Miten palauttaa koko CSGO – Helppo opas

Miten palauttaa koko CSGO – Helppo opas

Miten palauttaa koko CSGO | Helppo opas

CSGO, eli Counter-Strike: Global Offensive, on suosittu ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka tarjoaa pelaajilleen jännittäviä taisteluja eri kentissä. Joskus saatat kuitenkin kohdata ongelmia pelin toimivuudessa ja huomata, että jotain on vialla. Mutta älä huoli, tässä oppaassa kerromme sinulle kuinka voit palauttaa koko CSGO:n ja saada pelin taas toimimaan moitteettomasti.

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää huomata, että tämä opas on tarkoitettu niille, jotka haluavat nollata CSGO:n takaisin alkuperäisiin asetuksiin. Jos olet muuttanut pelin asetuksia ja haluat kääntää tehdyt muutokset takaisin, tämä opas voi auttaa sinua.

Ensimmäinen vaihe pelin palauttamisessa on löytää Steam-sovelluksessa CSGO ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella. Valitse avautuvasta valikosta ”Ominaisuudet”. Tämän jälkeen valitse ”Paikalliset tiedostot” välilehti ja napsauta ”Tarkista pelitiedostot”. Steam tarkistaa pelitiedostot ja korjaa tai lataa uudelleen mahdollisesti puuttuvat tai vioittuneet tiedostot.

Miten palauttaa koko CSGO – Helppo opas

Miten palauttaa koko CSGO - Helppo opas

Monet pelaajat saattavat kohdata ongelmia CSGO-pelin kanssa, kuten jumiutumista, hidastumista tai kaatumista. Nämä ongelmat voivat joskus johtua vioittuneista tiedostoista tai muista yhteensopivuusongelmista. Tämä helppo opas neuvoo, miten voit palauttaa koko CSGO-pelin alkuperäisiin asetuksiin.

Ennen kuin nollatat tai palautat CSGO-pelin, muista varmuuskopioida tärkeät tiedostot tai asetukset, jotka haluat säilyttää. Tämä varmistaa, että voit palauttaa ne myöhemmin tarvittaessa.

 1. Nollaa pelin asetukset:

  CSGO:ssa on sisäänrakennettu toiminto, joka nollaa pelin asetukset oletusarvoihinsa. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  1. Käynnistä CSGO ja siirry kohtaan ”Asetukset”.
  2. Valitse ”Pelin asetukset”.
  3. Etsi ja valitse ”Palauta ohjaimet oletusasetuksiin”.
  4. Vahvista valinta ja sulje asetukset.

  Tämä palauttaa peliin liittyvät näppäinasetukset ja näytön asetukset takaisin oletusarvoihin.

 2. Palauta tiedostot:

  Jos ongelma jatkuu pelin asetusten nollaamisen jälkeen, voit harkita koko CSGO-pelin palauttamista. Tämä vaihe korvaa pelin tiedostot uusilla tiedostoilla:

  1. Sulje CSGO ja Steam.
  2. Mene Steam-kirjastoon ja klikkaa hiiren oikealla näppäimellä CSGO-pelin kuvaketta.
  3. Valitse ”Ominaisuudet” ja siirry ”Paikalliset tiedostot” -välilehteen.
  4. Valitse ”Tarkista pelitiedostojen eheys” -vaihtoehto.
  5. Odota, kunnes Steam tarkistaa ja korjaa tarvittaessa pelin tiedostot.

  Tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa ja saatat joutua lataamaan joitain korvaavia tiedostoja pelin uudelleen asentamisen yhteydessä.

 3. Aseta peli uudelleen:

  Jos edelliset vaiheet eivät korjaa ongelmaa, voit harkita koko CSGO-pelin uudelleenasentamista. Tämä varmistaa, että kaikki pelin tiedostot ovat tuoreita ja toimivia:

  1. Poista CSGO Steam-kirjastosta.
  2. Lataa CSGO uudelleen Steamista.
  3. Asenna peli ja seuraa näytön ohjeita.

  Tämä varmistaa, että saat uusimman version CSGO:sta, mutta muistathan varmuuskopioida tarvitsemasi tiedostot ennen tätä toimenpidettä.

Toivottavasti tämä helppo opas auttaa sinua palauttamaan koko CSGO-pelin ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Muista aina varmuuskopioida tärkeät tiedostot ennen kuin teet mitään muutoksia peliin tai sen asetuksiin.

Kuinka nollata koko CSGO-peli

Kuinka nollata koko CSGO-peli

Kun pelissäsi on ongelmia, kuten kaatuu usein tai toimii hitaasti, yksi ratkaisu voi olla koko CSGO-pelin nollaaminen. Tämä voi auttaa korjaamaan ongelmat ja palauttamaan pelin ensimmäiseen asennustilaan.

Huomaa: Ennen kuin jatkat koko CSGO-pelin nollaamista, varmista, että tiedostot ovat varmuuskopioitu, koska tämä toimi poistaa kaikki pelitiedostot ja asetukset ja palauttaa ne alkuperäiseen tilaansa.

 1. Ensinnäkin sulje CSGO, jos se on auki. Varmista, että peli ei toimi taustalla ennen kuin jatkat.
 2. Avaa Steam-sovellus tietokoneellasi ja siirry ”Kirjasto” -välilehdelle ylävalikossa.
 3. Etsi CSGO-kohde kirjaston sisältä.
 4. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella CSGO-kohdetta ja valitse sitten ”Ominaisuudet” alavalikosta.
 5. Valitse avautuvasta ikkunasta ”Paikalliset tiedostot” -välilehti.
 6. Napsauta ”Selaa paikallisia tiedostoja” -painiketta. Tämä avaa CSGO-pelin asennuskansion.
 7. Poista kaikki kansion sisältö. Voit tehdä tämän valitsemalla kaikki tiedostot ja kansiot ja painamalla sitten ”Delete” -näppäintä.
 8. Palaa Steam-sovellukseen ja avaa CSGO uudelleen. Steam aloittaa nyt prosessin ladata puhtaat ja korvaavat pelitiedostot.

Siinä se! Olet nyt nollannut koko CSGO-pelin ja palauttanut sen alkuperäiseen tilaansa. Toivottavasti tämä auttaa korjaamaan pelin ongelmat, joita olet kohdannut.

Varmista varmuuskopiointi ennen skanismen aloittamista

Varmista varmuuskopiointi ennen skanismen aloittamista

Ennen kuin aloitat koko CS:GO-pelin palautusprosessin, on tärkeää varmistaa, että sinulla on varmuuskopio pelistä. Tämä auttaa sinua välttämään mahdollisia tietojen menetyksiä ja antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa peli nopeasti ja helposti tarvittaessa.

Kuinka varmuuskopioit pelitiedostosi riippuu pelin varmuuskopiointi tai tiedostojen säilyttämisvaihtoehdoista. Tässä on muutamia yleisiä tapoja varmuuskopioida CS:GO-pelin tiedostot:

 • Käytä Steamin varmuuskopiointiominaisuutta: Steam tarjoaa sisäänrakennetun varmuuskopiointiominaisuuden, jonka avulla voit varmuuskopioida ja palauttaa pelitiedostosi helposti. Noudattamalla Steamin ohjeita voit luoda varmuuskopion CS:GO-pelistä ennen kuin ryhdyt resetoimaan tai poistamaan sitä.
 • Kopioi pelitiedostot manuaalisesti: Jos et halua käyttää Steamin varmuuskopiointiominaisuutta, voit myös kopioida pelitiedostot manuaalisesti. Tämä vaatii hieman enemmän käsin koskemista, mutta se takaa, että sinulla on täysi varmuuskopio pelistäsi. Etsi CS:GO-pelimuistisi sijainti tietokoneellasi ja kopioi kaikki sen sisältämät tiedostot toiseen turvalliseen paikkaan, kuten ulkoiseen kiintolevyyn tai pilvitallennuspalveluun.

Muista, että varmuuskopiot ovat tärkeitä, koska ne mahdollistavat pelitiedostojen palauttamisen, jos jotain menee vikaan palautusprosessin aikana. Näin voit välttää pelin kokonaan korvaavia tai resetoiva toimenpiteitä, jos et halua menettää pelitietojasi.

Avaa Steam-asiakas

Avaa Steam-asiakas

Jos haluat palauttaa koko CSGO-pelin, sinun tulee avata Steam-asiakas tietokoneellasi. Steam on digitaalinen pelialusta, jossa voit ostaa ja pelata erilaisia pelejä, mukaan lukien CSGO.

Seuraavassa on ohjeet, miten avaat Steam-asiakkaan:

 1. Käynnistä Steam-asiakas: Etsi tietokoneesi työpöydältä Steam-ikonin (joka näyttää höyryä) tai etsi se Käynnistä-valikon kautta.
 2. Kirjaudu sisään tiliisi: Jos et ole vielä kirjautunut sisään Steam-tiliisi, syötä käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse ”Kirjaudu sisään”. Jos sinulla ei ole tiliä, luo uusi kirjautumalla Steamiin ja täyttämällä tarvittavat tiedot.
 3. Siirry ”Kirjastoon”: Kun olet kirjautunut sisään, löydät Steam-asiakkaan yläreunasta ”Kirjasto” -välilehden. Klikkaa sitä siirtyäksesi pelikirjastoon.
 4. Etsi CSGO-peli: Selaa pelikirjastossasi olevia pelejä ja etsi CSGO-peli. Voit käyttää hakutoimintoa vasemman yläkulman hakupalkissa, jos et löydä sitä helposti.
 5. Nollaa peli: Kun löydät CSGO-pelin, napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitse ”Ominaisuudet”. Siirry ”Paikalliset tiedostot” -välilehteen ja valitse ”Tarkista pelitiedostojen eheys”. Tämä prosessi tarkistaa ja korjaa tarvittaessa pelitiedostot.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, peli sinun CSGO-tililläsi pitäisi olla nyt palautettu ja nollattu. Voit yrittää käynnistää pelin uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on ratkaistu.

Miten voin palauttaa koko CSGO?

Voit palauttaa koko CSGO-pelin käyttämällä Steam-asiakasta. Mene ostettujen peliesi kirjastoon, valitse CSGO, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Poista paikallinen sisältö”. Tämän jälkeen voit ladata ja asentaa pelin uudelleen.

Miksi minun pitäisi palauttaa koko CSGO?

On monia syitä, miksi sinun kannattaa harkita CSGO-pelin palauttamista. Joskus pelin asennustiedostot voivat vioittua tai mennä rikki, mikä voi aiheuttaa pelin toimimattomuutta tai ongelmia. Palauttaminen voi auttaa korjaamaan nämä ongelmat ja pääsemään takaisin pelaamaan.

Pitääkö minun varmuuskopioida tiedostoni ennen CSGO:n palauttamista?

CSGO-pelin palauttaminen Steam-asiakkaan kautta poistaa kaikki peliin liittyvät tiedostot tietokoneeltasi. Jos sinulla on tärkeitä tiedostoja tai tallennuksia, suosittelemme varmuuskopioimaan ne ennen palauttamista, jotta et menetä niitä.

Tuleeko minun ladata CSGO uudelleen palauttamisen jälkeen?

Kyllä, kun olet palauttanut CSGO:n Steam-asiakkaan kautta, sinun täytyy ladata ja asentaa peli uudelleen. Steam-asiakas aloittaa automaattisesti latausprosessin pelin palauttamisen jälkeen.

Kuinka kauan CSGO:n palauttaminen vie?

CSGO:n palauttamisen kesto riippuu internet-yhteytesi nopeudesta ja pelin koon. Isojen pelien kuten CSGO:n lataaminen voi kestää jonkin aikaa, joten varaudu siihen, että palauttamisprosessi voi kestää useita tunteja tai jopa päiviä hitaalla yhteydellä.

Mikä on CSGO?

CSGO eli Counter-Strike: Global Offensive on suosittu moninpelipeli, joka kuuluu Counter-Strike-pelisarjaan. Se on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa kaksi joukkuetta, terroristit ja vastarintaliikkeen jäsenet, taistelevat toisiaan vastaan erilaisissa pelitiloissa.

Miten palauttaa koko CSGO?

CSGO: n kokonaan palauttaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain seurata joitain yksinkertaisia vaiheita. Ensinnäkin, sulje Steam ja varmista, että peli ei ole käynnissä taustalla. Etsi sitten Steam-kirjasto -ikkuna Steam-sovelluksessa, napsauta hiiren kakkospainikkeella CSGO-tiedoston nimeä ja valitse ”Ominaisuudet”. Siirry ”Paikalliset tiedostot” -välilehteen ja valitse ”Tarkista pelitiedostojen eheys”. Tämä prosessi tarkistaa CSGO-tiedostojen eheyden ja lataa tarvittaessa puuttuvat tai vioittuneet osat.

КСГО за 6 минут [Анимация]

30 IGL Moments That Shocked The CSGO Universe!

Vastaa