Miten poistan Count Cash -toiminnon puhelimestani

Miten poistan Count Cash -toiminnon puhelimestani

Miten poistan Count Cash -toiminnon puhelimestani

Count Cash on kätevä toiminto, joka auttaa sinua pitämään kirjaa taloudellisesta tilanteestasi suoraan puhelimestasi käsin. Se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa tuloistasi ja menoistasi, auttaen sinua hahmottamaan rahankäyttöäsi paremmin. Kuitenkin, jos et enää tarvitse tätä toimintoa tai haluat säästää tilaasi puhelimessasi, voit helposti poistaa sen.

Kuinka voin saada Count Cash -toiminnon puhelimestani pois? Ensinnäkin, sinun tulisi tarkistaa puhelimesi sovellusten lista ja etsiä Count Cash -sovellus. Valitse sovellus ja pidä sormeasi sen päällä hetken aikaa, kunnes näet vaihtoehtoja. Valitse poista tai peruuta asennus -vaihtoehto, mikäli käytät Android-puhelinta. IPhone-puhelimissa sinun tulee siirtyä asetusten kautta sovellusten hallintaan ja poistaa Count Cash -sovellus sieltä.

Kuinka voin poistaa ”laske käteinen” toiminnon puhelimestani?

Kuinka voin poistaa

Jos sinulla on puhelimessasi ”Laske käteinen” -toiminto, mutta et tarvitse sitä tai haluat poistaa sen käytöstä, voit seurata seuraavia ohjeita:

 1. Avaa puhelimen asetukset.
 2. Etsi ”Sovellukset” -osio ja avaa se.
 3. Etsi ”Laske käteinen” tai vastaava sovellus.
 4. Avaa sovellusasetukset.
 5. Etsi ”Poista sovellus” tai vastaava vaihtoehto.
 6. Vahvista poisto valitsemalla ”Kyllä” tai vastaava vaihtoehto.

Voit myös tarkistaa puhelimen käyttöoppaasta tai valmistajan verkkosivuilta tarkemmat ohjeet ”Laske käteinen” -toiminnon poistamiseksi.

Jos et pysty poistamaan ”Laske käteinen” -toimintoa edellä mainituilla tavoilla, voit harkita sovelluksen poistamista puhelimestasi. Voit tehdä tämän seuraamalla seuraavia ohjeita:

 1. Mene puhelimen sovellusten hallintaan.
 2. Etsi ”Laske käteinen” tai vastaava sovellus.
 3. Paina sovellusta pitkään, kunnes avautuu valikko.
 4. Valitse ”Poista sovellus” tai vastaava vaihtoehto.
 5. Vahvista poisto valitsemalla ”Kyllä” tai vastaava vaihtoehto.

On tärkeää huomata, että ”Laske käteinen” -toiminnon poistaminen puhelimestasi voi poistaa myös kaikki tallennetut tiedot ja asetukset. Varmista siis, että varmuuskopioit kaikki tarvittavat tiedot ennen toiminnon poistamista.

Avaa asetukset

Avaa asetukset

Jos haluat poistaa Count Cash -toiminnon puhelimestasi, sinun on avattava puhelimen asetukset. Tässä on kuinka voit tehdä sen:

 1. Avaa kotinäyttö painamalla puhelimen virtapainiketta.
 2. Etsi ja avaa Asetukset-sovellus puhelimen sovellusvalikosta.
 3. Selaa alaspäin Asetukset-valikossa ja valitse ”Sovellukset”.
 4. Etsi ”Count Cash” sovellus luettelosta asennetuista sovelluksista.
 5. Valitse ”Count Cash” sovellus.
 6. Paina ”Poista” -painiketta ja vahvista sitten poistaminen.

Näiden vaiheiden suorittamisen jälkeen Count Cash -toiminto on poistettu puhelimestasi.

Valitse sovellukset tai sovellustenhallinta

Jos haluat poistaa Count Cash -toiminnon puhelimestasi, ensimmäinen asia mitä sinun tulee tehdä on avata asetukset-sovellus. Tämä sovellus näyttää yleensä hammasratas-kuvakkeelta, ja sen tarkoituksena on antaa pääsy puhelimen erilaisiin asetuksiin ja hallintatoimintoihin.

Kun olet avannut asetukset-sovelluksen, sinun tulee etsiä sovellukset tai sovellustenhallinta -vaihtoehto. Tämä vaihtoehto voi vaihdella eri puhelinmalleissa, joten se voi olla nimeltään hieman eri tavalla tai sijaita eri sijainnissa.

Kun olet löytänyt sovellukset tai sovellustenhallinta -vaihtoehdon, napauta sitä avataksesi sen. Tämän jälkeen sinulle näytetään luettelo kaikista puhelimeesi asennetuista sovelluksista. Etsi listalta Count Cash -sovellus ja napauta sitä.

Riippuen puhelimesi asetuksista, saatat nähdä valinnan ”Poista”, ”Poista sovelluksen tiedot” tai vastaavanlaisen vaihtoehdon. Napauta tätä vaihtoehtoa poistaaksesi Count Cash -toiminnon puhelimestasi. Tämän jälkeen saatat joutua vahvistamaan poistotoiminnon napauttamalla ”OK” tai vastaavaa.

Kun olet poistanut Count Cash -sovelluksen puhelimestasi, voit olla varma, että se ei enää aiheuta häiriöitä tai vie mitään tilaa laitteestasi. Voit myös olla rauhallisin mielin, sillä tietosi ja henkilökohtaiset tiedot ovat edelleen turvassa.

Etsi ”laske käteinen” sovellus ja napauta sitä

Etsi

Kun haluat poistaa ”Count Cash” -toiminnon puhelimestasi, sinun tulee ensin löytää sovellus, jota käytät käteisen laskemiseen. Useimmissa tapauksissa tämä sovellus löytyy valmiiksi asennettuna puhelimestasi, mutta jos et ole varma, voit tarkistaa sovellusten luettelosta.

Avaa sovellusten luettelo napauttamalla puhelimesi aloitusnäytössä olevaa sovellusten ikonia. Etsi sitten ”laske käteinen” sovellus. Se voi olla nimeltään ”Count Cash”, ”RahaLaskuri” tai vastaava.

Huomaa: Jos et löydä sovellusta, se saattaa olla piilotettuna tai nimetty eri tavalla. Voit kokeilla myös käyttää puhelimen hakutoimintoa ja etsiä ”käteisenlaskija”, ”setelilaskuri” tai vastaavia avainsanoja.

Kun olet löytänyt ”laske käteinen” sovelluksen, napauta sitä avataksesi sen. Sovelluksen avaaminen voi kestää hetken, jos et ole käyttänyt sitä aiemmin.

Avattuasi sovelluksen näet todennäköisesti määrittelemättömän summan käteistä. Käytä sovelluksen valikkoa tai toimintopainiketta siirtyäksesi sovelluksen asetuksiin tai poistaaksesi sen kokonaan. Nämä vaiheet voivat vaihdella puhelinmallin ja käyttöjärjestelmän mukaan, joten suosittelemme tarkistamaan puhelimesi ohjeista tarkemmat ohjeet.

Muista, että poistaessasi ”Count Cash” -toiminnon puhelimestasi menetät kaikki tallentamasi tiedot ja asetukset. Jos haluat säilyttää tietosi, esimerkiksi laskutuksen tai tilastot, kannattaa varmuuskopioida nämä tiedot etukäteen.

Kuinka saan ”laske rahaa” toiminnon pois päältä puhelimessani

Kuinka saan

Jos olet huomannut ”laske rahaa” toiminnon puhelimessasi ja haluat poistaa sen käytöstä, tässä on muutama vaihe, jonka avulla voit tehdä sen:

 1. Mene puhelimen asetuksiin.
 2. Etsi ”Sovellukset” tai ”Sovellustenhallinta” -kohta.
 3. Etsi ”Count Cash” -sovellus listalta ja avaa se.
 4. Valitse ”Poista” tai ”Poista käytöstä” -vaihtoehto.
 5. Seuraa näytölle tulevia ohjeita vahvistaaksesi toiminnon poiston.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, ”laske rahaa” toiminto ei enää ole käytettävissä puhelimessasi.

Avaa sovellusvalikko

Jos haluat poistaa Count Cash -toiminnon puhelimestasi, sinun täytyy avata sovellusvalikko ja etsiä sovellus, jota haluat muokata. Toimi seuraavasti:

 • Paina puhelimesi kotipainiketta tai pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta avataksesi sovellusvalikon.
 • Etsi sovellusvalikosta Count Cash -sovellus. Sovellukset yleensä järjestetään aakkosjärjestykseen tai asennusjärjestykseen.
 • Kun olet löytänyt Count Cash -sovelluksen, paina pitkään sen kuvaketta.
 • Avautuu valikko, jossa voit valita eri vaihtoehtoja.
 • Valitse ”Poista” tai ”Poista sovellus” -vaihtoehto. Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan toiminto.
 • Sovellus poistetaan laitteestasi ja Count Cash -toiminto ei enää ole käytettävissä.

Huomaa, että tarkat vaiheet voivat hieman vaihdella puhelimen mallista ja käyttöjärjestelmästä riippuen. Jos et löydä sopivaa ”Poista” – tai ”Poista sovellus” -vaihtoehtoa, voit yrittää etsiä sovelluksen asetuksia tai etsiä apua puhelimen valmistajan tuesta.

Etsi ”laske rahaa” sovellus

Etsi

Jos et halua käyttää Count Cash -toimintoa puhelimessasi, voit poistaa sen etsimällä sovelluksen sekä poistamalla sen laitteestasi. Tässä on miten:

 1. Avaa puhelimesi sovelluskauppa (esim. App Store tai Google Play)

 2. Etsi hakukentästä ”laske rahaa” sovellus

 3. Saattaa olla useita sovelluksia, jotka tarjoavat samanlaista toiminnallisuutta. Tarkista sovelluksen kuvaus tai arvostelut varmistaaksesi, että valitset oikean sovelluksen

 4. Asenna valitsemasi sovellus laitteeseesi

 5. Palaa puhelimen aloitusnäytölle ja etsi uusi ”laske rahaa” sovellus

 6. Aloita käyttö ja nauti uudesta sovelluksesta!

On myös hyvä käydä läpi puhelimesi sovellusluettelo ja poistaa Count Cash -toimintoa tarjoava sovellus, jos se on jo asennettuna. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Siirry puhelimen asetukset-valikkoon

 2. Etsi ja valitse ”Sovellukset” tai ”Sovellusmanageri”

 3. Etsi listalta ”laske rahaa” sovellus

 4. Napauta sovellusta ja valitse ”Poista” tai ”Poista asennus”

 5. Vahvista toiminto tarvittaessa

Näiden vaiheiden avulla voit poistaa Count Cash -toiminnon puhelimestasi ja löytää uuden sovelluksen tarvittavaan toiminnallisuuteen.

Miten voin poistaa Count Cash -toiminnon puhelimestani?

Voit poistaa Count Cash -toiminnon puhelimestasi seuraavasti:

Kuinka voin poistaa Count Cash -toiminnon puhelimestani?

Count Cash -toiminnon poistaminen puhelimestasi on helppoa, seuraa näitä ohjeita:

Tarvitsen apua Count Cash -toiminnon poistamisessa, voisitteko auttaa?

Totisesti! Tässä on opas, miten poistat Count Cash -toiminnon puhelimestasi:

Miten Count Cash -toiminnon voi poistaa puhelimesta?

Poista Count Cash -toiminto puhelimestasi noudattamalla näitä vaiheita:

Olen yrittänyt poistaa Count Cash -toimintoa puhelimestani, mutta se ei toimi. Mitä teen?

Jos et saa Count Cash -toimintoa poistettua puhelimestasi, kokeile näitä ratkaisuja:

Kuinka rootata anroid

twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO]

Vastaa