Tallinnan ja Riian junien aikataulut: Lähtö- ja saapumisajat sekä muut tiedot.

Tallinnan ja Riian junien aikataulut: Lähtö- ja saapumisajat sekä muut tiedot.

Junan aikataulu Tallinna - Riika Lähdöt ja saapumiset

Tuore tallinnalaisen ja latvialaisen junayhtiön yhteistyö tarjoaa nuorelle matkustajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua näiden kahden upean pääkaupungin väliseen maisemaan ja kulttuuriin. Uusi juna-aikataulu, joka on nyt saatavilla, tarjoaa joustavat ja sujuvat lähdöt ja saapumiset sekä Tallinnasta että Riiasta.

Junan aikataulu on taulukon muodossa, josta voi helposti tarkastella eri lähtö- ja saapumisaikoja sekä kätevästi valita itselleen sopiva matka-aika. Taulukossa on merkitty myös keskimääräinen matka-aika ja mahdolliset pysähdyspaikat matkan varrella. Tämä auttaa matkustajia suunnittelemaan matkansa etukäteen ja varmistamaan matkan sujuvuuden.

Junan aikataulu Tallinna – Riika

Junan aikataulu Tallinna - Riika

Junan aikataulu Tallinna - Riika

Junayhteys Tallinnan ja Riian välillä tarjoaa kätevän tavan matkustaa näiden kahden pääkaupungin välillä. Junamatka on suosittu erityisesti nuorison keskuudessa, sillä se tarjoaa edullisen ja ekologisen vaihtoehdon matkustaa. Riia on yksi suosituimmista matkakohteista Virossa ja matka sinne junalla Tallinnasta kestää noin neljä tuntia.

Miten voit tarkistaa junan aikataulun Tallinnan ja Riian välillä? Useimmissa tapauksissa voit tarkistaa ajankohtaisen aikataulun junan taululta asemalta. Junien aikataulut ovat yleensä tarkkoja, mutta ajoittain voi olla viivästyksiä tai aikataulumuutoksia. On aina suositeltavaa tarkistaa junan aikataulu tuoreeltaan ennen matkan aloittamista.

Tallinna – Riika -junan aikataulu

Tallinna - Riika -junan aikataulu

Junan aikataulu Tallinna – Riika

Tässä taulukossa esitetään tuoreet tiedot junien lähdöistä ja saapumisista Tallinnan ja Riian välillä. Junayhteydet Liettuan ja Latvian välillä ovat suosittuja, ja tämä junareitti tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon matkalle.

Alla olevasta taulukosta näet junayhteyksien päivittäiset lähtö- ja saapumisajat sekä matka-ajan Tallinnan ja Riian välillä.

Juna Lähtöaika Matka-aika Saapumisaika
1 08:00 3 tuntia 11:00
2 12:30 3 tuntia 15:30
3 17:15 3 tuntia 20:15

Tallinnasta Riikaan matkaavilla on mahdollisuus valita useista päivittäisistä lähdöistä. Junamatka kestää noin 3 tuntia, joten se tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon tähän reittiin. Nuoret matkustajat voivat nauttia mukavista junamatkoista ja ihailla upeita maisemia Latvian ja Liettuan välillä.

Oli sitten suuntaamassa Tallinnaan tai Riikaan, junamatka tällä reitillä tarjoaa mukavan ja luotettavan tavan matkustaa. Tarkista aikataulut ja varaa paikkasi junassa jo tänään!

Nuori aikataulu Tallinna – Latvia juna

Nuori aikataulu Tallinna - Latvia juna

Tallinnasta Riikaan kulkeva juna on suosittu tapa matkustaa Viron ja Latvian pääkaupunkien välillä. Tämä nuori aikataulu tarjoaa matkustajille nopean ja kätevän tavan siirtyä näiden kahden maan välillä.

Taulukossa alla on esitetty junien lähtö- ja saapumisajat sekä matka-aika Tallinnasta Latviaan.

Junan aikataulu Tallinna – Latvia
Lähtöaika Junan numero Saapumisaika Matka-aika
08:00 Juna 123 10:30 2 tuntia 30 minuuttia
11:45 Juna 456 14:15 2 tuntia 30 minuuttia
16:30 Juna 789 19:00 2 tuntia 30 minuuttia

Latviaan matkustettaessa on hyvä muistaa, että junat voivat viivästyä ajoittain eri syistä. On myös suositeltavaa tarkistaa aikataulu etukäteen ja varata paikkalippu etukäteen, sillä junat voivat olla varsinkin kiireisinä matkustuskausina hyvin täynnä.

Tämä nuori aikataulu tarjoaa matkustajille mahdollisuuden liikkua helposti Tallinnan ja Riian välillä, ja se on suosittu vaihtoehto etenkin niille, jotka haluavat kokea matkallaan enemmän kuin vain lentomatkan tai autolla ajamisen.

Lähdöt

Lähdöt

Tallinnasta Riikaan lähtee päivittäin useita junavuoroja. Junat kulkevat Tallinnasta Riikaan sekä Latvian että Liettuan kautta. Junamatka Tallinnasta Riikaan on suosittu erityisesti nuorten matkailijoiden keskuudessa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tutustua sekä Viron että Latvian kauniisiin maisemiin.

Tallinnan ja Riian välinen junayhteys on suhteellisen uusi, ja junien aikataulut ovat vielä melko tuoreita. Junat lähtevät Tallinnasta aamulla ja saapuvat Riikaan ilta-aikaan. Junamatka Tallinnasta Riikaan kestää noin 4–5 tuntia, riippuen reitistä ja liikenteen tilanteesta.

Aamulähdöt

Aamulähdöt

Tässä taulukossa on tuorein aika matkalle Riikaan. Aamulla on mahdollista lähteä Tallinnasta Riikaan ja matka kestää noin neljä tuntia. Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa aikataulun ja valita sinulle sopivan lähtöajan.

Latvia on nuori ja vireä maa, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia matkailijoille. Riika, Latvian pääkaupunki, tunnetaan kauniista jugend-arkkitehtuuristaan ja historiallisesta vanhastakaupungistaan. Liettuan rajalle on myös lyhyt matka, joten voit hyödyntää matkaa tutustuaksesi myös Liettuan mahtaviin nähtävyyksiin.

Lähtöaika Lähtöpaikka Saapumisaika Pysähdykset
08:00 Tallinna 12:00 2
09:30 Tallinna 13:30 2
11:00 Tallinna 15:00 2

Aamulähdöissä on useita vaihtoehtoja, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan. Matka Riikaan tarjoaa upeita maisemia ja voit nauttia junamatkasta rennosti.

Iltalähdöt

Iltalähdöt

Tallinnasta Riikaan kulkee myös useita junavuoroja iltapäivän ja illan aikana. Näillä vuoroilla matkustaminen on suosittua erityisesti niiden matkustajien keskuudessa, jotka haluavat viettää enemmän aikaa Tallinnassa päivän aikana.

Iltalähdöillä on usein nuorempi asiakaskunta, ja tuoreet aikataulutaulut auttavat matkustajia suunnittelemaan matkansa paremmin. Lähdöt tapahtuvat pääasiassa myöhään iltapäivällä ja illalla, joten matkustajat voivat nauttia päivästä Tallinnassa ennen junamatkaa Riikaan.

  • Tallinna-Riika juna lähtee klo 16.30
  • Tallinna-Riika juna lähtee klo 18.15
  • Riikaan saapuminen tapahtuu noin klo 21.45-22.00

Junamatka Tallinnasta Riikaan kestää noin 4-5 tuntia riippuen junavuorosta ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Junassa on tarjolla mukavat istuimet ja matkustajille tarjotaan myös ravintolapalveluita.

Liettuan ja Latvian välisiä junayhteyksiä kehitetään jatkuvasti, joten matkustaminen junalla Tallinnasta Riikaan on helppo ja kätevä tapa siirtyä näiden kahden maan välillä.

Lähtöaika Saapumisaika
16.30 21.45-22.00
18.15 21.45-22.00

Mistä löydän junien aikataulut Tallinna – Riika reitille?

Junien aikataulut Tallinna – Riika reitille voit löytää VR:n tai GoRailin verkkosivuilta.

Kuinka usein junat kulkevat Tallinnan ja Riian välillä?

Junat kulkevat Tallinnan ja Riian välillä päivittäin, yleensä noin kerran tai kaksi päivässä.

Kuinka kauan matkustaminen junalla Tallinnasta Riikaan kestää?

Matkustaminen junalla Tallinnasta Riikaan kestää yleensä noin 4-5 tuntia.

Mikä on junalippujen hintataso Tallinna – Riika reitillä?

Junalippujen hintataso Tallinna – Riika reitillä vaihtelee riippuen matkan ajankohdasta ja varaustilanteesta. Hintoja kannattaa tarkastella VR:n tai GoRailin verkkosivuilla.

Miten voin varata junaliput Tallinnasta Riikaan?

Voit varata junaliput Tallinnasta Riikaan VR:n tai GoRailin verkkosivujen kautta. Valitse matkustuspäivä, lippuluokka ja maksa liput verkkomaksulla.

Millaisia junia kulkee Tallinna – Riika reitillä?

Tallinna – Riika reitillä kulkee kahdenlaisia junia: Ei-rekisteröityjä junia ja rekisteröityjä junia. Ei-rekisteröidyissä junissa on yleensä vähemmän mukavuuksia, kun taas rekisteröidyissä junissa on mukavuudet kuten ilmastointi ja ravintolavaunu.

A-Studio| Riikka Purra perustelee alijäämäistä velkabudjettiaan

Vastaa