Norwich vastaan Birmingham ennakointi – Kuka voittaa

Norwich vastaan Birmingham ennakointi – Kuka voittaa

Norwich vastaan Birmingham ennakointi - Kuka voittaa

Veikkaus on käynnissä! Norwich ja Birmingham kohtaavat jännittävässä ottelussa, jossa molemmilla joukkueilla on kova halu voittaa. Norwich ja Birmingham ovat pitkään olleet keskikastin joukkueita, joten tämä kamppailu voi olla ratkaiseva heidän lopulliselle sijoitukselleen.

Norwich lähtee otteluun vahvana joukkueena, ja heillä onkin hyvä mahdollisuus ottaa voitto. Heidän hyökkäyspeli on ollut vakuuttavaa koko kauden ajan, ja heidän puolustuksensa on myös pitänyt hyvin pintansa. Norwich onnistuu luomaan paljon maalipaikkoja ja heidän tehokkuutensa maalinteossa on ollut vaikuttavaa.

Birminghamin pitää olla varuillaan, sillä vastustaja voi iskeä nopeasti vastaan. Birminghamin puolustuksen täytyy olla valmiina torjumaan Norwichin hyökkäykset ja pitämään vastustajaan maalittomana. Heidän maalivahtinsa täytyy myös olla huippuvireessä, jotta he voivat estää Norwichin maalit.

Vahvat joukkueet kohtaavat

Vahvat joukkueet kohtaavat

Norwich vastaan Birmingham -ottelu on vahvojen joukkueiden välinen kohtaaminen, joka herättää suurta mielenkiintoa jalkapallofanien keskuudessa. Molemmilla joukkueilla on vahvat pelaajat ja hyvä pelitaktiikka, joten ottelusta odotetaan tasaväkistä kamppailua.

Norwich on pitkään ollut yksi Englannin vahvimmista joukkueista. Heidän hyökkäyspeli on erityisen vaarallista, ja he ovat tehneet paljon maaleja kauden aikana. Norwichin puolustus on myös osoittanut vahvuutensa, ja he ovat pitäneet vastustajan maalimäärät minimissä. Ennustan, että Norwich tulee olemaan vahva vastustaja Birminghamille.

Birminghamilla on myös vahva joukkue, joka pystyy haastamaan Norwichin. Heidän puolustus on ollut hyvässä kunnossa, ja heidän maalivahtiensa torjunnat ovat olleet vaikuttavia. Birminghamin hyökkäyspeli on myös parantunut viime aikoina, ja he ovat pystyneet tekemään enemmän maaleja. Uskon, että Birmingham tulee olemaan Norwichille kova vastustaja.

Tämä ottelu on vaikea ennustaa, koska molemmilla joukkueilla on vahvuuksia. Saattaa olla, että ottelu päättyy tasapeliin ja pisteet jaetaan kumpaankin joukkueeseen. Odotan kuitenkin mielenkiintoista ja viihdyttävää ottelua, jossa molemmat joukkueet taistelevat voitostaan.

Historia ja tilastot

Historia ja tilastot

Norwich ja Birmingham ovat kohdanneet toisensa useita kertoja sekä Veikkausliigassa että kansainvälisissä kilpailuissa. Ennusteiden mukaan Norwich on ollut vahvempi joukkue näiden kahden välisissä kohtaamisissa, mutta Birmingham on myös osoittanut kykynsä haastaa vastustajansa.

Viimeisimmässä kohtaamisessa Norwich voitti Birminghamin maalein 2-0. Norwichin maalintekijöinä loistivat Teemu Pukki ja Emiliano Buendia. Tämä voitto vahvisti Norwichin asemaa sarjataulukossa.

Edelliset viisi kohtaamista:

Edelliset viisi kohtaamista:

 • 2020: Norwich vs Birmingham 2-0
 • 2019: Birmingham vs Norwich 1-1
 • 2018: Birmingham vs Norwich 3-1
 • 2018: Norwich vs Birmingham 1-0
 • 2017: Norwich vs Birmingham 2-0

Norwichin ja Birminghamin välisissä otteluissa on yleensä nähty vähemmän maaleja. Tämä voi johtua joukkueiden tiukasta puolustuspelistä tai vastustajien tehokkaasta maalivahdeista. Veikkausliigan tilastoista voidaan nähdä, että Norwich on tehnyt keskimäärin 1,5 maalia per ottelu, kun taas Birminghamin keskiarvo on 1,2 maalia.

Tulevassa ottelussa ennusteiden perusteella Norwich voi olla vahvoilla. Joukkueen hyökkäysvoima ja vahva puolustus antavat heille etulyöntiaseman. Birminghamin on kuitenkin tunnettu yllättävistä voitoistaan ja he voivat aina haastaa vastustajansa. Ottelun lopputulos voi olla tasainen ja jännittävä.

Edelliset kohtaamiset

Edelliset kohtaamiset

Veikkaus Norwich vastaan Birmingham ottelusta on lähellä mennä tasan. Edellisessä kohtaamisessa joukkueet päätyivät 0-0 tasapeliin, joten ennuste tästä ottelusta voi olla hyvin tasainen.

Norwich ja Birmingham ovat pelanneet useita kertoja vastakkain eri kilpailuissa, ja tulokset ovat vaihdelleet. On kuitenkin huomattava, että Norwich on ollut vahvempi joukkue viime vuosien aikana, joten heillä voi olla etulyöntiasema tässä ottelussa.

Tässä on muutama edellinen kohtaaminen Norwichin ja Birminghamin välillä:

Vuosi Kilpailu Ottelun tulos
2021 Englannin Mestaruussarja Tasapeli (0-0)
2020 Englannin FA Cup Norwich voitti (2-1)
2019 Englannin Mestaruussarja Norwich voitti (3-1)

Perusteella näistä tuloksista, voi sanoa, että Norwich on ollut vahvempi joukkue näissä kohtaamisissa. Kuitenkin jalkapallo-ottelut ovat aina täynnä yllätyksiä ja ennustaminen on vaikeaa, joten mikään ei ole varmaa tässä pelissä.

Molempien joukkueiden pelaajien tilastot

Molempien joukkueiden pelaajien tilastot

Molemmilla joukkueilla on vahva joukko pelaajia, jotka voivat vaikuttaa ottelun lopputulokseen. Tässä on lyhyt katsaus molempien joukkueiden pelaajien tärkeimpiin tilastoihin:

Norwich:

 • Teemu Pukki – Pukki on Norwichin hyökkääjä, jolla on vahva maalintekotilasto. Hän on tehnyt 15 maalia tällä kaudella ja ollut tärkeä osa joukkueen hyökkäystä.
 • Emiliano Buendía – Buendía on Norwichin keskikenttäpelaaja, jolla on hyvät syöttö- ja maalintekotilastot. Hän on antanut jo 10 maaliinjohtavaa syöttöä tällä kaudella.
 • Max Aarons – Aarons on Norwichin puolustaja, joka on tehnyt vahvan vaikutuksen sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Hän on myös antanut 6 maaliinjohtavaa syöttöä.

Birmingham:

 • Scott Hogan – Hogan on Birminghamin hyökkääjä, joka on tärkeä maalintekovoima joukkueelle. Hän on tehnyt 8 maalia tällä kaudella.
 • Jérémie Bela – Bela on Birminghamin keskikenttäpelaaja, jolla on vahvat syöttö- ja maalintekotilastot. Hän on antanut 7 maaliinjohtavaa syöttöä ja tehnyt 4 maalia.
 • Harlee Dean – Dean on Birminghamin puolustaja, joka on ollut joukkueen vahva puolustuksessa. Hänellä on hyvä taklaustilasto ja hän on auttanut pitämään vastustajat pois maalintekopaikoilta.

Näiden pelaajien lisäksi molemmilla joukkueilla on muitakin tärkeitä pelaajia, jotka voivat tehdä vaikutuksen ottelun kulkuun. Ottelun lopputulos voi riippua siitä, miten nämä avainpelaajat suoriutuvat kentällä.

Odotettu ottelu

Odotettu ottelu

Norwich vastaan Birmingham ottelu on yksi odotetuimmista tapahtumista jalkapallon ystävien keskuudessa. Molemmat joukkueet ovat kovia kilpailijoita ja tämä kohtaaminen voi olla erittäin jännittävä.

Birmingham on vahva joukkue, joka on tällä kaudella pelannut hyvin. Heillä on taitavia pelaajia ja heidän pelityylinsä on hallittua ja tehokasta. Tämä tekee heistä vaarallisen vastustajan Norwichille.

Norwich puolestaan on myös joukkue, jolla on vahva ryhmä pelaajia. Heidän pelityylinsä on nopea ja hyökkäävä, mikä tekee heistä arvaamattoman vastustajan. Heillä on myös hyvä ennätys kotiotteluissaan, mikä voi antaa heille etua tässä kamppailussa.

Tässä ottelussa odotetaan tiukkaa taistelua ja maaleja. Molemmat joukkueet haluavat voittaa ja saada tärkeitä pisteitä sarjataulukossa. Veikkaus tämän ottelun tuloksesta voi olla vaikeaa, sillä molemmilla joukkueilla on hyvät mahdollisuudet voittaa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Norwich vastaan Birmingham ottelu on odotettu kohtaaminen, jossa molemmat joukkueet taistelevat voitosta. Ennustus tästä ottelusta on vaikea tehtävä ja vain aika näyttää, kumpi joukkue tulee lopulta voittamaan.

Kuinka monta maalia Norwich on tehnyt tällä kaudella?

Norwich on tähän mennessä tehnyt yhteensä 52 maalia tällä kaudella.

Kuinka moni peli on päättynt Norwichin voittoon tällä kaudella?

Norwich on voittanut tällä kaudella 22 peliä.

Kuinka moni peli on päättynt Norwichin tappioon tällä kaudella?

Norwich on kärsinyt tappion tällä kaudella 4 pelissä.

Mikä on Norwichin voittoprosentti tällä kaudella?

Norwichin voittoprosentti tällä kaudella on 81%.

Kuinka monta pistettä Norwich on kerännyt tällä kaudella?

Norwich on kerännyt tällä kaudella yhteensä 70 pistettä.

Mikä on Norwich vastaan Birmingham ottelun ennakointi?

Norwich vastaan Birmingham ottelun ennakointi on ennustus ottelun lopputuloksesta ja tapahtumista.

Kuka voittaa Norwich vastaan Birmingham ottelun?

Voittajan ennustaminen ottelulle on vaikeaa, mutta Norwich ja Birmingham ovat molemmat vahvoja joukkueita, joten ottelu voi päättyä tasapeliin tai jommankumman joukkueen voittoon.

Kuinka hyvin Norwich joukkue on pelannut viime aikoina?

Norwich on pelannut erittäin hyvin viime aikoina. He ovat voittaneet useita pelejä peräkkäin ja ovat sarjataulukon kärjessä. Heidän hyökkäys ja puolustus ovat vahvoja.

Onko Birminghamilla mahdollisuus voittaa Norwich?

Kyllä, Birminghamilla on mahdollisuus voittaa Norwich. Heillä on vahva joukkue ja ovat pystyneet voittamaan joitain vahvoja vastustajia tällä kaudella. Ottelut voivat olla yllätyksellisiä ja mikä tahansa voi tapahtua.

Milloin Norwich vastaan Birmingham ottelu pelataan?

Norwich vastaan Birmingham ottelu pelataan ensi viikonloppuna lauantaina. Tarkka ajankohta ja paikka ovat vielä vahvistamatta. Pysy kuulolla tarkempia tietoja varten.

HIGHLIGHTS | Norwich City 2-2 Blues (4-2 on penalties)

Birmingham City v Norwich City | Play-off Final 2002 | Goals & Penalty Shootout

Vastaa