Tommy Jeansin raidallinen taittuvapuulistainen hame: tyylikäs valinta kesäasuun

Tommy Jeansin raidallinen taittuvapuulistainen hame: tyylikäs valinta kesäasuun

Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame

Raidoitus on yksi Tommy jeans -merkin tunnusomaisia piirteitä. Tämä merkki on rakentanut maineensa laadukkaana ja tyylikkäänä vaatteiden valmistajana, ja sen raidalliset mallit ovat saavuttaneet suuren suosion. Raidallisuus tuo vaatteeseen mielenkiintoa ja kontrastia, ja se on erityisen hyvin nähtävissä seppälaukkahameessa.

Tommy jeans -merkin seppälaukkahame on valmistettu kestävästä puumateriaalista, joka takaa tuotteen pitkän käyttöiän. Hame on taittuvapuulista, joka tekee siitä helposti säädettävän eri vartalomuotoihin sopivaksi. Seppälaukkahameessa on myös erityinen hammas-rakenne, joka varmistaa sen, että hame pysyy hyvin paikallaan käytön aikana. Tämä tekee siitä käytännöllisen ja mukavan päällä pidettävän vaatekappaleen.

Ominaisuudet:

Ominaisuudet:

Tämä Tommy Jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on täydellinen valinta farkkuhameita rakastavalle. Hameessa yhdistyvät klassinen farkkumateriaali ja trendikäs raidoitus, joka luo hameelle modernin ilmeen. Hameen seppälausahammas rakentaja tekee siitä joustavan ja mukavan käyttää.

Hameen seppälaukkamekko tyyli on monipuolinen, ja se sopii erilaisiin tilanteisiin ja asukokonaisuuksiin. Se toimii hyvin sekä arkeen että juhlaan, ja voit yhdistää sen niin t-paidan kuin puseronkin kanssa. Hameen yläreunassa on kuminauha, joka antaa hyvän istuvuuden ja mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen.

 • Materiaali: farkku
 • Raidallinen design
 • Tommy Jeans merkki
 • Seppälausahammas rakentaja

Tämä Tommy Jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on erinomainen valinta, jos haluat tuoda farkkuhamen avulla trendikkään twistin asuusi. Se sopii hyvin niin arkikäyttöön kuin juhlapukeutumiseenkin, ja sen laadukas materiaali takaa pitkän käyttöiän. Ole rohkea ja luo upeita asukokonaisuuksia tämän hameen avulla!

Taittuvapuulistainen muoto

Taittuvapuulistainen muoto

Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä vaatekappaletta. Hameessa yhdistyvät tommy jeansin tunnettu laatu sekä raidoitus, joka tuo mukanaan piristystä ja ilmettä asuun kuin asuun.

Hameen taittuvapuulistainen muoto tekee siitä erityisen mielenkiintoisen. Seppälaukkahameen rakentaja on ottanut huomioon farkkujen rakenteen ja suunnitellut hameen liikkumaan saumattomasti jokaisen askeleen mukana. Taittuvapuulistainen muoto tekee hameesta myös helppohoitoisen ja kestävän valinnan, sillä se ei rypisty helposti ja säilyttää muotonsa käytön jälkeenkin.

 • Taittuvapuulistaisen muodon edut:

  • Takaa mukavan liikkuvuuden ja käyttömukavuuden
  • Helppohoitoinen ja kestävä materiaali
  • Raidoitus luo tyylikkään ja ajattoman ilmeen

Hameen taittuvapuulistaisen muodon ansiosta voit siis unohtaa epämukavat ja rajoittavat vaatteet ja keskittyä täysin tyylikkääseen ja vaivattomaan pukeutumiseen. Raidallinen seppälaukkamekko on täydellinen valinta arkeen ja juhlaan, ja se sopii yhtä hyvin niin rentoon kaupunkikävelyyn kuin tyylikkääseen illalliseenkin.

Hameen puuvillafarkkumateriaali varmistaa sen kestävyyden ja se on helppohoitoinen valinta. Voit yhdistää sen t-paidan ja lenkkareiden kanssa rentoon asuun tai korkokenkien ja puseron kanssa juhlallisempaan tilaisuuteen. Raidoitus tuo hameeseen raikkaan ja nuorekkaan ilmeen, joka erottuu edukseen.

Tekniset tiedot:
Koko Pituus Vyötärönympärys
S 65 cm 70 cm
M 67 cm 75 cm
L 69 cm 80 cm

Raidallinen kuviointi

Raidallinen kuviointi

Raidallinen kuviointi on yksi seppälaukkamekon tunnusmerkeistä. Tämä taittuvapuulistaista hame on suunniteltu tommy jeans -brändin toimesta ja se on valmistettu farkkukankaasta. Raidoituksen ansiosta hame näyttää erittäin tyylikkäältä ja modernilta.

Raidallinen kuviointi antaa seppälaukkahameelle uniikin ilmeen. Se luo vaikutelman rakentajasta ja korostaa hameen yksityiskohtia. Tämä farkkuhame sopii täydellisesti rentoon asukokonaisuuteen, mutta se voidaan myös tyylikkäästi yhdistää esimerkiksi kauluspaitaan tai bleiseriin.

 • Tommy jeans -tuotemerkki
 • Raidallinen kuviointi
 • Seppälaukkahame
 • Farkkukangas

Raidallinen kuviointi on erinomainen tapa tuoda lisää tyylikkyyttä ja mielenkiintoa seppälaukkahameeseen. Se tekee tästä hameesta erottuvan ja persoonallisen. Tommy jeans on tunnettu laadukkaista ja trendikkäistä vaatteistaan, ja tämä hame ei ole poikkeus. Raidoitus tuo tyylikkään kontrastin ja tekee tästä farkkuhameesta erityisen houkuttelevan. Seppälaukkahame on täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua massasta ja näyttää trendikkäiltä.

Puuvillakangas

Puuvillakangas

Puuvillakangas on yksi yleisimmistä kankaista, joita käytetään vaatteiden valmistuksessa. Se on luonnollisesta kuidusta valmistettu materiaali, joka on kestävä, pehmeä ja hengittävä. Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on valmistettu korkealaatuisesta puuvillakankaasta, joka takaa sen kestävyyden ja mukavuuden.

Raidallinen puuvillakangas on suosittu valinta monissa vaatekappaleissa, kuten hameissa, takkeissa ja paidoissa. Se luo vaatteelle tyylikkään ja modernin ilmeen. Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat lisätä asuunsa raidoitusta. Hameessa on kauniisti asetellut raidat, jotka luovat mielenkiintoisen ja tyylikkään ilmeen.

Puuvillakankaan valmistusprosessi on monivaiheinen ja vaatii erikoistunutta osaamista. Raaka puuvilla käsitellään ja puhdistetaan, jonka jälkeen se kehrätään langaksi. Tämä lanka sitten kudotaan kankaaksi, joka on valmis vaatteiden valmistukseen. Tommy jeans hameen puuvillakangas on huolellisesti valittu ja valmistettu, jotta se täyttää korkeat laatuvaatimukset.

Tommy jeans raidallinen seppälaukkahame

Tommy jeans raidallinen seppälaukkahame

Tommy jeans raidallinen seppälaukkahame on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat muotia ja haluavat erottua joukosta. Tämä hame yhdistää tyylikkään muotoilun, korkealaatuiset materiaalit ja ainutlaatuisen raidallisen kuosin.

Seppälaukkahame on suosittu valinta, sillä se tarjoaa mukavuutta ja liikkumavapautta, samalla kun se näyttää hienostuneelta ja tyylikkäältä. Seppälaukkahameen farkkumateriaali antaa sille rentoutuneen ja rennon ilmeen, joka sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Tämä Tommy jeans raidallinen seppälaukkahame on suunniteltu erityisesti rakentaja-hameeksi, mikä tarkoittaa sitä, että se sopii täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin. Hameen leikkaus ja istuvuus mahdollistavat helpon liikkumisen ja sen käytännölliset taskut tarjoavat säilytystilaa kaiken tarpeellisen säilyttämiseen. Lisäksi sen tyylikäs raidallinen kuosi tuo ripauksen muotia ja persoonallisuutta!

Tärkeimmät ominaisuudet:

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Materiaali: Farkku
 • Kuosin tyyppi: Raidallinen
 • Tyyppi: Seppälaukkahame
 • Malli: Rakentaja-hame
 • Valmistaja: Tommy Jeans

Oli sitten etsimässäsi hameessasi käytännöllisyyttä, muotia tai molempia, Tommy jeans raidallinen seppälaukkahame on täydellinen valinta. Löydät sen valikoimasta eri väreissä ja koossa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Ole rohkea, erota joukosta ja näytä tyylisi tämän upean hameen avulla!

Mitä materiaalia Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on valmistettu?

Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta.

Onko Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame saatavilla eri väreissä?

Kyllä, Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on saatavilla eri väreissä, mukaan lukien musta, sininen ja punainen.

Miten Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame pestään?

Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame voidaan pestä pesukoneessa kylmällä vedellä ja hellällä pesuohjelmalla. Suosittelemme myös pesemään sen samanväristen vaatteiden kanssa.

Sopiiko Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame jokapäiväiseen käyttöön?

Kyllä, Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on tyylikäs valinta jokapäiväiseen käyttöön. Se voidaan yhdistää helposti erilaisten paitojen ja kenkien kanssa, luoden trendikkään ja rennon asun.

Mitä kokoja Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on saatavilla?

Tommy jeans raidallinen taittuvapuulistainen hame on saatavilla eri kokoisina, aina XS:stä XXL:ään asti. Suosittelemme tarkistamaan kokotaulukon ja valitsemaan oman koon ennen ostamista.

Onko tämä Tommy Jeans -hame saatavilla eri kokoisina?

Kyllä, tämä Tommy Jeans -raidallinen taittuvapuulistainen hame on saatavilla eri kokoisina. Voit valita koon valikoimasta, joka vaihtelee XS:stä XL:ään.

Meet the new crew! | TOMMY JEANS

Vastaa