Myytävät asunnot Turun keskustassa – Kerrostaloasunnot lähellä palveluita

Myytävät asunnot Turun keskustassa – Kerrostaloasunnot lähellä palveluita

Myytävät asunnot Turun keskustassa - Kerrostaloasunnot lähellä palveluita | Sivuston nimi

Tervetuloa sivustolle, jossa tarjoamme laajan valikoiman myytäviä kerrostaloasuntoja Turun keskustassa. Olemme koonneet yhteen eri palveluntarjoajien ilmoitukset, jotta sinun olisi helppo löytää unelmiesi koti. Turun keskusta tarjoaa monipuoliset palvelut ja hienon asumiskokemuksen keskeisellä sijainnilla.

Turun keskusta on vilkas alue, joka houkuttelee niin opiskelijoita, työssäkäyviä kuin perheitäkin. Alueella on runsaasti viihtyisiä kerrostaloasuntoja, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan kodin. Voit valita asunnon läheltä liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, tai suunnata hieman syrjemmälle rauhallisempaan ympäristöön. Turku tunnetaan myös kauniista rakennuksistaan ja historiallisesta tunnelmastaan, jotka luovat ainutlaatuisen asumiskokemuksen.

Myytävät asunnot Turun keskustassa

Myytävät asunnot Turun keskustassa

Turun keskusta tarjoaa monia mahdollisuuksia asumiseen, ja sieltä löytyykin laaja valikoima myytäviä asuntoja. Erityisesti kerrostaloasuntoja on tarjolla paljon, mikä tekee keskustasta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat asua lähellä kaikkia palveluita.

Turku on Suomen vanhin kaupunki, ja sen keskusta on täynnä historiaa ja kulttuuria. Keskustan kerrostalot tarjoavat asukkaille mahdollisuuden nauttia kaupungin sykkeestä ja olla lähellä kaikkia tärkeitä palveluita. Monet keskustassa sijaitsevat kerrostalot ovat remontoituja ja modernisoituja, ja ne tarjoavat viihtyisän asumisvaihtoehdon kaupunkilaisille.

Kerrostaloasunnot Turun keskustassa

Kerrostaloasunnot Turun keskustassa

Keskustan kerrostaloasunnot ovat suosittuja asumisvaihtoehtoja monista syistä. Ensinnäkin, kerrostalossa asuminen tarjoaa mahdollisuuden asua lähellä kaikkia tärkeitä palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita ja kulttuurikohteita. Toiseksi, kerrostalot tarjoavat usein monia yhteisiä tiloja, kuten pesutupia, saunoja ja kerhohuoneita, jotka parantavat asumismukavuutta. Lisäksi monissa kerrostaloissa on hissi, mikä tekee asunnoista esteettömiä ja helposti saavutettavia.

Turun keskustassa on useita kerrostaloja, joista voi löytää myytäviä asuntoja eri hintaluokissa ja eri kokoisina. Tarjolla on niin yksiöitä kuin suurempia perheasuntoja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kerrostaloasunnot tarjoavat myös hyvän sijoitusmahdollisuuden niille, jotka haluavat ostaa asunnon vuokraus- tai myyntitarkoituksessa.

Kerrostaloasunnot lähellä palveluita

Kerrostaloasunnot lähellä palveluita

Etsitkö asuntoa Turun keskustasta? Meiltä löydät laajan valikoiman myytäviä kerrostaloasuntoja aivan keskustan tuntumasta. Kerrostaloasuminen tarjoaa monia etuja, kuten hyvän sijainnin lähellä palveluita sekä helppoa ja vaivatonta asumista.

Turun keskustassa on runsaasti kerrostaloja, joissa on tarjolla erikokoisia ja erilaisia asuntoja. Olit sitten etsimässä kompaktia yksiötä, tilavaa perheasuntoa tai modernia loft-asuntoa, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Keskusta-alueella sijaitsevien kerrostalojen läheisyydessä on myös monipuolinen valikoima palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, kahviloita, kulttuurikohteita ja urheilumahdollisuuksia.

Keskusta tarjoaa monia etuja

Keskusta tarjoaa monia etuja

Asuessa Turun keskustassa, saat nauttia kaupungin sykkeestä ja monipuolisista palveluista aivan kynnykselläsi. Voit helposti kävellä ostoksille, ulkoilemaan tai vaikka tapaamaan ystäviäsi. Keskustan alueella on myös hyvät liikenneyhteydet, joten voit helposti liikkua paikasta toiseen esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä.

Keskustassa sijaitsee myös paljon kulttuurikohteita, kuten teattereita, museoita ja gallerioita, joten voit nauttia kulttuurista käden ulottuvilla. Lisäksi keskustassa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, joten asuessasi keskustassa, sinulla on aina mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Tutustu myytäviin kerrostaloasuntoihin Turun keskustassa

Tutustu myytäviin kerrostaloasuntoihin Turun keskustassa

Alla esittelemme joitakin myytävinä olevia kerrostaloasuntoja Turun keskustasta. Voit tutustua kohteisiin tarkemmin ja ottaa yhteyttä meihin, jos olet kiinnostunut jostakin asunnosta.

  • Kompakti yksiö aivan keskustan tuntumassa. Pinta-ala 35m².
  • Tilava kolmio perheelle. Pinta-ala 85m².
  • Moderni loft-asunto historiallisessa rakennuksessa. Pinta-ala 100m².
Asunnon tyyppi Pinta-ala Hinta
Kompakti yksiö 35m² 150 000€
Tilava kolmio 85m² 300 000€
Moderni loft-asunto 100m² 400 000€

Ota yhteyttä meihin ja kerro millaisesta asunnosta olet kiinnostunut. Voimme auttaa sinua löytämään unelmiesi kerrostaloasunnon Turun keskustasta!

Sivuston nimi

Sivuston nimi

Tervetuloa Sivuston nimi -sivustolle! Täältä löydät laajan valikoiman myytäviä asuntoja Turun keskustassa. Etsitkö uutta kotia läheltä palveluita? Kerrostaloasunnot keskustassa ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat asua lähellä kaupungin sykettä ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Asunnot Turun keskustassa tarjoavat monia etuja. Voit kävellä lyhyen matkan päässä ravintoloihin, kauppoihin, kahviloihin ja muihin palveluihin. Turku onkin tunnettu vilkkaasta kulttuurielämästään, joten asuessasi keskustassa pääset helposti osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja nauttimaan kaupungin tarjonnasta.

  • Keskusta tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, kuten kuntosalit, uimahalli ja urheilukentät.
  • Turun keskustassa on useita puistoja ja viheralueita, joissa voit rentoutua ja nauttia luonnosta.
  • Keskusta on hyvin liikennöity alue, joten julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset. Voit helposti liikkua ympäri kaupunkia ja vaikka läheisiin kaupunkeihin.

Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi koti keskustasta. Kerrostaloasuntoja on tarjolla eri kokoisia ja hintaisia, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Ota yhteyttä ja järjestämme mielellämme esittelyajan. Tervetuloa turkulaiseen kerrostaloon!

Onko näissä myytävissä asunnoissa hissi?

Kyllä, monet näistä kerrostaloasunnoista Turun keskustassa on hissi.

Voinko saada asunnon lähellä kauppoja ja ravintoloita?

Kyllä, nämä kerrostaloasunnot sijaitsevat lähellä palveluita, kuten kauppoja ja ravintoloita.

Mitä muita palveluita on saatavilla lähellä näitä asuntoja?

Lähellä näitä asuntoja on useita muitakin palveluita, kuten kouluja, päiväkoteja ja liikuntapaikkoja.

Onko näissä asunnoissa parveketta tai pihaa?

Jotkut näistä kerrostaloasunnoista Turun keskustassa tarjoavat parvekkeen tai pihan asukkaille.

Saanko lisätietoja näistä myytävistä asunnoista?

Kyllä, voit saada lisätietoja näistä myytävistä asunnoista ottamalla yhteyttä asunnon myyjään tai käymällä sivustolla, jossa ne on ilmoitettu.

Mitä asuntoja on myytävänä Turun keskustassa?

Turun keskustassa on myynnissä laaja valikoima kerrostaloasuntoja eri kokoisina ja eri hintaluokissa. Voit löytää yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia asuntoja. Myynnissä olevat asunnot vaihtelevat myös sijainnin, ikävuoden ja kunnon suhteen.

Mikä on lähiympäristön palvelutarjonta kerrostaloasunnoissa Turun keskustassa?

Turun keskustan kerrostaloasumiseen liittyy monipuolinen palvelutarjonta. Asukkailla on helppo pääsy kauppoihin, ravintoloihin, kahviloihin ja muihin palveluihin. Keskustan alueella on myös koulut, päiväkodit, terveyskeskus ja muut tärkeät palvelut, jotka ovat helposti saavutettavissa lähialueelta.

Mikä on keskimääräinen hintataso kerrostaloasunnoille Turun keskustassa?

Keskustassa sijaitsevien kerrostaloasuntojen hinnat vaihtelevat suuresti riippuen monista tekijöistä, kuten sijainnista, asunnon koosta, kunnosta ja ikävuodesta. Keskimäärin kerrostaloasuntojen hinnat Turun keskustassa ovat kuitenkin korkeammat kuin sivummalla sijaitsevien alueiden hinnat. Esimerkiksi pienemmät yksiöt ja kaksiot voivat maksaa noin 100 000 – 200 000 euroa, kun taas suuremmat asunnot voivat nousta jopa yli 500 000 euroon.

TÄRKEÄ Tulosviikko UHKAA Nousua…

Vastaa