The nut job – Näyttelijät, hahmot ja ääniroolit elokuvassa

The nut job – Näyttelijät, hahmot ja ääniroolit elokuvassa

The nut job cast - Näyttelijät hahmot ja ääniroolit elokuvassa

Komedia ja seikkailu yhdistyvät animaatiomaailmassa elokuvassa ”The nut job”. Elokuvan hahmot ja ääniroolit tarjoavat katsojille unohtumattoman viihdekokemuksen. Näyttelijät tuovat hahmoihin eloisuutta ja persoonallisuutta omilla ainutlaatuisilla tulkinnallaan.

Elokuvan pääosissa nähdään suuri joukko lahjakkaita näyttelijöitä, jotka antavat äänensä rakastetuille hahmoille. Elokuvan nimikkoroolissa nähdään Will Arnett, joka esittää pähkinää varastelevaa eläinryhmän johtajaa Surlya. Katherine Heigl puolestaan lainaa äänensä Andi-hahmolle, joka on Surlyn luottokumppani ja jolla on tärkeä rooli ryöstösuunnitelmassa.

Muita merkittäviä äänirooleja tässä animaatioelokuvassa esittävät Brendan Fraser, Liam Neeson, Maya Rudolph ja Gabriel Iglesias, jotka tuovat roolihahmoihin omat persoonalliset piirteensä. Brendan Fraser esittää pähkinävaras Graysonia, Liam Neeson puolestaan hurjaa poliisikoira Rottinonia, Maya Rudolph iloista ja energistä Mole-hahmoa sekä Gabriel Iglesias perhettään suojelevaa Pug-hahmoa.

The nut job tarjoaa katsojilleen hulvattoman seikkailun, jossa nelijalkaiset sankarit yrittävät varastaa suuren pähkinäpuun. Elokuvan komediapitoisuus yhdistettynä jännittävään tarinaan tarjoaa mainion viihde-elämyksen koko perheelle. Näyttelijöiden taidokas ääntyöskentely tekee hahmoista eläviä ja auttaa tuomaan tarinan upeasti esiin.

The nut job cast

The nut job on vuonna 2014 julkaistu animaatiokomediaelokuva, jossa seikkaillaan hullaantuneiden metsänolentojen parissa. Tarina pyörii päähenkilö Surlyn ympärillä, kun hän yrittää saada takaisin varastetun ruoan, jota kaikki metsäasukkaat tarvitsevat selviytyäkseen.

The nut jobin cast koostuu monista lahjakkaista näyttelijöistä, jotka lainaavat äänensä elokuvan hahmoille. Alla on luettelo joistakin näyttelijöistä ja heidän esittämistään hahmoista:

Näyttelijä Hahmo
Will Arnett Surly
Brendan Fraser Grayson
Liam Neeson Raccoon
Katherine Heigl Andie
Maya Rudolph Persephone

Nämä näyttelijät tuovat hahmoilleen elokuvassa elämän ja persoonallisuuden äänirooleillaan. Heidän taitonsa ja tulkintansa auttavat luomaan viihdyttävän ja huvittavan kokemuksen katsojille.

Näyttelijät

Näyttelijät

The Nut Job -elokuva on hauska komediaan ja seikkailuun perustuva animaatio, joka on täynnä hulvatonta huumoria ja vauhdikkaita tilanteita. Elokuvan tarina keskittyy pähkinäsieppari Surlyn seikkailuihin, kun hän yrittää pelastaa kotinsa ja ystävänsä.

Elokuvassa nähdään monia hahmoja, joissa ääniroolit on tehneet tunnetut ja lahjakkaat näyttelijät. Tässä on luettelo elokuvan näyttelijöistä ja heidän näyttelemistään hahmoista:

Päähenkilöt

Päähenkilöt

 • Surly – äänirooli Will Arnett
 • Buddy – äänirooli Tommy Chong
 • Andie – äänirooli Katherine Heigl
 • Grayson – äänirooli Brendan Fraser

Sivuhahmot

Sivuhahmot

 • Raccoon – äänirooli Liam Neeson
 • King – äänirooli Stephen Lang
 • Jimmy – äänirooli James Franco
 • Johnny – äänirooli Scott Yaphe

Näyttelijät tekevät upeaa työtä elokuvan hahmojen ääninä ja tuo nämä hahmot eloon valkokankaalla. Heidän ääniroolinsa antavat elokuvalle lisää syvyyttä ja persoonallisuutta.

The Nut Job -elokuva on iloista ja vauhdikasta viihdettä, joka sopii koko perheelle. Näyttelijät tekevät hienoa työtä hahmojen äänirooleissa ja tuovat tarinan eloon.

Elokuvaan valitut näyttelijät

Elokuvaan valitut näyttelijät

Elokuva The Nut Job on hauska komedia, jossa on monia mielenkiintoisia hahmoja. Elokuvaa tähdittävät lahjakkaat näyttelijät, jotka tuovat hahmoihin elävästi eläytyen ääntä ja luonnetta.

Tässä luettelossa esitellään muutamia elokuvassa mukana olevia näyttelijöitä ja heidän ääniroolejaan:

Hahmo Näyttelijä
Surly Will Arnett
Buddy Tom Kenny
Andie Katherine Heigl
Grayson Brendan Fraser
Percy Stephen Lang

Yllä olevassa taulukossa näet vain muutamia näyttelijöitä ja heidän esittämiään hahmoja. Elokuva The Nut Job on täynnä monipuolisia ja viihdyttäviä äänirooleja, jotka tekevät tarinasta entistäkin seikkailullisemman.

Näyttelijäsuoritukset

Näyttelijäsuoritukset

Elokuvassa on lukuisia ammattitaitoisia näyttelijöitä, jotka tuovat hahmoille eloa ja persoonallisuutta. Jokainen äänirooli on tärkeä tarinan etenemisen kannalta, ja näyttelijät tekevät upeaa työtä tuodessaan hahmot eloon.

 • Will Arnett ääninäyttelee päähenkilö Surlya, oravaa jolla on suuri intohimo löytää ruokaa.
 • Katherine Heigl näyttelee hänen kumppaniaan Andiea, joka on älykäs ja rohkea orava.
 • Liam Neeson tuo ääneen eloa roistohenkilö Raccoonille, joka suunnittelee suurta ryöstöä.
 • Maya Rudolph ääninäyttelee naapurin oravaa Preciousa, joka on päättäväinen ja omistautunut ystävä.
 • Brendan Fraser antaa äänen Graysonille, joka on rohkea ja hurjapäinen orava.

Näyttelijät luovat elokuvassa uskottavia ja viihdyttäviä suorituksia, jotka tekevät hahmoista todentuntuisia ja kiinnostavia. Heidän ääniroolinsa tuovat tarinaan lisää syvyyttä ja huumoria, ja auttavat katsojaa eläytymään elokuvan tapahtumiin.

Elokuvassa The Nut Job – Etsimässä törsää näyttelijät loistavat äänirooleissaan, tehden tarinasta unohtumattoman seikkailun täynnä huumoria ja jännitystä.

Hahmot

Hahmot

Elokuvassa The Nut Job on monia hauskoja ja mielenkiintoisia hahmoja, jotka tekevät tarinasta entistä hauskemman. Tässä ovat elokuvassa esiintyvät näyttelijät, hahmot ja heidän ääniroolinsa.

 • Surly: Surly on tämän komedian päähenkilö. Hän on rohkea ja nokkela orava, joka on aina valmis seikkailuun. Hänen äänenään kuullaan näyttelijä Will Arnett.
 • Buddy: Buddy on Surlyn paras ystävä. Tämä hieman hömelö orava on aina mukana kaikissa seikkailuissa. Hänen äänenään kuullaan näyttelijä Tom Kenny.
 • Andie: Andie on ahkera ja älykäs orava, joka on myös Surlyn salainen ihastus. Hänen äänenään kuullaan näyttelijä Katherine Heigl.
 • Grayson: Grayson on reipas ja naivi orava, joka yrittää aina hurmata Andien. Hänen äänenään kuullaan näyttelijä Brendan Fraser.
 • Mr. Feng: Mr. Feng on karatea rakastava herkkäsydäminen isopanda. Hänen äänenään kuullaan näyttelijä Jackie Chan.

Näyttelijät tekevät upeaa työtä luodessaan hahmoilleen persoonallisuuden ja tekevät tarinasta entistä hauskemman. The Nut Jobin hahmot ovat animaatiossa eloisia ja täynnä energiaa, ja näyttelijät antavat heille äänielämän.

Kuka oli elokuvan ”The Nut Job” päähenkilö?

Päähenkilö oli orava nimeltä Surly.

Mitä muita hahmoja oli elokuvassa ”The Nut Job”?

Elokuvassa esiintyi myös hahmoja kuten Andie, Buddy, Precious, ja Grayson.

Kuka esitti Surlyn ääntä elokuvassa?

Surlyn äänenä elokuvassa toimi Will Arnett.

Millaisen roolin hahmo Andie sai elokuvassa?

Andie oli Surlyn kumppani ja avustaja, joka auttoi häntä suorittamaan tehtäviään.

Missä muissa elokuvissa näyttelijä Will Arnett on esiintynyt?

Will Arnett on esiintynyt muun muassa elokuvissa ”The Lego Movie”, ”Teenage Mutant Ninja Turtles”, ja ”Despicable Me”.

Kuka näyttelee elokuvan ”The Nut Job” päähenkilöä Surkkua?

Surkkua näyttelee näyttelijä Will Arnett.

Mitä muita näyttelijöitä on mukana elokuvassa ”The Nut Job”?

Muita näyttelijöitä elokuvassa ”The Nut Job” ovat Brendan Fraser, Liam Neeson, Katherine Heigl, Stephen Lang ja Maya Rudolph, vain muutamia mainitaksemme.

Minkälaisia äänirooleja näyttelijät tekevät elokuvassa ”The Nut Job”?

Näyttelijät lainaavat äänensä elokuvan hahmoille. Esimerkiksi Will Arnett ääninäyttelee Surkkua, Brendan Fraser ääninäyttelee Aarrasta ja Liam Neeson ääninäyttelee Raccoon-rosvon hahmoa.

Mikä on elokuvan ”The Nut Job” juoni?

Elokuvan ”The Nut Job” juoni keskittyy Surkku-oravan yritykseen varastaa ruokavarasto talven varalle. Hän saa mukaansa joukon kummallisia eläinystäviä ja yhdessä he suunnittelevat suuren varkauden. Kuitenkin kaikki ei suju suunnitelmien mukaan, ja Surkun täytyy osoittaa urheuttaan pelastaakseen päivän.

Mitä muita elokuvia näyttelijä Will Arnett on esiintynyt?

Will Arnett on näytellyt useissa elokuvissa, mukaan lukien ”Arrested Development”, ”Lego-elokuvat”, ”Teen Titans Go! To the Movies” ja ”Despicable Me”.

The Nut Job | The Cast | Featurette | Own it now on Blu-ray, DVD & Digital

Vastaa