Vain elämää konsertin viralliset jatkot Apollo – nauti unohtumattomasta illasta

Vain elämää konsertin viralliset jatkot Apollo – nauti unohtumattomasta illasta

Vain elämää konsertin viralliset jatkot Apollo - nauti unohtumattomasta illasta

Apollo on tunnettu ja rakastettu konserttipaikka, joka tarjoaa unohtumattomia musiikkielämyksiä. Mutta tiedätkö mitä tapahtuu konsertin jälkeen? Sen jälkeen kun viimeinen kappale on esitetty ja yleisön aplodit ovat hiipuneet. Siinä vaiheessa vasta alkaa todellinen juhlinta musiikin tahtiin – jatkot Apollossa.

Näissä virallisissa jatkoissa pääset nauttimaan lisäästä musiikista ja jatkaa illanviettoa muiden musiikin ystävien seurassa. Apollo tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea artistien läsnäolo vielä intiimimmässä ympäristössä. Voit jutella suosikkiartistisi kanssa tai ihailla heidän musiikillista taituruuttaan lähietäisyydeltä.

Mutta nämä jatkot eivät ole pelkkää musiikin kuuntelua. Apollo on luonut tapahtumilleen ainutlaatuisen tunnelman, jota et löydä mistään muualta. Illan aikana voit nauttia herkullisista juomista ja maistuvista herkuista. Isossa salissa on tarjolla erilaisia lounge-alueita, joissa voit rentoutua ja jutella muiden vieraiden kanssa.

Ole valmis viettämään ikimuistoinen ilta Apollossa, kun kuuntelet suosikkiartistejasi ja jatkat juhlintaa konsertin virallisissa jatkoissa! Tule kokemaan musiikin taika läheltä ja osallistu unohtumattomaan illanviettoon.

Taianomaista musiikkia ja unohtumattomia hetkiä

Taianomaista musiikkia ja unohtumattomia hetkiä

Konsertin viralliset jatkot Apollo tarjoavat unohtumattoman illan täynnä taianomaista musiikkia ja riemukasta tunnelmaa. Vain elämää -konsertin jälkeiset jatkot Apollossa ovat täydellinen tapa lisätä elämääsi ripaus lisää iloa ja nautintoa.

Apollo on tunnettu paikallisena kulttuurikeskuksena, jossa järjestetään monenlaisia tapahtumia musiikista teatteriin. Konsertin jatkot Apollossa ovat viralliset jatkot, jotka tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden jatkaa konsertin henkeä ja nauttia illasta uusien ja vanhojen ystävien seurassa.

 • Viralliset jatkot Apollossa tarjoavat laajan valikoiman eri musiikkityylejä ja esiintyjiä. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi eri artisteilta ja samalla tutustua uuteen musiikkiin. Oli musiikkimakusi mikä tahansa, Apollo tarjoaa jotain jokaiseen makuun.
 • Konsertin jatkot Apollossa eivät ole pelkkää musiikkia, vaan tarjolla on myös erilaisia visuaalisia esityksiä, kuten tanssiesityksiä ja valoshowita. Voit uppoutua musiikkiin ja samalla ihastella upeita visuaalisia elementtejä, jotka tekevät illasta vieläkin unohtumattomamman.
 • Apollossa voit rentoutua ja nauttia illasta juomien ja hyvän ruoan parissa. Apollossa on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluja, joissa voit maistella herkullisia ruokia ja juomia samalla kun nautit unohtumattoman illan tunnelmasta.

Riippumatta siitä, oletko kokenut konserttien kävijä vai vasta ensikertalainen, konsertin jatkot Apollossa tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kokea musiikin voima ja yhteisöllisyys. Ei olekaan ihme, että Apollo on yksi kaupungin suosituimmista paikoista konsertin jatkoille.

Päivä Aika Esiintyjät
Perjantai 18:00 – 00:00 Artisti A, Artisti B, Artisti C
Lauantai 20:00 – 02:00 Artisti D, Artisti E, Artisti F
Sunnuntai 16:00 – 22:00 Artisti G, Artisti H, Artisti I

Esiintyjät

Esiintyjät

Esiintyjät ovat olennainen osa konsertin virallisia jatkoja Apollossa. He tuovat lisää elämää tähän upeaan tapahtumaan ja tarjoavat unohtumattomia hetkiä yleisölle.

Apollo on tunnettu siitä, että se tarjoaa paljon muutakin kuin pelkkää musiikkia. Täällä pääset kokea monenlaisia ​​esiintyjiä eri genreistä, kuten popista rockiin ja hiphopista klassiseen musiikkiin. Olit sitten faniksi tai uutta musiikkia etsivä musiikin harrastaja Apollo tarjoaa jotain jokaiselle.

Odotamme innolla tulevia esiintyjiä, jotka tuovat ainutlaatuisen energiansa Apolloon. Olipa kyseessä koulutettu laulaja, virtuoosimainen kitaristi tai tanssiryhmä, saat varmasti nähdä talenttia täällä. Musiikin lisäksi voit myös nauttia visuaalisista esityksistä ja tanssiesityksistä, jotka täydentävät konserttikokemusta.

Pian tilattavat esiintyjät:

Pian tilattavat esiintyjät:

 • Anna Valot – Suosittu pop-artisti, jonka kappaleet ovat keränneet miljoonia kuuntelukertoja.
 • Kaisla Hiidenkivi – Laulaja-lauluntekijä, jolla on upea ääni ja omaperäiset sanoitukset.
 • Rockin Rottarit – Energistä rockia soittava bändi, joka saa yleisön liikkeelle.
 • Hop Hopparit – Nuori hiphop-ryhmä, joka tarjoaa näyttävää tanssia ja freestyle-räppiä.

Tulevat esiintyjät:

Tulevat esiintyjät:

 1. Klassinen yhtye ”Sinfonia” – Tyylikästä ja kaunista klassista musiikkia tarjoava yhtye.
 2. Heavy Metal Crew – Raskasmetallia soittava bändi, joka saa adrenaliinin virtaamaan.
 3. Suuret Tanhuryhmät – Perinteistä suomalaista tanssia esittävä ryhmä, joka tuo iloista tunnelmaa.
 4. Musta Joutsen – Mystinen ja ainutlaatuinen artisti, joka sekoittaa erilaisia musiikkityylejä.

Olit sitten musiikin suurkuluttaja tai satunnainen kävijä, Apollo tarjoaa sinulle unohtumattoman illan upeiden esiintyjien parissa. Tule mukaan kokemaan musiikin voima ja viettämään iltaa hyvässä seurassa!

Koska Apollo-konsertti järjestetään?

Apollo-konsertti järjestetään lauantaina 10. huhtikuuta.

Miten pääsen Apollon konserttiin?

Pääset Apollon konserttiin ostamalla lippuja etukäteen verkkosivuiltamme tai suoraan ovelta konserttipäivänä.

Millainen ohjelma on Apollon konsertissa?

Apollon konsertissa esiintyy useita eri artisteja eri musiikkityyleistä. Luvassa on monipuolinen ja viihdyttävä ohjelma, joka pitää yleisön otteessaan koko illan.

Onko Apollon konsertissa ikärajoitusta?

Kyllä, Apollon konserttiin on ikärajoitus. Tapahtuma on K-18, joten vain täysi-ikäiset pääsevät sisään.

Onko konsertin jatkot vain virallisille vieraille vai voivatko kaikki osallistua?

Konsertin jatkot ovat avoimet kaikille konsertin kävijöille. Voit jäädä nauttimaan unohtumattomasta illasta Apollon jatkotiloihin konsertin jälkeen.

Mistä voin ostaa liput Apollo-konsertin virallisiin jatkoihin?

Liput Apollo-konsertin virallisiin jatkoihin voi ostaa Apollon viralliselta verkkosivustolta tai lippukaupoista, joissa myydään Apollon tapahtumien lippuja.

Millainen ohjelma on luvassa Apollo-konsertin virallisissa jatkoissa?

Apollo-konsertin virallisissa jatkoissa tulee olemaan monipuolinen musiikkiohjelma, jossa esiintyy useita suosittuja artisteja eri musiikkigenreistä. Lisäksi jatkoilla on tarjolla DJ-musiikkia sekä erilaisia viihdetarjoiluja ja aktiviteetteja.

Tarvitsenko erillisen lipun Apollo-konsertin virallisiin jatkoihin vai sisältyvätkö ne konserttilipun hintaan?

Apollo-konsertin viralliset jatkot eivät sisälly konserttilipun hintaan, vaan niihin tarvitaan erillinen lippu. Lippu jatkoille tulee ostaa erikseen.

Missä ja milloin Apollo-konsertin viralliset jatkot järjestetään?

Apollo-konsertin viralliset jatkot järjestetään Apollon tiloissa heti konsertin jälkeen. Ne alkavat yleensä konsertin päättymisen jälkeen ja kestävät aamuyöhön asti.

ABREU feat. Nelli Matula ja Evelina – Levoton tyttö | Vain elämää

Ressu Redford – Kuka on se oikea live Suomipop Festivaali 2023 Jyväskylä

Vastaa