskiviikko 8:00 – 21:00
Torstai 8:00 – 21:00
Perjantai 8:00 – 21:00
Lauantai 8:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Muista tarkistaa ajantasaiset aukioloajat Lidl Keljon verkkosivuilta tai soittamalla suoraan kauppaan ennen kuin suuntaat ostoksille!

Löydät Lidlin aukioloajat Jyväskylän Keljosta

Löydät Lidlin aukioloajat Jyväskylän Keljosta

Keljo on suosittu kaupunginosa Jyväskylässä, ja sieltä löydät myös Lidlin myymälän. Lidl on tunnettu saksalainen päivittäistavaraketju, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Jos olet asukas tai vierailija Jyväskylässä, kannattaa ehdottomasti tutustua Lidlin tarjontaan Keljossa.

Lidl Keljo tarjoaa monipuolisen valikoiman päivittäistavaroita, kuten tuoretuotteita, leipomoherkkuja, elintarvikkeita, juomia ja kodintarvikkeita. Myymälässä on myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka tekevät ostosten tekemisestä entistäkin edullisempaa.

Aukioloajat

Lidlin aukioloajat Keljossa ovat yleisesti ottaen seuraavat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 8:00 – 21:00
Tiistai 8:00 – 21:00
Keskiviikko 8:00 – 21:00
Torstai 8:00 – 21:00
Perjantai 8:00 – 21:00
Lauantai 8:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Huomioithan, että aukioloajat voivat vaihdella erityisesti pyhäpäivinä, joten on aina hyvä tarkistaa ajantasaiset aukioloajat ennen kauppaan lähtemistä. Voit tehdä tämän esimerkiksi vierailemalla Lidlin virallisilla verkkosivuilla tai soittamalla suoraan Keljon myymälään.

Tutustu Keljon Lidl’in aukioloaikoihin

Tutustu Keljon Lidl'in aukioloaikoihin

Lidl on suosittu päivittäistavaramyymälä, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Keljon Lidl Jyväskylässä on yksi suosituimmista Lidlin myymälöistä alueellaan. Tässä voit tutustua Keljon Lidl’in aukioloaikoihin ja sijaintiin.

Lidlin aukioloajat:

  • Maanantai – Perjantai: 8:00 – 21:00
  • Lauantai: 8:00 – 18:00
  • Sunnuntai: Suljettu

Sijainti:

Keljon Lidl sijaitsee osoitteessa Keljontie 13, 40500 Jyväskylä. Myymälä sijaitsee kätevästi Keljon kauppakeskuksessa, joten sinne on helppo löytää ja siellä on myös runsaasti parkkitilaa asiakkaille.

Lidlin aukioloajat Jyväskylän Keljossa

Lidlin aukioloajat Jyväskylän Keljossa

Lidl on Euroopan johtava päivittäistavarakauppaketju, joka tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita ja muita tuotteita kilpailukykyisiin hintoihin. Jyväskylässä sijaitseva Lidlin Keljoon myymälä palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä, ja tässä osiossa kerromme tarkemmin sen aukioloajoista.

Jyväskylän Keljon Lidl tarjoaa asiakkailleen runsaasti vaihtoehtoja päivittäisten ostosten tekemiseen. Lidl tarjoaa laajan valikoiman tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, leipää, maitotuotteita, lihaa sekä muita päivittäistavaroita. Lisäksi Lidl tarjoaa myös erilaisia kodin tarvikkeita, kuten astioita ja kodin elektroniikkaa, sekä monipuolisen valikoiman vaatteita ja asusteita. Keljon Lidlissä voit siis hoitaa kaikki ostokset kätevästi samalla kertaa.

Alla on esitetty Keljon Lidlin aukioloajat eri viikonpäivinä:

  • Maanantai: 8:00 – 21:00
  • Tiistai: 8:00 – 21:00
  • Keskiviikko: 8:00 – 21:00
  • Torstai: 8:00 – 21:00
  • Perjantai: 8:00 – 21:00
  • Lauantai: 9:00 – 18:00
  • Sunnuntai: Suljettu

Huomaa, että sunnuntaisin Lidl Keljo on suljettu. Kaikkina muina viikonpäivinä voit kuitenkin vierailla Keljon Lidlissä ja tehdä ostoksesi sen aukioloaikojen puitteissa. Muistathan tarkistaa aukioloajat mahdollisista poikkeuksista etukäteen esimerkiksi Lidlin verkkosivuilta tai puhelimitse.

Lidlin Keljoon myymälä sijaitsee osoitteessa: Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä. Se on helposti saavutettavissa autolla ja julkisilla kulkuvälineillä. Myymälän läheisyydessä on myös maksuton parkkipaikka asiakkaiden käyttöön.

Tervetuloa tutustumaan Lidlin laajaan valikoimaan ja tekemään ostoksia Keljon myymälässä Jyväskylässä!

Onko Lidl Keljo avoinna sunnuntaisin?

Kyllä, Lidl Keljo on avoinna myös sunnuntaisin. Sen aukioloajat sunnuntaisin ovat kuitenkin hieman lyhemmät kuin arkipäivinä.

Mikä on Lidl Keljon tarkka sijainti Jyväskylässä?

Lidl Keljo sijaitsee osoitteessa Kylmälahdentie 6, Jyväskylä. Se on Keljon kauppakeskuksessa, aivan Liljaminkadun ja Kylmälahdenkadun kulmassa.

Milloin Lidl Keljo avataan aamuisin?

Lidl Keljo aukeaa arkisin kello 8.30. Viikonloppuisin se avataan hieman myöhemmin, kello 9.00.

Voiko Lidl Keljosta ostaa myös tuoreita leipomotuotteita?

Kyllä, Lidl Keljosta voi ostaa myös tuoreita leipomotuotteita. Lidl on tunnettu laajasta ja edullisesta valikoimastaan, johon kuuluu myös tuoreita leipomotuotteita.

Mitä muita kauppoja ja palveluita on lähellä Lidl Keljoa?

Lidl Keljon läheisyydessä sijaitsee Keljon kauppakeskus, jossa on useita eri kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi läheltä löytyy myös muita päivittäistavarakauppoja ja palveluita, kuten R-kioski ja apteekki.

Milloin Lidl Keljo Jyväskylä avataan?

Lidl Keljo Jyväskylä avataan arkisin kello 8 aamulla.

Onko Lidl Keljo Jyväskylä auki viikonloppuisin?

Kyllä, Lidl Keljo Jyväskylä on avoinna myös viikonloppuisin. Lauantaisin se avataan kello 8 aamulla ja suljetaan kello 18 illalla, ja sunnuntaisin se on avoinna kello 11 asti.

Missä Lidl Keljo Jyväskylä sijaitsee?

Lidl Keljo Jyväskylä sijaitsee Keljonkeskuksen kauppakeskuksessa osoitteessa Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä.

Kesärekry on auki! | Lidl Suomi

Kesätyöhaastattelussa Lidlillä | Lidl Suomi

Vastaa