Vlc dvd vilkkuu vihreänä

Vlc dvd vilkkuu vihreänä

Vlc dvd vilkkuu vihreänä

Monet Vlc dvd -sovelluksen käyttäjät ovat kohdanneet ongelman, kun heidän dvd-soittimensa vilkkuu vihreänä näytöllä. Tämä ongelma voi olla ärsyttävä ja häiritsevä, mutta sillä on yleensä helppo ratkaisu. Ensinnäkin, on tärkeää tietää, että tämä ongelma ei ole epätavallinen eikä syytä huoleen.

Vlc dvd: vilkkuu vihreänä -ongelma esiintyy yleensä, kun käyttäjä kohtaa yhteensopivuusongelman. Tämä voi tapahtua ohjelmistopäivityksen tai uuden version kanssa. On myös mahdollista, että tietokoneesi ohjaimet eivät ole yhteensopivia dvd-soittimen kanssa. Onneksi on olemassa useita ratkaisuja tähän ongelmaan, jotka auttavat sinua pääsemään vilkkumisongelmasta eroon ja nauttimaan sujuvasta dvd-elokuvakokemuksesta.

Yksi ratkaisu ongelmaan on tarkistaa Vlc dvd -sovelluksen asetukset. Jos vilkkuminen on alkanut viime aikoina, voit palauttaa ohjelman oletusasetukset. Tämä auttaa poistamaan mahdollisesti viallinen asetukset tai muutokset, jotka aiheuttavat vilkkumisen. Voit tehdä tämän menemällä ”Asetukset” -välilehdelle ja valitsemalla ”Palauta oletusasetukset”. Tämä palauttaa ohjelman alkuperäiset asetukset ja voi auttaa ratkaisemaan vilkkumisen ongelman.

Toinen ratkaisu on päivittää tietokoneesi ohjaimet. Koska vilkkuminen voi johtua yhteensopivuusongelmasta ohjaimien kanssa, päivittämällä ohjaimet voit korjata tämän ongelman. Voit tehdä tämän menemällä tietokoneen valmistajan verkkosivuille ja etsimällä uusimmat ohjaimet tietokoneesi mallille.

Lopuksi, jos edellä mainitut toimenpiteet eivät auta, voit harkita Vlc dvd -sovelluksen uudelleen asentamista. Tämä voi auttaa poistamaan kaikki virheet tai vialliset tiedostot, jotka voivat aiheuttaa vilkkumisen. Sinun on ensin poistettava Vlc dvd -sovellus tietokoneeltasi ja asennettava sitten uusin versio ohjelmasta.

Vlc dvd:n asetukset

Vlc dvd:n asetukset

Vlc dvd on suosittu ohjelma DVD-videoiden toistamiseen tietokoneella. Joskus käyttäjät kohtaavat ongelman, että VLC dvd vilkkuu vihreänä. Tässä osiossa käsitellään joitakin vlc dvd:n asetuksia, jotka voivat auttaa ratkaisemaan tämän ongelman.

Ensinnäkin, tarkista, onko VLC dvd:llä viimeisin versio. Jos päivityksen tekeminen on mahdollista, suositellaan päivittämistä uusimpaan versioon, koska siinä voi olla joitain korjauksia, jotka voivat ratkaista ongelman.

Asetukset vlc dvd:lle

Asetukset vlc dvd:lle

Jos vlc dvd vilkkuu vihreänä, voit kokeilla seuraavia asetuksia:

 1. Sulje VLC dvd ja avaa se uudelleen.
 2. Tarkista, että tietokoneesi näytönohjain on ajantasalla. Vanhentunut näytönohjain voi aiheuttaa ongelmia videon toistossa. Päivitä näytönohjaimen ohjain tarvittaessa.
 3. Kokeile vaihtaa video-esitystyyppiä VLC dvd:n asetuksista. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  • Avaa VLC dvd.
  • Mene ”Työkalut” -valikkoon ja valitse ”Asetukset”.
  • Valitse ”Video” -välilehti.
  • Vaihda video-esitystyyppiä eri vaihtoehtoihin, kuten OpenGL tai Direct3D. Kokeile eri vaihtoehtoja, kunnes löydät yhteensopivan vaihtoehdon, joka ei aiheuta vilkkumista.
 4. Varmista myös, että käytät VLC dvd:n oletusasetuksia. Jos olet tehnyt muutoksia asetuksiin aiemmin, palauta ne oletusarvoihin ja tarkista, poistuuko vilkkuminen.

Jos edellä mainitut asetukset eivät ratkaise ongelmaa, voi olla hyödyllistä tarkistaa myös tietokoneen näytön resoluutio ja päivitysnopeus. Jos ne eivät ole kohdallaan, se voi vaikuttaa VLC dvd:n suorituskykyyn ja aiheuttaa vilkkumista. Kokeile säätää näiden asetusten arvoja.

Toivottavasti nämä vlc dvd:n asetukset auttavat ratkaisemaan vilkkumisongelman. Jos vilkkuminen jatkuu edelleen, kannattaa harkita yhteydenottoa VLC dvd:n tukitiimiin saadaksesi lisäapua.

Päivittämätön Vlc dvd -sovellus

Päivittämätön Vlc dvd -sovellus

Vlc dvd -sovelluksen kanssa ilmenevä vihreä vilkkuminen voi olla merkki päivittämättömyydestä. Tässä artikkelissa käsittelemme, miten voit päivittää Vlc dvd -sovelluksen ja korjata vihreän vilkkumisen ongelman.

Jos huomaat, että Vlc dvd -sovelluksen käyttöliittymä vilkkuu vihreänä, tämä voi olla merkki siitä, että sovellus on vanhentunut. Vihreä vilkkuminen voi esiintyä näytöllä, kun Vlc dvd -sovellus ei ole yhteensopiva käyttämäsi DVD-levyn tai videon kodekin kanssa.

Miten päivitän Vlc dvd -sovelluksen?

Miten päivitän Vlc dvd -sovelluksen?

Voit päivittää Vlc dvd -sovelluksen seuraamalla näitä ohjeita:

 1. Mene Vlc dvd -sovelluksen viralliselle verkkosivustolle.
 2. Etsi lataussivu ja valitse oikea versio käyttämällesi käyttöjärjestelmälle.
 3. Lataa ja asenna päivitysohjelma tietokoneellesi.
 4. Käynnistä päivitysohjelma ja noudata sen antamia ohjeita päivittääksesi Vlc dvd -sovelluksen uusimpaan versioon.

Päivityksen asentamisen jälkeen käynnistä Vlc dvd -sovellus uudelleen ja tarkista, onko vihreä vilkkuminen loppunut.

Vahvista videon yhteensopivuus

Vahvista videon yhteensopivuus

Jos päivitys ei ratkaise vihreän vilkkumisen ongelmaa, voi olla tarpeen varmistaa DVD-levyn tai videon yhteensopivuus Vlc dvd -sovelluksen kanssa. Seuraavat vaiheet auttavat sinua:

 1. Tarkista, että käytät tuettua DVD-levyä tai videota. Voit tarkistaa Vlc dvd -sovelluksen verkkosivustolta, mitkä muodot ja koodaukset ovat yhteensopivia.
 2. Varmista, että käytät uusinta DVD-levyn tai videon koodaustekniikkaa. Vanhentuneet koodaukset voivat aiheuttaa vihreää vilkkumista.
 3. Kokeile toista DVD-levyä tai videota. Jos toinen levy tai video toimii normaalisti, ongelma voi olla alkuperäisen levyn tai videon huonossa laadussa.

Nämä vinkit auttavat sinua päivittämään Vlc dvd -sovelluksen ja vahvistamaan DVD-levyn tai videon yhteensopivuuden. Toivottavasti tämä korjaa vihreän vilkkumisen ongelman.

Yhteensopimattomat videokoodaukset

Yhteensopimattomat videokoodaukset

Monet VLC:n käyttäjät ovat kohdanneet ongelman, jossa DVD-videoiden näyttö vilkkuu vihreänä. Tämä voi johtua yhteensopimattomuudesta videokoodausten välillä.

Kun DVD-videot toistetaan VLC-mediasoittimessa, ohjelma yrittää dekoodata videon käyttämällä erilaisia videokoodausmenetelmiä. Jos videon koodaus ei ole yhteensopiva VLC:n kanssa, se voi aiheuttaa ongelmia, kuten vihreän välähdyksen näytöllä.

Vaihtoehtoiset videokoodausmenetelmät

Vaihtoehtoiset videokoodausmenetelmät

Jos kohtaat tämän ongelman VLC:ssä, voit kokeilla seuraavia ratkaisuja:

 • Varmista, että VLC-mediasoitin on päivitetty uusimpaan versioon. Uusimmat päivitykset sisältävät yleensä korjauksia yhteensopimattomuusongelmiin.
 • Kokeile toista DVD-levyä tai videota. Ongelma saattaa johtua vain yhdestä tietystä koodauksesta, joten kokeile eri DVD-levyjä tai videoita selvittääksesi, onko ongelma laajempi.
 • Ennen DVD-videon toistamista VLC:ssä, avaa asetukset (Settings), valitse Video-kategoria ja vaihda eri videokoodausmenetelmäksi. Kokeile eri vaihtoehtoja, kuten H.264 tai MPEG-4 AVC, ja tarkista, korjaako se ongelman.
 • Käytä VLC:n sisäistä DVD-levyjen kopiointityökalua (Rip DVD) tallentaaksesi DVD-videon tietokoneellesi ennen toistamista VLC:ssä. Tällä tavalla voit kokeilla muita videotoistinsovelluksia, jotka saattavat olla yhteensopivampia DVD-videoiden kanssa.

On tärkeää huomata, että vihreä vilkkuminen voi johtua myös muista tekijöistä, kuten heikosta yhteydestä tai viallisesta DVD-levystä. Jos ongelma jatkuu kaikilla DVD-levyillä VLC:ssä, saattaa olla tarpeen etsiä muita ratkaisuja.

Miksi Vlc dvd vilkkuu vihreänä?

Vlc dvd vilkkuu vihreänä, kun näytönohjain tai liitännäiskaapeli ei toimi kunnolla. Tämä voi johtua virheellisestä asetuksesta tai viallisesta kaapelista.

Kuinka korjata Vlc dvd vihreä vilkkuminen?

Voit korjata Vlc dvd:n vihreän vilkkumisen useilla tavoilla. Ensinnäkin, tarkista näytönohjaimen asetukset ja päivitä tarvittaessa ohjaimet. Vaihda myös liitännäiskaapeli ja varmista, että se on toimiva ja yhteensopiva.

Miten tietää, johtuuko Vlc dvd vihreä vilkkuminen näytönohjaimen ongelmasta vai kaapelivirheestä?

Voit selvittää, johtuuko Vlc dvd:n vihreä vilkkuminen näytönohjaimen ongelmasta vai kaapelivirheestä tekemällä seuraavia tarkistuksia. Kokeile kytkemällä toinen näyttö tai televisio kiinni tietokoneeseen nähdäksesi, onko ongelma edelleen läsnä. Jos ongelma jatkuu, se saattaa johtua näytönohjaimesta. Jos taas toinen näyttö toimii normaalisti, ongelma on todennäköisesti kaapelissa.

Miksi Vlc dvd vilkkuu vihreänä?

Vlc dvd vilkkuu vihreänä todennäköisesti siksi, että soitettavaa dvd:tä ei ole koodattu yhteensopivaksi Vlc-ohjelman kanssa. Varmista, että käytät uusinta versiota Vlc-ohjelmasta ja että dvd-tiedosto tai dvd-levy on ehyt. Jos ongelma jatkuu, voi olla hyödyllistä kokeilla toista mediasoitinta.

Miten korjata Vlc dvd: n vihreä vilkkuminen?

Vlc dvd:n vihreä vilkkuminen voidaan korjata useilla tavoilla. Ensinnäkin, varmista, että käytät uusinta versiota Vlc-ohjelmasta ja että dvd-tiedosto tai dvd-levy on ehyt. Jos ongelma jatkuu, voit kokeilla päivittää näytönohjaimen ajurit tai säätää videoasetuksia Vlc-ohjelmassa. Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei auta, voi olla hyödyllistä kokeilla toista mediasoitinta.

Miksi Vlc dvd näyttää vihreää väriä?

Vlc dvd näyttää vihreää väriä usein siksi, että videon koodaus ei ole yhteensopiva Vlc-ohjelman kanssa. Tämä voi johtua vanhasta versiosta Vlc: stä, rikkoutuneesta dvd-tiedostosta tai dvd-soittimen asetuksista. Yksi tapa korjata tämä on päivittää Vlc uusimpaan versioon ja varmistaa, että dvd-tiedosto tai dvd-levy on ehyt. Jos ongelma jatkuu, voi olla hyödyllistä kokeilla toista mediasoitinta.

How to Rip a DVD to your PC with VLC

Vastaa