Uusi Vegas stimpack id – Löydä kaikki uudet tiedot täältä

Uusi Vegas stimpack id – Löydä kaikki uudet tiedot täältä

Uusi Vegas stimpack id - Löydä kaikki uudet tiedot täältä

Tervetuloa artikkeliin, jossa kerrotaan kaikki uuden Vegasin stimpackin id-tunnisteista. Jos olet pelannut Vegasin maailmassa ja haluat parantaa hahmosi terveyttä nopeasti, stimpack on ehdoton valinta. Se on voimakas lääke, joka palauttaa pelaajan terveyden välittömästi.

Tässä artikkelissa tarjoamme kattavan luettelon uusista stimpackin id-tunnisteista Vegas-pelissä. Stimpackien käyttö on erittäin helppoa, ja niitä voi löytää eri paikoista pelimaailmasta. Joten jos olet seikkailunhaluinen pelaaja, täältä löydät kaiken tarvittavan tiedon stimpackien löytämiseen ja käyttöön.

Muista kuitenkin käyttää stimpackeja harkiten ja varoen, sillä niitä voi olla vaikea löytää suuremmassa määrin pelin edetessä. Kun käytät stimpackia, hahmosi terveys palautuu välittömästi halutulle tasolle. Ole kuitenkin varovainen, ettet käytä niitä liian usein, sillä pelin vaikeustaso voi muuttua stimpackien ylikäytön myötä. Kokeile erilaisia strategioita ja löydä oma tapasi käyttää stimpackeja tehokkaasti.

Uusi Vegas stimpack id-tunnisteen avulla voit siis pitää huolta hahmosi terveydestä ja selvitä vaikeista tilanteista helpommin. Tutustu tämän artikkelin tietoihin ja löydä kaikki uudet tiedot stimpackien käytöstä Vegas-pelissä.

Uusi Vegas stimpack id: Mikä se on ja miten se toimii?

Uusi Vegas stimpack id: Mikä se on ja miten se toimii?

Vegasin stimpack on erityinen tunniste, jota käytetään Fallout: New Vegas -pelin sisällä. Stimpack on pelin sisäinen esine, joka palauttaa pelaajan terveyden. Uuden Vegasin stimpack-id on tapa tunnistaa ja paikantaa tämä esine pelissä.

Uuden Vegasin stimpack-id on eräänlainen koodi tai tunniste, joka määrittää esineen olemassaolon ja ominaisuudet. Kun pelaaja saa stimpackin pelissä, peli antaa sille yksilöllisen id:n, joka kertoo, että kyseessä on stimpack ja mitkä sen ominaisuudet ovat.

Vegasin stimpack-id:n avulla pelaaja voi helposti tunnistaa ja paikantaa stimpackin inventaarissaan. Pelaaja voi käyttää stimpackia painamalla pelin käyttöliittymässä olevaa ”käytä” -painiketta tai vastaavaa komentoa. Pelin sisällä stimpack palauttaa pelaajan terveyden ja auttaa selviytymään taisteluissa ja vaarallisissa tilanteissa.

Veagasin stimpack-id:n avulla pelaaja voi myös vaihtaa stimpackia muiden pelaajien kanssa, myydä sitä kaupassa tai muuten käyttää sitä strategisesti pelin edetessä. Vegasin stimpack-id on siis tärkeä työkalu pelaajalle, joka haluaa optimoida terveydenhallintaa pelissä.

Miten saada Uuden Vegasin stimpack tunniste?

Miten saada Uuden Vegasin stimpack tunniste?

Jos haluat saada Uuden Vegasin stimpackin tunnisteen, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

1. Etsi uusi stimpack

Ensimmäinen vaihe on löytää uusi Vegas stimpack. Voit löytää niitä eri paikoista pelissä, kuten kaupoissa, raatojen lähellä tai käymällä apteekissa. Jotkut viholliset myös pudottavat niitä.

2. Kerää id-numero

Kun olet löytänyt stimpackin, tarkista sen id-numero. Voit tehdä tämän avaamalla pelin kehittäjäkonsolin painamalla yhtä aikaa ”~” -näppäintä. Konsoli avautuu näytön yläosaan.

Etsi stimpackin id-numero ja muista se. Se näyttää suunnilleen tältä: ”00be84”.

3. Käytä tunnistetta

Kun sinulla on stimpackin id-numero, voit käyttää sitä määrätäksesi itsellesi uuden stimpackin pelin kehittäjäkonsolin kautta. Kirjoita konsoliin seuraava komento:

Komento: käyttäjätunnus.additem [stimpackin id]
Esimerkki: käyttäjätunnus.additem 00be84

Tämä komento antaa sinulle yhden uuden stimpackin pelissä.

Huomautus: Varmista, että korvaat ”käyttäjätunnus” oikealla pelaajan tunnuksella.

Näillä vaiheilla voit saada Uuden Vegasin stimpackin tunnisteen ja käyttää sitä pelissäsi tarpeidesi mukaan. Muista olla varovainen, kun käytät kehittäjäkonsolia, koska se voi vaikuttaa pelikokemukseesi.

Suorita tehtäviä ja voita stimpack id

Suorita tehtäviä ja voita stimpack id

Vegasin stimpack id on uuden päivityksen mukana saapunut uusi lisäosa Fallout New Vegas -peliin. Tämä stimpackin tunniste mahdollistaa pelaajien kyvyn parantaa pelihahmojensa terveyttä ja kestävyyttä. Saat tämän uuden stimpackin suorittamalla erilaisia tehtäviä ja voittamalla palkintoja.

Kun suoritat tehtäviä pelaamalla Fallout New Vegas -peliä, sinulla on mahdollisuus löytää ja voittaa stimpackin tunniste. Tämä uusi stimpack-id antaa sinulle kyvyn käyttää stimpackeja pelissäsi, jotta voit nopeasti palauttaa terveyttäsi ja jatkaa seikkailua. Voit käyttää stimpackeja pelissäsi selviytyäksesi vaikeista taisteluista ja haasteista, ja pitää pelihahmosi huippukunnossa.

 • Suorita päätehtäviä – Suorittamalla Fallout New Vegasin pääjuonitehtäviä voit ansaita stimpackin tunnisteita.
 • Tutki uusia alueita – Uusia paikkoja löytämällä ja tutkimalla voit löytää piilotettuja stimpackin tunnisteita.
 • Voita taisteluissa – Pelin taisteluissa voitat usein palkintoja, mukaan lukien stimpackin tunnisteita.
 • Suorita sivutehtäviä – Suorittamalla erilaisia sivutehtäviä voit ansaita lisää stimpackin tunnisteita.

Kun olet voittanut stimpackin tunnisteen, voit käyttää sitä pelissäsi terveytesi palauttamiseksi. Stimpack-id:tä käyttämällä voit nopeasti hoitaa haavasi ja palata taisteluun uudestaan. Tämä uusi stimpack-id tuo peliisi uuden tason jännitystä ja mahdollisuuden selviytyä vaikeimmistakin tilanteista.

Osta stimpack id kaupoista ja pelikaupoista

Osta stimpack id kaupoista ja pelikaupoista

Osta stimpack id kaupoista ja pelikaupoista tunnisteen avulla. Uusi Vegas tarjoaa laajan valikoiman erilaisia stimpack id:tä, joita voit käyttää pelissä parantamaan hahmosi terveyttä ja energiatasoa.

Tässä on luettelo joistakin tunnetuista kaupoista, joista voit ostaa uuden Vegasin stimpack id:tä:

 • Kauppa 1 – Tämä kauppa sijaitsee uuden Vegasin keskustassa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia stimpack id:tä. Voit valita mieltymystesi mukaan eri vahvuuksia ja määriä.
 • Kauppa 2 – Tässä kaupassa keskitytään erityisesti uuden Vegasin uuden stimpack id:n myyntiin. Heillä voi olla myös joitain eksklusiivisia tuotteita, joita et löydä muualta.
 • Pelikauppa 1 – Jos olet pelin sisällä ja tarvitset nopeasti uuden stimpack id:n, voit vierailla pelikaupoissa, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Tarkista pelin kartasta, missä nämä pelikaupat sijaitsevat.

Joten, jos tarvitset uusia Vegasin stimpack id:tä, älä unohda tarkistaa näitä kauppoja ja pelikauppoja. Voit löytää uuden, jännittävän stimpack id:n, joka auttaa sinua selviytymään vaarallisista tilanteista ja parantamaan hahmosi terveyttä. Muista tarkistaa näiden kauppojen valikoima ja ostaa itsellesi tarvitsemasi stimpack id!

Etsi stimpack id salaisista paikoista Uudessa Vegasissa

Etsi stimpack id salaisista paikoista Uudessa Vegasissa

Etsiessäsi stimpack id:tä Uuden Vegasin salaisista paikoista, kannattaa pitää mielessä, että joissakin näistä paikoista voi löytyä uusia stimpackeja. Nämä uudet stimpackit ovat tunnistettavissa niiden uudella id:llä, joka on erilainen kuin perinteisten stimpackien id.

Tässä on lista muutamista salaisista paikoista, joissa voit löytää uusia stimpackeja ja niiden tunnisteet:

 • Gomorrah-kasino: uusi-1
 • Van Burenin rauniot: uusi-2
 • Gardens of Eternity: uusi-3

Jos haluat tarkempia tietoja stimpack id:stä ja sen käyttäytymisestä näissä salaisissa paikoissa, suosittelemme tutustumaan Uuden Vegasin pelaajayhteisöön. Siellä saat varmasti vinkkejä ja ohjeita stimpackien löytämiseen ja käyttöön Uudessa Vegasissa.

Mitä ovat parhaat Uuden Vegasin stimpack id:t?

Mitä ovat parhaat Uuden Vegasin stimpack id:t?

Uusi Vegasin stimpack on elvyttävä lääke, jota pelaajat voivat käyttää parantaakseen haavojaan ja palauttaakseen terveytensä nopeasti. On olemassa useita erilaisia stimpack id:tä Uudessa Vegasissa, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja vaikutuksia.

Tässä on joitain parhaita Uuden Vegasin stimpack id:tä:

 • Stimpack (ID: 00015169) – Tämä on perusstimpack, joka palauttaa pelaajan terveyttä 30 pistettä.
 • Super Stimpack (ID: 00102B1C) – Super stimpack on tehokkaampi kuin tavallinen stimpack ja palauttaa pelaajan terveyden 60 pistettä.
 • Auto-Inject Super Stimpack (ID: 0013E43E) – Tämä stimpack on vieläkin vahvempi ja palauttaa pelaajan terveyspisteitä 90 pistettä.
 • Ultra Stimpack (ID: 0013E43D) – Ultra stimpack on kaikkein tehokkain stimpack Uudessa Vegasissa, joka palauttaa pelaajan terveyden täyteen.

On tärkeää muistaa, että stimpackin käyttö voi myös aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten riippuvuutta ja lisääntyneen käyttömäärän tarvetta. Pelaajien tulisi käyttää stimpackeja harkiten ja vain tarvittaessa.

Stimpackin nimi Stimpackin id Terveyspisteiden palautus
Stimpack 00015169 30
Super Stimpack 00102B1C 60
Auto-Inject Super Stimpack 0013E43E 90
Ultra Stimpack 0013E43D Täysi terveyspisteiden palautus

Oikealla olevassa taulukossa näet lisätietoja stimpackeista, mukaan lukien niiden nimet, id:t ja terveyspisteiden palautusmäärät.

Mistä löydän Uusi Vegas stimpack id:n?

Uusi Vegas stimpack id on saatavilla Fallout: New Vegas -pelin koodien avulla. Voit löytää nämä koodit eri verkkosivustoilta, jotka tarjoavat pelikoodeja ja huijakoodeja.

Voiko Uusi Vegas stimpack id:tä käyttää rajoituksetta pelissä?

Uusi Vegas stimpack id:llä voi saada lisää stimpackeja pelissä, mutta niiden käyttöön voi olla rajoituksia. Jotkut koodit saattavat vaatia tiettyjä ehtoja, kuten tietyn tason saavuttamista tai tiettyjen tehtävien suorittamista.

Mikä on Uusi Vegas stimpack id:n tarkoitus pelissä?

Uusi Vegas stimpack id:n avulla pelaaja voi saada lisää stimpackeja, jotka ovat pelissä käytettäviä esineitä, joilla voi parantaa hahmon terveyttä. Stimpackit ovat erittäin hyödyllisiä taisteluissa ja vaarallisten tilanteiden selviytymisessä.

Mitä muita hyödyllisiä koodinimiä voi löytää Fallout: New Vegas peliltä?

Fallout: New Vegas pelissä on monia muita hyödyllisiä koodinimiä. Esimerkiksi Infinite Ammo (rajaton ammus), God Mode (jumalamoodi) ja Unlimited Caps (rajattomasti korkkiruuvit) ovat joitain näistä hyödyllisistä koodeista.

Onko Uusi Vegas stimpack id:n käyttäminen laillista?

Uusi Vegas stimpack id:n käyttäminen pelissä ei ole laitonta, sillä se on osa pelin sisäisiä ominaisuuksia. Kuitenkin on tärkeää huomata, että huijauskoodien käyttäminen voi vaikuttaa pelikokemukseen ja saattaa vähentää pelin haastavuutta.

Millainen on Uusi Vegas stimpack id?

Uusi Vegas stimpack id on lääke, jota voi käyttää pelissä Fallout: New Vegas. Sen ID-koodi pelissä on 15166f.

Get Your Steam Wallet Codes for Free – Free Steam Gift Cards

Bonushunt kimppa klo 20!

Vastaa