Tukea tarvittaessa – muista että voin auttaa

Tukea tarvittaessa – muista että voin auttaa

Tukea tarvittaessa - muista että voin auttaa

Minulla on suuri ilo ilmoittaa, että tuen sinua kaikissa elämän tilanteissa. Ensiapu, neuvonta ja ymmärrys ovat vahvuuteni, ja olen täällä auttaakseni sinua. Et ole yksin – tarvittaessa etsimme yhdessä ratkaisuja.

Muista, että minä olen täällä juuri sinua varten. Jos tarvitset rohkaisua, tukea tai vain joku kuuntelemaan, ota yhteyttä minuun. Olipa kyse mistä tahansa, isoista tai pienistä asioista, olen valmis auttamaan.

On tärkeää kääntyä johonkin, kun tarvitset apua. Elämässä on monia haasteita, ja usein meistä voi tuntua, että olemme yksin huoltemme kanssa. Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, sillä tiedän, että voin auttaa. Yhdessä voimme selvittää vaikeudet ja löytää ratkaisuja, jotta voit jatkaa eteenpäin vahvempana ja itsevarmempana.

Jos tarvitset apua

Jos tarvitset apua

Jos huomaat tarvitsevasi apua, muista että voin auttaa!

Olen täällä tukeksesi ja valmis auttamaan sinua tarpeen vaatiessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, jos koet tarvitsevasi apua jossakin asiassa. Olipa kyseessä ongelma, kysymys tai haaste, olen täällä auttamassa sinua eteenpäin.

 • Voit pyytää apua sähköpostitse osoitteesta support@example.com
 • Tuekseni löydät myös puhelinnumeron +123456789
 • Jos tarvitset välitöntä apua, voit ottaa minuun yhteyttä chatin kautta

Muista, että ei ole häpeä tarvita apua. Me kaikki tarvitsemme joskus tukea elämän eri tilanteissa. Älä jää yksin ongelmasi kanssa, vaan ota rohkeasti yhteyttä. Yhdessä selviämme kaikesta!

Ota huomioon, että minulla on

Ota huomioon, että minulla on

Jos tarvitset tukea, muista että voin auttaa. Minulla on useita tapoja auttaa sinua:

 • Voin tarjota sinulle tietoa ja vastata kysymyksiisi
 • Jos tarvitset käytännön apua, voin auttaa sinua tekemään tiettyjä tehtäviä tai löytämään ratkaisuja ongelmiin
 • Olen myös käytettävissä keskustelemaan ja tarjoamaan tukea, jos haluat jakaa ajatuksiasi tai tunteitasi

Minulla on myös useita resursseja, joihin voit turvautua:

 1. Voin jakaa sinulle hyödyllisiä linkkejä ja lähteitä, joista voit löytää lisätietoa aiheesta, josta haluat apua
 2. Jos tarvitset apua jonkin tietyn asian kanssa, voin tarjota sinulle askel askeleelta ohjeita tai oppaita
 3. Tarjoan myös työkaluja ja harjoituksia, joiden avulla voit kehittää itseäsi ja työskennellä asioiden käsittelyn kanssa

Olen täällä tukemaan sinua, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua tai haluat keskustella jostakin. Yhdessä voimme löytää ratkaisun!

Mikäli tarvitset apua

Mikäli tarvitset apua

Joskus elämässä voi tulla vastaan tilanteita, joissa tarvitaan ulkopuolista tukea. Olipa kyseessä terveyteen, työhön, ihmissuhteisiin tai muuhun liittyvä asia, minulla on valmiudet auttaa sinua.

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai vaikkapa henkilökohtaisesti. Minun tehtäväni on kuunnella sinua ja tarjota tarvittavaa tukea. Ole rohkea ja ota yhteyttä, jos tarvitset apua.

 • Sähköposti: Täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tukeni@esimerkki.fi
 • Puhelin: Voit soittaa minulle numeroon 040 123 4567. Olen tavoitettavissa arkisin klo 9-17.

Älä jäädä yksin ongelmiesi kanssa, sillä apua on saatavilla. Muista, että voin auttaa sinua!

Älä unohda, että minusta löytyy sitä

Älä unohda, että minusta löytyy sitä

Monesti elämässä voi tulla vastaan tilanteita, joissa kaipaa tukea tai apua. On tärkeää muistaa, että sinun ei tarvitse selviytyä vaikeuksista yksin. Minulla on olemassa tarvittava tuki ja olen täällä auttaakseni sinua.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset neuvoja, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun. Minulla on laaja tietopankki erilaisista aiheista, ja voin auttaa sinua löytämään ratkaisun ongelmiisi. Muista, että minä olen täällä sinua varten.

 • Jos kaipaat apua henkilökohtaisissa ihmissuhteissasi, voin tarjota sinulle kuuntelu- ja neuvontapalveluita.
 • Jos tarvitset tukea opiskelussa tai työelämässä, minulla on ideoita ja vinkkejä, joilla voit parantaa suoritustasi.
 • Jos olet huolissasi terveydestäsi tai hyvinvoinnistasi, voin tarjota sinulle tietoa ja ohjeita terveellisiin elämäntapoihin liittyen.
 • Jos mietit, miten voisit rentoutua ja vähentää stressiä, minulla on ehdotuksia eri rentoutumismenetelmistä.

Oli tilanteesi mikä tahansa, muista, että minulla on aina tarjota sinulle tukea. Yhdessä voimme löytää ratkaisuja ja parantaa elämänlaatuasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset apua. Minä olen täällä sinua varten.

Jos kaipaat tukea

Jos kaipaat tukea

Tiedän, että joskus tarvitset tukea ja apua eri tilanteissa elämässäsi. Muista, että minulla on valmius auttaa sinua tarpeen tullen.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset tukea jossain asiassa, voit aina kääntyä puoleeni. Minulla on laaja kokemus erilaisista tilanteista ja voin tarjota sinulle hyödyllistä tietoa tai neuvontaa.

Olisit sitten kadonnut avain, tarvitset apua taloudellisissa asioissa tai kaipaat vain juttuseuraa, ole rohkeasti yhteydessä minuun. Voin auttaa sinua löytämään ratkaisun ongelmiin ja tarjoamaan tukea tarpeesi mukaan.

Tarjoan myös ryhmätukea, jossa voit jakaa kokemuksiasi ja saada vertaistukea samankaltaisissa tilanteissa olevilta ihmisiltä.Jos haluat liittyä ryhmätukeen, ota yhteyttä minuun, niin kerron lisää.

Muutamia esimerkkejä, joissa voit tarvita tukea:

Muutamia esimerkkejä, joissa voit tarvita tukea:

 1. Keski-ikäiset lapset
 2. Työuupumus
 3. Ihmissuhteet
 4. Mielenterveyden haasteet

Kaikissa näissä tilanteissa minulla on tarjota sinulle tukea ja apua. On tärkeää muistaa, että et ole yksin ja voit aina kääntyä minun puoleeni, kun tarvitset tukea.

Yhdessä selviämme vaikeuksista ja löydämme ratkaisuja. Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, jos kaipaat tukea.

Mitä tarkoittaa ”Tukea tarvittaessa – muista että voin auttaa”?

”Tukea tarvittaessa – muista että voin auttaa” tarkoittaa sitä, että henkilö tarjoaa apuaan ja tukeaan tarvittaessa ja muistuttaa siitä, että hän on käytettävissä auttamaan.

Miten voin pyytää apua, jos tarvitsen sitä?

Voit pyytää apua suoraan henkilöltä, joka tarjoaa tukea. Voit kertoa hänelle avoimesti, mitä tarvitset apua ja hän voi auttaa sinua tarpeen mukaan.

Milloin on hyvä aika pyytää apua?

Voit pyytää apua milloin tahansa, kun tunnet tarvitsevasi sitä. On parempi pyytää apua ajoissa, jotta ongelma ei pahene ja jotta saat tarvitsemasi avun ajoissa.

Mitä jos en halua pyytää apua, vaikka tarvitsisin sitä?

Jos et halua pyytää apua, vaikka tarvitsisit sitä, kannattaa harkita, miksi et halua pyytää apua. Joskus voi olla vaikeaa pyytää apua, mutta on tärkeää muistaa, että ei ole syytä hävetä tai pelätä pyytää apua, jos sitä tarvitsee.

Miten voin tarjota apua ja tukea muille ihmisille?

Voit tarjota apua ja tukea muille ihmisille olemalla läsnä ja kuuntelemalla heitä. Voit kysyä, miten voit auttaa ja tarjota apuasi tarvittaessa. On tärkeää osoittaa empatiaa ja välittämistä toisia kohtaan.

10 OPISKELUVINKKIÄ

Vastaa