Stokke Tripp Trapp -tarjotin käyttöohjeet ja manuaali

Stokke Tripp Trapp -tarjotin käyttöohjeet ja manuaali

Stokke Tripp Trapp -tarjotin käyttöohjeet ja manuaali

Stokke Tripp Trapp -tarjotin on erinomainen lisävaruste Stokke Tripp Trapp -tuoliin. Tarjotin tarjoaa käytännöllisen pöytälevyn lapselle ruokailun ajaksi. Sen avulla lapsi voi syödä mukavasti ja turvallisesti omalla paikallaan. Tarjotin on suunniteltu sopimaan täydellisesti Stokke Tripp Trapp -tuolin alustaan, luoden vakaan ja turvallisen istumapaikan.

Käyttöohjeiden ja käsikirjan avulla voit helposti asentaa ja käyttää Stokke Tripp Trapp -tarjotinta. Ohjeet sisältävät selkeät ja yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet tarjottimen asennukseen ja säätämiseen. Käsikirjasta löydät myös lisätietoa tarvittaessa, esimerkiksi puhdistusvinkkejä ja tietoja tarjottimen materiaaleista.

Tarjottimen asentaminen Stokke Tripp Trapp -tuoliin

Tarjottimen asentaminen Stokke Tripp Trapp -tuoliin

Stokke Tripp Trapp -tuolin käyttöohjeet ja manuaali tarjoavat selkeät askel askeleelta ohjeet tarjottimen asentamiseen. Tarjotin on kätevä lisävaruste tuoliin, joka tarjoaa kätevän alustan lapselle syödä tai leikkiä.

Ennen kuin aloitat tarjottimen asentamisen, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat osat ja työkalut käden ulottuvilla. Tarkista myös käyttöohjeesta, että kaikki osat ovat mukana.

Seuraavaksi nouda tuolin tarjotin. Tarkista, että tarjotin on ehjä ja puhdas. Varmista myös, että tarjotin sopii Stokke Tripp Trapp -tuoliin. Tarjotin tulisi asentua tuolin takaosaan ja pysyä tukevasti paikallaan.

Seuraavaksi, aseta tarjottimen alusta tuolin takaosaan ja työnnä sitä varovasti alaspäin, kunnes se lukittuu paikalleen. Varmista, että tarjotin on tukevasti kiinnitetty ja pysyy paikoillaan.

Kun tarjotin on asennettu, voit nyt käyttää sitä lapsen kanssa. Aseta ruoka tai juoma tarjottimelle ja varmista, että ne ovat lapsen ulottuvilla. Seuraa aina lapsen toimintaa, kun hän käyttää tarjotinta varmistaen, että hänellä on turvallinen ja mukava istuma-asento.

Muista lukea tarkemmat ohjeet ja varoitukset käyttöohjeesta ja manuaalista, jotka tulevat tarjottimen mukana. Näiden ohjeiden avulla voit varmistaa oikeanlaisen käytön tarjottimessa ja lapsesi turvallisuuden.

Käyttöohjeet

Käyttöohjeet

Stokke Tripp Trapp -tarjotin on helppokäyttöinen ja käytännöllinen lisävaruste Stokke Tripp Trapp -syöttötuoliin. Se tarjoaa kätevän alustan ruokailuhetkiä varten ja suojaa samalla syöttötuolin pöytälevyä. Tässä käsikirjassa annetaan ohjeet Stokke Tripp Trapp -tarjottimen oikeaan käyttöön.

Ennen kuin aloitat tarjottimen käytön, varmista että sinulla on seuraavat osat:

 • Stokke Tripp Trapp -tarjotin
 • Pöytälevy
 • Manuaali

Seuraavaksi seuraa näitä ohjeita asentaaksesi tarjottimen oikein:

 1. Aseta pöytälevy tarjottimen päälle.
 2. Tarvittaessa säädä tarjottimen korkeutta ruuvin avulla.
 3. Kiinnitä tarjotin tuolin selkänojaa vasten ja varmista, että se on tukevasti paikallaan.

Kun tarjotin on asennettu oikein, voit käyttää sitä kätevänä alustana ruokailuhetkiä varten. Tarjottimessa on reuna, joka estää ruokaa ja juomaa valumasta pöydälle tai syöttötuolin päälle. Puhdista tarjotin tarvittaessa kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella.

Stokke Tripp Trapp -tarjottimen avulla ruokailuhetket syöttötuolissa ovat entistä helpompia ja siistimpiä.

Manuaali

Manuaali

Stokke Tripp Trapp -tarjotin on kätevä lisätarvike, joka sopii täydellisesti Stokke Tripp Trapp syöttötuoliin. Tämä manuaali antaa sinulle käyttöohjeet ja vinkit tarjottimen oikeaan käyttöön.

Ennen käyttöä

 • Tarkista, että Tripp Trapp syöttötuoli on kunnolla koottu ja että kaikki liitokset ovat tiukasti kiinni.
 • Asenna alusta tuolin jalkoihin ja varmista, että se istuu tasaisesti lattialle.

Käyttöohjeet

 1. Aseta pöytälevy Tripp Trapp syöttötuolin eteen niin, että se sopii hyvin paikoilleen.
 2. Varmista, että pöytälevyn lukitusmekanismi on kiinnitetty oikein ja että se on lukittu tuolin runkoon.
 3. Kun haluat irrottaa tai asentaa pöytälevyn, paina lukitusmekanismia ja liu’uta pöytälevyä eteen- tai taaksepäin.
 4. Tarkista aina ennen käyttöä, että pöytälevy on kiinnitetty tuolin runkoon kunnolla.

Puhdistus ja huolto

Puhdista tarjotin pehmeällä liinalla ja miedolla puhdistusaineella. Vältä naarmuttavia ja hankaavia aineita, jotta tarjotin säilyttää alkuperäisen ulkonäkönsä. Älä liota tarjotinta vedessä tai altista sitä äärimmäiselle kuumuudelle tai kylmyydelle.

Huomio: Älä jätä lasta valvomatta tarjottimen kanssa.

Seuraa näitä ohjeita ja voit nauttia Stokke Tripp Trapp -tarjottimen käytöstä turvallisesti ja vaivattomasti!

Tripp Trapp -tuolin pöytälevy: käyttöohjeet ja manuaali

Tripp Trapp -tuolin pöytälevy: käyttöohjeet ja manuaali

Tripp Trapp -tuolin pöytälevy on kätevä lisävaruste lapsen ruokailuhetkiin. Sen avulla lapsi voi syödä helpommin ja siistimmin, kun ruoka pysyy pöytälevyllä eikä leviä ympäriinsä. Alla on muutamia ohjeita ja vinkkejä pöytälevyn käyttämiseen.

Ennen kuin asennat pöytälevyn Tripp Trapp -tuoliin, tarkista että tuolin alusta on tarpeeksi tukeva ja että pöytälevy sopii siihen. Jos olet epävarma, voit tarkistaa nämä tiedot Tripp Trapp -tuolin käyttöohjeesta tai käyttäen mukana tulevaa käsikirjaa.

 • Varmista, että Tripp Trapp -tuoli on säädetty lapsesi koon mukaan. Tuolin istuin- ja jalkatuki tulee olla oikealla korkeudella, jotta lapsi istuu mukavasti pöytään.
 • Kiinnitä pöytälevy tuolin etuosaan painamalla sitä kevyesti paikalleen. Varmista, että levy on tukevasti kiinni eikä liiku ruokailun aikana.
 • Puhdista pöytälevy vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa. Vältä kovia puhdistusaineita tai hankaavia pesusieniä, jotka voivat vahingoittaa pöytälevyn pintaa.

Tripp Trapp -tuolin pöytälevy helpottaa lapsen ruokailua ja pitää ruoan paikallaan. Se on helppo asentaa ja puhdistaa, mikä tekee siitä kätevän apuvälineen arjen ruokailuhetkiin. Noudata näitä käyttöohjeita ja nauti yhteisistä aterioista Tripp Trapp -tuolin ja pöytälevyn avulla!

Pöytälevyn asentaminen Tripp Trapp -tuoliin

Pöytälevyn asentaminen Tripp Trapp -tuoliin

Pöytälevy on kätevä lisävaruste Stokke Tripp Trapp -tuoliin, joka tarjoaa kätevän alustan lapselle ruokailuun ja leikkeihin. Asentaminen on helppoa seuraamalla näitä käyttöohjeita:

 1. Ennen pöytälevyn asentamista varmista, että Tripp Trapp -tuoli on valmiiksi koottu ja asennettu.
 2. Ota pöytälevy ja tarkista sen kunto. Varmista, että se ei ole vaurioitunut tai rikkoutunut.
 3. Aseta pöytälevy tuolin etuosaan, vastapäätä selkänojaa.
 4. Varmista, että pöytälevy on tasaisesti tuolin päällä ja istuu tukevasti paikoillaan.
 5. Kiinnitä pöytälevy tuolin runkoon käyttäen mukana toimitettuja kiinnityshihnoja. Varmista, että hihnat ovat kireällä ja pöytälevy on tukevasti kiinni.
 6. Tarkista vielä kerran, että pöytälevy on oikein asennettu ja ei liiku paikoiltaan.

Voit nyt nauttia Stokke Tripp Trapp -tuolista täydellä pöytälevyllä, joka tarjoaa kätevän tilan lapsen ruokailuun ja aktiviteetteihin.

Miten Stokke Tripp Trapp -tarjotinta käytetään?

Stokke Tripp Trapp -tarjotin kiinnitetään Stokke Tripp Trapp -tuolin selkäliinaan. Tarjotin tarjoaa kätevän tason lapselle syödä tai leikkiä. Se on helppo kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa.

Tarvitseeko Stokke Tripp Trapp -tarjotinta puhdistaa?

Kyllä, Stokke Tripp Trapp -tarjotinta tulee puhdistaa säännöllisesti. Se voidaan pyyhkiä kostealla liinalla tai pestä miedolla saippuavedellä. Tarjotin ei kestä astianpesukonetta.

Onko Stokke Tripp Trapp -tarjottimessa turvavyöt?

Ei, Stokke Tripp Trapp -tarjottimessa ei ole turvavyötä. Se on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Stokke Tripp Trapp -tuolin kanssa, jossa on sisäänrakennetut turvavyöt.

Millaisia ruokia voi tarjoilla Stokke Tripp Trapp -tarjottimella?

Stokke Tripp Trapp -tarjotin soveltuu tarjoilemaan erilaisia ruokia ja välipaloja lapselle. Sen avulla voi tarjota esimerkiksi hedelmiä, vihanneksia, leipää ja pientä purtavaa.

Millaisia varotoimia tulisi ottaa Stokke Tripp Trapp -tarjotinta käytettäessä?

Stokke Tripp Trapp -tarjotinta tulisi käyttää aina vain aikuisen valvonnassa. Tarjotinta ei tule jättää lapsen hoitoon ilman valvontaa. On myös tärkeää tarkistaa, että tarjotin on kiinnitetty tukevasti ja lapsi istuu turvallisesti Stokke Tripp Trapp -tuolissa.

Miten Stokke Tripp Trapp -tarjotinta käytetään?

Stokke Tripp Trapp -tarjotin kiinnitetään Stokke Tripp Trapp -tuoliin erityisellä kiinnityssarjalla. Tarjotin on säädettävissä eri korkeuksille, jotta se sopii lapsen kehitysvaiheisiin. Tarjottimen yläosassa on reunat, jotka auttavat pitämään ruoat ja juomat paikoillaan.

Miten Stokke Tripp Trapp -tarjotin puhdistetaan?

Stokke Tripp Trapp -tarjotin on helppo puhdistaa. Se voidaan pyyhkiä kostealla liinalla tai pestä miedolla saippuavedellä. Tarjotinta ei tulisi laittaa astianpesukoneeseen, koska se voi vahingoittaa tarjotinta.

Milloin Stokke Tripp Trapp -tarjotinta voi alkaa käyttää?

Stokke Tripp Trapp -tarjotinta voi alkaa käyttää, kun lapsi istuu tukevasti pystyssä ja pystyy syömään itsenäisesti. Tämä yleensä tapahtuu noin 6 kuukauden iässä. On tärkeää varmistaa, että lapsi on riittävän vahva istumaan ja turvallinen ruokailun aikana.

Mistä voin ladata Stokke Tripp Trapp -tarjottimen käyttöohjeet?

Voit ladata Stokke Tripp Trapp -tarjottimen käyttöohjeet viralliselta Stokke-verkkosivustolta. Käyttöohjeet ovat saatavilla PDF-muodossa ja voit tulostaa ne tarvittaessa. Käyttöohjeet sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet tarjottimen kiinnittämiseen ja säätämiseen.

How to use the Tripp Trapp® high chair from Stokke®

How to adjust Stokke Tripp Trapp Harness Straps (2020 and newer)

Vastaa