Pokemon Emerald | Sisäinen akku on tyhjentynyt – Kuinka korjata VBA-ohjelman ongelma

Pokemon Emerald | Sisäinen akku on tyhjentynyt – Kuinka korjata VBA-ohjelman ongelma

Pokemon Emerald The internal battery has run dry – Miten korjata ongelma VBA-ohjelmassa

Oletko koskaan pelannut Pokemon Emeraldia Game Boy Advance -emulaattorin kautta VisualBoyAdvance (VBA) -ohjelmalla? Jos olet, saatat olla tuttu ongelmaan, joka ilmenee kun peli sanoo ”Sisäinen paristo on loppu. Aika ja tapahtumat etenevät normaalisti, mutta tapahtumaketjuissa voi olla häiriöitä.”

Tämä ongelma johtuu siitä, että Pokemon Emerald -pelissä käytetty sisäinen paristo on tyhjentynyt tai loppunut. Tämä paristo vastaa pelin sisäistä kellonaikaa, joka vaikuttaa erilaisiin tapahtumiin pelissä. Kun paristo on loppunut, tapahtumaketjut voivat mennä sekaisin, eikä peli toimi suunnitellulla tavalla.

Joten miten voit korjata tämän ongelman VBA-ohjelmassa? Ensinnäkin, sinun tulee ladata ja asentaa RTC-patch VBA-ohjelmaan. RTC-patch on lyhenne sanoista ”Real-Time Clock”, ja se mahdollistaa pelin sisäisen kellon toiminnan VBA-ohjelmassa. Kun olet asentanut RTC-patchin, voit asettaa kellon oikeaan aikaan ja peli toimii normaalisti.

VBA-ohjelmaan RTC-patchin asentaminen ei ole vaikeaa. Sinun tarvitsee vain ladata RTC-patch -tiedosto ja sijoittaa se VBA-ohjelman asennuskansioon. Kun olet asentanut RTC-patchin, käynnistä VBA-ohjelma uudelleen ja voit asettaa pelin kellon oikeaan aikaan. Tämän jälkeen voit jatkaa pelaamista ilman ongelmia.

Pokemon Emerald: Sisäinen akku on tyhjentynyt – Miten korjata VBA-ohjelmalla

Pokemon Emerald: Sisäinen akku on tyhjentynyt - Miten korjata VBA-ohjelmalla

Monet Pokemon Emerald -pelin fanit ovat huomanneet, että kun he yrittävät pelata peliä VisualBoy Advance (VBA) -emulaattorilla, he kohtaavat viestin ”The internal battery has run dry” (Sisäinen akku on tyhjentynyt). Tämä viesti tarkoittaa, että pelissä käytettävä sisäinen paristo on loppunut, mikä estää joitakin pelin toimintoja. Onneksi on olemassa tapoja korjata tämä ongelma VBA-ohjelmalla.

Jos et ole varma, miksi tämä loppunut akku -viesti näkyy ja mitä se tarkoittaa, tässä on lyhyt selitys. Pokemon Emerald on Game Boy Advance -peli, joka sisältää sisäisen pariston. Tämä paristo vastaa aikaleimojen ja peliin liittyvien tapahtumien säilyttämisestä, vaikka peliä ei pelattaisikaan. Ajan myötä tämä sisäinen paristo heikkenee ja lopulta loppuu, mikä aiheuttaa kyseisen viestin. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä viesti ei vaikuta pelin toimintaan sinänsä, vaan vain tiettyihin tapahtumiin, kuten Berry-järjestelmään ja tiettyjen Pokemonien kehittymiseen.

Niille, jotka haluavat jatkaa peliä ilman tämän ongelman vaikutusta, VBA-ohjelmalla on olemassa muutama vaihtoehto sisäisen akun korjaamiseksi:

 1. Aika-asetusten muuttaminen: Voit korjata tämän ongelman muuttamalla VBA-ohjelman aika-asetuksia. Mene ”Options” (Asetukset) -valikkoon ja valitse ”Game Boy” -kohde. Valitse sitten ”Real Time Clock” (Reaaliaikakello) ja varmista, että se on valittuna. Tämän jälkeen pelin sisäinen akku alkoi taas toimia ja viesti hävisi.

 2. Asetustiedoston muokkaaminen: Toinen tapa korjata ongelma on muokata VBA-ohjelman asetustiedostoa. Etsi VBA-ohjelman hakemistosta tiedosto nimeltä ”vba-over.ini” ja avaa se tekstieditoriin, kuten Notepad. Etsi tiedostosta kohta [Game] ja muuta riviä ”rtcEnabled=0” muotoon ”rtcEnabled=1”. Tallenna tiedosto ja käynnistä VBA-ohjelma uudelleen. Tämän jälkeen voit pelata Pokemon Emeraldia ongelmitta.

 3. Uuden asetustiedoston luominen: Viimeinen vaihtoehto on luoda uusi asetustiedosto VBA-ohjelmalle. Sulje VBA-ohjelma ja etsi hakemistosta tiedosto nimeltä ”vba-over” (ilman laajennusta). Vaihda tämän tiedoston nimi tai poista se kokonaan. Käynnistä VBA-ohjelma uudelleen ja se luo automaattisesti uuden asetustiedoston. Tämän jälkeen voit pelata Pokemon Emeraldia ja sisäinen akku on jälleen toiminnassa.

Nämä ratkaisut ovat osoittautuneet tehokkaiksi korjaamaan ”The internal battery has run dry” -viestin VBA-ohjelman avulla. Voit valita näistä vaihtoehdoista sen, joka sopii sinulle parhaiten. On kuitenkin tärkeää noudattaa ohjeita tarkasti ja varmuuskopioida tiedostot tarvittaessa ennen muutosten tekemistä. Näin varmistat, että voit jatkaa Pokemon Emeraldin pelaamista ilman ongelmia ja nauttia pelistä täysin siemauksin.

Miksi Pokemon Emeraldin sisäinen akku tyhjenee?

Miksi Pokemon Emeraldin sisäinen akku tyhjenee?

Useimmilla Pokemon Emerald -peleillä on sisäinen paristo, joka lopulta tyhjenee. Tämä voi aiheuttaa ongelman, jossa pelin tallennus ei enää toimi tai peli ei pysty tallentamaan edistymistäsi. Tämä on yleinen ongelma, joka koskee erityisesti Game Boy Advance -emulaattoreita, kuten VBA (VisualBoyAdvance).

Sisäinen akku tai paristo pelissä vastaa ajasta ja päivämäärästä pelin sisällä. Kun tämä akku loppuu, peli menettää kyvyn tallentaa pysyvää edistymistä, kuten tallennettuja pelejä tai muiden pelaajien saavutuksia. Tämä voi olla erityisen ongelmallista, kun kyseessä on Pokemon-peli, jossa pelaajalla on tavoitteena kerätä kaikki Pokemonit ja saavuttaa korkeimpia tasoja.

On tärkeää huomata, että tämä ongelma ei johdu itse VBA-ohjelmasta tai Pokemon Emerald -pelistä, vaan sisäisen akun luonnollisesta tyhjenemisestä ajan myötä. Emulaattori toimii pelin kopiona ja ei pysty vaikuttamaan pelin akun varaustilaan.

Jotta voit korjata tämän ongelman VBA-ohjelmassa, sinun on manuaalisesti säädettävä sisäistä kelloa tai tarkistettava, onko käytössäsi päivitetty VBA-versio, joka saattaa tarjota parannettuja ominaisuuksia tämän ongelman käsittelemiseksi.

 1. Ensinnäkin, alla on vaiheet, joiden avulla voit manuaalisesti säätää sisäistä kelloa VBA-ohjelmassa:
  1. Käynnistä VBA-ohjelma ja avaa Pokemon Emerald -peli.
  2. Valitse valikosta ”Options” (Asetukset) ja sitten ”Emulator” (Emulaattori).
  3. Napsauta ”Real Time Clock” (Reaaliaikakello) -valintaa, jotta se on valittuna.
  4. Poista valinta ruudusta ”Pause when inactive” (Tauko, kun ei käytössä), jotta peli ei pysähdy odottaessaan toimintaa.
  5. Pelaa peliä normaalisti – nyt sisäinen kello pitäisi toimia oikein.
 2. Toinen vaihtoehto on päivittää VBA-versio uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Uudemmat versiot saattavat tarjota paremman tuen sisäiselle akulle ja parantaa yhteensopivuutta Pokemon Emerald -pelin kanssa.

Nämä ohjeet auttavat sinua korjaamaan Pokemon Emeraldin sisäisen akun tyhjenemisongelman VBA-ohjelmassa ja jatkamaan peliä tallentamista normaalisti.

Akun toimintaperiaate ja vaikutukset

Akun toimintaperiaate ja vaikutukset

VBA-ohjelman sisäinen akku Pokemon Emeraldissa on tärkeä komponentti, joka varmistaa pelin normaalin toiminnan. Akku toimii virtalähteenä tallentaen tietoa pelin edistymisestä ja ajan kulusta. Kun akku tyhjenee tai loppuu täysin, tämä voi aiheuttaa ongelmia pelaamiseen, kuten kyvyttömyyden tallentaa peliä tai häviämisen tallentumisen.

Akun loppuminen on yleinen ongelma vanhemmissa Pokemon Emerald -peleissä, koska peli on julkaistu vuonna 2004 ja akun käyttöikä on rajallinen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta itse pelin pelaamiseen, vaan ainoastaan tallennusominaisuuksiin.

Joten jos saat ilmoituksen ”The internal battery has run dry”, tämä tarkoittaa, että pelin sisäinen akku on tyhjentynyt eikä enää toimi. Tässä tapauksessa voit edelleen pelata Pokemon Emeraldia VBA-ohjelmassa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta tallentaa peliä tai hyödyntää ajan kulumiseen perustuvia tapahtumia.

Miksi ”Pokemon Emerald The internal battery has run dry” -virhe ilmestyy VBA-ohjelmassa?

”The internal battery has run dry” -virhe VBA-ohjelmassa tarkoittaa, että Pokemon Emerald -pelin sisäinen paristo on tyhjentynyt. Tämä voi tapahtua esimerkiksi, jos et ole pelannut peliä pitkään aikaan. Onneksi ongelman voi korjata VBA-ohjelmassa muuttamalla asetuksia, jotta peliä voi edelleen pelata ilman ongelmia.

Mikä on ”The internal battery has run dry” -virhe VBA-ohjelmassa Pokemon Emeraldissa?

”The internal battery has run dry” on virheilmoitus, joka tarkoittaa sitä, että Pokemon Emeraldin sisäinen paristo on tyhjentynyt. Tämä paristo vastaa pelin kellon ja tapahtumien tietyissä toiminnoissa, kuten marjojen kasvattamisessa. Kun paristo on tyhjentynyt, jotkin toiminnot eivät enää toimi oikein pelissä.

Mitä tapahtuu, jos en korjaa ”The internal battery has run dry” -ongelmaa VBA-ohjelmassa Pokemon Emeraldissa?

Jos et korjaa ”The internal battery has run dry” -ongelmaa VBA-ohjelmassa Pokemon Emeraldissa, kellonaika pelissä pysyy samana eikä muutu. Tämä voi vaikuttaa joihinkin pelitoimintoihin, kuten marjojen kasvattamiseen, joka perustuu aikaan viljelyn aikana. Sinun kannattaa korjata ongelma, jotta voit nauttia pelin kaikista ominaisuuksista ja toiminnoista oikein.

Kuinka usein minun pitäisi korjata ”The internal battery has run dry” -ongelma VBA-ohjelmassa Pokemon Emeraldissa?

Sinun ei tarvitse korjata ”The internal battery has run dry” -ongelmaa VBA-ohjelmassa Pokemon Emeraldissa usein. Kun olet tehnyt korjauksen, kellonaika pelissä pysyy oikeana, kunnes seuraava kerta, kun paristo tyhjenee. Tämä voi tapahtua vasta kuukausien tai jopa vuosien kuluttua, joten voit nauttia pelistä pitkään ennen kuin sinun täytyy korjata ongelma uudelleen.

Onko ”The internal battery has run dry” -ongelma vain VBA-ohjelmassa?

Ei, ”The internal battery has run dry” -ongelma ei ole rajoitettu vain VBA-ohjelmaan. On myös mahdollista kohdata tämä ongelma muissa Pokemon Emeraldin emulaattoreissa tai jopa alkuperäisellä Game Boy Advance -konsolilla. Ongelman korjausperiaate voi kuitenkin olla samanlainen – sinun täytyy vaihtaa pelin sisäinen paristo uuteen, jotta voit palauttaa kellon ja muiden toimintojen oikean toiminnan pelissä.

ORAS Vs Emerald – The Definitive Comparison

The Internal Battery Has Run Dry. Help!!!

Vastaa