Mitä kortteja käy Scandic hotellilla

Mitä kortteja käy Scandic hotellilla

Mitä kortteja käy Scandic hotellilla

Scandic hotelli on yksi Suomen suosituimmista hotelliketjuista, ja sen asiakkailla on monia vaihtoehtoja maksaa kortilla. Mutta mitkä niistä ovat kätevimpiä?

Scandic hotelli hyväksyy useimmat yleisesti käytetyt luotto- ja pankkikortit, kuten Visa, Mastercard ja American Express. Näiden korttien avulla voit helposti maksaa hotellihuoneesi, ravintolapalvelut sekä esimerkiksi pysäköinnin. Lisäksi Scandic hotellin omat asiakaskortit, kuten Scandic Friends -kortti, toimivat myös sujuvana maksuvälineenä.

Jos sinulla on jokin muu kortti, kannattaa kuitenkin varmistaa sen hyväksyminen etukäteen. Voit tarkistaa hotellin verkkosivuilta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi tietoa hyväksytyistä korteista. Näin voit varmistaa, että sinulla on oikea kortti mukanasi ja että maksaminen sujuu vaivattomasti Scandic hotellilla.

Joten olitpa sitten matkalla tai liikematkalla, Scandic hotelli tarjoaa monia vaihtoehtoja maksaa kortilla. Voit hyödyntää yleisimpiä luotto- ja pankkikortteja sekä Scandic hotellin omia asiakaskortteja. Muista kuitenkin tarkistaa korttisi hyväksyminen etukäteen, jotta maksaminen sujuu vaivattomasti ja voit nauttia mukavasta hotellikokemuksesta.

Scandic hotelliin sopivat kortit

Scandic hotelliin sopivat kortit

Scandic hotellilla on useita eri kortteja, jotka tarjoavat erilaisia etuja asiakkailleen. Mitkä kortit sitten toimivat Scandic hotelleilla ja mikä kortti sopii parhaiten juuri sinulle? Tässä yleiskatsaus Scandic hotellin käyttämiin korteihin:

1. Scandic Friends -kortti:

 • Scandic Friends -kortti on ilmainen ja se tarjoaa erilaisia etuja ja palkintoja Scandic hotellien asiakkaille.
 • Kortin käyttäjät saavat esimerkiksi alennuksia hotelliöistä, pääsevät hyödyntämään varhaisen kirjautumisen ja myöhäisen uloskirjautumisen etuja sekä kerryttävät pisteitä, joita voi käyttää tulevaisuuden hotellivarauksiin.
 • Scandic Friends -kortti sopii kaikille, jotka yöpyvät usein tai haluavat hyötyä lisäeduista hotellikokemuksessaan.

2. Luottokortit:

Scandic hotellit hyväksyvät useita eri luottokortteja, kuten Visa, Mastercard, American Express ja Diners Club. Näillä korteilla voit maksaa hotelliyön suoraan tai tehdä muita ostoksia hotellissa.

3. Matkailukortit:

Jos yövyt Scandic hotellissa esimerkiksi työmatkalla tai lomamatkalla, voit käyttää erilaisia matkailukortteja, kuten työnantajan lounaskorttia tai matkailuseteleitä, maksamaan hotellilaskun. Scandic hotellit hyväksyvät useita eri kortteja, joten kannattaa kysyä hotellilta, mitä kortteja he hyväksyvät maksuvälineinä.

Joten tässä oli yleiskatsaus siitä, mitä kortteja käy Scandic hotelleissa ja mitkä kortit sopivat parhaiten eri tarpeisiin. Olit sitten Scandic Friends -jäsen tai käytät matkailukortteja maksuvälineenä, Scandic hotellit tarjoavat useita erilaisia vaihtoehtoja asiakkailleen.

Sopiva kortti Scandic hotellissa

Sopiva kortti Scandic hotellissa

Scandic hotelli tarjoaa monia erilaisia ​​kortteja, joita voit käyttää majoituksessa. Riippuen siitä, millaista korttia tarvitset ja mitkä palvelut ovat tärkeitä sinulle, voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​kortteja ja miten ne toimivat Scandic hotellissa.

Tässä on muutamia kortteja, jotka voivat sopia sinulle, kun pysyt Scandic hotellissa:

 • Scandic Friends -kortti: Tämä kortti on erittäin suosittu ja tarjoaa monia etuja ja palkintoja Scandic hotelleissa. Saat pisteitä jokaisesta yöstä, jolloin pysyt hotellissa, ja voit käyttää niitä ilmaisiin palkintoyöhön tai muihin etuihin. Lisäksi saat erityisiä tarjouksia ja etuja jäsenille.
 • Scandic Credit -kortti: Tämä kortti on hyvä vaihtoehto, jos haluat kerätä enemmän pisteitä ja saada nopeammin ilmaisia ​​palkintoyön. Saat enemmän pisteitä jokaisesta ostosta, jota teet kortilla Scandic hotelleissa. Lisäksi saat pisteitä jokaisesta yöstä, jolloin pysyt hotellissa.
 • Scandic Business -kortti: Tämä kortti on suunnattu yritysasiakkaille, jotka matkustavat paljon. Kortilla saat erityisiä tarjouksia ja etuja yritysasiakkaille, kuten alennuksia yöpymisistä, kokoushuoneiden käytöstä ja ruokailusta. Lisäksi saat pisteitä jokaisesta yöstä, jolloin pysyt hotellissa.

Valitse sinulle sopiva kortti Scandic hotellissa riippuen siitä, mitkä palvelut ovat tärkeitä sinulle ja mitä etuja haluat saada. Pidä mielessäsi, että jokaisella kortilla on omat ehtonsa ja rajoituksensa, joten tutustu niihin ennen kortin hankkimista. Onnea valinnassasi ja nauti mukavasta majoituksesta Scandic hotellissa!

Scandic hotellin käyttämät kortit

Scandic hotellin käyttämät kortit

Scandic-hotellit ovat suosittuja majoitusvaihtoehtoja monille matkailijoille. Hotelleissa asiakkaiden tulee yleensä esittää kortti sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikä kortti sinun tulisi käyttää Scandic-hotelleissa? Tässä ovat yleisimmät käytössä olevat kortit:

 • Scandic Friends -kortti: Scandic-hotellin oma kanta-asiakaskortti, joka tarjoaa erilaisia etuja ja bonuksia jäsenilleen.
 • Luottokortit: Scandic-hotellit hyväksyvät yleisimmät luottokortit, kuten Visa, Mastercard ja American Express. Luottokorttien avulla voit maksaa hotellihuoneen suoraan tai tehdä muita ostoksia hotellissa.
 • Debit-kortit: Scandic-hotellit hyväksyvät myös yleiset debit-kortit. Debit-korttien avulla voit maksaa hotellin laskun suoraan pankkitililtäsi.

Jotkut Scandic-hotellit saattavat myös hyväksyä muita kortteja, kuten yritysten liikematkakortit tai erityiset hotelliketjun omat maksukortit. On suositeltavaa tarkistaa etukäteen, mitkä kortit ovat hyväksyttyjä kyseisellä hotellilla.

Kannattaa pitää mielessä, että korttien hyväksyntä voi vaihdella eri Scandic-hotelleissa ja riippua myös maasta, jossa hotelli sijaitsee. On aina hyvä varmistaa ennen matkaa, mitkä kortit ovat hyväksyttäviä juuri sinun valitsemallasi Scandic-hotellilla.

Kuinka monta korttia käy Scandic hotellissa?

Kuinka monta korttia käy Scandic hotellissa?

Scandic hotellit ovat suosittuja majoitusvaihtoehtoja sekä liikematkailijoille että lomailijoille. Hotellien asiakkaille on tarjolla erilaisia etuja ja palveluita, ja näihin etuihin liittyy usein myös erilaisia kortteja.

Scandic hotellilla kelpaavat seuraavat kortit:

 • Scandic Friends -kortti: Tämä on Scandic hotellin oma kanta-asiakaskortti. Kortilla saat mm. pisteitä yöpymisistä, erikoistarjouksia sekä muita etuja Scandic hotelleissa.
 • Luottokortit: Useimmissa Scandic hotelleissa hyväksytään yleiset luottokortit, kuten Visa ja Mastercard. Näillä korteilla voit maksaa hotellihuoneesi suoraan ilman erillistä maksua tai panttia.
 • Matkailualan yhteistyökumppaneiden kortit: Scandic hotellit tekevät yhteistyötä erilaisten matkailualan yritysten kanssa, ja näiden yritysten kanta-asiakaskortit voivat käydä myös maksuvälineenä Scandic hotelleissa.

Scandic hotellit ovat siis joustavia korttien suhteen, ja pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman helpon ja vaivattoman maksamisen asiakkailleen. Riippumatta siitä, mitkä kortit sinulla on, voit siis luottaa siihen, että ne käyvät Scandic hotellissa.

Korttien määrä Scandic hotellissa

Korttien määrä Scandic hotellissa

Scandic hotelleissa on useita erilaisia kortteja, joilla voi käyttää erilaisia palveluita. Mikä kortti sopii juuri sinulle ja missä hotellissa mikäkin kortti toimii? Lue lisää alla olevasta luettelosta.

Mitä kortteja käy Scandic hotellilla?

 • Scandic Friends -kortti: Tämä kortti on Scandic hotellien oma kanta-asiakaskortti. Se tarjoaa erilaisia etuja ja bonuksia jäsenilleen. Kortilla voi kerätä pisteitä, joita voi sitten käyttää esimerkiksi hotelliyöpymisiin.
 • Luottokortit: Scandic hotelleissa käyvät yleiset luottokortit, kuten Visa ja Mastercard. Näillä korteilla voi maksaa hotelliyöpymiset ja muut ostokset hotellissa.
 • Hyvinvointikortit: Jotkut Scandic hotellit hyväksyvät myös erilaisia hyvinvointikortteja, kuten Edenredin Virike-kortin ja EazyBreakin lounaskortin. Näillä korteilla voi maksaa esimerkiksi kuntosalimaksut ja muut hyvinvointipalvelut hotellissa.

Mikä kortti sopii sinulle?

Riippuen siitä, mitä palveluita aiot käyttää Scandic hotellissa, voit valita itsellesi sopivan kortin. Jos aiot yöpyä hotellissa usein ja haluat hyötyä erilaisista tarjouksista ja eduista, kannattaa hankkia Scandic Friends -kortti. Jos taas haluat maksaa hotellin ostokset kätevästi, voit käyttää yleisiä luottokortteja. Mikäli olet hyvinvointipalveluiden ystävä, kannattaa tarkistaa hotellin hyväksymät hyvinvointikortit ennen käyntiä.

Scandic hotellien hyväksymät kortit
Korttityyppi Hyväksytyt kortit
Scandic Friends -kortti Scandic Friends -kortti
Luottokortit Visa, Mastercard
Hyvinvointikortit Esimerkiksi Edenredin Virike-kortti ja EazyBreakin lounaskortti

Ole valmistautunut oikealla kortilla Scandic hotellikäyntisi aikana ja nauti palveluista vaivattomasti!

Mitä kortteja Scandic-hotellilla käy?

Scandic-hotelleissa voi maksaa Visa, Mastercard, American Express, Diners Club ja Discover -korteilla.

Voiko Scandic-hotellille maksaa käteisellä?

Kyllä, useimmissa Scandic-hotelleissa voi maksaa myös käteisellä.

Mitä muita maksutapoja Scandic-hotellilla on?

Scandic-hotellit hyväksyvät myös maksun pankkikortilla sekä mobiilimaksun Apple Payn ja Google Payn kautta.

Pitääkö Scandic-hotellilla antaa luottokortin tiedot?

Kyllä, Scandic-hotellilla tulee antaa luottokortin tiedot varauksen yhteydessä tai sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Voiko Scandic-hotellilla maksaa laskulla?

Valitettavasti Scandic-hotellit eivät hyväksy maksua laskulla, vaan maksu tulee suorittaa joko kortilla tai käteisellä.

Mitä eri kortteja voin käyttää Scandic hotellilla?

Scandic hotellilla voit käyttää erilaisia kortteja, kuten luottokortteja, debit-kortteja ja lahjakortteja.

Hyväksyttekö kansainvälisiä kortteja Scandic hotellilla?

Kyllä, Scandic hotelli hyväksyy kansainvälisiä kortteja, kuten Visa, MasterCard ja American Express.

Tarvitseeko minun antaa korttitietoni etukäteen varatessani huonetta Scandic hotellista?

Kyllä, Scandic hotelli vaatii korttitiedot etukäteen varattaessa huonetta. Tämä takaa varauksen vahvistamisen ja mahdollistaa maksun suorittamisen saapuessasi.

Voinko maksaa Scandic hotellin palveluista käteisellä?

Kyllä, Scandic hotellilla voit maksaa käteisellä, mutta useimmissa tapauksissa korttimaksu on suositeltavampi vaihtoehto.

Mitä teen, jos kadotan tai varastetaan korttini Scandic hotellin aikana?

Jos kortti katoaa tai varastetaan Scandic hotellilla, ilmoita siitä välittömästi hotellin vastaanottoon. He voivat auttaa sinua kaikissa tarvittavissa toimenpiteissä, kuten kortin sulkemisessa ja uuden kortin hankkimisessa.

Scandic Hotels:

Vastaa