Myytävänä ylellinen talo Pattayassa – Nauti luksuksesta ja hienovaraisuudesta

Myytävänä ylellinen talo Pattayassa – Nauti luksuksesta ja hienovaraisuudesta

Myytävänä ylellinen talo Pattayassa Nauti luksuksesta ja hienovaraisuudesta

Pattaya on Thaimaan suosituimpia turistikohteita, jossa yhdistyy upea maisema, uima-allas, luksus ja hienovaraisuus. Jos haaveilet omasta yksityisestä keitaasta eteläisessä Thaimaassa, tämä kiinteistö on täydellinen valinta.

Ylellisessä talossa on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta voit nauttia täydellisestä lomasta. Talon hintaan sisältyy uima-allas, kuntosali, yksityinen piha ja merinäköala. Lisäksi asunto on sisustettu tyylikkäästi ja modernisti, joten voit nauttia luksuksesta täysin siemauksin.

Tämä on tilaisuutesi ostaa oma huvila Pattayasta ja uppoutua täysin rentouttavaan ympäristöön. Tämä ylellinen talo tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa ja vielä enemmän. Olit sitten kokenut kiinteistösijoittaja tai etsit vain unelmiesi lomakotia, tämä on täydellinen vaihtoehto sinulle. Tartu tilaisuuteen ja osta tämä ainutlaatuinen kiinteistö Pattayassa jo tänään!

Varaa oma ylellinen lomakoti Pattayasta ja nauti luksuksesta ja hienovaraisuudesta ainutlaatuisessa ympäristössä. Tämä on sijoitus, joka tarjoaa sinulle paikan, jossa voit rentoutua ja nauttia upeista maisemista ja ympäröivästä luonnosta.

Luo omat muistosi ja elä elämääsi täydellisessä ylellisyydessä Pattayassa.

Hienostunut asuintalo

Hienostunut asuintalo

Tämä yksityinen luksustalo Pattayassa tarjoaa ylellisen asumiskokemuksen, jossa voit nauttia hienostuneesta ja harkitusta suunnittelusta. Talohinta on kilpailukykyinen, mikä tekee tästä kiinteistöstä houkuttelevan vaihtoehdon ostajille, jotka etsivät korkealuokkaista asumista.

Tämä upea talo sisältää kaikki mukavuudet, joita voit odottaa luksuskodilta. Uima-allas tarjoaa täydellisen paikan rentoutua ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Maisemat talolta ovat henkeäsalpaavat, ja voit ihailla kaunista luontoa ja ympäröivää maisemaa.

Talon design on huolella suunniteltu, ja jokainen yksityiskohta kuvastaa hienostuneisuutta. Korkealaatuiset materiaalit ja viimeistelyt tekevät tästä talosta todellisen taideteoksen. Asunto tarjoaa tilavaa ja avointa elintilaa, jossa on runsaasti luonnonvaloa.

Siinä on myös monia muita ominaisuuksia, kuten moderni keittiö, jossa on laadukkaat laitteet, tilava makuuhuone, jossa on oma kylpyhuone ja kätevät säilytystilat. Kiinteistössä on myös turvallisuusjärjestelmä, joka takaa asukkaiden turvallisuuden.

Pattayalla sijaitseva ylellinen asuintalo

Pattayalla sijaitseva ylellinen asuintalo

Tervetuloa Pattayan ylelliseen asuintaloon, joka tarjoaa yksityistä ja ylellistä asumista upealla merinäköalalla. Tämä asunto tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luksusta ja hienovaraisuutta, jotka on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin tarpeet ja odotukset.

Asuintalossa on moderni ja tyylikäs design, joka tarjoaa upean maiseman Pattayan kauniille rannoille ja merelle. Asunnon tilavat huoneet on sisustettu huolella ja tyylikkäästi, ja tarjoavat parasta mukavuutta ja rentoutumista asukkailleen.

 • Yksityinen sijainti
 • Merenäköala
 • Luksusomainen design
 • Uima-allas
 • Kiinteistöpalvelut

Tämä ylellinen asuintalo tarjoaa myös uima-altaan, jossa voit nauttia päivästäsi auringossa tai rentoutua ja viilentää itseäsi. Kiinteistössä on myös laaja valikoima palveluita, kuten kuntokeskus, sauna, spa ja 24/7 turvallisuus, jotka tekevät asumisesta entistäkin mukavampaa ja huolettomampaa.

Jos olet kiinnostunut luksusasumisesta Pattayalla, tämä ylellinen asuintalo on täydellinen valinta. Ota yhteyttä meille ja varaa oma luksusasuntosi Pattayalta jo tänään!

Erittäin korkeatasoiset asuintilat

Erittäin korkeatasoiset asuintilat

Tämä ylellinen talo Pattayassa tarjoaa erittäin korkeatasoiset asuintilat, jotka näyttävät suunnittelun ja yksityiskohdat. Jokainen asunto on suunniteltu tarkasti hienostuneen estetiikan ja toiminnallisuuden yhdistämiseksi.

Asunnon sisustus on suunniteltu tyylikästä designia ja yksityisyyttä ajatellen. Lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista avautuu henkeäsalpaava merinäköala, joka tarjoaa rauhallisen ja kauniin ympäristön asukkaille. Tämä talo on varustettu kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla, jotka tekevät siitä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia luksuksesta.

 • Uima-allas ja poreallas tarjoavat ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.
 • Talon hinta sisältää myös yksityisen autotallin, joten asukkaat voivat nauttia huolettomasta ja turvallisesta pysäköinnistä.
 • Kiinteistö on täysin valmis muuttoon, joten asukkaat voivat nauttia upeista asuintiloista heti.

Tämän talon arkkitehti on luonut todellisen luksuskodin, joka ylittää kaikki odotukset. Sen tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja laadukas viimeistely tekevät siitä poikkeuksellisen kodin vaativimmille ostajille.

Laadukkaat ja hienostuneet sisustusmateriaalit

Laadukkaat ja hienostuneet sisustusmateriaalit

Tämä ylellinen kiinteistö Pattayassa on suunniteltu tarjoamaan yksityistä ja ylellistä asumista. Sen talohinta heijastaa sen maineikasta sijaintia ja kauniita merinäköaloja. Rakennusmateriaaleina on käytetty vain parhaita ja kestävimpiä aineksia.

Kun astut tähän upeaan asuntoon, sinut tervetulleeksi toivottaa ensiluokkainen sisustus, jossa yhdistyvät tyylikkyys, luksus ja hienovaraisuus. Huonekalut on valittu erityisen huolellisesti, ja jokainen yksityiskohta on suunniteltu hienostuneesti.

 • Materiaalit: Asunnon sisustuksessa on käytetty vain parhaita materiaaleja, kuten marmoria, puuta ja korkealaatuista muovimateriaalia. Nämä materiaalit luovat kestävän ja hienostuneen ilmeen koko asunnolle.
 • Väripaletti: Sisustuksessa on käytetty rauhoittavia neutraaleja sävyjä luomaan harmoninen ja rentouttava tunnelma. Beiget ja harmaat sävyt hallitsevat tilaa, luoden elegantin ja aikaa kestävän ilmeen.
 • Huonekalut: Huonekalut on valittu suunnitellusti ja niitä yhdistää moderni ja tyylikäs muotoilu. Laadukkaat materiaalit ja viimeistelyt tekevät niistä kestäviä ja hienostuneita.
 • Valaistus: Valaistus on suunniteltu korostamaan tilan kauneutta ja tuomaan tunnelmaa. Ripustuskoristeet ja valaistut hyllyjärjestelmät korostavat tilan arvokkuutta ja antavat sille ylellisyyttä.

Tässä ylellisessä asunnossa on kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi täydestä mukavuudesta. Sen hienostunut sisustus, sopivat materiaalivalinnat ja huolellisesti valitut huonekalut tekevät tästä asunnosta ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen paikan.

Pattayalla myytävänä oleva talo

Pattayalla myytävänä oleva talo

Pattayalla myynnissä oleva talo tarjoaa ylellistä asumista ja hienovaraista muotoilua. Tämä upea koti sijaitsee merenrannalla, tarjoten upeat merinäköalat kaikissa huoneissa.

Talo tarjoaa kaikki modernit mukavuudet ja ylellisyydet, joita voit odottaa. Siinä on tilava uima-allas ja terassi, jossa voit nauttia yksityisestä ja rentouttavasta ympäristöstä. Maisemapiha tarjoaa kauniin ympäristön ja lisää yksityisyyttä.

 • Luksus ja tyylikäs design
 • Merenrannalla sijaitseva asunto
 • Kauniit merinäköalat jokaisesta huoneesta
 • Tilava uima-allas ja terassi
 • Yksityinen ja rauhallinen ympäristö
 • Kaunis maisemapuutarha

Talon hinta on kilpailukykyinen, ja se tarjoaa erinomaisen sijoitusmahdollisuuden Pattayalla. Tämä on täydellinen koti niille, jotka etsivät luksusta ja yksinoikeutta kauniilla sijainnilla.

Minkälainen on tämä myytävänä oleva talo Pattayassa?

Tämä talo on erittäin ylellinen ja tarjoaa korkean tason hienostuneisuutta. Se on suunniteltu huolella ja siinä on monia ylellisiä ominaisuuksia.

Miksi tämä talo on niin kallis?

Tämä talo on suunniteltu ja rakennettu erittäin korkeatasoisesti, ja siinä on ylellisiä ominaisuuksia, kuten uima-allas, kylpyhuone, sauna ja panoraamanäkymä merelle. Siksi sen hinta on korkea.

Missä tämä talo sijaitsee Pattayassa?

Tämä talo sijaitsee Pattayan keskustassa, lähellä kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Se on erinomaisella paikalla ja siitä on lyhyt matka rannalle ja nähtävyyksiin.

Voiko tämän talon hintaa neuvotella?

Hintaa voidaan neuvotella, mutta se on jo alennettu suhteessa talon markkinahintaan. Jos olet kiinnostunut, voit ottaa yhteyttä myyjään ja keskustella hinnasta lisää.

Mitä muita palveluita tämä talo tarjoaa?

Tämä talo tarjoaa monia muita palveluita, kuten kuntosalin, uima-altaan ja 24/7 turvallisuuden. Lisäksi talossa on suuri puutarha ja autotalli.

Miksi talo sijaitsee Pattayassa?

Talo sijaitsee Pattayassa, koska kaupunki tarjoaa lukuisia luksuspalveluita ja upeita nähtävyyksiä, joita asukkaat voivat nauttia.

Uuden Perheenjäsenen Esittely – Pesu Ja Vahaus 23.4.2023 Thaimaa Pattaya

Vastaa