Miten esikatsella sähköpostia Outlookissa – Vinkit ja ohjeet

Miten esikatsella sähköpostia Outlookissa – Vinkit ja ohjeet

Miten esikatsella sähköpostia Outlookissa - Vinkit ja ohjeet

Kuinka esikatsella sähköpostiviestiä etukäteen ennen sen avaamista? Tämä on kysymys, joka saattaa tulla mieleen monelle Outlookia käyttävälle henkilölle. Onneksi Outlook tarjoaa käteviä toimintoja, joiden avulla voit esikatsella sähköpostiviestejä helposti ja nopeasti.

Outlookissa on mahdollista esikatsella sähköposteja useilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi näyttää pienen esikatselun suoraan sähköpostiviestiluettelossa tai avata viestin erilliseen esikatseluruutuun. Näin voit tarkastella sähköpostin sisältöä etukäteen ja päättää, haluatko avata sen kokonaan.

Miten esikatsella sähköpostia Outlookissa?

Miten esikatsella sähköpostia Outlookissa?

Kuinka voit tarkastella sähköpostiviestiä etukäteen Outlookissa? Outlook tarjoaa useita tapoja esikatsella sähköpostiviestejä ennen niiden avaamista. Tämä on hyödyllistä silloin, kun haluat nopeasti tarkistaa viestin sisällön tai tehdä päätöksen sen avaamisesta. Seuraavassa on muutama tapa, miten voit esikatsella sähköpostia Outlookissa:

 • Käytä viestiluetteloa: Outlookin viestiluettelo näyttää sähköpostiviestien otsikot ja tärkeimmät tiedot, kuten lähettäjän, aiheen ja päivämäärän. Voit selata luetteloa ja valita haluamasi viestin. Tämä antaa sinulle jo ensimmäisen käsityksen viestin sisällöstä.
 • Käytä esikatseluruutua: Outlookin esikatseluruutu näyttää valitun viestin sisällön ilman, että sinun tarvitsee avata viestiä erillisessä ikkunassa. Voit lukea viestin nopeasti ja päättää, haluatko avata sen kokonaan.
 • Käytä lukunäkymää: Outlookissa on lukunäkymä, joka mahdollistaa useiden viestien esikatselun samanaikaisesti. Tämä on hyödyllistä, kun haluat nopeasti tarkastella useita viestejä tai etsiä tiettyä sisältöä eri viesteistä.

Näiden toimintojen avulla voit esikatsella sähköpostiviestiä Outlookissa ennakkoon ja tehdä päätöksen sen avaamisesta.

Vinkit ja ohjeet

Vinkit ja ohjeet

Saatat haluta tarkastella sähköpostia etukäteen ennen kuin lähetät sen Outlookissa. Tämä voi olla hyödyllistä varmistamaan, että viesti näyttää oikein ennen sen lähettämistä. Ohessa on muutamia vinkkejä siitä, miten voit esikatsella sähköpostiviestiä Outlookissa.

1. Avaa Outlook ja siirry ”Lähettäminen” -välilehdelle.

2. Kirjoita haluamasi sähköpostiviesti normaalisti. Älä kuitenkaan lähetä sitä vielä.

3. Kun olet valmis esikatselun kanssa, siirry ”Tiedosto” -välilehdelle ja valitse ”Esikatsele” -vaihtoehto.

4. Tämä avaa uuden ikkunan, jossa voit tarkastella sähköpostiviestiä ennen sen lähettämistä. Voit tarkistaa, että kaikki tiedot ovat oikein ja että sähköpostiviesti näyttää halutulla tavalla vastaanottajalle.

5. Jos huomaat virheitä tai haluat tehdä muutoksia, voit sulkea esikatseluikkunan ja palata takaisin sähköpostiviestin muokkaustilaan. Tee tarvittavat muutokset ja toista vaiheet 3-4 uudelleen.

Kun olet tyytyväinen sähköpostiviestiin ja haluat lähettää sen, sulje esikatseluikkuna ja klikkaa ”Lähetä” -painiketta. Viesti lähetetään vastaanottajalle.

Näillä ohjeilla voit siis esikatsella sähköpostiviestiä Outlookissa ja varmistaa, että se näyttää halutulla tavalla ennen sen lähettämistä.

Sähköpostin esikatselu Outlookissa

Sähköpostin esikatselu Outlookissa

Sähköpostin esikatselu Outlookissa on hyödyllinen toiminto, jonka avulla voit tarkastella sähköpostiviestiä etukäteen ennen kuin avaat sen. Tämä voi auttaa sinua nopeasti arvioimaan viestin sisältöä ja päättämään, miten haluat jatkaa sen kanssa.

Jotta voit esikatsella sähköpostia outlookissa, seuraa seuraavia vaiheita:

 1. Kirjaudu sisään Outlook-tilillesi.
 2. Etsi sähköpostiviesti, jota haluat tarkastella.
 3. Klikkaa viestin otsikkoa avataksesi sen.
 4. Ennen viestin avaamista voit tarkastella sen esikatselua oikealla puolella ruutua. Esikatselu näyttää osan viestin sisällöstä ja voit saada hyvän käsityksen siitä, mistä viesti käsittelee.

Sähköpostin esikatselu Outlookissa on hyvä tapa säästää aikaa ja saada yleiskuva viestistä etukäteen ennen sen avaamista. Voit nopeasti skannata läpi useita sähköposteja ja päättää, mitkä niistä vaativat enemmän huomiota ja mitkä voit jättää väliin.

Huomaa, että esikatselu ei näytä kaikkea viestin sisältöä, vaan vain osan siitä. Jos haluat lukea koko sähköpostin sisällön, sinun on avattava viesti kokonaan. Kuitenkin esikatselun avulla voit usein tehdä päätöksen siitä, mitkä sähköpostit ovat kiireellisiä ja vaativat heti toimintaa ja mitkä voit siirtää myöhempään ajankohtaan.

Kuinka aloittaa sähköpostin esikatselu

Kuinka aloittaa sähköpostin esikatselu

Ennen kuin aloitat sähköpostin esikatselun Outlookissa, varmista, että sinulla on ohjelma asennettuna ja olet kirjautunut sisään omaan sähköpostitiliisi.

Kun olet kirjautunut sisään Outlookiin, voit aloittaa sähköpostien esikatselun seuraavasti:

 1. Avaa Outlook-sovellus ja siirry ”Sähköposti”-osioon.
 2. Etsi ja valitse haluamasi sähköpostiviesti tarkasteltavaksi.
 3. Napsauta valittua sähköpostia hiiren kakkospainikkeella avataksesi ponnahdusvalikon.
 4. Ponnahdusvalikosta voit valita ”Esikatselu”, joka avaa sähköpostin esikatseluikkunan.
 5. Esikatseluikkunassa näet sähköpostiviestin sisällön ennakkoon ilman, että joudut avaamaan sen kokonaan.

Esikatselutila auttaa sinua nopeasti tarkastelemaan sähköpostiviestin sisältöä ja päättämään, onko se tärkeä tai vaatii lisätoimenpiteitä. Voit selata muiden sähköpostiviestien esikatseluja siirtymällä edelliseen tai seuraavaan viestiin esikatseluikkunassa.

Muista, että esikatseluikkuna ei avaa sähköpostiviestin kaikkia ominaisuuksia, kuten mahdollisia liitetiedostoja tai interaktiivisia elementtejä. Jos haluat käyttää kaikkia sähköpostiviestin ominaisuuksia, avaa se kokonaan napsauttamalla viestin otsikkoa.

Kokeile sähköpostin esikatselua Outlookissa, niin voit nopeasti tarkastella ja järjestellä saapuvia viestejäsi!

Kuinka esikatsella sähköpostiviestiä Outlookissa?

Kuinka esikatsella sähköpostiviestiä Outlookissa?

Oletko koskaan halunnut tarkastella sähköpostiviestiä ennakkoon ennen sen avaamista Outlookissa? Tämä artikkeli tarjoaa vinkkejä ja ohjeita siitä, miten voit helposti esikatsella sähköpostiviestejä Outlookissa.

Kun haluat esikatsella sähköpostia Outlookissa, sinun tarvitsee vain seurata näitä ohjeita:

 1. Kirjaudu sisään Outlook-tilillesi ja avaa sähköpostilaatikkosi.
 2. Etsi haluamasi sähköpostiviesti.
 3. Jos näet useita sähköposteja, joita haluat esikatsella, käytä hiiren osoitinta valitsemaan ensimmäinen viesti.
 4. Paina oikeaa hiiren painiketta ja valitse ”Esikatsele”.
 5. Sähköpostiviesti avautuu esikatselutilaan, jossa voit tarkastella sen sisältöä ja liitetiedostoja.
 6. Kun olet valmis tarkastelemaan sähköpostiviestiä, voit sulkea esikatselutilan painamalla ”Sulje esikatselu” -painiketta.

Näiden ohjeiden avulla voit helposti esikatsella sähköpostiviestejä Outlookissa ja tarkastella niiden sisältöä ennen varsinaisen viestin avaamista. Tämä voi auttaa sinua säästämään aikaa ja estämään ei-toivotun postin avaamisen.

On tärkeää muistaa, että esikatselu ei avaa sähköpostiviestiä kokonaan, joten se ei aiheuta riskejä tietoturvallisuuteen. Voit esikatsella sähköpostia turvallisesti Outlookin avulla ja tehdä päätöksen sen avaamisesta sen perusteella, mitä näet esikatselutilassa.

Miten voin esikatsella sähköpostia Outlookissa?

Voit esikatsella sähköpostia Outlookissa avaamatta itse sähköpostiviestiä. Riittää, että kursori asetetaan viestin päälle ja sähköpostin sisältö avautuu esikatseluruudussa.

Kuinka saan esikatselunäkymän päälle Outlookissa?

Esikatselunäkymän saa päälle Outlookissa valitsemalla Asetukset-välilehdeltä Näytä-vaihtoehdon ja klikkaamalla Esikatselu. Tämän jälkeen sähköpostit avautuvat esikatseluruudussa automaattisesti.

Onko esikatseluruudussa mahdollista lukea koko sähköpostiviesti?

Kyllä, esikatseluruudussa voit lukea koko sähköpostiviestin. Voit myös vastata viestiin tai siirtyä suoraan viestin avaukseen, jos haluat lukea sen tarkemmin.

Voiko esikatseluruudun kokoa muuttaa Outlookissa?

Kyllä, esikatseluruudun kokoa voi muuttaa Outlookissa. Voit vetää ruudun reunasta, jolloin se suurenee tai pienenee haluamaasi kokoon.

Saako esikatseluruudussa näkyvän viestin poistettua?

Kyllä, voit poistaa esikatseluruudussa näkyvän viestin. Riittää, että valitset viestin ja painat deleto-näppäintä tai klikkaat ”Poista” -painiketta.

TOO MANY EMAILS? Use THESE Proven Techniques | Outlook tips included

[2023] 10 BEST Outlook Tips & Tricks

Vastaa