Parfum guess seductive sunkissed – Parfyymi joka tuo aurinkoisen hehkun päivääsi

Parfum guess seductive sunkissed – Parfyymi joka tuo aurinkoisen hehkun päivääsi

Parfum guess seductive sunkissed - Parfyymi joka tuo aurinkoisen hehkun päivääsi

Guessin uusi tuoksuperheen jäsen, Parfum guess seductive sunkissed, herättää kauneimmat auringonvalossa kimaltavat hetket henkiin. Tämä lumoava tuoksu on kuin väreilevä välähdys kesäpäivässä, herättäen aistit eloon ja luoden aurinkoisen tunnelman ympärillesi.

Tämä parfumi kietoo sinut lempeään ja aurinkoiseen syleilyynsä ensi hetkestä lähtien. Sen raikas ja samalla pehmeä tuoksu avautuu iholla kuin aurinkoinen päivä auringonlaskun hetkellä. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat löytää itsensä uudestaan joka päivä, auringonvalon hehkussa.

Vain yksi tuoksuva arvuuttava värssy voi kertoa tämän parfumin taian salaisuuden: ”Herkät kukat kietoutuvat yhteen lämpimästi, luoden herättelevän tuoksusinfonian jokaiseen hetkeesi. Arvuuttele ja anna tämän parfumin viedä sinut mukanaan auringonlaskun lumotulle matkalle.”

Parfum guess seductive sunkissed on aurinkoinen ja herättävä tuoksu, joka voi muuttaa tavallisen päiväsi unohtumattomaksi kokemukseksi. Anna tuoksun viedä sinut mukanaan ja tuntea, kuinka sydämesi täyttyy auringonpaisteesta ja iloista energiaa. Ilahduttaessasi itseäsi tällä parfumilla, saatat myös ilahduttaa muita, jotka saavat nauttia sen huumaavasta tuoksusta läsnäolosi aikana.

Parfum guess seductive sunkissed

Parfum guess seductive sunkissed

Parfum guess seductive sunkissed on arvaava ja herättävä tuoksu, joka tuo aurinkoisen hehkun päivääsi. Tämä lumoava tuoksu on kuin välähdys auringonvalossa, joka saa sinut tuntemaan olosi aurinkoiseksi ja energiseksi.

Parfum guess seductive sunkissed on suunniteltu vangitsemaan auringon lämmön ja energian. Tuoksun erottuva sävy yhdistää raikkaat sitruksen ja makean mangoen vivahteet, luoden täysin ainutlaatuisen ja herkullisen tuoksuelämyksen.

 • Tuoksunuotit: sitrushedelmät, mango, kukat
 • Tuoksutyyppi: raikas ja hedelmäinen
 • Tuoksun intensiteetti: kevyt
 • Sopii erinomaisesti päiväkäyttöön

Tämä aurinkoinen parfumi on täydellinen valinta kesäpäiviin ja lomamatkoille. Sen keveä tuoksu herättää mielesi ja raikastaa oloasi, tehden sinusta tuntuu pirteältä ja iloiselta koko päivän.

Saatavilla olevat koot: Hinta:
30 ml 39,90 €
50 ml 59,90 €
100 ml 79,90 €

Kokeile parfum guess seductive sunkissed -tuoksua ja anna sen viedä sinut hetkeksi aurinkoiseen mielentilaan. Tämä tuoksu on täydellinen tapa piristää päivääsi ja antaa sille auringonvalon kosketus.

Parfyymi, joka tuo aurinkoisen hehkun päivääsi

Parfyymi, joka tuo aurinkoisen hehkun päivääsi

Guess Seductive Sunkissed on suunniteltu heijastamaan aurinkoista tunnelmaa ja lämpimiä sävyjä. Tuoksun raikkaat ja hedelmäiset nuotit yhdistyvät sensuellin myskin ja vaniljan sävyihin luoden aistillisen kokonaisuuden. Tämä parfyymi herättää aistisi ja saa mielialasi kohoamaan jokaisella tuoksuvalla hengenvedollasi.

 • Arvaava ja aurinkoinen tuoksu
 • Herättävä ja lumoava
 • Tuoksu, joka loistaa auringonvalossa

Tässä tuoksussa on jotain maagista – se saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja kauniiksi. Guess Seductive Sunkissed on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tuoda päivääsi aurinkoisen hehkun ja tuntea itsesi vastustamattomaksi. Käytä tätä parfyymiä luomaan unohtumattomia hetkiä ja jättämään jäljen jokaiseen tilaisuuteen.

Tuoksunuotit: Saatavilla:
Ylang-ylang, passionhedelmä, eksoottinen kookos 30 ml, 50 ml, 100 ml
Tuoksupohjana: Myski, vanilja, santelipuu

Tuoksu arvuuttava herättävä välähdys auringonpaisteessa

Tuoksu arvuuttava herättävä välähdys auringonpaisteessa

Parfum guess seductive sunkissed on tuoksu, joka tuo mieleen auringonvalossa kimaltelevan merenpinnan ja lumoavan hiekkastrandin. Se on kuin aurinkoinen päivä pullo

Parfum arvaava lumoava aurinkoinen

Parfum arvaava lumoava aurinkoinen

Parfumi Guess Seductive Sunkissed on tuoksu, joka herättää aurinkoisen hehkun päiviisi. Sen arvuuttava ja lumoava tuoksu saa sinut tuntemaan auringon lämmön ja energian värähdöksessä.

Tämä aurinkoinen tuoksu avautuu raikkaalla vivahteella, joka muistuttaa kesän ensimmäisistä lämpimistä päivistä. Se yhdistää ihastuttavia kukkaistuoksuja ja raikkaita sitrustuoksuja luodakseen houkuttelevan ja herkullisen kokonaisuuden.

Tuoksun nuotit

Tuoksun nuotit

 • Ylänuotit: sitruuna, appelsiini, mandariini
 • Sydännuotit: ruusu, jasmiini, appelsiininkukka
 • Pohjatuoksu: santelipuu, vanilja, meripihka

Guess Seductive Sunkissed on parfumi, joka herättää uteliaisuutesi ja arvaavat puolesi. Se kietoo sinut aurinkoiseen loistoonsa ja antaa sinulle lumoavan ja herkullisen tuoksuelämyksen, joka kestää läpi päivän.

Tuotetiedot
Tuotemerkki Guess
Tuotesarja Seductive Sunkissed
Tuoksutyyppi Parfumi
Tuoksuperhe Kukkaistuoksu
Koko 50 ml

Ole lumoava aurinkoinen ja anna Guess Seductive Sunkissed -tuoksun viedä sinut matkalle aurinkoisille rannoille ja lämpimiin kesäpäiviin. Tämä parfumi herättää aurinkoisen hehkun päiviisi ja luo sinulle arvaava ja herkullinen tuoksukokemus.

Hajuvesi ahkera viehättävän auringon valossa

Hajuvesi ahkera viehättävän auringon valossa

Parfum guess seductive sunkissed on herättävä tuoksu, joka saa sinut tuntemaan olosi kuin auringonvalossa. Tämä lumoava parfyymi tarjoaa välähtyksen aurinkoista hehkua päivääsi ja vie sinut matkalle aurinkoiseen tunnelmaan.

Hajuveden tuoksu on arvuuttava ja arvaava samanaikaisesti. Se yllättää sinut aina uudelleen erilaisilla vivahteillaan, ja jättää jälkeensä jäljittelemättömän tunnun. Tämä ahkera ja viehättävä parfyymi tulee esiin auringonvalossa ja herättää sinut kuin auringonsäteet.

 • Parfum guess seductive sunkissed on täydellinen valinta aurinkoisiin päiviin ja kesäisiin hetkiin.
 • Tämän hajuveden tuoksu on tyylikäs ja hienostunut, joka sopii kaikille naisille.
 • Sen herättävän ja lumoavan tuoksun ansiosta tuote on saanut paljon kiitosta ja suosiota.

Hajuvesi guess seductive sunkissed on täydellinen tapa hemmotella itseäsi ja luoda auringonvaloa ympärillesi. Anna tämän hajuveden viedä sinut mukaansa ja nauti sen arvaamattomasta ja lumoavasta tuoksusta. Kokeile tätä parfyymiä ja häikäise kaikki ympärilläsi!

Mikä on Parfum guess seductive sunkissed?

Parfum guess seductive sunkissed on aurinkoinen ja hehkuva hajuvesi, joka tuo päivääsi iloista tunnelmaa.

Mitä tuoksuja Parfum guess seductive sunkissed sisältää?

Parfum guess seductive sunkissed sisältää raikkaita sitrushedelmiä, kuten mandariinia ja greippiä, sekä kukkaistuoksuja, kuten jasmiinia ja orvokkia.

Miten Parfum guess seductive sunkissed voi vaikuttaa mielialaan?

Parfum guess seductive sunkissed voi vaikuttaa mielialaan piristävästi ja iloa tuovasti, sillä sen aurinkoiset tuoksunuotit luovat positiivista tunnelmaa.

Onko Parfum guess seductive sunkissed sopiva käytettäväksi kesällä?

Kyllä, Parfum guess seductive sunkissed on erinomainen valinta kesäksi, sillä sen raikkaat ja aurinkoiset tuoksunuotit sopivat hyvin kesäisiin tunnelmiin.

Kuinka kauan Parfum guess seductive sunkissed tuoksuu iholla?

Parfum guess seductive sunkissed tuoksuu iholla yleensä useita tunteja, mutta se voi vaihdella yksilöllisesti riippuen ihon omista ominaisuuksista.

Miltä Parfum Guess Seductive Sunkissed tuoksuu?

Parfum Guess Seductive Sunkissed on raikas ja aurinkoinen tuoksu, jossa voi aistia makeita hedelmäisiä sävyjä ja kevyitä kukkaistuoksuja. Se tuo päivääsi aurinkoisen hehkun.

Mitä muita ominaisuuksia Parfum Guess Seductive Sunkissed -tuoksulla on?

Parfum Guess Seductive Sunkissed on pitkäkestoinen tuoksu, joka säilyy iholla koko päivän. Se on myös sopivan kevyt eikä tunnu liian raskaalta tai voimakkaalta. Tuoksun tuoma aurinkoinen hehku auttaa luomaan positiivista ja energistä tunnelmaa.

FLORAL STREET SWEET ALMOND BLOSSOM PERFUME REVIEW 🌸🌼 | Soki London

TOP 10 BEST FALL FRAGRANCES ! Proceed With Caution These PERFUMES are HOT COMPLIMENT GETTERS

Vastaa