Myytävänä oleva omaisuus Ranskassa

Myytävänä oleva omaisuus Ranskassa

Asunto myytävänä Ranskassa

Ranskassa on tarjolla monia houkuttelevia kiinteistöjä, joihin kuuluu muun muassa myytäviä kerrostaloasuntoja. Nämä asunnot tarjoavat ihanteellisen tilaisuuden sekä ensiasunnon ostajille että sijoittajille, jotka haluavat hyödyntää Ranskan kiinteistömarkkinoiden dynaamista luonnetta.

Ranskassa on paljon erilaisia asuntoja myytävänä eri puolilla maata. Olipa mieltymyksesi sitten modernit asunnot suurkaupunkien keskustoissa tai perinteiset charmikkaat asunnot viehättävissä rannikkokaupungeissa, valikoima on laaja ja monipuolinen.

Myyntiin olevat asunnot ovat usein hyvin suunniteltuja, valoisia ja varustettu korkealaatuisilla palveluilla. Ranskassa tarjotaan myös mahdollisuuksia nauttia upeista näkymistä esimerkiksi merelle, vuorille tai historiallisiin nähtävyyksiin.

Myytävänä oleva huoneisto Ranskassa

Myytävänä oleva huoneisto Ranskassa

Oletko unelmoinut omasta huoneistosta Ranskassa? Tämä on tilaisuutesi! Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa unelmiesi asunto Ranskasta.

Tarjolla on viehättävä kerrostaloasunto, joka sijaitsee Ranskassa. Tämä tilava asunto tarjoaa kauniit maisemat ja hyvän sijainnin lähellä palveluita ja nähtävyyksiä.

 • Asunnon ominaisuudet:
 • 4 makuuhuonetta
 • Tilava olohuone
 • Komplett varusteltu keittiö
 • 2 kylpyhuonetta

Asunnon sijainti tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon ja kaupunkiin. Kävelyetäisyydellä on useita ravintoloita, kauppoja ja kulttuurikohteita. Lisäksi lähistöllä on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Jos olet kiinnostunut tästä huoneistosta Ranskassa, ota yhteyttä meihin. Huomioimme vain vakavat ostajaehdokkaat. Tämä huoneisto on ainutlaatuinen tilaisuus, joten älä menetä mahdollisuutta ostaa oma loma-asunto Ranskasta.

Asunnon sijainti Ranskassa

Asunnon sijainti Ranskassa

Myytävänä oleva asunto sijaitsee kerrostalossa Ranskassa. Tämä huoneisto on tarjolla potentiaalisille ostajille, jotka etsivät uutta kotia Ranskasta.

Asunnon sijainti on keskeisellä paikalla, lähellä kauppoja, ravintoloita ja muita tärkeitä palveluita. Se tarjoaa helpon pääsyn kaupungin keskustaan sekä hyvät liikenneyhteydet muihin kaupunginosiin.

 • Kerrostalo: Asunto sijaitsee modernissa kerrostalossa, joka tarjoaa mukavan ja turvallisen asuinympäristön.
 • Ranska: Asunto sijaitsee kauniissa Ranskassa, joka tunnetaan maailmanluokan ruoasta, viinistä ja kulttuurista.

Tämä asunto tarjoaa täydellisen mahdollisuuden asua ja nauttia Ranskan kauniista ympäristöstä. Etsitkö uutta kotia Ranskasta? Tämä myytävänä oleva huoneisto voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Ota yhteyttä välittäjään saadaksesi lisätietoja asunnosta ja sen sijainnista.

Asunnon koko ja tilat

Asunnon koko ja tilat

Tämä asunto Ranskassa sijaitsee kerrostalossa ja se on myynnissä. Kyseessä on tilava huoneisto, jossa on runsaasti tilaa eri huoneille ja toiminnoille.

Asunto koostuu useasta huoneesta, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia asumiseen. Asunnossa on muun muassa olohuone, keittiö, kylpyhuone ja makuuhuoneet. Olohuone on tilava ja valoisa, täydellinen rentoutumiseen ja viihtymiseen perheen ja ystävien kanssa.

Keittiö on modernisti varusteltu ja siellä on runsaasti tilaa ruuanlaittoon ja säilytykseen. Kylpyhuoneessa on sekä suihku että kylpyamme, joten voit valita haluamasi rentoutumistavan päivittäiseen hyvinvointiin.

Makuuhuoneissa on tilavat kaapit säilytystä varten ja ne tarjoavat rauhallisen ympäristön levätä ja nukkua. Huoneisto sijaitsee kerrostalossa, joten sieltä avautuu kaunis näkymä ympäröivään ympäristöön.

Asunnon koko ja tilat yhteenvetona:

 • Tilava olohuone
 • Moderni keittiö
 • Kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella
 • Makuuhuoneet, joissa tilavat kaapit
 • Kaunis näkymä ympäristöön

Tämä asunto tarjoaa laadukkaat ja viihtyisät tilat asumiseen Ranskassa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut ostamaan tämän huoneiston!

Kerrostalo myynnissä Ranskassa

Kerrostalo myynnissä Ranskassa

Ranskassa on tarjolla monia kiinnostavia vaihtoehtoja, jos etsit asuntoa tai kerrostaloa myytävänä. Ranskassa on pitkä ja monipuolinen asuntomarkkinoiden historia, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia niin ensiasunnon ostajille kuin sijoittajillekin.

Kerrostalo on usein hyvä vaihtoehto, kun etsit asuntoa Ranskassa. Kerrostaloissa asunnot sijaitsevat yleensä keskeisillä alueilla kaupungeissa, lähellä palveluita ja nähtävyyksiä. Kerrostaloissa on usein myös yhteiset tilat, kuten pesutupa, autotalli tai uima-allas, mikä tekee asumisesta mukavampaa ja vaivattomampaa.

 • Keskustassa sijaitsevissa kerrostaloissa on usein näkymät kaupungin historiallisiin kohteisiin ja vilkkaaseen kaupunkikuvaan.
 • Rannalla sijaitsevista kerrostaloasunnoista voi nauttia upeista merinäkymistä ja kävellä suoraan hiekkarannalle.
 • Vuoristoalueiden kerrostaloissa voi ihastella upeita maisemia ja nauttia ulkoilumahdollisuuksista.

Oli sijainti sitten mikä tahansa, kerrostaloasunnolla Ranskassa on usein hyvä jälleenmyyntiarvo ja se voi olla myös hyvä sijoituskohde. Ranskan asuntomarkkinat ovat olleet viime vuosina vakaat ja hinnat ovat kehittyneet suotuisasti. Lisäksi Ranska tarjoaa monia vero- ja rahoitusjärjestelyitä, jotka kannustavat ulkomaalaisia sijoittamaan kiinteistöihin maahan.

Kerrostalo myynnissä Ranskassa Ominaisuudet Hinta
Paris, Champs-Élysées 4 huonetta, 100 m² 1 500 000 €
Nice, Promenade des Anglais 2 huonetta, 80 m² 750 000 €
Provence-Alpes-Côte d’Azur, Cannes 3 huonetta, 120 m² 1 200 000 €

Olet sitten ensiasunnon ostaja tai sijoittaja, Ranskasta löytyy varmasti sopiva kerrostaloasunto juuri sinulle. Tutustu tarjontaan, ota yhteyttä kiinteistönvälittäjään ja aloita unelmiesi asunnon etsintä Ranskasta!

Kerrostalon sijainti Ranskassa

Kerrostalon sijainti Ranskassa

Ranskassa on tarjolla monia erilaisia asuntoja myytäväksi. Yksi vaihtoehto on kerrostaloasunnot, jotka tarjoavat mukavan ja käytännöllisen asumisratkaisun.

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan kerrostaloasunnon Ranskasta, on tärkeää ottaa huomioon sijainti. Ranskassa on lukuisia kauniita kaupunkeja ja alueita, joista voit löytää unelmiesi asunnon. Voit valita sekä suurten kaupunkien että maaseudun väliltä, riippuen omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi.

Ranskan pääkaupunki Pariisi tunnetaan maailmanlaajuisesti kauniista arkkitehtuuristaan ja taiteestaan. Pariisista löytyy monia ihastuttavia kerrostaloasuntoja myytävänä, jotka sijaitsevat esimerkiksi Seinen varrella tai viehättävien kaupunginosien keskustassa.

Muita suosittuja kaupunkeja Ranskassa, joista löytyy kerrostaloasuntoja myytävänä, ovat esimerkiksi Nizza, Marseilles, Lyon ja Bordeaux. Näissä kaupungeissa on tarjolla erilaisia asuntoja eri hintaluokissa ja eri alueilla.

Jos taas haaveilet elämästä maaseudulla, Ranskalla on myös paljon tarjottavaa. Voit löytää viehättäviä kerrostaloasuntoja esimerkiksi Ranskan Rivieralta tai Ranskan alppialueilta. Näissä maisemissa voit nauttia kauniista luonnosta ja rentoutua rauhallisessa ympäristössä.

Ranska tarjoaa siis monipuolisia vaihtoehtoja kerrostaloasunnon ostajille. Riippumatta siitä, etsitkö kaupungin vilinää vai maaseudun rauhaa, Ranskassa löytyy varmasti sinulle sopiva asunto myyntiin.

Kerrostalon ominaisuudet ja palvelut

Kerrostalon ominaisuudet ja palvelut

Tämä myytävänä oleva asunto Ranskassa sijaitsee kerrostalossa, jossa on monia houkuttelevia ominaisuuksia ja palveluita.

Kerrostalo tarjoaa mukavan ja kätevän asumiskokemuksen. Se sijaitsee kätevästi lähellä kauppoja, ravintoloita ja julkista liikennettä, mikä tekee sen asukkaille helpon tavan elää kaupungissa. Lisäksi kerrostalon sijainti tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään ympäristöön.

 • Hissi: Kerrostalossa on hissi, joka helpottaa asukkaiden liikkumista ylemmistä kerroksista alaspäin. Tämä on erityisen kätevää vanhemmille ihmisille tai liikuntarajoitteisille henkilöille.
 • Pysäköinti: Asukkailla on mahdollisuus käyttää kerrostalossa olevaa pysäköintitilaa. Tämä on erittäin hyödyllistä niille, jotka omistavat auton ja tarvitsevat turvallisen paikan sen säilyttämiseen.
 • Uima-allas: Kerrostalon yhteydessä on yhteinen uima-allas, jossa asukkaat voivat rentoutua ja viettää aikaa. Uima-allas on hyvä tapa pitää kuntoa yllä ja nauttia aurinkoisista Ranskan päivistä.
 • Puutarha-alue: Kerrostalossa on myös kaunis puutarha-alue, jossa asukkaat voivat rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Puutarha tarjoaa viihtyisän ympäristön piknikille, lukemiselle tai yksinkertaisesti rauhoittumiseen.

Tämä myytävänä oleva kerrostaloasunto Ranskassa on täynnä houkuttelevia ominaisuuksia ja palveluita, jotka tekevät siitä houkuttelevan asumisvaihtoehdon.

Mitä tietoja minun pitäisi tietää asunnosta, joka on myytävänä Ranskassa?

Kun etsit asuntoa Ranskasta, sinun tulisi tietää asunnon hinta, sijainti, koko, huoneiden määrä, mahdolliset remontit ja asunnon kunto. Lisäksi kannattaa selvittää asunnon läheisyydessä olevat palvelut, kuten koulut, kaupat, ravintolat ja julkinen liikenne. On myös tärkeää tutkia alueen hintataso ja asuntomarkkinoiden tilanne.

Mitä asunnon ostamisessa Ranskassa pitää ottaa huomioon?

Asunnon ostamisessa Ranskassa on hyvä ottaa huomioon joitain seikkoja. Ensinnäkin, sinun tulisi tutustua Ranskan asuntokaupan lainsäädäntöön ja prosesseihin. On myös suositeltavaa käyttää asiantuntijaa, kuten kiinteistönvälittäjää tai asianajajaa, jolla on kokemusta Ranskan kiinteistömarkkinoista. Lisäksi asunnon ostamisessa kannattaa tarkistaa asunnon oikeudellinen ja tekninen tila, sekä neuvotella myyjän kanssa hinnasta ja ehdoista.

Mistä löydän asuntoja, jotka ovat myynnissä Ranskassa?

Asuntoja, jotka ovat myynnissä Ranskassa, voit löytää eri lähteistä. Voit aloittaa etsinnän käyttämällä kiinteistönvälittäjiä, jotka ovat erikoistuneet Ranskan kiinteistömarkkinoihin. Lisäksi voit selata verkkosivustoja, jotka tarjoavat tietoa asunnoista myynnissä Ranskassa. On myös suositeltavaa tutustua paikallisten sanomalehtien ja ilmoitustaulujen tarjontaan. Voit myös kysyä suosituksia paikallisilta asukkailta tai ystäviltä.

Minkä verran asunnot Ranskassa maksavat keskimäärin?

Asunnot Ranskassa vaihtelevat suuresti hinnoiltaan riippuen sijainnista, koosta, kunnosta ja alueen hintatasosta. Pääkaupungissa Pariisissa hinnat ovat yleensä korkeammat kuin muualla maassa. Keskimäärin voit odottaa maksavasi noin 3 000 – 6 000 euroa neliömetriltä asunnon hintaa Ranskassa. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä on vain suuntaa-antava hinta ja todellinen hinta voi vaihdella merkittävästi alueittain ja asunnon ominaisuuksien perusteella.

Tarvitsenko luvan ostaa asunto Ranskasta, jos en ole Ranskan kansalainen?

Ranskassa ei ole rajoituksia ulkomaalaisten kiinteistön omistamiselle, joten voit ostaa asunnon Ranskasta ilman lupaa, vaikka et olisi Ranskan kansalainen. Kuitenkin joitain erityissääntöjä ja -menettelyjä voi olla voimassa tietyille kohteille tai alueille, kuten rannikkoalueille tai maaseutualueille. On suositeltavaa tutustua paikalliseen lainsäädäntöön ja neuvotella asiantuntijan kanssa ennen kuin teet päätöksen asunnon ostamisesta Ranskasta.

Missä Ranskassa myytävä kiinteistö sijaitsee?

Kiinteistö sijaitsee Etelä-Ranskassa, kauniin Provencen alueella.

Milloin kiinteistö on rakennettu?

Kiinteistö on rakennettu vuonna 1800, ja sitä on myöhemmin remontoitu ja modernisoitu.

VAIHDETAAN MEIDÄN ELÄMÄT PÄIVÄKSI

Vastaa