Oakley iridium tai polarisoitu – kumpi valita

Oakley iridium tai polarisoitu – kumpi valita

Oakley iridium tai polarisoitu – kumpi valita | Sivuston nimi

Valittaessa aurinkolaseja on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeet ja mieltymykset. Oakley on tunnettu brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia laseja, joista suosituimmat ovat iridium- ja polarisoidut linssit.

Iridium-lasit ovat suosittuja erityisesti urheilijoiden keskuudessa. Nämä linssit ovat päällystetty kestävällä peilikiillot, jotka vähentävät häikäisyä ja tekevät näkökentästä kirkkaan ja selkeän. Iridium-lasit tarjoavat myös hyvän suojan UV-säteitä vastaan, joten ne ovat erinomainen valinta aurinkoisiin päiviin.

Oakley iridium tai polarisoitu – kumpi valita?

Oakley iridium tai polarisoitu - kumpi valita?

Oakleyn aurinkolasit ovat suosittuja valinta urheilijoiden ja ulkoilmaihmisten keskuudessa. Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka joudut tekemään, kun valitset Oakley-laseja, on valita peilikiillot (iridium) tai polarisoidut linssit. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat erinomaisen suojan silmillesi, mutta niillä on erilaisia ominaisuuksia ja sovelluksia.

Peilikiillot (iridium)

 • Iridium-linssit ovat suosittuja valinta urheilijoille ja niille, jotka haluavat lasit, jotka erottuvat muista.
 • Iridium-linssien peilikiilto tarjoavat erinomaisen suojan haitallisilta auringon säteiltä ja vähentävät häikäisyä.
 • Lasien peilikiillot voivat vaihdella eri väreissä, kuten sininen, punainen ja vihreä, ja antaa sinulle persoonallisen ilmeen.

Polarisoidut linssit

 • Polarisoidut linssit poistavat tehokkaasti heijastuksia ja häikäisyä, jolloin näet selkeämmin ja mukavammin.
 • Polarisoidut linssit antavat lisäsuojaa silmillesi, kun olet aktiivisesti ulkona ja esimerkiksi ajat autolla tai harrastat vesiurheilua.
 • Polarisoidut linssit soveltuvat erityisesti niille, jotka viettävät paljon aikaa vedessä tai valoisilla alueilla.

Miten valita?

Kun valitset Oakleyn aurinkolaseja, sinun tulee harkita käyttötarkoitusta ja omia mieltymyksiäsi. Jos haluat tyylikkäät ja persoonalliset lasit, iridium-linssit voivat olla valintasi. Mikäli tarvitset lisäsuojaa heijastuksilta ja häikäisyltä, polarisoidut linssit ovat parempi vaihtoehto. Voit myös ottaa huomioon oman budjettisi ja saatavilla olevat värivaihtoehdot ennen päätöksen tekemistä.

Valinta Oakley-iridiumin tai polarisoitujen välillä

Valinta Oakley-iridiumin tai polarisoitujen välillä

Aurinkolasien valinta voi usein olla haastava tehtävä, sillä markkinoilla on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja. Yksi tärkeä valintakriteeri on linssien ominaisuudet, kuten peilipinnoite ((peilikiillot) ja polarisaatio. Erityisesti Oakley-sarjalla on tunnetusti laaja valikoima erilaisia linssivaihtoehtoja. Tässä artikkelissa tarkastelemme Oakleyn iridium-linssejä ja polarisoituja linssejä sekä niiden eroja ja etuja.

Oakley iridium -linssit:

 • Oakley iridium -linssit ovat tunnettuja erinomaisesta kontrastistaan ja värin reproduktiostaan.
 • Ne tarjoavat myös erinomaisen suojan haitallisia UV-säteitä vastaan.
 • Iridium-linssit ovat peilipinnoitettuja, mikä auttaa vähentämään heijastuksia.
 • Peilikiillot voivat myös tarjota enemmän yksityisyyttä, sillä ne vaikeuttavat muiden tarkkailla silmiäsi.

Polarisoidut linssit:

 • Polaroidut linssit toimivat suodattimena horisontaalisesti polarisoituneelle valolle.
 • Ne poistavat tehokkaasti haitalliset heijastukset, kuten heijastukset vedestä, lumesta ja vaaleista pinnoista.
 • Polarisoitu suodatin auttaa parantamaan näkyvyyttä ja vähentämään silmien rasitusta kirkkaissa ja häikäisevissä olosuhteissa.
 • Polarisoidut linssit sopivat erityisen hyvin vesielämään, kuten kalastukseen ja purjehdukseen, ja ajamiseen aurinkoisilla teillä.

Mikä linssi valita?

Valinta Oakley-iridiumin ja polarisoitujen linssien välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käyttötarkoituksesta. Jos etsit erinomaista kontrastia ja värin reproduktiota sekä peilipinnoitteen tuomaa yksityisyyttä, Oakley iridium -linssit voivat olla hyvä valinta. Jos taas tarvitset tehokkaan suodattimen haitallisille heijastuksille ja haluat parantaa näkyvyyttä kirkkaissa olosuhteissa, polarisoidut linssit ovat suositeltava vaihtoehto.

Yhteenvetona voidaan todeta, että molemmat linssityypit tarjoavat hyviä ominaisuuksia ja valinta riippuu loppujen lopuksi omista tarpeistasi. Oakley-iridium ja polarisoidut linssit molemmat tarjoavat suojaa silmillesi ja auttavat parantamaan näkyvyyttä aurinkoisina päivinä.

Oakley-iridium tai polarisoitu? Mikä on parempi valinta?

Oakley-iridium tai polarisoitu? Mikä on parempi valinta?

Kun valitset aurinkolaseja, yksi tärkeä tekijä on linssien ominaisuudet. Oakley on tunnettu laadukkaista aurinkolaseistaan, ja he tarjoavat useita erilaisia linssivaihtoehtoja. Kaksi suosittua vaihtoehtoa ovat iridium-peilikiillot ja polarisoidut linssit.

Iridium-peilikiillot ovat erinomainen valinta, jos haluat tyylikkäät ja heijastusta vähentävät linssit. Iridium-pinnoite antaa linssille peilikuvamaisen ulkonäön ja estää tehokkaasti auringonvalon heijastumista silmiin. Nämä linssit ovat erityisen hyödyllisiä kirkkaissa olosuhteissa, kuten lumella tai vedellä, missä heijastukset voivat olla voimakkaita.

Toisaalta polarisoidut linssit tarjoavat erinomaisen suojan auringon haitallisilta vaikutuksilta. Nämä linssit suodattavat tehokkaasti vaarallisia UV-säteitä ja estävät haitallisen kirkkaan valon pääsyn silmiin. Ne myös poistavat häikäisyn ja parantavat näkyvyyttä esimerkiksi ajaessasi aurinkoisella säällä. Polarisoitujen linssien ansiosta voit nähdä paremmin ja silmäsi väsyvät vähemmän pitkän päivän aikana.

Valinta Oakley-iridiumin ja polarisoidun linssin välillä riippuu täysin henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja käyttötarkoituksestasi. Jos haluat linssit, jotka vähentävät heijastuksia ja antavat aurinkolaseille tyylikkään ilmeen, iridium-peilikiiltoiset linssit ovat hyvä vaihtoehto. Jos kuitenkin haluat parhaan mahdollisen suojan auringolta ja häikäisyltä, polarisoidut linssit ovat parempi valinta.

Oakley-iridiumin ja polarisoitujen erot

 Oakley-iridiumin ja polarisoitujen erot

Suojalasit ovat tärkeä osa aurinkosuojaa ulkona ollessamme. Oakley-lasit ovat suosittu valinta, ja niillä on useita erilaisia ​​ominaisuuksia. Kaksi yleisesti käytettyä ominaisuutta ovat iridium-pinnoitteet ja polarisaatio. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin näiden kahden ominaisuuden eroihin.

Iridium-pinnoitteet ovat peilikiillolla varustettuja linssejä, jotka tarjoavat voimakkaan heijastuksenvaimennuksen. Tämä tarkoittaa, että iridium-lasit vähentävät tehokkaasti auringonvalon heijastumista, mikä on erityisen hyödyllistä ulkoilma-aktiviteeteissa kuten laskettelu tai ajellessa vedessä. Iridium-pinnoitettujen lasien avulla näet selkeämmin ja vähemmän heijastuksia, mikä luo paremman visuaalisen kokemuksen.

 • Iridium-linssit tarjoavat voimakkaan heijastuksenvaimennuksen
 • Ne soveltuvat erityisesti ulkoilma-aktiviteetteihin
 • Iridium-pinnoitteet vähentävät valon heijastumista

Toisaalta polarisoitujen lasien tarkoitus on poistaa haitallinen vaakasuuntainen heijastuminen, joka aiheuttaa häikäisyä. Polarisoitujen lasien avulla voit nähdä terävämmin ja selkeämmin esineet ja yksityiskohdat, erityisesti veden tai lumipeitteen pinnalta. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi kalastuksen tai veneilyn aikana. Polarisaatio auttaa myös vähentämään silmien rasitusta ja estämään häikäisyn aiheuttamaa silmien väsymystä.

 • Polarisoitujen lasien avulla näet terävämmän kuvan
 • Ne poistavat vaakasuuntaisen heijastumisen ja häikäisyn
 • Polarisoitujen lasien avulla on helpompi havaita yksityiskohtia
Iridium-lasit Polarisoitujen lasien
Vähentää heijastusta Poistaa vaakasuuntaisen heijastuksen
Soveltuu ulkoilma-aktiviteetteihin Soveltuu vedenpinnalta katseluun
Parantaa visuaalista kokemusta Vähentää silmien rasitusta

Joten kun valitset Oakley-laseja, sinun kannattaa miettiä, mihin käyttötarkoitukseen niitä tarvitset eniten. Jos harrastat ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat estää valon heijastumista, iridium-lasit voivat olla hyvä valinta. Jos taas kalastus tai merellä oleminen kiinnostaa enemmän, polarisoitujen lasien ominaisuudet voivat olla sinulle sopivat.

Mikä on ero Oakley Iridiumin ja polarisoidun välillä?

Oakley Iridium on erityinen pinnoite, joka auttaa vähentämään häikäisyä, kun taas polarisoitu linssi suodattaa vaakasuoraa valoa vähentäen siten heijastuksia. Päätös siitä, kumpaa valita, riippuu omista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi.

Kuinka paljon Oakley Iridium -linssi vähentää häikäisyä?

Oakley Iridium -linssi vähentää merkittävästi häikäisyä ja heijastuksia, tarjoten samalla selkeän näkökentän. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi aurinkolaseiksi ulkona toimiville henkilöille, jotka altistuvat voimakkaalle valolle.

Voinko käyttää Oakley Iridium -linssejä kaikenlaisessa valossa?

Kyllä, Oakley Iridium -linssejä voidaan käyttää eri valo-olosuhteissa. Ne soveltuvat erityisen hyvin kirkkaaseen valoon ja aurinkoiseen sääolosuhteeseen. Linssit tarjoavat erinomaisen kontrastin ja näkökentän myös erittäin kirkkaissa olosuhteissa.

Onko polarisoidut linssit parempi vaihtoehto valinnaksi kuin Oakley Iridium?

Ei ole selkeää vastausta tähän kysymykseen, koska se riippuu yksilöllisistä tarpeista ja mieltymyksistä. Polarisoidut linssit tarjoavat tehokkaan suodatuksen vaakasuoralle valolle ja vähentävät heijastuksia. Oakley Iridium on puolestaan erityinen pinnoite, joka auttaa vähentämään häikäisyä. Sinun kannattaa harkita omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi ennen päätöksentekoa.

Mitä muita tekijöitä minun tulisi harkita valitessani Oakley Iridiumin tai polarisoituneen linssin?

On tärkeää ottaa huomioon myös muiden tekijöiden vaikutus, kuten linssien vahvuus ja UV-suojaus. Voit keskustella optikon kanssa saadaksesi lisätietoja ja neuvoja, jotka auttavat sinua tekemään lopullisen päätöksen Oakley Iridiumin tai polarisoituneen linssin valinnassa.

Mikä on ero Oakleyn iridium- ja polarisoitujen linssien välillä?

Oakleyn iridium-linssit ja polarisoitujen linssien ero on niiden toimintaperiaatteessa. Iridium-linssit on päällystetty iridiumilla, joka vähentää heijastuksia ja parantaa kontrastia. Polarisoitujen linssien taas on tarkoitus suodattaa pois vaakasuuntaiset heijastukset, jotka syntyvät pinnasta, kuten vedestä tai lumesta. Jos etsit linssiä, joka vähentää heijastuksia ja parantaa kontrastia yleisesti, iridium voi olla parempi valinta. Jos taas tarvitset linssiä, joka suodattaa ulkoisista lähteistä tulevia vaakasuuntaisia heijastuksia, polarisoitu linssi voi olla sopivampi.

Are Oakley Sunglasses Worth It? We put them to the test. | SportRx

Should I Get Polarized Lenses in My Driving Sunglasses? | SportRx

Vastaa