Tutustu Don Pizza Pattayan menuun – Herkuttele nyt Verkkosivusto

Tutustu Don Pizza Pattayan menuun – Herkuttele nyt Verkkosivusto

Tutustu Don Pizza Pattayan menuun - Herkuttele nyt | Verkkosivusto

Don Pizza Pattaya tarjoaa herkullisia pizzoja, joiden makuelämys vie sinut suoraan Italialaisen keittiön sydämeen. Meidän valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia pizzapohjia, herkullisia täytteitä ja maukkaita kastikkeita. Haluamme tarjota asiakkaillemme aitoja ja tuoreita makuja, joten käytämme vain parhaita raaka-aineita ja noudatamme tarkkaa valikkosuunnitelmaa.

Valikossamme on lukemattomia herkullisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin makumieltymyksiin. Voit valita suosikkipizzasi klassikoista, kuten Margheritasta tai Pepperonista, tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää, kuten Eksoottista Kana Currya tai Tulista Diabloa. Don Pizza Pattaya pyrkii tarjoamaan asiakkailleen unohtumattoman makuelämyksen, joka jättää kielelle pitkään kestävän jälkimaun.

Tutustu Don Pizza Pattayan menuun – Herkuttele nyt!

Tutustu Don Pizza Pattayan menuun - Herkuttele nyt!

Tervetuloa Don Pizzaan Pattayalla! Meillä on valikoima herkullisia pizzoja, jotka tyydyttävät kaikki makumieltymykset. Olemme suunnitelleet menuumme taitavasti, jotta asiakkaamme voivat löytää helposti haluamansa herkut.

Tässä on muutamia esimerkkejä valikoimastamme:

  • Pizza Margherita: Perinteinen ja klassinen pizzavaihtoehto. Täyteläinen tomaattikastike, mozzarella-juusto ja tuoretta basilikaa.
  • Pizza Hawaii: Makean ja suolaisen yhdistelmä ananaksella ja kinkulla.
  • Pizza Pepperoni: Maukas pepperonimakkara ja runsaasti juustoa.

Olemme luoneet myös erityisiä ruokalistoja, kuten vegetaarisen ja gluteenittoman valikon, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu Don Pizza Pattayan menuun:

Tutustu Don Pizza Pattayan menuun:

Pizzan nimi Täytteet Koko Hinta
Pizza Margherita Tomaattikastike, mozzarella, basilika Normaali 10€
Pizza Hawaii Tomaattikastike, mozzarella, ananas, kinkku Normaali 12€
Pizza Pepperoni Tomaattikastike, mozzarella, pepperonimakkara Normaali 11€

Tule ja kokeile Don Pizzaa Pattayalla. Tarjoamme herkullisia pizzoja laadukkaista raaka-aineista. Tutustu menuumme ja tilaa nyt!

Tutustu Don Pizza Pattayan ruokalistaan ja löydä suosikkisi

Tutustu Don Pizza Pattayan ruokalistaan ja löydä suosikkisi

Etsitkö herkullista pizzapaikkaa Pattayasta? Don Pizza Pattaya tarjoaa laajan valikoiman herkullisia pizzoja, jotka varmasti tyydyttävät nälän. Meillä on valikkosuunnitelma jokaiseen makuun!

Jotta voit helposti löytää suosikkisi, olemme luoneet kätevän ruokalistan, joka esittelee kaikki Don Pizza Pattayan tarjoamat pizzat. Valikostamme löydät perinteisiä klassikkoja, kuten Margherita ja Pepperoni, sekä ainutlaatuisia gourmet-pizzoja, kuten Chicken Ranch ja BBQ Bacon. Riippumatta siitä, haluatko jotain perinteistä tai hieman erikoisempaa, meillä on varmasti jotain, joka miellyttää makunystyröitäsi.

Don Pizza Pattayan ruokalista

Don Pizza Pattayan ruokalista

Pizzan nimi Ainesosat Koko Hinta
Margherita Tomaattikastike, mozzarella Medium 10 €
Pepperoni Tomaattikastike, mozzarella, pepperoni-salami Medium 12 €
Chicken Ranch Ranch-kastike, mozzarella, kananrinta, sipuli, paprika Large 15 €
BBQ Bacon Barbeque-kastike, mozzarella, pekoni, sipuli, maissi Large 16 €

Tule Don Pizza Pattayaan ja hemmottele itseäsi herkullisella pizzalla! Olipa se perinteinen tai hieman erikoisempi, meillä on juuri se, mitä etsit. Tarjoamme myös muita herkullisia ruokia, kuten pastaa ja salaatteja, jotka täydentävät täydellisesti pizzakokemuksesi. Tervetuloa!

Pizzat

Pizzat

Don Pizza Pattayan menu tarjoaa laajan valikoiman herkullisia pizzoja. Pizzan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, kiitos meidän selkeän valikkosuunnitelman. Voit valita useista erilaisista pizzoista, joista jokainen on täynnä makua ja tuoreita aineksia.

Tässä on valikko, jossa on esitelty muutamia suosituimpia pizzojamme:

  • Margarita: Perusmargherita, jossa on tomaattikastiketta, mozzarellaa ja tuoretta basilikaa.
  • Pepperoni: Herkullinen pepperonipizza, jossa on runsaasti mausteista pepperonia ja juustoa.
  • Hawaii: Perinteinen hawaipizza ananaksella ja kinkulla.
  • Vegetariana: Kasvispizza, jossa on runsaasti erilaisia vihanneksia, kuten paprikaa, tomaattia ja sipulia.

Olemme ylpeitä tarjoamistamme pizzoista, ja jokainen pizza valmistetaan huolellisesti tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Voit valita pizzasi koon ja haluamasi lisäaineet valikon avulla. Valikoimassamme on myös erilaisia pizzapohjia, kuten ohut pohja tai hieman paksumpi pohja.

Tule tutustumaan Don Pizza Pattayan herkulliseen pizzavalikoimaan ja nauti maistuvasta ateriasta!

Leikkeet ja salaatit

Leikkeet ja salaatit

Tutustu Don Pizza Pattayan valikkoon ja löydä herkulliset leikkeet ja salaatit. Meidän menu tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät kaikki makumieltymykset.

Don Pizza Pattayan menu koostuu erilaisista pizzoista, leikkeistä ja salaateista. Olemme suunnitelleet valikkomme huolellisesti, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan annoksen.

Valikkosuunnitelma

Valikkosuunnitelma

Alla on esimerkki valikkosuunnitelmasta, joka tarjoaa herkullista ruokaa jokaiseen makuun. Voit valita leikkeen tai salaatin, jolla täydentää pizzasi tai nauttia niitä sellaisenaan.

Leike Kuvaus
Classic leike Klassinen leike, jossa on mehukasta kanaa, ranskalaisia perunoita ja raikkaita vihanneksia.
Caesar-salaatti Täydellinen salaatti, jossa on rapeaa salaattia, kanaa, krutonkeja ja herkullista caesar-kastiketta.
Donin platteri Tämä suosittu annos sisältää erilaisia leikkeitä ja salaatteja, ja se on täydellinen vaihtoehto, jos et voi päättää.

Tule Don Pizza Pattayaan ja nauti herkullisista leikkeistä ja salaat

Millaisia pizzoja Don Pizza Pattayan valikoimasta löytyy?

Don Pizza Pattayan valikoimasta löytyy monenlaisia pizzoja, kuten klassinen margherita, pepperoni, hawaii ja tonnikala-purjo. Valikoimassa on myös erikoispizzoja, kuten BBQ-pizza ja valkosipuli-kana-pinaatti-pizza.

Tarjoaako Don Pizza Pattaya myös muita ruokia kuin pizzaa?

Kyllä, Don Pizza Pattaya tarjoaa myös muita ruokia kuin pizzaa. Valikoimasta löytyy esimerkiksi pastaa, salaatteja, kebabia ja kanaruokia. Jälkiruuiksi tarjolla on muun muassa jäätelöä ja tiramisua.

Voiko Don Pizza Pattayan ruokia tilata kotiin kuljetettuna?

Kyllä, Don Pizza Pattayan ruokia voi tilata kotiin kuljetettuna. Paikan verkkosivustolla on tilauslomake, jossa voi valita haluamansa ruoat ja antaa toimitusosoitteen. Toimitus on ilmainen Pattayan alueella.

Onko Don Pizza Pattaya avoinna myös iltaisin?

Kyllä, Don Pizza Pattaya on avoinna myös iltaisin. Ravintolan aukioloajat ovat maanantaista sunnuntaihin klo 11.00-24.00. Voit siis nauttia herkullisista pizzoista myös myöhään illalla.

Voiko Don Pizza Pattayasta tilata gluteenittomia pizzoja?

Kyllä, Don Pizza Pattayasta voi tilata myös gluteenittomia pizzoja. Ravintola tarjoaa gluteenittoman pizzapohjan vaihtoehtona, joten myös gluteeniallergikot voivat nauttia herkullisista pizzoista.

Solve With Me: The New York Times Crossword – Monday, May 15, 2023

Vastaa