Pikku kakkonen laulujen sanat – laula lastenlauluja yhdessä

Pikku kakkonen laulujen sanat – laula lastenlauluja yhdessä

Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä

Pikku kakkonen on suomalainen lastenohjelma, joka on ollut suosittu jo yli 40 vuoden ajan. Ohjelman monipuolinen sisältö tarjoaa lapsille musiikin lisäksi paljon muutakin aktiviteettia ja viihdettä. Yksi Pikku kakkosen tärkeimmistä osista ovat lastenlaulut, joiden sanat ovat monille tuttuja ja rakastettuja.

Laulujen sanat on helppo oppia ja ne sisältävät usein opettavaisia ja iloisia viestejä. Lastenlauluissa lapset pääsevät laulamaan mukana ja oppimaan uusia sanoja ja ilmauksia. Laulaminen yhdessä luo myös hyvää tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä. Pikku kakkonen kannustaakin lapsia ja aikuisia laulamaan lastenlauluja yhdessä.

Pikku kakkosen lastenlaulut ovat monipuolisia ja niiden sanat sisältävät erilaisia aiheita ja teemoja. Lauluissa kerrotaan esimerkiksi luonnosta, eläimistä, ystävyydestä ja seikkailuista. Sanat ovat usein riemukkaita ja leikkisiä, mutta samalla myös opettavaisia. Laulamalla lapsi saa ilon lisäksi myös uutta oppia ja kehittää kielellisiä taitojaan.

Pikku kakkonen laulun sanat

Pikku kakkonen laulun sanat

Pikku kakkonen on suosittu suomalainen lastenohjelma, joka esittää monia iloisia ja opettavaisia lastenlauluja. Laulun sanat ovat tärkeä osa jokaista laulua, sillä ne auttavat lapsia oppimaan uusia sanoja ja säveltä.

Pikku kakkosen laulut ovat yleensä meneviä ja helppoja laulaa. Usein lauluissa on yksinkertaisia säkeistöjä ja helposti muistettavia kertosäkeitä. Lapset voivat laulaa niitä yhdessä vanhempien, sisarusten tai päiväkotikavereiden kanssa.

 • Pikku kakkonen, tuttu joka kodista
 • Kappaleen sanat helppo muistaa
 • Kun tartutaan käteen, laulua voit laulaa
 • Yhdessä, ystävät, iloitaan nyt!
 1. Tannenbaum, Tannenbaum
 2. Sitä koristamaan
 3. Pikku kakkonen, iloa tuo
 4. Meidän jokaisen luokse!

Laulun sanat ovat tärkeitä, sillä ne auttavat lapsia oppimaan uusia sanoja ja kielen rakennetta. Pikku kakkosen lauluista löytyy paljon erilaisia aiheita ja tunnelmia – aina iloisista ja leikkisistä joululauluista rauhoittaviin unilauluihin. Lapset voivat oppia laulujen avulla esimerkiksi eläimistä, luonnosta, numeroinnista ja väreistä.

Laulun nimi Esittäjä Sanat
Pikku kakkonen tunnari Pikku kakkosen juontajat Taivas on sininen ja valkoinen, nyt se on ilta
Ihmeotukset ja niiden olinpaikat Uniklubi Ihmeotuksilla on hauskaa, ne leikkivät aina keskenään

Laula lastenlauluja yhdessä

Laula lastenlauluja yhdessä

Laulaminen on tärkeä osa lasten kehitystä ja oppimista. Se auttaa heitä kehittämään kuuloa, rytmiikkaa ja kielitaitoa. Yksi suosituimmista lastenlauluohjelmista Suomessa on ”Pikku kakkonen”, joka esittää erilaisia lauluja ja kappaleita lapsille. Laulun sanat voivat olla hauskoja, opettavaisia tai jopa hieman hassuja.

Pikku kakkonen on suosittu lastenohjelma, joka esitetään Yle TV2:lla. Ohjelmassa näytetään erilaisia lastenlauluja ja -kappaleita, ja lapset voivat laulaa niitä mukana. Pikku kakkonen tarjoaa erilaisia laulutunnin aiheita ja lauluja eri ikäisille lapsille.

Ohjelmassa esitetyt laulut ovat usein hyvin tarttuvia ja helppoja laulaa mukana. Lasten on helppoa oppia laulujen sanat ja sävelet, ja he voivat laulaa niitä yhdessä vanhempiensa tai muiden lasten kanssa. Pikku kakkosen laulut voivat myös auttaa lapsia oppimaan uusia sanoja, laskemaan, tunnistamaan värejä ja kehittämään motorisia taitojaan.

Laulujen laulaminen yhdessä voi olla hauskaa ja opettavaista. Lapset voivat oppia uusia asioita, kehittää kognitiivisia taitojaan ja luoda vahvoja yhteys vanhempiensa kanssa. Laulaminen pitää myös lapset aktiivisina ja iloisina. Joten tartu laulukirjaan, laula lastenlauluja yhdessä ja nauti musiikista!

Kuinka laulaa lastenlauluja yhdessä

Kuinka laulaa lastenlauluja yhdessä

Laulaminen on hauskaa ja opettavaista lapsille. Se kehittää heidän kuuloaan, kielellistä taitoaan ja rytmisyyttään. Lisäksi laulaminen yhdessä luo lämminhenkisiä hetkiä ja vahvistaa perheen ja ystävien välisiä suhteita. Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä, jotta voit nauttia laulamisen riemusta yhdessä lastesi kanssa.

Jotta voit laulaa lastenlauluja yhdessä, tarvitset ensin laulujen sanat. Pikku kakkonen on tunnettu lastenohjelma, joka tarjoaa lauluja lapsille. Voit etsiä näitä lauluja internetistä tai ostaa niitä lastenlaulukirjasta. Kun olet valinnut laulun, tulosta sen sanat tai kirjoita ne ylös paperille. Näin voit helposti seurata laulun kulkua ja muistaa sanat.

Kun olet valinnut laulun, voit aloittaa laulamisen yhdessä lasten kanssa. Istukaa yhdessä ja opettele laulun sanat. On hyvä idea kuunnella laulu ensin yhdessä, jotta lapset voivat tutustua siihen ja oppia sen melodian. Voit myös käyttää esineitä tai eleitä opettaaksesi lapsille laulun sanoja ja merkityksiä.

Kun olette opetelleet laulun sanat, voitte alkaa laulaa sitä yhdessä. Voit laulaa laulun kertosäkeet yhdessä ja antaa lapsille mahdollisuuden laulaa niitä myös itsekseen. Voit myös laulaa laulun säkeistöjen osat vuorotellen. Tärkeintä on, että kaikki saavat osallistua ja nauttia laulamisesta.

Laulujen kappaleen aikana voit myös käyttää muita keinoja osallistaa lapsia. Voit esimerkiksi pyytää lapsia liikkumaan tai tanssimaan musiikin rytmillä. Voit myös antaa lapsille soittimia tai rytmi-instrumentteja, jotta he voivat säestää laulua. Näin laulaminen muuttuu vieläkin hauskemmaksi ja monipuolisemmaksi.

Muista myös kannustaa lapsia rohkeasti laulamaan ääneen ja antamaan ilmaisunsa kuulua. Tärkeintä on, että jokainen tuntee olonsa mukavaksi ja nauttii laulamisesta yhdessä. Anna heille aikaa oppia lauluja ja tue heidän musiikillista kehitystään. Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä ja luo ikimuistoisia hetkiä perheesi kanssa.

Tärkeät vinkit laulamiseen lasten kanssa

Tärkeät vinkit laulamiseen lasten kanssa

Laulaminen lasten kanssa on hauskaa ja samalla opettavaista! Alla on joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua nauttimaan laulamisesta lasten kanssa ja luomaan ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

 1. Tutustu kappaleen sanat etukäteen: Ennen kuin laulatte lasten kanssa, on hyvä tutustua laulun sanoihin. Näin voit olla varma siitä, että osaat laulun ulkoa ja voitte laulaa yhdessä ilman keskeytyksiä.
 2. Ole innostunut ja näytä esimerkkiä: Lapset oppivat ja ottavat mallia aikuisista. Ole innostunut laulamisesta ja näytä lapsille esimerkkiä, kuinka nautit laulamisesta. Lapset todennäköisesti seuraavat innostuneina perässä!
 3. Anna lasten osallistua: Kannusta lapsia osallistumaan lauluun esimerkiksi pyytämällä heitä toistamaan jälkikäteen kappaleen eri säkeitä tai antamalla heille mahdollisuuden improvisoida omia sanoja tai liikkeitä.
 4. Ole kärsivällinen: Jokainen lapsi oppii eri tahtiin, joten ole kärsivällinen ja anna lapsille aikaa omaksua kappaleen sanat ja laulun rytmi. Toista kappale useita kertoja ja kannusta lapsia liittymään lauluun aina kun he ovat valmiita.
 5. Luo leikkimielistä tunnelmaa: Voit tehdä laulamisesta lasten kanssa leikkimielistä ja hauskaa esimerkiksi käyttämällä erilaisia ääniä tai keksimällä lauluihin liikkeitä, jotka lapset voivat tehdä samalla kun laulatte.

Yhdessä laulaminen on hieno tapa viettää aikaa lasten kanssa ja samalla edistää heidän kielellistä, sosiaalista ja motorista kehitystään. Tarttukaa siis pikku kakkosen laulujen sanat käteen ja laulakaa yhdessä iloisesti!

Mikä on Pikku Kakkonen?

Pikku Kakkonen on suomalainen lastenohjelma, joka esitetään Yle TV2 -kanavalla. Se on suosittu ohjelma, joka tarjoaa lapsille viihdyttävää ohjelmaa, kuten laululeikkejä ja lastenlauluja.

Miksi lastenlaulujen laulaminen on tärkeää?

Lastenlaulujen laulaminen on tärkeää lapsen kehityksen kannalta. Laulaminen auttaa kehittämään lapsen kielellisiä ja motorisia taitoja, sekä edistää musiikkia ja rytmintajua. Lisäksi lastenlaulut voivat olla hauskaa ja iloista ajanvietettä lapsille ja vanhemmille.

Missä voin löytää Pikku Kakkonen laulujen sanat?

Pikku Kakkonen laulujen sanat voi löytää helposti Internetistä. Ylen nettisivuilta löytyy paljon lastenlauluja sanoinen, joten kannattaa käydä siellä etsimässä. Lisäksi Pikku Kakkosen kirjoista ja levyistä voi löytyä myös laulujen sanoja.

Onko Pikku Kakkonen laululeikit opettavaisia?

Kyllä, Pikku Kakkosen laululeikit ovat opettavaisia. Ne opettavat lapsille erilaisia taitoja kuten kieliä, matematiikkaa ja luonnontieteitä. Laululeikit voivat myös auttaa lapsia kehittämään sosiaalisia taitoja, kuten vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä toimimista.

Mikä tekee Pikku Kakkosesta suositun lapsille?

Pikku Kakkonen on suosittu lapsille, koska se tarjoaa laadukasta ja viihdyttävää ohjelmaa. Ohjelman laulut ja leikit ovat hauskoja ja opettavaisia. Lisäksi Pikku Kakkonen on turvallinen ja lapsiystävällinen ympäristö, jossa lapset voivat oppia uusia asioita ja pitää hauskaa.

Mitä tarkoittaa ”Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä”?

”Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä” on lastenlaulu, joka kannustaa lapsia laulamaan yhdessä Pikku kakkosen ohjelmassa.

Mistä voin löytää ”Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä” sanoituksia?

”Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä” sanoituksia voi löytää internetistä tai erilaisista lastenlaulukirjoista.

Mitä Pikku kakkonen lauluja voin laulaa lasteni kanssa?

Pikku kakkonen laulukirjasta voi valita lauluja laulettavaksi lasten kanssa. Suosittuja Pikku kakkonen lauluja ovat esimerkiksi ”Nalle ja Tiikeri”, ”Herra Heinämäki” ja ”Herra Hakkaraisen soittotunti”.

Milloin Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä esitetään televisiossa?

Pikku kakkonen laulun sanat laula lastenlauluja yhdessä esitetään yleensä Pikku kakkosen ohjelman aikana, joka lähetetään arkisin aamupäivisin Yle TV2-kanavalla.

Miksi on tärkeää laulaa lasten kanssa?

Laulaminen lasten kanssa edistää heidän kielellistä kehitystään, sosiaalisia taitojaan ja rytmintajuaan. Lisäksi laulaminen on hauska tapa viettää aikaa yhdessä ja luoda läheistä suhdetta.

Pikku Kakkosen Eskari -sovellus | Musiikki

Pikku Papun Orkesteri – Muurahaisten Vene

Vastaa